Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lockführer

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A többi között azért is hanyagoltam mostanában a blogomat, mert rákaptam a vonatos számítógépes játékokra. Egy kollégám nyomán újra elővettem a Railroad Tycoon legelső, DOS-os verzióját, vicces egy - az akkori, talán EGA-felbontásnak megfelelő - apró ablakban…..
A Kötött pálya információi szerint holnaptól Márkus Imre a MÁV Trakció ZRt. vezérigazgatója. Az MSZP-ben is politizáló Márkus Zsákay László Györgyöt váltja a MÁV-ból egy éve kivált, a mozdonyokat üzemeltető (tehát a személyszállító és árufuvarozó vasutakat…..
lockführer 2009.01.04 19:01:17
@Rollende Landstrasse: Nos kezdjük az elejéről! 2002-ben a Mozdonyvezetők lapjában több cikk is a kormányváltásra szólította fel a tagságot. Megyó hamarosan együtt sétált Borsikkal és kánaánt ígérgettek. Mára mindenki a saját bőrén érzi a balliberális gondoskodást. A vasút szétzilálása, a MOSZ hallgat! Vonalbezárások, a MOSZ hallgat! A tőrzsgárda jutalmat , a három nap mv. szabadságot feláldozzák. Bevezetik a kéthavi vezénylést, még egy szülőértekezletre sem tudok tervezni.Lelkesn támogatják a szimulátor bevezetését, hurrá! És most megkérdezem tisztelt Rollende, hogy hogy jön ide Gaskó? Látom sokat olvassa a mozdonyvezetők lapját, mert nincs olyan száma amiben ne szapulnák! Ő legalább felvállalt olyan társadalmi kezdeményezést, amiben a MOSZ mélyen hallgatott, lásd kórház privatizáció.
lockführer 2009.01.05 17:04:30
@Rollende Landstrasse: Örülök, hogy Ön szerint minden rendben van! Imádom amikor egy szocival vitatkozhatok.
lockführer 2009.01.05 17:37:09
@Rollende Landstrasse: Ezt bírom a szocikban, ha valami nem tetszik nekik akkor megsértődnek! Itt az ország nyugati határán nagyon jól megismertük már ezt a taktikát.