Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fender

26 bejegyzést írt és 117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
David Arquette és barátja, műsorvezetőtársa, Mike McGuiness múlt pénteken érkezett, és egy hétig Budapesten forgatja a Travel Chanel új, ősztől hetente megjelenő utazási műsorát. Mint már megírtuk, a Mile High című műsorban spontán kalandtúrákon vesznek részt, amikben a…..
Októberig összesen 12,4 kilométer bicikliutat és biciklis sávot ad át a főváros, jelentette be sajtótájékoztatóján Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Zrt. vezetője. A fejlesztések nem a belvárosban, hanem az agglomerációban valósulnak meg, hogy a…..
Fender 2011.08.16 19:37:27
@jet set: alám ne is lásson de tegezhetsz. ha ha! amúgy nem pont alatta volt, hanem rálátott a kamera (liszt ferenc tér, bringatároló)
Régen volt már a Canabalthoz és a Robot Unicorn Attackhoz hasonló ugrálós játék, jöjjön hát a rövid névvel megáldott Soviet Rocket Giraffe Go Go Go! A kellemesen lökött háttérsztori feldobja a játékmenetet, ami tartalmazza a kötelező zavaró elemeket, illetve a különféle…..
Fender 2011.05.16 22:47:14
Május 25-én Budapesten a Harlem Globetrotters! Jövőhéten jegyet nyerhettek a Subbán...
Ez egy Dolce & Gabbana fotó, az alsó kép pedig D&GBár ki lehetett volna kergetni a világból az orbitális méretű D&G feliratos övekkel, pólókkal és napszemüvegekkel, azért mégiscsak kár, hogy a március elején felröppent hírt, miszerint megszűnik a Dolce & Gabbana…..
A hamburgersorozatunk eredményhirdetése után talán az volt a legsikeresebb írás az Egy nap a városban blogon, amikor a Szeretem Budapestet mozgalom integrált városfejlesztési koncepcióját ismertettük. Több, mint 75 ezren olvastátok az írást és tízezer facebookos like is érkezett…..
ágy - asztal - tv Kitenném 15. 2011.03.25 10:37:00
  Nálad van bármilyen festmény, print vagy poszter a falon?   Szoktál kiállításra járni?   Van olyan galéria, ahová szívesen térsz be néha-néha?   Ismersz személyesen képző- vagy iparművészt?   Van kedvenced? Ki az?   ... és megannyi kínzó kérdés…..
Fender 2011.03.29 09:07:48
Napi Budapest Aréna Pláza 2011.03.02 21:07:00
Ha a MOM Park a jó példa rá, hogy miképp kéne kinéznie egy bevásárlóközpontnak, akkor az Aréna Pláza lehet az elrettentő példa. Egy rettenetesen nagy téglatest, amiből kiugrik egy kis kocka. Mintha maguk az alkotók is picit pironkodtak volna a művük fölött: egy kis…..
Subba Subba Records: Reggie Watts 2011.02.19 13:08:16
Fender 2011.02.19 15:22:19
Gratulálunk annak a teljesen elvetemült formának, aki képes volt 23 perccel a határidő lejárta előtt, ügyfélkapu hitelesítéssel együtt mindössze kilenc perc alatt jelentkeznie a felsőoktatási felvételijére! Különdíjas az a bizakodó pofa is, aki 84 éves korában még nekiment a…..
Kevin Macdonald filmrendező (Dolgok állása, Utolsó skót király) és Ridley Scott neve fémjelzi azt a dokumentumfilm-projektet, mely ma este héttől lesz ismét megtekinthető a Youtube-on és amelyről már több mint fél évvel ezelőtt beszámoltunk blogunkon. „Az élet egy…..
A kora XX. századi neobarokk épület első tulajdonosa Kormos Ilona orfeumi magánénekesnő volt. Halála után az épület az Irgalmas Rendhez került. Ám az államosítások után az ORFI kórházhoz csatolták és kórházi könyvtárként működött, mígnem 1956 februárjában az…..
