Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suttogó

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két hónap múlva ismét választunk, hogy aztán – ha minden a tervek szerint halad – három és fél évig használat nélkül porosodjanak a szavazóurnák. Az októberi önkormányzati választásnak már e tény miatt is kiemelt jelentősége lenne, nem is beszélve arról, hogy a…..
suttogó 2010.08.01 18:59:39
@Teremszolga: Mostanában de sok "szolga Terem"
Jól átgondolt, de általunk még át nem látott terv? Hazárdjáték? Hozzá nem értés? Mit akar a Fidesz-kormány? (Fotó: Pelsőczy Csaba/fidesz.hu) Bár Matolcsy György májusban deklarálta és később ismét megerősítette, hogy célja az IMF-megállapodás októberi…..
suttogó 2010.07.22 11:49:34
bagyula 2010.07.22. 10:29:07
@pontevin: Az egyszeru agyammal eddig ugy tudtam a rendelkezesre allasert fizetni kell. Azaz a deficit kissebb lenne a hitelkeret rendelkezesre allas dija nelkul (es ujabb felvett osszegre fizetett kamatok nelkul)...akkor meg minek? Ezenkivul a gorog valasag valoszinuleg atirta valamelyest az IMF-EU egyuttmukodest, es ha mar a konvergenciaprogramot kerik szamon Mo-n (EUs megallapodas) akkor az IMF ne ugasson bele. Eddig az irany jonak nez ki. A maszatolasat en sem szeretem de most ilyen idoket elunk. Egyreszt ugye valsag van masreszt a geci ballib bagazs nem altalott nyaklo nelkul koltekezni amikor "penzboseg" volt es lehetett volna valamit kezdeni ezzel az orszaggal.

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, 2010. július 17., az IMF és az EU távozására reagálva:

"A magyar kormány az IMF és az EU küldöttségével folytatott tárgyalásai során őszintén és nyíltan feltárta az első félévi elhibázott költségvetési gazdálkodásból fakadó súlyos problémákat. Az IMF és az EU küldöttségei mindezek alapján elismeréssel méltatták az új kormánynak a korábbi hibák kiigazítása érdekében tett tekintélyes lépéseit, amelyek a bankadó, a végkielégítéseket terhelő különadó és a költségvetési szférában érvényes fizetési korlátozás bevezetésével növelték az állam bevételeit..."

Orbán Viktor, Matolcsy György főnoke, 4 nappal a fenti nyilatkozat után:

"Magyarország lassan világbajnok lesz a kiadások lefaragásának tekintetében. Ha Önök megnézik, hogy mi minden történt az elmúlt egy esztendőben Magyarországon a pénzügyi stabilitás helyreállítása érdekében, ezt túlzás nélkül minősíthetik világrekordnak

Hogy is van ez?
Az ügyfélszolgálat se tudta, miért mondták le a vonatot. Az alábbi beszámolót bz336 nick írta az Index Fórum több topikjában:Ma Dec. 24., szombati menetrend van. Ezzel szemben reggel negatív meglepetést hozott a Jézuska az Esztergom-Almásfüzítő vonal utasaira. A szombati…..
 Ki nem állhatom a festett szeretetet, a hamis érzelmeket; hányingerem van, ha bármikor is vígjátékok nagy, tömött rózsaszín zsákjával helyettesítik az ünnepet, mégis vannak olyan napok, amikor legalább ideiglenesen treuga Dei-t illene hirdetni, s erre az egyik legjobb alkalom…..
suttogó 2008.12.25 20:03:03
@Francois Pignon: Talán, ha hatalomra kerül, mert nagyon szeretne, (talán?), minden évben le fog venni egyet.
Csak azt feledte volna, azt a mozdonyvezetőt. Aki már mindkét veséjét eladta, és most télen egy tehervagon tövében, meztelenül, sebes kézzel csócsált egy fagyott marharépát, és amit kidobott mákszemnyi gyomra, menten nyalta is vissza, akár egy kóborkutya. Meg a kizsákmányolt…..
suttogó 2008.12.23 16:52:56
Hóbelevanc A TESCO diszkriminál 2008.12.15 12:00:00
A nagyáruházak rövid időn belül életünk velejárói lettek, ezzel együtt kialakulhatott bennük a velük kapcsolatos szimpátia és utálat is. Szeretjük őket, mert nagyobb választékkal találkozhatunk, és néha lényegesen olcsóbban kapjuk meg a termékeket, mint máshol. Azonban…..
A Belváros közepén a parkolóházban (az aljában benzinkút) nem működik semmiféle tűzriasztó berendezés. Miközben egy autó lángolt a kocsikkal teli épületben, sűrű, fojtogató füsttel árasztva el egy szintet, és kigyulladással fenyegetve a többi járművet, a parkoló…..