Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baudolinA (törölt)

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én már régóta nem olvasom a Velveten futó Poronty rovatot, mert:- tudatos szerkesztéssel a gyereknevelési témákat úgy tálalják, hogy az megosztó és megbélyegző legyen (szembeállítják a szoptatást-nem szoptatást, a koránszülést-készőnszülést, az…..
baudolinA (törölt) 2010.05.15 12:36:17
tsetten,
bocs, hogy itt kötözködök, de szerintem a megfejtés ott van, hogy ez elsősorban egy bulvárlap rovata. Abban egyetértek veled, hogy sok szempontból leképezi a közhelyeket, általánosításokat stb., és bár gyerektelenként nyilván nehéz ezt megítélnem, de szerintem vannak benne informatív cikkek is, leginkább az utóbbi pár hónaptól számítva. Egyébként van egy nemrég indult, kifejezetten nem bulváros lap is, a Gyermekévek.
www.gyermekevek.hu/

Hozzátenném azt is a leképeződéshez, hogy van benne igazság, de azért ne felejtsük el azt sem, hogy ijesztően sok ember jár feszültséget levezetni a netre. Nemcsak a P-ra, hanem úgy általában. Volt már arra példa, hogy a legártalmatlanabb cikkből lett akkora hajtépés, hogy csak kapkodtam a fejemet. Ami a bojkottodat illeti: te magad írtad, hogy akinek nem tetszik egy felület, az nem kattint oda. De akkor minek bojkottot hirdetni? :)
Ma van a szülésznők és bábák nemzetközi napja. Az egyre növekvő születésszám, az egyre  nagyobb orvoshiány miatt a világnak a több szülésznőre és szakképzett bábára volna szüksége, mint eddig bármikor.A fejlett államokban egyre inkább követelménnyé válik, hogy a…..
baudolinA (törölt) 2010.05.05 18:55:17
@B-road: Igazán kár lenne, mert akkor nem tudnám elmondani, hogy ugyan nincs gyerekem, de egyetértek a kezdeményezéssel. És láttam kórházat belülről. Sajnos elég sokszor.
  A gyerekeik létét megbánó szülők nagyon kevesen vannak. Ennek részben az az oka, hogy ilyet bevallani még egy névtelen kérdőíves felmérésben is nagyon erős társadalmi (és személyes) tabunak számít, részben pedig az, hogy az ilyen történetek mögötti tragikus sorsok már…..
Vasmacs Tyúkól 2010.04.15 12:32:00
Palacsintasütés közben, elkanyarodtam 3 hónap után a tyúkólba. Miután konstatáltam az új szerzői bázist és némi izgalmat éreztem amiatt, hogy most, na, talán, valami jó, mert heti egy napló mégsem csinál nyarat, észrevettem, hogy ezek kicsinálták MM-t is. Nem igazán…..
Több mint tíz éve foglalkozom gyógynövényekkel és hatóanyagokkal, több mint öt éve foglalkozom szinte minden nap gyógynövényes tanácsadással. Alig múltam el tízéves, amikor először volt a kezemben farmakológia tankönyv (egy barátnőm fogorvos anyukájának polcáról). Már egyetemre jártam…..
Csetten és az... Meditáció 2010.03.09 20:57:41
Elolvastam Baudolina blogján is a sokat hallott érveket, vagy sokszor látott álláspontot . Sosem tudtam pro és kontra érvelni ebben az ügyben (gyerek vagy nem gyerek). Ahogy azt nem tolerálom, ha valaki az én sokpujás életformámról nyilvánít véleményt, az is viszolyogtat, ha valaki…..
KKBK Hait(t)i(s) metódus(lesz) 2010.01.19 03:19:00
Hait(t)i(s) metódus(lesz) Hogyan dolgoznak Bilderbergerék Haitiban. Elképzelhetö-e hasonló Magyarországon? Egy aktuális esemény kapcsán ragadtam klaviatúrát mert valami nem ment egyszerüen a fejembe. Hogyan lehetséges az, hogy egy és ugyanazon szigeten egyszerre létezhet egy…..
baudolinA (törölt) 2010.01.19 10:40:25
Félve bár, de belevágok ebbe a témába. Már csak azért is, mert a családon belüli erőszak problémáját is le szokás egyszerűsíteni, de a kényelmes válaszok az áldozatoknak kifejezetten ártanak. A kényelmes válaszok nem előznek meg, nem segítenek, csak benne felejtenek a…..
baudolinA (törölt) 2009.08.15 15:10:09
@azallamenvagyok: márpedig én problémát csinálok belőle. :) Szerintem taplóság. Mekkora egója lehet már egy ilyennek...
baudolinA (törölt) 2009.08.15 15:11:29
@azallamenvagyok: igenigenigen, de HOL van a határ? Ha ujjatlan van rajtam, akkor már ne csodálkozzak, hogy "úgy" kezdenek közeledni hozzám?
baudolinA (törölt) 2009.08.15 15:13:26
@azallamenvagyok: megmondtam, hogy felejtse el, azzal le van tudva. Most csak azért fektetek bele ennyi energiát, mert el akartam mondani. :)