Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NitroX5

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit mondhatnék? Negyedik lettem. A krumpli-díj nekem jutott, elméletileg szomorúnak kellene lennem, hiszen a legerősebb autóval ez minden bizonnyal nem az az eredmény, amit más elképzelt volna. De ez nem az én esetem. Én tulajdonképpen szopni mentem oda, mint az ominózus vadász.…..
NitroX5 2011.09.09 10:07:30
Az E85 átalakításoknak számos változata van. Talán a legegyszerűbb és leguniverzálisabb a profi átalakító elektronika melyekkel tökéletes flexi üzem lehetséges. Viszont létezik az átalakításoknak költségkímélő módszere is. Mint az alábbi történet bizonyítja akár gyári…..
A napokban volt szó az E85-tel elérhető teljesítmény növekedésről. Akkor az egyszerűbb átalakításokról volt szó, amikor egy gyári motorhoz megfelelő módon illesztjük az E85 elektronikát. Az alkoholban viszont sokkal több rejlik. Munkával kellő hozzáértéssel komoly…..
ratro.blog Volvo 2010.01.19 18:40:00
A Volkswagenhez talán az első három kezdőbetűnyi köze van ezeknek az autóknak, nekem viszont óriási kedvenceim. Főleg a régi 200-as széria darabjai férnek bele a szívemnek ezen részére kialakított fiókjába, de szorosan parkolnak mellettük a korai 700-as modellek is. Ezen az…..
A hazánkban elsősorban két benzin/E85 átalakító elektronika van forgalomban, a HunFlex és a BioEtun. A mostani tapasztalatot Kata küldte, ő akciósan vásárolta 20 000 forintért HunFlexet és kalandos úton szereltette be autójába. A beszerelés előtt megkeresett, mi a véleményem az…..
Ilyen hülyeségekre költök ezekben a válságos időkben. Mindegy, ha még rosszabbra fordul a helyzet, legfeljebb megiszom. Egyetlen egy mondat miatt kényszerültem a vásárlásra,a számlán szereplő apró betűs sor miatt: „A termék ára tartalmazza a jövedéki adót, termékdíjat…..