Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fatality666

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rekordgyanús behajtási kísérlet: az OTP mintegy 10 évig kamatoztatta a naiv ügyfél felszámolt számláján "fennmaradt" összeget, majd egyszercsak kiadta egy behajtónak. A legszebb, hogy se telefonon, se személyesen nem találták a tartozást, csak a nagyonsokadik ügyintéző…..
Volt egy történetünk 2 éve, ahol naiv ügyfél szerint rosszul gyártotta le neki az RS Bútor a konyhaszekrényét. Azt hitte 60 centiméter lesz a belső mélység, de kiderült, hogy az csak 47,5 cm. Az elsőfokú után most a másodfokú bíróság is elutasította panaszát, miután nem…..
fatality666 2011.06.18 09:12:18
@Manci néni, a szomszéd: Hát igen... mondjuk az nincs benne, hogy több mint 40 éve élnek ott, és már nyugdíjasok... (sajnos nem 25 év után mentek nyugdíjba, és sajnos nem több száz ezres nyugdíjjal)
és a 30-40 éves régen jól összerakott konyhaszekrényt szerették volna lecserélni, egy használhatóra, amibe az edényeket be tudják pakolni
Néha komolyan elgondolkodunk rajta, hogy a Telekomnál különleges képességű emberek ülnek: Marci elromlott router-ét távgyógyítókként javították volna. Persze később kiderült, hogy csak a szokásos bénázásról és az ügyfélszolgálat beleszarásáról nemtörődömségéről…..
A tegnap esti Való Világ beszavazás során három műanyagból jól-rosszul összetákolt, izé, ún. nő közül lehetett választani, volt közöttük két átlagosan semmilyen, az egyik biokertész vagy mi a jóisten, a másik meg pornószínésznő. Nem is ők voltak a lényeg, hanem az a…..
fatality666 2010.12.02 11:21:41
@mthrfckr: szintúgy :)
még szerencse, hogy a szobaantennával lehet 1-nél több csatornát fogni...
ezek az IQ- műsorok, mint a brazil, stb. szappanos operák
olyankor van nálam a tévé környékén áramszünet :)
Zoltánnak sikerült a szegedi Media Marktban közel másfélszeres áron hazavinnie egy újrahasznosított Samsung merevlemezt, ami azonban nem csak használt, hanem hibás is volt. Vajon mire számítottak az üzletben? Hátha támasztéknak veszik a billegő asztal lába alá? Szombat délelőtt…..
G-t jól megszopatta a Vodafone, amikor a hűségéért cserébe egy olyan készüléket ajánlottak neki, ami már akkor sem volt kapható náluk, azóta meg pláne. G. viszont cserébe, miután ő próbált utánatelefonálgatni adolognak, az előfizetés meghosszabbítása helyett az összes…..
fatality666 2010.06.05 16:42:27
@Hurrá Torpedó:
Ha egy cég nem fogja fel, hoyg 10 telefon is telefon azzal a havi 100.000 es számlájával, akkor majd rájön akkor, ha a "jó" híre miatt a többi száz előfizető nem megy hozzá, illetve a "jól tejelő" ügyfelek is lekopnak a cégről idővel.

Egy gyorsan elhibázott döntéssel sok évre le lehet építeni egy cég hírnevét.

Ha viszont korrekt az ügyintézés, akkor sokkal többen mennek az adott céghez.
Én is sokszor inkább egy picivel többet adok ki valamire, de ha baj van, akkor ne nekem kelljen annyit ugrálni miatta.
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
fatality666 2010.05.06 06:51:36
@horex: A lyukasztás... hát elég macerás, mert ugye a metróba ha lemész, akkor kivág egy darabot a jegyből a gép és rányomtatja a dátumot/időt... elvileg ez így működik, másrészt a gyakorlatban, jegy bedug,

1. az automata nem csinál semmit se
(ilyenkor jegy meggyűrkész, és újra lehet próbálkozni)

2. Az automata kivágja a darabot, de nem nyomtatja rá a dátumot (ilyenkor??)

3. nem vágja ki a darabot, dátumot rányomtat, ilyenkor is kekeckedik az ellenőr

4. a valami nem működik, akkor meg kell kérni az eyik ellenőrt, hogy ugye jöjjön már oda segíteni, ezt kb. 10-ből 6-7 meg is csinálja, a többi a 0%-os

