Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cs_

63 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ma fekete a domb fórumot tartanak a varjak a csupasz fákon csendben nagy dolgokról döntenek imádságuk nincs mégis értik az egeket társas lény, íme völgynekmenve beléjük gázolok de átengednek..
I. Szűkül az ég Barlangváros felett. Hízik a barlang, mélyül a rajz és nagyúr az árnyék. Tüzet  gyújtunk a szürkületnek mert ilyenkor kezdenek el visszaszállingózni ólomszárnyakon a munkások . Magukban maguk mellé ülnek a buszon és remélik, hogy melléjük nem ül…..
vizet forralni mialatt a Fahéj hegy háromszor merül tengerbe * elengedni a gyökeret mikor a teahab körpályára áll * felismerni reggelét szakáll vágta álmok lyukas párnahuzatának..
ház helyi hálózattalöcsém madarakkalkártyázta el a tejfogaimat.a vén két fa tudta.aztán kiderítettéka helyi szelek is.a végzésben az állt,neki három hónapnekem tizenegy papírlap a világ.és azóta a házbanhárman hallgatunkarról a soha nem hallott némaságról...
a hétköznapok illúziói Ül 2012.10.20 14:14:23
Leülve egy vízszintes fára, találkoztam önmagammal. ahogy a fatörzs vonala völgybe vész a körbekerített semmiben kelő nap és párolgó víz már csak a tér metszete Találni egy életre alkalmas univerzumot? keresetlenül, elvétve, itt, a haldokló fák alatt a közvetlen…..
Catherine Catherine elment de itt felejtette a nevét amit pitypangon nevelt szeplős kislány korában                    a tóvidéken négyzetrácsok közé zárja és felejt neki még létrát kereket házat mély kúttal azt mondja egy komoly nő nem viheti fel a repülőre…..
Mint áradó folyó éjfekete medrében, kanyargott a menet. Bokájukat szél fogta közre, hangtalanul lépkedtek az ébredező földön. Fecskefarkak alatt száll a női haj, de földre kényszerít mindent, ami repül. A mezőn áll. Lábfeje zsákmánya véres tollak, földhalom. A nő kilép a…..
avagy lábjegyzet-féle Psyché télikabátjához (Kemény Lili)Évek óta járja a csíkos utcákat. Célja nincs, társa fénylő szempár, kóbor macskaszem. Kígyók nyergében fordul, villás nyelve befonja az alvókat. Halad időben. Mert önnön magát nem találja, se magában, se…..
Eloldozta. Léptei után szalmát szórt a vizes padlóra. Vaskos könyvekbe takarózva feküdtek – talán a csupasz fehér falakért kár – a férfi görcsösen ölelte a szamarat. Az végtelen nyugodtsággal nézte, ahogy ezredjére is elkeseredett harcba indul tudat tudatalatti ellen.…..
szimfónikus költemény (prológus) végleg visszafogadta a víz.                                     magzat volt, fülében…..
emberek a ködön át a halraj tökéletes szinkronitása felborult, mikor az öreg felhőket szaggatni kedzte a templomkereszt. a szél ólomgombokat varr fel mellkasomra ahogy hullámcsapásra megrepedt tükrökön járok és a vitorlás magánya…..
a lila kulcs nyitja az ajtót, írta. a lila a halál színe, válaszoltam. ide az emberek meghalni járnak, és igaza van, ideje abbahagynom az írást. viszlát...
a hétköznapok illúziói Lovak? 2011.02.27 22:21:00
Köd van, kora este. Esőtől puha a kerítésfa. A pocsolyákban kóbor lelkek tükröződnek, de nem néz beléjuk senki. A földút színház, mint két takaró egy ágyban. Ahogy a szelíd kéz megtalálja paplanútját a szívdobogáshoz, úgy lopja a fekete földet alant, egymás…..
a hétköznapok illúziói M 2011.01.13 18:13:00
levél hajnóczy péterhez(mikor pénz kellett) albérletekvégtelentükör-csapdáibanzászlók alatt gyerekek lobognak,kezükben fehér könyv,hidak, hidak, és óriások.én meg a háttérben csak kalapbiccentéssel a négyszél boszorkányainak.másoltkulcsos…..
Ikarosz tétele (1. Lépések a fűben)Egy. A kopott ajtófélfa mögül nézem a hangyákat, ahogy szép lassan befonják a hajad. Mostanra már egészen biztos vagyok benne, hogy összetartoztok. Kettő. Tegnap mázsás volt a semmi, ma súlytalan, hát kedved kaptál a repüléshez. Már korán…..
 Futárok siettek, a társaság készülődik: fejetlen lovakat láttak ősszel...
 The Blind Man's DreamsI'm running barefoot in the cornfield,my tens years barely breath behind me,I'm the favourite one of my grandmother,smell of earth, I sing, I'm weightless.My blond hair flashes, I lie under the sun, and I dream colourful dresses madeout of cardboard, hundred moons in…..
a hétköznapok illúziói 97 2010.10.02 22:05:00
farzsebébe gyűrt a nyármikor a sovány nap becsapódott a tengerbeaz északi boszorkány felnézett: vér indulta keleti főcsatornán fehér melleidbe éskönnyű vállaid fellökték a teliholdat.világítótornyok keringőztek az esőszaggalés álmaink szele röptette papírsárkánymutatott…..
a hétköznapok illúziói + 2010.10.02 01:50:00
 A Kulcsosember szerepének bájai                                                                         …..
egyenletha a haldokló macskák dorombolásaés a nevetés gesztusa egy és ugyan az,*és az együttlét csak vak hite annak,hogy ketten könnyebb, mint egyedül*és a gyerekek csak felénk tartott tükrökés a zongorád csak egy hétköznapi tárgy,=akkor a földi élet könnyedségének…..
bemister road 52/aa városban enyém a legkisebb szobaágyamat hajszálakból hordtam összeszekrényemet rég az utcára tártam:bús neonfény keveredik dohányszaggalés ánizs frekvencián túli zúgássalahogy szürkületi ködben haldoklik aszilvafamert haldoklik minden, és haldoklik a…..
HazahúzAz érzékeny férfi végülis csak egy érzéketlen nő, mondogattammagamnak, mert húzott, feszített ott legbelül, kalapáccsal verte amellkasom, senki sem tudja mi akövetkező megálló, mondta be a sofőr, úgyhogy jeleztem, leszálltam,először rossz irányba néztem a…..
A Repülő Emberek Buñuel a mamutfenyő tetején dobol,egyik kezben borotva, a másikbanfélhold, zsákból önti le az időt,mialatt Dalí hátrakötött kézzeláll Csontváry utolsó városa előtt.Kerouac egy percet sem aludt egészéletében, Bukowski még fel sem kelt,Sartre kávéscsésze…..