Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VFR800

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vroom Bitti befejezi 2012.02.16 01:27:00
Abbahagyja a profi versenyzést hazánk egyik legismertebb motorosa, Bitter Sándor. A leginkább utcai és hosszútávú versenyekről ismert Bitti saját Facebook oldalán közölte a hírt és indokolta a döntését:"Befejeztem a versenyzést! A ma este volt a legvégső határidő, amit…..
A papírforma érvényesült a harmadik sepangi tesztnapon. Casey Stoner nem bízta a véletlenre, már a második körében megdöntötte a leggyorsabb nyolcszázas kört és egyben a hivatalos rekordot is - egyedüliként motorozott két percen belül. Volt persze szándékosság a korai…..
Teljes a kép, összeállt a 2012-es MotoGP mezőny. A prototípusok leosztása már jó régen tisztázódott és a CRT motorok nagy része is ismert már egy ideje. Karácsony előtt csak az volt a kérdés, hogy az utolsó három helyet ki kapja meg, hiszen az FIM és a Dorna kilencben…..
Vroom Picike visszapillantó 2011.12.01 19:39:00
 Sokat foglalkoztunk a Macau GP-vel: volt kedvcsináló, beszámoló, összefoglaló. Még sincs szívünk elmenni amellett a remek kis klip mellett, melyet stílusosan, zenére vágtak össze a hétvégén történtekből (utána pedig érdemes megtekinteni a Formula 3-asok versenyéből…..
Vroom Elhunyt Marco Simoncelli 2011.10.23 11:23:00
A sepangi MotoGP verseny második körében bekövetkezett baleset következtében szerzett sérülései miatt életét vesztette Marco Simoncelli. Az olasz tehetség 24 esztendős volt, halála felfoghatatlan veszteség a motorsportnak.Nyugodj békében Marco!..
Lomtalanítás van Óbudán. Mindenki kupacokba ömleszti a nem kívánt holmikat, a lelkes lomisok meg széttúrják, és mohó arccal harácsolják össze a cuccokat. Külön világ ez, de nekik kincseket rejt a szemét – ha kíváncsian belepillantunk a halmokba, máris odaböffenek:…..
Ez is Schwalbe, csak nem látszik -Ez egy Schwalbe?! -Ez egy Schwalbe. Szinte sértetten kérdeztem Pistikét, mint az egyszeri szegény ember, akinek felhúzzák a telkére a Taj Mahalt, de ő csak a viskóját keresi. Nem mondanám, hogy az előző látogatásomkor talált állapot bármilyen…..
Az első dermesztő pillantás, extra leanderrelÉn is egy kretén vagyok. Miért kell nekem egy félkész motort nézegetni? Hagynám inkább alkotni a művészt. Úúú…hhhhhh…. Khmhmhm, öhö… Ez most a permetezés és a Simson Schwalbe transzcendens kapcsolatára utal?…..
  Fanatikus gyűjtő vagy megrendelésre dolgozó tolvaj? Még a rendőrök sem tudják, hogy ki tört be az Arai bukósisakgyártó Newcastle on Lyme-ban található központjába február 24-én. Öt sisak tűnt el, NR3 és Quantum replikák, amelyek kialakításukban és festésükben…..
Totalbike hírek Honda titkok 2009.01.11 18:58:00
Tavaly, a tokiói seregszemlén mutatták be a Honda CB1100F tanulmányt, amelyet mindenki megcsodált, mint a gyár retro-naked csodáját. Mára mindenki megfeledkezett a levegőhűtéses motorról, de az Amerikai Szabadalmi Hivatal rosszul őrzi titkait: kitudódott, hogy a Honda Fury chopperrel…..
Az utóbbi években kevés motor megjelenését kísérte olyan felfokozott médiavisszhang, mint az új Yamaha Vmaxét. Pletykák, féligazságok és találgatások előzték meg a nagy premiert. A technikai részleteken túl érdekessége az 1700-as motornak, hogy nem lehet hagyományos, bolti…..