Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagysütemény

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Coriolan egy gerincsérülés következtében jó időre kerekes székbe kényszerült, majd bottal kezdett járni. Aztán elhatározta, hogy (újra) megtanul sízni és blogot ír belőle. Kiragadtam pár rövid, érdekes, néhol mulatságos részletet a naplóból, de mindenkinek ajánlom, hogy…..
 Luxuskiruccanás az adófizetők pénzén. A hazai kisfogyasztók elárulása. Így az MSZP tavaly áprilisban fogant állásfoglalása Orbán Viktor tavalyi katari tárgyalásaira vonatkozóan. Az ellenzéki pártelnök akkor két darab szélsőjobbos összekacsintás között egy katari…..
nagysütemény 2009.01.26 01:17:48
Vasárnap délutánra sötétségbe borult a magyar szerverekről futó szájtok jelentős része. Az adsl-előfizetők százezrei pedig rémülten pillantottak a kihűlt vonalra. No net today.Webmail-szolgáltatásokat, bankok szájtjait, a BKV honlapját vagy például az iWiW-et is érintette a…..
nagysütemény 2009.01.25 16:44:21
A portlandi biciklisek belelkesedtek Barack Obama májusi látogatásától, amikor egy választási nagygyűlésen a kerékpározást említette a közlekedési problémák egyik megoldásaként. A BikePortland.org Obama beiktatása után egy egyszerű módját választotta, hogy utánajárjon, az…..
Peren kívüli egyezség keretében négymillió forintot és két éves kamatait, összesen 4,5 millió forintot fizetett a Rebisz jogutóda, a Készenléti Rendőrség Nagy Lászlónak. A korábban szakmunkásként dolgozó férfi bal szemére teljesen megvakult, miután 2006. október 23-án a…..
nagysütemény 2009.01.16 11:45:12
Fantasztikus fejleményei vannak a TV2 blogügyi ámokfutásának. Aki nem hallotta volna: a prae.hu-n ősszel indult egy Hungarian helyszínelő nevű klasszikus munkahelyipletyka-blog egy ismert kereskedelmi televízió szerkesztőségének mindennapjairól. A szerző - aki minden bizonnyal…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.01.15 11:30:00
Tegnap elhunyt a nálunk nem túl ismert, Fantasy Island című sorozat egykori sztárja, Ricardo Montalban. Ő volt az első olyan, mexikói születésű színész, aki meg tudta törti a fehérek hegemóniáját Hollywoodban, és nagy filmekben kapott főszerepeket. 88 éves volt.Elment…..
nagysütemény 2009.01.15 11:47:43
Mi a fasz@fasz.hu linkelni mertél? Nem félsz, hogy beperelnek egy valag pénzé'?