RedGreg

Aktivitások

Megleltem hazámat Amit a Férfihangról kitiltottak 2015.07.03 23:12:02

A férfiak mentálhigiénés problémáival foglalkozó egyébként is szűkös terjedelmű irodalom különösen kevés szót ejt arról a jelenségről, hogy bizonyos életszakaszokban a nők általi visszautasítás okozza a legtöbb fájdalmat és keserűséget a férfiak, különösképpen a…..

RedGreg 2015.07.04 00:08:57
És milyen igaz :(
Vastagbőr Ne ülj a lépcsőre! - üzeni ez a kedves város a lakóinak és a turistáknak 2012.06.20 14:27:00

Játsszunk egyet!Négy európai várost rejtettünk el a képeken: A négy európai város közül az egyik nem kíván befektetni egy magas nyomású mosóba (44 ezer HUF) és közmunkásba (havi 47 ezer HUF), aki minden reggel lemosná a lépcsőket, és összeszedné a szemetet (éves…..

RedGreg 2012.06.21 14:58:45
@immortalis:
Rómában ha leülsz a spanyol lépcsőre, perceken belül megjelenik egy rendőr és közli, ezt itt nem kéne, ha nem mész el megbírságol. Itt meg egyesek azon akadnak ki, hogy nem lehet majd lehugyozni a templomot. Próbáld meg Nápolyban, perceken belül a helyi don néhány embere fogja udvarias hasba rúgással és néhány pofonnal elmagyarázni, hogy azt nem kéne...
Urbanista Bekerítik a Szent István Bazilikát. Jogos önvédelem vagy újabb merénylet az élhető város ellen? 2012.06.18 16:40:00

Mit tudtok arról, hogy a bazilika népszerű köztéri lépcsőjét elkerítik? Tegnap este arra jártam és épül ki a kerítés, nem tudom mik a tervek, hogy tényleg el akarják zárni estére a söröző fiatalok elől, vagy csak "dísz" lesz. – dobta föl a hírt a Heti Betonos Smiló…..

RedGreg 2012.06.21 14:51:59
@TARTYOM:
Drága barátom, a rendőrnek jogában áll belenézni a tatyódba ha akar, szóval sztem jobb ha nem próbálod ki. Magaddal szúrsz ki, tudod ha megmutatod megúszod közterületen piáltal, vagy ha rendesebb súlyos enyebenyével, ha nem, akkor bevitet a kapitányságra, és ott fognak rendbe rakni. csak az már feljelentést is vonz maga után. De ahogy gondolod. Amúgy ha meg komolyan azt hiszed, hogy a templom falánál végezheted a dolgodat, akkor javaslom próbáld ki a felvilágosult Nápolyban. Csak ha a helyi don küldi oda az embereit, hogy fiam ezt nem kéne, akkor ne lepődj meg, ha ezt egy teljesen udvarias hasba rúgással, és két pofonnal adják a tudtodra.
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz