Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jurganov

0 bejegyzést írt és 1354 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A nap képe: SHARIA Halloween 2012.10.31 08:28:12
Király, mindenki ninja! ..
Jurganov 2012.11.03 16:59:03
"Janics Natasa az elmúlt hetekben körbejárta a szponzorokat és sportvezetőket: köszönetet mondott mindazoknak, akiknek segítségével itt lehetett, és mindent megkapott Magyarországon. Ebbe a sorba illett bele a szegedi városvezetésnél tett látogatás is. Múlt hétfőn a Magyar…..
Jurganov 2012.10.19 21:12:25
@Seduxen (már NEM dr.): nagyon egyetértek veled. borkai paraszt volt, de igazából kit érdekel? nem akkora dolog ez, hogy itt cikk legyen belőle. a férjről meg annyit, hogy "...megfizethetetlen" ahogy a mondás tartja.
@Kandeláber: proliság. ez tetszik. " nem vagyok sznob, kérdezz meg bárkit. már úgy értem bárkit aki számít" ugye? :D
A Fidesz kommunikációs csapata az alábbi PR-panelt találta ki, amit a kormánypárti politikusok minden egyes alkalommal elmondanak, ha szóba kerül az IMF-tárgyalás."az a mozgástér, melyet a kormány az elmúlt kétéves gazdaság- és társadalompolitikájával megalapozott, az megengedi,…..
Jurganov 2012.09.29 13:56:32
@Virág et.: hmm. vissza? honnan ez az info?
tényleg nem akarom ragozni ezt, de ajánlanám figyelmedbe a tobin-adót, mint elgondolást. fél %-os adó a bankoknak és akkora összeg esne be, hogy azt se tudnák, hogy mire költsék. ez alapján nem tűnik hitelesnek, hogy a bankok adót fizetnek. a finanszírozzák a gazdaságot mondat mindig azt juttatja eszembe, amikor felvették a hitelt az imf-től, kiadták a bankoknak, hogy közvetlenül (és persze ne a saját zsebükből) élénkítsék a gazdaságot és az erste honlapján kinn is volt, hogy olyan aki termel nem kaphat hitelt, csak az aki importál. az alkalmaznak embereket meg....
Jurganov 2012.10.02 18:31:38
@Virág et.: az otp-s mókával megleptél, bár hadd emlékeztesselek, hogy az otp is külföldi tulajdonú, igaz csak 70+ %-a. az, hogy visszafizették tényleg érdekes, főleg mert pl az amerikaiak elszámolni sem tudtak arról, hogy egyáltalán hová lett a pénz. -az európaiakról nem tudom, de a visszafizették eléggé hihetetlen. jó volna valami hivatalos kimutatás erről.. az imf hitel meg csak azért kell, hogy helyreálljon a bizalom...persze azok mondják, hogy nem vagyunk megbízhatóak akiktől a hitelt kell felvenni, szal...az meg csak egy érdekes mellékszál, hogy az imf pénze elvileg onnan van, hogy a tagállamok (köztük Mo) befizeti, amit azután kamatra visszakap...hmm, érdekes na.
a tobin adó kimondottan nem arra kell, hogy megmentsék a pénzügyi szférát, hiszen kimondottan káros megmenteni őket, a megmentés valójában csak azért kell, mert egyrészt pluszpénz nekik, másrészt meg aki adja az nem a sajátjából ad hanem a mienkből-neki semmi nem drága-és még kap is érte valamit.
ecopedia.hu/tobin-ado
az utolsó mondat a hab a tortán :)
Jurganov 2012.10.03 19:00:34
@Virág et.: nem a kormányzat mondja, hogy a bankok úgy és olyan dolgokat tesznek amit nem volna szabad hanem a tények. csak a legutóbbi: kik indították el a gazdasági válságot?( egyesek szerint szándékosan) és miért is kell megmenteni őket? csak azért kell megmenteni őket ( és azért van annyi joguk) mert bizonyos kulcspozícióban lévő embereket megvettek.
az meg, hogy Széchenyi mit írt...az AKKOR még igaz is lehetett, de ma már messze nem ugyanaz a bankrendszer mint akkor. ha jól rémlik akkor még úriemberek voltak, és akkor még ha valaki pénzt lopott kinézték, ma viszont akkor nem illik a társaságba ha nem lop...
en.wikipedia.org/wiki/David_Korten
ajánlom a műveit.
és bár mókásan hangzik, de igen, a bank a jelenlegi formájában inkább gonosz mint jó, és nem árt összevetni, hogy mi is (lenne) a feladata a banknak, és mit is csinálnak valójában.
Onlinemarketing blog 1984 2.0 2012.09.27 23:54:32
Ha valamilyen információra van szükségem, akkor nem kérdés, a Google felé fordulok, és megnézem, ott mit írnak. A lexikon a polcon porosodik, látom, árválkodnak ott egymás mellett a lapok és kötetek, unatkoznak, nem tudnak magukkal mit kezdeni - a kutya nem nyúl hozzájuk, hiszen…..
Lektorálok (szakmailag) egy könyvet, amely a közösségi médiáról szól. Ennek kapcsán jutottam el oda, hogy lassan de biztosan át fogom gondolni az általam használt terminológiát, amikor a közösségi média marketinges alapjait tanítom. Az egyik központi figurám ugyanis a…..
Jurganov 2012.09.26 09:59:21
@Konrad: jó könyvnek ígérkezik, nem lehetetlen, hogy elolvasom ha megjelenik. ugyanakkor (csak a móka kedvéért) én úgy nézem, hogy az általad említett helyzetben a véleményvezér simán csak egy eszköz, a vezér valójában az aki irányítja (terelgeti).
Vastagbőr Öt éves a blog 2012.09.21 13:01:00
Hát igen, megy az idő, nagyon megy ...Ez már az ötödik születésnap ... 1826 nap, 3063 poszt, 29,5 millió oldalletöltés, 5 millió egyedi látogató, rengeteg kommentelő és milliónyi komment.Öt év ... fene sem gondolta 2007. szeptemberében, amikor létrehoztam, hogy ez lesz belőle,…..
Jurganov 2012.09.22 11:28:32
A Mérték Médiaelemző Műhely és a Medián 2012 végzett egy kutatást a magyarok közéleti tájékozódási és médiafogyasztási szokásairól, melyről a Kreatív Online készített egy összefoglalót. Az egyik kérdés arra kereste a választ, hogy a  felsorolt sajtótermékek közül…..
Jurganov 2012.09.18 16:47:01
@Zka: ....a világ, gondolom így akartad írni :)
és nem a tv2 kezdte, hanem egy jól bevált sémát követve hülyítik a népet.
Jurganov 2012.09.19 08:35:37
@Bluesrider: kihagytad az elejét, de sebaj. valakinek így is tetszik.
Jurganov 2012.09.19 19:03:58
@hummertime: nem azért adják mert erre van igény. egyszerűen azért adnak ilyet mert 1, ezzel tudják hülyíteni az embereket (mármint szó szerint butítani); 2, ezzel sikerül az emberek ingerküszöbét annyira felvinni, hogy az igazság/nagyobb problémák sem mennek át rajta.
az usaban anno kötelezően volt egy iroda minden tv-társaságnál, hogy ellenőrizzék, hogy a híreket a valóságnak megfelelően adják le. az első dolog volt, hogy megszabadultak ettől.
A parlament a hétfői ülésnapon tárgyalta meg az Élet-Érték Alapítvány országos népi kezdeményezését, amelynek az volt a célja, hogy az Országgyűlés tűzze napirendjére a családon belüli erőszak önálló büntetőjogi törvényi tényállássá minősítését. Az…..
Jurganov 2012.09.14 09:45:44
mekkora fingreszelés ment itt... a feminista gyökerek meg nem nagyon értik, hogy csak kihasználják a butaságukat :)
@saravad: aztán meg majd ott a kérdés, hogy :
"anyu, anyu! miért halt meg apu?"
" egyszer vissza mert ütni.."
@Húsleves: na, ez nagyon jó. egyetértek
@Nzoltan: yep
Jurganov 2012.09.14 09:56:34
@Húsleves: elolvastam ezt a cikket, érdekes-mókás-vicces. :)
Jurganov 2012.09.19 09:21:33
Végkiárusítás!Leárazás!Akciók!Az "ügy amúgy lezárva", mindezt a létező leghitelesebb személy nyilatkozta: ... Selmeczi Gabika.  Ki más riasztható szombaton, hogy böffentsen egyet a sajtónak? Szijjártó Petya nincs az országban, ő Mitt Romey esélyeit ássa alá jelenleg az…..
Jurganov 2012.09.07 10:25:36
@Counter: de, felelősek. de nem az olyan döntésekért ami azért rossz mert a médiából ez hangzik. felelősek(nek kellene lenniük) azért amit tesznek, amikor Magyarország/magyar nép ellen tesznek-pl az állami vagyon ellopása, az eu-hoz való csatlakozás, stb. de szvsz ezért nem-döntöttek és kész.
ha nem adják ki akkor a sajtó meg attól lenne hangos, hogy szegény fickó már megbánta a tettét, blablabla, és nem térhet haza, hogy szerettei időnként meglátogathassák és orbánt lefizette az örmény kormány, hogy naponta személyesen verje meg..akkor meg azért csapkodnátok az asztalt, hogy mekkora g*ci mert úgy kell meghalnia, hogy sosem láthatja a gyerekét/szüleit/akárkit.
@GeoCracker: igaz, viszont ez nagyon-nagyon nincs egy súlycsoportban mondjuk az angolok egynémely politikai manőverével, mondjuk mikor 2 országot támogattak titokban egymás ellen és mindkettőnek adtak el fegyvert, több százezer halálos áldozatért "felelősek" és mégis mit mondanak erre?: szép volt, ügyesek vagytok. mert a megmondóemberek azt mondják, hogy az így jó.
Jurganov 2012.09.07 10:38:47
@Counter: mmint nem tudok mutatni az elmúlt 8 évből egyetlen olyan dolgot sem ami szerint orbán/gyurcsány/aktuális kormány valamit elb*sz és azért megy a hőzöngés? valóban nem...
Jurganov 2012.09.07 11:17:27
@Counter: mit? én értem, hogy unatkozol, de lehetnél konkrétabb. nem megy ma nekem a rejtvény. mutassak példát az elmúlt 8 évből mikor azeri baltás gyilkost nem adtunk ki és ezért leszólták a kormányt, vagy mire? vagy arra, hogy megy a hőbörgés akkor is ha jobbra fordulunk a sarkon és akkor is ha balra.
Találkozik a róka meg a farkas az erdőben.
- Te farkas, verjük meg a nyulat!
- Na és miért?
- Ha van rajta sapka, akkor azért, ha nincs, akkor meg azért!
Így is tesznek, jól elverik a nyulat. Egy hét múlva megint találkoznak.
- Te farkas, verjük már meg megint a nyulat!
- Na és most miért?
- Kérünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azért, ha füstszűrő nélkülit, akkor meg azért.
Így is tesznek, megkeresik a nyulat és eléállnak.
- Te nyúl, aggyál már egy cigit nekünk.
- Na és milyet kértek, füstszűrőset, vagy füstszűrő nélkülit?
- Hmm... Nézd már farkas... ezen már megint nincs sapka!
Vastagbőr Ordas nagy hazugság 2012.09.07 08:31:00
Tényleg nem értem ... Lehozatnak a pártsajtóval olyan kamulistát, amitől összehúgyozzák magukat a fideszes-kdnp-es mezei képviselők, akik az egész IMF-tárgyalásokról annyit tudnak, mint Önök, kedves olvasók: vagyis semmit. A szűk vezérkar összekacsint, hiszen a pontokat ők…..
Jurganov 2012.09.07 10:33:09
@Borenbukk: hihetetlen, hogy nem álltak ki magyarázkodni ugye? :)
Jurganov 2012.09.07 10:47:56
@zrobasé: kérlek: az imf nyilván mindenkihez eljuttatta a listát-így természetesen neked is kellett kapnod belőle. ez teljesen természetes, hiszen az ilyesmit sosem titkosítják és mindig és kizárólag csak az az érdekük, hogy a hitelt felvevő jól járjon, ebben igazad lehet. amennyiben viszont az imf valójában egy olyan intézmény amit teréz anyák irányítanak, hogyan lehet, hogy senki nem tud 5-10 olyan országot mondani amelyiknek segítettek. sőt, ha ráérsz és vagy annyira pro, hogy az imf honlapon kívül is megtalálsz dolgokat a guglival akkor javaslom nézz utána, hogy miért is marasztalták el az usa-ban az imf-t? és milyen gyorsan elhallgattak vele? mert olyan intézkedéseket követel a hitelt felvevőktől amivel csak az ország gazdaságának további romlása érhető el? csak nem?
Jurganov 2012.09.07 11:12:50
@Borenbukk: felesleges vitatkoznom veled. ha érdekelt volna már utánanéztél volna, de neked elég amit a tévében mondanak. rendben. vagy szándékosan tévedsz :)
@zrobasé: ne már, olyan szépen indultál és a végére csak ennyi telik, hogy egy esetleges titkosított dokumentumot prezentáljak :)
Az Országgyűlési Hivatal elkészítette a 2013-ra szóló költségvetésüket.A 2012-ben kapott 21 milliárdos támogatáson felül a következő összegeket kéri az Országgyűlési Hivatal:- a képviselői, illetve a képviselő-alkalmazotti juttatások kifizetése: +252  millió forint -…..
Jurganov 2012.06.08 10:00:11
@Horizont: régi, szép riport amerikából az álmok hazájából. avagy miért jobb a kapitalizmus :)
o Raymond Wheeler of CBS-TV
o Once interviewed a sharecropper's child
o In Selma, Alabama
o "Do you eat breakfast before school?"
o "Sometimes, sir.
o "Sometimes I have peas."
o "And when you get to school,
o "Do you eat?"
o "No, sir."
o "Isn't there any food there?"
o "Yes, sir."
o "Why don't you have it?"
o "I don't have the 35¢."
o "What do you do
o "While the other children eat lunch?"
o "I just sits there on the side."

o "How do you feel when you see
o "The other children eating?"
o "I feel ashamed."
o By this point in the interview
o The child is crying
Interjú egy gyerekkel...
Jurganov 2012.06.26 09:47:41
@Horizont:
-szoktál reggelizni mielőtt elindulsz iskolába?
-néha uram, néha eszem egy kis borsót.
-amikor beérsz, ott szoktál enni?
-nem uram.
-ott nem lehet kapni ételt?
-lehet uram.
-miért nem veszel?
-nincs rá 35 centem.
-mit csinálsz amíg a többi gyerek eszi az ebédjét?
-én csak ülök ott oldalt/szélen.
-mit érzel amikor látod, hogy a többi gyerek eszik?
-szégyellem magam.
bocsi, most néztem
Lám, lám ... és egyesek azt mondják, hogy Matolcsy Gyuri be van havazva, mert döglődik a gazdaság, sok a tennivaló... hát nem! A jó Gyuri mindenre figyel, még arra is, hogy Schmitt Pál, illetve a volt elnökök juttatásai sarkalatos, vagyis kétharmados törvény legyen. Az egyszerű…..
Jurganov 2012.06.02 11:38:16
@pukancs: unjátok már meg, hogy ilyeneken meglepődtök meg diktatúráztok. ez KAPITALIZMUS. ennyi. nézz utána, hogy pl rockefeller hogyan járt el anno és hogyan szerezte meg az olajmonopóliumot. ne ilyen f*szságokon pörögjetek.
Már postán vannak a negyedik nemzeti konzultáció kérdőívei, hamarosan mindenki megkapja a borítékot a kérdésekkel.A korábbi konzultációkon az íveken egy egyedi kód volt található, amely össze volt kapcsolva a címzettel, így ha visszaküldted, akkor bekerülél a Nagy…..
Jurganov 2012.05.30 11:19:13
@CyberPunK: nem jönnek haza, nem véletlenül van így alakítva a dolog. a gyarmatosítás nem akkora vicc mint sokan gondolják-csak most nem viszik a rabszolgákat hanem nekik kell odamenni.
@Enrico72: lófaszt járnak le, nem hülyék :)
@Lobster1978: messze még a vége...:D
Vastagbőr De drága vagy, Gyuri! 2012.04.13 10:32:00
2012 első negyedévében 452,1 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.2011 első negyedévében 413,9 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.2006 első negyedévében 237,5 milliárd forintot költött kamatkiadásokra az állam.Csak kamatra. Egy negyedévben. 452…..
Jurganov 2012.05.08 10:03:21
höhö, a vége izgalmas. kezdenek elszabadulni az indulatok, ahogy én látom elég sok értelmes dolog hangzik el mindkét oldalról, és bpo654-nek elég sok mindenben igaza van, bármennyire is ordítoztok. odáig nem jutottam el, hogy miért véditek ennyire bajnait? vissza akarjátok tenni a kormányba, vagy mi? a fél tucat ítélet kimondja, hogy ártatlan, na ott röhögtem el magam (bár nagyra tartom virág et-et mint kommentelőt, de az poénra sikerült)
politeaparty.blogspot.com/2011/04/political-slaughterhouse.html
ez megvan, ugye?
@Jani haverja: kicsit olvass utána, a kormánynak nincs köze a kamatemeléshez, sem ahhoz, hogy itt miért drágább a hitel/élet, sem pedig a többi olyasmihez aminél a kormányt szokás hibáztatni ( nem csak a magyart, bármelyiket). a kormányoknak már jó ideje nincs szava, csak annyi, hogy a parasztoknak ők vannak kitéve, hogy lehessen kit köpködni. azon is gondolkodj el, hogy a "válság" idején 9000 milliárd euro-t lapátoltak a bankokba és semmi eredménye nem volt, véletlen vajon? elég sok véletlen van, nem gondolod? és bármennyire próbálod is a kormány meg az állam felelősségét hangoztatni nagy gond, hogy iszonyat hülyeséget beszélsz. persze, a piac szabályozza magát, de csak akkor ha EGYETLEN SZEREPLŐ SEM TUDJA BEFOLYÁSOLNI, ezt a részt ki szokták hagyni. amint egyik-másik nagyon megnő be kell(ene) avatkozni és vagy szétdarabolni vagy más módon megszüntetni, csak a korrupció miatt ezt nem lehet :)
Jurganov 2012.05.08 17:54:04
@Rufus78: sajna nem így van :) a bankok(és az egyéb multik) halásznak a zavarosban, és a kormánnyal kavartatják az iszapot :) a korrupció meg úgy értendő, hogy csak az jut pozícióba aki kézben van tartva.
Jurganov 2012.05.20 08:18:21
@Virág et.: ártatlan, kimondta a bíróság.értem :)
www.jogiforum.hu/hirek/17200 mint itt :)
Április végén megszületett az első kormánydöntés a témában. A megvizsgált szociális ellátások közül egyelőre csak kettőnél lesz változás: - a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény teljes összegét (évi két alkalommal gyermekenként 5800 Ft) utalványban kapják meg a…..
Jurganov 2012.05.08 21:32:30
@sárkányfő: nem biztos, hogy kinyírják őket ( bár valószinű, hiszen példát mutatnának másoknak)
Vastagbőr Fejér megye kipipálva 2012.04.26 11:01:00
"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta…..
A Jobbiknak három kártyája van, ezt kevergetik szorgalmasan: zsidók, cigányok, melegek. Teljesen felesleges elmagyarázni nekik, hogy milyen magyarországi és Európai Uniós alapjogokat sért ez az agyszüleményük, amit "T/6721 Egyes szexuális magatartászavarok visszaszorítása…..
Jurganov 2012.04.12 08:57:39
@Sir Galahad: "(mint ahogy mondjuk egy antiszemitának is természetes, hogy izraeli zászlót égetve felvonul). "-ezen jót röhögtem, nem tudtál vagy nem mertél más példát felhozni?
A cikk jó, kicsit kellett volna magasztalni benne a LáMPás-t, úgy lett volna kerek :) mint a többi
Amikor azt olvassa az ember, hogy egy 80 éves író menekültstátuszt kér a világ másik felén, legalább egy pillanat töredékére valószínűleg összeszorul a gyomra. Számomra kétségtelenül ez egy megrázó hír és momentum, annál is inkább, hogy nemrég értekeztem arról, milyen…..
A Berlini Nemzetközi Filmfesztivál más néven "Berlinale", az egyik legfontosabb 'A' kategóriájú filmfesztivál Európában és a világon. A fesztivált minden év februárjában rendezik meg 1951 óta. A versenyben azok a filmek indulhatnak, melyek a fesztivál kezdetét megelőző 12…..
Jurganov 2012.02.24 12:37:23
@tommybravo: hohó, egy újabb ravasz róka...
Jurganov 2012.02.24 12:52:17
@Ironfist: na neee, azért gondolkodj mielőtt írsz
@Scala: uhh, rég röhögtem ekkorát. ütött a humorod :D
@d.z.: azért nem bolygatnak olyan témákat mert nem arra kapnak megbízást. sajnos minél többet olvas utána az ember a dolgoknak annál kevésbé tűnik hülyeségnek a zsidózás.. a gyilkosságokról meg még mindig nem tudni kik követték el...ráverték pár szerencsétlenre-de, hogy igazából kik lehettek az kérdés.
Térjünk vissza egy kicsit ehhez a könyvhöz. Múltkor a bennem motoszkáló kérdést feltettem az illetékesnek: "feladó: laspalmas címzett: polgarmester@csepel.hu dátum: 2012. január 25. 13:02 tárgy: Vörös Csepel c. könyv   Tisztelt Németh Szilárd Polgármester…..