LisztesLáda Ádám Kisskönyve 2010.12.15 19:15:00
Mindenki tudja, ki az a Kiss Ádám (hölgyeknek Nagy Éva). A new wave-es stand uposok közül számomra ő a legikonikusabb humorista Mogács Dániel mellett, valami olyasmi srác, akit ha egyszer már hallgattál 20 percig, akkor csak annyit mondasz "hát ez nagyonhülye" és közben…..
Annak ellenére szeretem a pizzájukat, hogy igazán nem lehet a gasztronómia Fekete Pákójának nevezni. Számtalan jó étteremben ettem, tudom értékelni a minőségi alapanyagokat, az ízvilág finom kialakítását, ettől függetlenül a kanapén fekve valami amerikai akciófilmet nézve…..
Ezen én sírva röhögtem. Angolul tudók előnyben - forrás: 27bslash6 Na muta után van az egész. From: Shannon Walkley Date: Monday 21 June 2010 9.15am To: David Thorne Subject: Poster Hi I opened the screen door yesterday and my cat got out and has been missing since then so I was wondering…..
LisztesLáda Képrejtvény 2010.11.01 22:34:56
Írjátok meg kommentben, vajon melyik szó lehet a képrejtvény megfejtése?[segítség: az segít ha tudjátok, hogy milyen beteg állatok vagyunk]..
A világ leggazdagabb emberének már semmi bizonyítani valója nincs, éppen ezért megengedheti magának a (relatíve) szerény életvitel luxusát. Néha azonban csak meg kell jutalmaznia magát valamivel, hogy érezze: megérte annyit dolgozni a sikerért. A jelek szerint pontosan ez…..
Fender 2010.07.29 16:45:52
A minap egyik, s másik kedves barátommal a városban ténferegtünk, s a kezemben szorongattam egy kis ennivaló fényképezőgépet, amellyel aztán készítettem is néhány videót jól. Az eredmény egy hangulatos imidzs-klipp lett Budapestről. Videónk főszereplője a Blaha Lujza tér,…..
Megbotránkoztam. Annyira azért nem, hogy ezen idegesítsem magam, de! Közel egy hónapja, hogy az enyém volt az aktuális ajánlók hete. Végigpásztázom a TV műsort, hogy ugyan mit is rakjak bele a mai napi adagba a nyílvánvalóan kötelező meccs mellé, de gyakorlatilag minden ugyanaz,…..
Fender 2010.06.28 20:01:10
Napi Budapest Tribün 2010.05.17 01:00:00
Egy időben Budapestnek még volt külön galopp és ügető pályája. Ám ahogy a lóversenyek népszerűsége fogyatkozott, az ügető pályát bezárták. Azóta mindkét szakág a Kincsem Parkba költözött, míg az egykori Kerepesi úti versenypálya helyén bevásárlóközpont épült.…..
Kocsmablog Vakpóni bisztró 2010.05.30 23:30:00
Helyszín: 1061 Bp., Nagymező u. 40. Látogatás: 2010. május 19. 18:00-21:40 Bezárt, megszűnt!  Ma: Tuborg Csapoló > A nevezetes Vakpóni egy mikrofonba énekel, mellette hangfalak, egyiken a Szabadság-szobor, a kaktuszos másikról meg E.T. teker hazafelé, miközben egy…..
Ez az első olyan bejegyzésem, mely nem sport témájú, hanem egy sorozat első része. Bemutatásra kerülnek Budapest különböző területei, a peremvidéktől kezdve egészen a csillogó, szépülő belvárosig, olyan helyek hol nap mint nap megfordulunk, nézünk, de nem látunk. A…..
"A tulajdonos külön felhívta a figyelmemet a plafon festésének érdekes megoldására." Ajtó kicsiknek és nagyoknak (harmadik kép) Vajon mit keres az a két ember a sínek között? Hogyan fényképezzünk tükröt, úgy hogy ne látszódjunk képen? Piszoár a…..
Fender 2010.04.21 16:44:13