Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ted Harper

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak valutát akartak spórolni a gyártással, végül a Spanyol Foci VB-n és Amerikában is magyar rágót őröltek a fiatalok...
1941-ben, Horace Bristol (1908-1997) hatodikként csatlakozott az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének fotós egységéhez. Edward J. Steichen százados parancsnoksága alatt olyan helyeken dokumentálták a második világháborút, mint Dél-Afrika és Japán. Végül azon a repülőgépen kötött ki ahol a…..
Fiatalság, öröm, felfrissülés, boldogság, kiegyensúlyozottság. Ezeket ígéri a legtöbb ásványvízmárka reklámszlogenjében. A számok az emberi naivitásról és lustaságról árulkodnak: globálisan 22000 milliárd forintot költünk palackozott vízre évente. Úgy tűnik, a…..
Ted Harper 2014.05.28 15:04:32
@magnificat: Butaság amit írsz. A pohárba engedett ivóvíz nem a klór miatt nem átlátszó, hanem a levegő buborékok miatt. Ezért van az, hogy egy idő után kitisztul.
Olyan kevés klór van egy pohár vízben, hogy azt nem láthatod. Még a tömény sósav is átlátszó, ha beleteszed a pohárba. Forraláskor az ivóvízben oldott ásványi anyagok csapódnak ki, hiszen az nem desztillált víz. Nem látok összefüggést a zárt hálózatból érkező ivóvíz és a kiadós esőzés között. Vagy gémeskútból vetted a pohár vizet?
Egyik olvasónk arról panaszkodott, hogy a K&H e-bankon keresztül kezdeményezett euró átutalása összességében majdnem tízszer annyiba került, mintha besétált volna egy K&H bankfiókba, felvette volna készpénzben a megtakarítását és befizette volna a másik…..
Ted Harper 2009.10.03 18:56:34
@lazarus: Miért lenne nekünk az jó, hacsak OTP és Takarékszövetkezet lenne. Gondolod, hogy karitatív szervezetként működnének? Nem tudom, hogy miért zavar az téged, hogy van sok külföldi tulajdonú áruház és pláza. Jobb az nekem ha a CBA-ban vásárolok akkor a haszon a magyar tulajdonosok zsebébe vándorol?
Ezen gondolkozom. Persze van két könnyű válasz. Az első az, hogy nem is a Fidesz támogatja Gaskóékat, hanem Gaskó támogatja a Fideszt. Bár ezt a verziót könnyű alátámasztani azzal, hogy az arrogáns (vd)SS-vezér először azt mondta, hogy Karácsonykor nem lesz sztrájk, aztán…..
Ted Harper 2008.12.21 11:50:02
Tisztelt MÁV Dolgozó!
Társaságunk megvizsgálta az ön által benyújtott igényeket, és ezúton szeretnénk tájékoztatni arról, hogy követeléseit jogosnak találtuk. Ezek alapján ön a következő juttatásban és béremelésben részesül:

- Egyszeri 250.000 Ft rendkívüli juttatás a MÁV Cargo Zrt eladásával kapcsolatosan
- 15% béremelés 2008. január 1-éig visszamenőleg
Egyúttal szeretnénk arról is tájékoztatni, hogy társaságunknál az Állami Számvevőszék mai árfolyamon számolva 1993 és 2006 között 2000 milliárd forint tőkeveszteséget állapított meg. Mivel ön társaságunk régi és megbecsült dolgozója, így ebben az időszakban már nálunk dolgozott. Ezért szeretnénk, ha ebből a veszteségből is olyan mértékben részesülhetne, mint a MÁV Cargo Zrt. eladásából. Az ön által felállított arányossági mutatók figyelembe vételével szeretnénk tájékoztatni, hogy önnek ebből adódóan a következő fizetési kötelezettsége keletkezett:
- Egyszeri 5.000.000 Ft befizetési kötelezettség a MÁV csoport felhalmozott tőkevesztesége után. Új egyenlege ennek megfelelően 4.750.000 Ft tartozást mutat, amit kérünk a mellékelt készpénzátutalási megbízás segítségével 2009. január 1-éig kiegyenlíteni. Társaságunk a várható igényeknek megfelelően részletfizetési konstrukciót dolgozott ki ön számára, melynek során a fizetéséből havi 50.000 Ft-ot levonva, a tartozás kamatmentesen törleszthető a következő 100 hónapban. Kérjük, hogy amennyiben ezzel élni kíván, azt postafordultával jelezze.
További jó munkát kívánunk!
A MÁV csoport tagjai nevében:
Kis Piroska
Pénzügyi Csoportvezető
Ui.: 2008 év végén az éves eredmények figyelembevételével ismételt
egyenlegközlőt továbbítunk önnek."