Jurganov 2012.02.21 17:35:03
@RobÚr: hahaha
@NextGeneration: ennek a blognak azért elég nagy véleményformáló ereje van, szal egyre inkább a tényfeltárást kell szem előtt tartani. persze ha komolyabban ráfeküdnének lehet kicsinálnák őket (is)... és nem biztos, hogy a fidesz
@hspn: "pedig jó százalékban még zsidók is"-lol, ha zsidók hozzájuk sem mernek szólni, nekik mindent szabad.
Jurganov 2012.02.21 17:37:38
@Sandman (KaraKum): na igen, mennyire hitelesek azok a politikusok akik nyíltan egy másik országnak dolgoznak?:)
Sajnos nem volt annyi vér Zsiga Marci pucájában, hogy azzal védekezzen, hogy ő úgy hallotta, hogy azt kérdezik tőle, hogy meg lehet-e élni napi 47 ezer forintból, és csak erősen számolt fejben, hogy 31 x 47 ezer az mennyi is egészen pontosan ... ehelyett inkább úgy gondolta, hogy…..
Vastagbőr Zsiga Marcell bizonyít 2012.02.16 11:05:00
Na, ennek nagyobb  sikert jósolok, mint dajcstomi Twitter-oldalának:   A fideszdroidok magyarázatát, miszerint ez tuti csak kamu/lejáratás/provokáció, üti a második bejegyzés. Ilyet csak és kizárólag egy ostoba, pökhendi, valóságtól elrugaszkodott politikus írhat. Vagy az,…..
Jurganov 2012.02.16 11:47:26
@molaris: makói vagy? :)
Tegnap megérkezett az éhségmenet a Kossuth térre. A múlt héten indult menet 200 kilométert gyalogolt a hóban-fagyban, Miskolcról Budapestre. A "Munkát, kenyeret" transzparens elég egyértelmű, Borsod megyében se munka, se kenyér ...a Rózsadombon lakó kormánytagok, képviselők meg…..
Jurganov 2012.02.14 14:00:08
@dr. gramercy: persze a másik kérdés, hogy amennyiben nem mész el szavazni akkor hozzájárulásod adod-e ahhoz, hogy minden rendben van.
Vastagbőr Gyarmat 2012.01.23 16:33:00
Gyarmat: "Az anyaországon kívül eső, politikai önállósággal nem rendelkező, meghódított területek elnevezése." "Magyarország a befizetéseinél 4,37 milliárd euróval több átutalást kapott tavaly az Európai Uniótól, jóval többet, mint eddig bármikor. A…..
Jurganov 2012.01.23 18:45:04
@Virág et.: nem mentünk csődbe, hmm. erről az jut eszembe, hogy megoldást kínálnak egy olyan problémára ami nélkülük nem létezne.
a másik kérdésedre pedig egy másik humoros dolog jutott eszembe:
-hogyan lehet kisebb vagyonra szert tenni a tőzsdén?
- nagyobb vagyonnal kell kezdeni.
ezzel csak azt akarnám mondani, hogy amikor beléptünk mi sem így álltunk mint most, akkor bizony még volt iparunk, mint mezőgazdasági ország- az is volt ( pl cukorrépa-termelésbe és cukor eladásban egész jók voltunk), amennyire tudom természeti kincsekben sem szűkölködtünk, a szolgáltató szférát természetesen kellett is fejleszteni.
és persze azt se felejtsük el, hogy a "belépnénk mert ott jobb lesz nekünk" és a "belépünk mert akkor kevésbé fáj" között van különbség.
Jurganov 2012.01.23 19:18:23
@Virág et.: nem akarok veled vitázni, általában kedvelem az észrevételeidet, így most ezt ráhagyom, nem kötök bele a mondandódba-további jó vitatkozást, különféleképpen látjuk a dolgokat, valahol irigylem is az olyan embereket mint te, akik tudják a jót látni az elmúlt 20 évben, akik szerint az, hogy a nem alapító tagok gazdasága megszűnt, az ezen országokból származó fiatalok már az alapító tagoknál laknak( ha ők még nem is, de a gyermekeik már ottani állampolgárok lesznek), és , hogy a nem alapító országok csak az olcsó munkaerőt és a piacot szolgáltatják az eunak nem akkora gond. szerintem az. és nem tudom a jó oldalát nézni, egyszerűen mert ne látom.