Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szent Paraszolvencia

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár harmadik alkalommal örülhet a képregényes munkatábor a maga fesztiváljának. A helyszín a Gödör Klub, március 31-én 10 órától felfelé, amíg az úri közönség szusszal bírja. A belépés ingyenes. Rajongó polgártársaink már hónapok óta gyűjtik a pénzt, hogy az…..
A 2004-es, negyedházas E-klubos Laibach koncert után idén teltház volt az A38 hajón, hála a közönségszervezők profi munkájának minden tyúkszemre jutott legalább egy talpnyom. Leírhatatlanul vegyes közönséget sikerült vonzani, popócici plázacicák, sötét gótok, rózsadombi…..
Szent Paraszolvencia 2007.02.19 22:07:44
Alászálltunk a képregényes szubkultúrában és láttuk, hogy jó. A Karton galéria a határon túli képregényeket bemutató sorozatában a romániai után az ex-jugó témára melegedett rá és most férfias bátorsággal szembedicsérjük a hiánypótló vállalkozást. Mi csupán annyit…..
Ezek a fiatalok olyanokat énekelnek, hogy "Lement Jürgen a diszkóba, belenézett a stroboszkópba. Elővette nagy pöcsét, levizelte pártkönyvét". Ez alapján még jó fejek is lehetnének, de nem azok, hanem művészkedős jampecek, megismerem az ilyet. Ezt a típust egy tizenkét…..
Csáp Géza Lóvé Parádé 2006.08.27 21:12:00
Egyeseknek örömöt okoz, ha többszázezer hasonszőrűvel összegyűlhet, és ezen alkalommal apokaliptikus lármát meg reklámot fogyaszthat. Ezt hívják tömegkultúrának meg Budapest Parádénak. A parádé a maga félmilliós résztvevőjével a harmadik az ilyen jellegű társadalmi…..
A bringás kisebbség elvhű tagjaként a klotyóra is bringával közlekedünk, oszt a nyeregben egyensúlyozva próbálkozunk beletalálni a csészébe. De a görkorisokat is szívesen nézegetjük, szóval eltekertünk a Parádé leginkább elviselhető programjára, a délre meghirdetett…..
Sörtöményeseknek is kiváló zene, Szőnyi billentyűs egyenesen technikai expedíciós missziót vezet kies hazánkban. Uccsó napi videó a Bahia sátorból, low guality kép, low quality videó, de magas élvezet. És ha esetleg adakozni szeretne valaki egy rejtélyes körülmények között…..
Bonnie és Clyde-ot Serge Gainsbourg és Brigitte Bardot, Ronnie Biggset, a legendás vonatrablót a Sex Pistols énekelte (énekeltette) meg. Nekünk népi hősnek egy "román", az erdélyi Ambrus Attila jutott, aki amatőr közvélemény-kutatásaink szerint messze lekörözi…..
Csáp Géza Bada Dada halálára 2006.07.06 09:09:00
Meghalt Bada Dada? Egy nagy francot! Ilyesmit nem tehet velünk, nyomulós kis senkiháziakkal, akik iránytű nélkül maradnánk ebben a trágyatengerben.  Bada Dada egyszerűen nem hagyhat magunkra, tisztasága és zsenije kötelezettségekkel jár! Bada Dadának kutya kötelessége…..