Külföldiként meg... nem ismeri a jegykezelési szokásokat(extra műveleteket), akkor egy ellenőr legyen segítőkész és megértő!
Újabb globalista összeesküvést leplezett le Marci, amikor gyanútlanul megfordította a Tihany Camembert dobozát. Kiderült, hogy Csehországban is van egy a miénkre kísértetiesen hasonlító Tihany nevű hely: A mára már közhelyesre ismételgetett okok miatt igyekszem a magyar…..
Ismerjék meg Bobyt, aki annyira rendes, hogy telefonálgatott, majd kifizette egy MÁV-kaller által megsanyargatott külföldi lány büntetését, és csak felaakkora összegért fogadott el eurót tőle. Boby azon füstölög, hogy 1.) a MÁV miért nem fogadja el a külföldi…..
fatality666 2010.03.04 07:09:19
@Zeck: Svájcban hasonló a helyzet.

El akarsz menni valahova, bemész a pályaudvarra (megállóhoz) és ha elmondod, hogy hova szeretnél menni totál megtervezik(elége mondjuk egy félóra azon a helyen ahol meg akarsz állni, stb.) az utadat és kinyomtatják neked!
A következő történet mindenkinek - kivéve persze a pórul járt Sz.-t - nagyon vicces. Hősünk parkolt a Belvárosban, a jegye lejárt, megbüntették, fizetett. 4125-öt akart, de, szó mi szó, csúnyán megbukott szépírásból. Az esernyőnyél egy kettes akarna lenni, de a folyóírásra…..
fatality666 2010.01.20 07:14:58
@fütyike: Általában a legtöbb ember ha megy a postára, akkor nemcsak 1 csekket visz, hanem összeszedi és egyben fizeti ki, ott egy 10ftos eltérés már nem annyira feltűnő. Bár mondjuk, ha többet viszek és nem sietek, akkor átszámolom, hogy pontosan mennyit is kell majd fizetnem, ha sietek, akkor kb olyan 50-100 Ft-ra kerekítve számolom ki
Az online vásárlás személyes átvétellel is lehet zsákbamacska, éppen így járt Bohóchal is. Hiába szerette volna megnézni fizetés előtt a táskát, nem engedték neki, így csak utána vette észre, hogy nem azt kapta, amit várt. A Samsonite-nak rendelt noname táska a kereskedő…..
fatality666 2009.12.19 18:04:44
@Kuki Ka: Hát ezekszerint nem vayok épeszű, mer ugyan már vásároltam tőlük, de eddig elég korrekt áraik voltak, és azt kaptam amit rendeltem (mondjuk egy terméknek máshol is utánanézek, mielőtt megveszem), az első adandó alkalommal, amikor "mást kapnék" mint amit szerettem volna, akkor nem veszem át és utána nembiztos, hoyg ott költeném el a pénzemet.

Mivel itt korrektül visszaadták a pénzt, ezért mondjuk Én nem írtam volna be a panaszkönyvbe.
A backdoor kommunikációs üzenetek középtávoli rokona az a lifthasználati szabályzat, amit egy - egyelőre sajnos meg nem nevezett - multicég egyik irodaházában terjed a dolgozók között. Minden együttérzésünk a dolgozóké, aki ismer hasonló népművészeti alkotást, küldje el…..
UPDATE 2011/06/17: A másodfokú bíróság is elutasította naiv ügyfél panaszát, ennek részleteiről itt olvashatnak.update 14:55: Megérkezett az RS válasza, ami szerint teljesen hülye a vásárló, ezt az eredeti levél után szerkesztve olvashatják:Zoltán igazi kemélypályás…..
fatality666 2009.09.08 18:55:13
@Papírkutya: Örülök h nektek sikerült jó vételt csinálni! Lehet h sügérek vagyunk, de a szüleim 70 évesek és nekik ez a bútor tetszett, és hiába kérdezgettek mindenkit, senki nem szólt arról h kisebb m a megadott méret, valamint amikor én is ott voltam velük, akkor még rákérdezésre is azt a választ adták h igen,m mindegyik mélysége ténylegesen 55 cm-s. Így nem méricskéltek, mivel elhitték h ez egy korrekt cég. Bár mi könyörögtünk h ne itt vegyenek bútort, de nekik ez tetszett mindenáron. De azért nem hiszem h ezért sügérek lennének, ráadásul nem mi voltunk az egytlenek ezzel a panasszal...

Kedves reunalla! E-mail-ben nagyon szívesen elküldöm azt ami alapján rendeltük a bútort, de ha itt publikálnám, akkor szerzői jogokat sértene
fatality666 2009.09.11 12:03:20
@KitorlásVapitány: Előtte mi is vásároltunk már itt kinyitható gyerek kanapét/ágyat, azzal nem is volt semmi baj (mondjuk ugyan az a kiállított darab volt és azonnal elvihető).

Lehet hogy hülyék vagyunk, de ameddig nem járunk a végére, addig nem is vesszük használatba ... (ugyanis nem is tudnánk használni, a mérete miatt)

A felső részét ugyan fel lehetne szerelni a falra, de azzal nem is próbálkozunk, mert ahhoz hogy fel tudjuk rakni ki KELL fúrni/vésni a hátsó lapot, hogy a konzolt be lehessen szerelni. (mert ugye "készre szerelve" lehet elhozni, viszont a felfüggeszés külön zacskóban van mellékelve)

Egyébként az összeszerelésről/vásárlásról csak annyit, hogy az általad említett áruházban kb. 25000 Ft-tal került volna többe egy konyhabútor (amihez tartozott volna még egy 40cm széles, kb. 2m magas szekrény is). Azzal az alapoktól kezdve lehetne összeszerelőset játszani,
DE
lapraszerelt (egy fuvarral eljön), ki van minden fúrva a megfelelő helyen, megvan hozzá minden csavar, illesztés (igaz javasolják, hogy évente -biztos ami biztos- át kell ellenőrizni a csavarokt és HA SZÜKSÉGES akkor meg kell húzni) és ált. 10-25 év! garancia van rá.
fatality666 2009.09.11 12:16:02
@eznemisénvagyok:

"E-mail-ben nagyon szívesen elküldöm azt ami alapján rendeltük a bútort, de ha itt publikálnám, akkor szerzői jogokat sértene"

Ezt meg hogy?

Csak úgy, hogy a lista, amire ki vannak rakva hogy milyen szekrények vannak, rá van nyomtatás, hogy utánnyomás, másolás, stb. dolgokat nem lehet vele csinálni.

Úgyhogy publikusan sajna az nem kerül ki
A címben foglalt állítás igaz. Ugyanakkor az ellenkezője is az, vagyis hogy aki ellenőrzi, az is elrontja, hiszen az élete onnantól szüntelen gyanakvás. Nem könnyű olcsón vásárolni, ezt Röné példája is bizonyítja, aki az óbudai Auchanban izzót vett az autójába, de ha nem…..
Angelika a Malév túlfoglalásának köszönhetően nem fért fel egy Stockholmból Budapestre induló gépre. Mivel nem akart másnap menni, csak az stewardesseknek fenntartott lehajtható székre tudták besuvasztani. Panaszára a Malév exkluzív várótermükbe invitálta, bár állítólag ha…..
James a tudatos új lakó, aki nem hagyja hogy a szomszéd Reál Élelmiszerbolt tapintatlan raktárosai csak úgy kopácsoljanak hajnalonként, most bosszúból videókamerát és klaviatúrát ragadt. A többi lakót úgy látszik eddig nem zavarta, hogy a boltosok kalapáccsal nyitnak ablakot,…..
Pompás képsorozatban számol be V. annak az érdi Kohlhaas Mihálynak (nem ez az igazi neve, ez egy irodalmi utalás) harcáról, akinek a magántelkén vezet át egy út. A férfi először blokád alá vett az utat, aztán pedig rokonszenves húzással offline internetes üzenőfalat hozott…..
Reménytelen készüléket sem cserélnek, és minden lehetséges módon froclizzák a rossz készüléket vásárló vevőket a Media Marktban. Attila egy Lenco márkájú hordozható DVD-játszóval szívta meg, sokszorosan, élményei lejjebb olvashatók: Egy Media Marktos kalandomról…..
Tréfás válságkezelő megoldást választott az Alien Computers, amikor egy garanciálisan cserélt merevlemezre 5000 forint felárat számolt fel azzal, hogy az eredetileg 27 ezerért vett hibás eszköz mára 18000 forintba kerül. És? Jóhogy nem a forintárfolyamra hivatkoztak, báz: ALIEN…..
Egy 2007-es kincs a Homár  postaládájából: Ákos a posta jóvoltából egy rövid időre azt hitte, az esküvőjére meghívott unokatestvére nem tud részt venni a ceremónián, ugyanis már nem él. Talán a postás volt berágva az unokatestvérre, vagy valamelyik postai alkalmazott…..
Na, ez a durva, nem a Batz papucs! A Homár régi mailhaverját, Gábort és a kocsijában utazó családját igazi életveszélybe sodorta egy agresszív önkéntes seriff, aki le akarta szorítani őket az útról. Konkrétan rájuk húzta a kormányt az országúton, "rendőrség"…..