Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Der Beste

0 bejegyzést írt és 1242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A városi strandokról rég leszoktam. Nem tudom, a közös emlékezetben megvan-e, de strandfejlesztéseket a 2000-es évek elején a Fidesz kezdte el nyomatni. Valószínűleg akkoriban még ebből lehetett szolidan lopni. Minden városban épültek a víziparkoknak nevezett csodák csúszdákkal és egyéb medencékkel.…..
A Bors szerint Andy Vajna a TV2 új tulajdonosa arra készül, hogy átcsábítsa az RTL sztárjait a saját tévéjére, mert ezek szerint abban látja a nézettség zálogát, hogy milyen beszélő fejek néznek le az emberre napról nap. Vajna ugye arra számít, hogy ha ő lesz a góré, akkor a…..
Der Beste 2015.11.02 11:49:16
@netrion: Kivalo hozzaszolas!
Der Beste 2015.11.02 11:50:27
@atomplanet: Pontosan. Arra verni magunkat, nem nezunk tevet, nem meno.
Netflix kérte be a nálunk Szívek szállodája címre hallgató sorozatot, amiben többek között a Skid Row egykori énekese, Sebastian Bach is szerepelt (én akkor kaptam rá, amikor ez kiderült), de ezt már megírtuk. Az is, hogy eredetileg 8 részről volt szó az új évadban, de az…..
Der Beste 2015.10.29 08:28:01
Ha Ádámnak minden vágya ilyen gyorsan teljesül, akkor nagyon szerencsés fickó lehet. Igaz, mi történik kötelező biztosítás fronton kérdésére, nem mi, hanem a Világgazdaság adott választ ma reggel, de gondolom háttérinformációnak ez is jó lesz. A régi ügyféllel szemben…..
Van ugye a TV2-n minden este az Élet showja és az Édes élet, amivel a TV2 minimális energiabefektetéssel képes kitölteni két és fél órányi főműsoridőt konkrétan a semmivel. Az Édes élet volt előbb, ebben magyar celebek mindennapjait kísérhetjük végig, ezt követte a…..
A SportKlub eladásáról szóló posztunk alatti kommentekben kicsit elszabadultak az indulatok. Lásd: Nakéremszépen. Elöljáróban két dolog: Liverpool-drukker vagyok 1982 óta.  Jelenleg T-, előtte UPC-előfizető voltam, soha nem volt Digisportom. És idegbeteg vagyok…..
Der Beste 2014.02.13 05:34:51
@horcsogpofi: Igazad van.
Der Beste 2014.02.13 05:36:48
Miután az Elmű kilépett a Díjnet rendszeréből, a felhasználóknak regisztrálniuk kellene magukat az áramszolgáltatónál, hogy továbbra is neten fizethessék a számláikat. Ezt meghekkelte ugyan a Díjnet, és meg lehet(ett) őket bízni, hogy regisztráljanak az ügyfél nevében, de…..
Klasszikus téma, biztos kezű feldolgozás, az I. kerület lapja kimaxolja a Rákosi-tvisztet. ..
Van élet az Édes élet előtt: Az élet showja. Ezzel a szlogennel állítja hétfő estétől csatasorba a Tv2 a legújabb műsorát, Az élet showja című, fogalmazzunk úgy „civil realityt”. Ami a sajtómunkásoknak tartott tesztvetítés alapján tényleg pont olyan, mint az Édes élet,…..
Hiába no, csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik, ugye, Rákay "Philip" Kálmán Szabdság tér '89 című történelminek szánt esztrádműsorán meg 62-en munkálkodnak, és hát ahol ennyien vágnak fát, ott a forgács mennyisége is nagyobb lesz. A műsorfolyam legutóbbi…..
Der Beste 2014.01.28 05:21:42
@Firk: nem lenne ezzel semmi gond, ha Kálmán barátunk nem a NEMZETI összefogás kiemelkedő szekértolója lenne, aki asszisztál a NEMZETI dohányboltokhoz, a NEMZETI Közszolgálati Egyetemhez. és a NEMZETI konzultációhoz.

Aki ennyire NEMZETI, annak mi szüksége egy nemzetközi keresztnévre?
Elcsépelt kezd lenni a Trónok harca, mindenhet felhasználják az ikonikus képsorokat és a muzsikát, de ahogy az osztrákok bepromózták vele a múlt vasárnapi NFL-konferenciadöntőket, az tanítani való.   ..
Der Beste 2014.01.22 04:58:53
Az élet showja címmel indul jövő héttől a TV2 új dokurealityje, ami így elsőre úgy  néz ki, mintha az Éjjel-nappal Budapest stábja vidékre költözött volna, és nem fiatal, nagypofájú szereplőket castingoltak, hanem sokat kiabáló középkorúakat. A műsor a…..
Mikee elkövette azt a hibát, hogy online faxon mondta fel a kötelező biztosítását az Allianznál, akik ezt másfél hónapja nem tudták feldolgozni. Pedig azóta már új szerződése is lett, szintén az Allianznál, Szokásos biztosító váltás. Nem kapkodtam el a dolgot, így…..
Der Beste 2014.01.17 05:47:35
@vv uraaam:Én magam intéztem ismerősöm újrakötését, és olcsóbb lett neki.

Nincs olyan törvény, ami ezt tiltaná.
A magyar kereskedelmi televíziózás történetében soha nem tapasztalt gyűlölethullám közepette indult útjára a Való Világ hatodik szériája. Hihetetlen, milyen érzelmeket képes felkorbácsolni a műsor, tessék csak nézni: Ez csak a jéghegy csúcsa, a magyar…..
Tegnapelőtt, azaz az Úr kétezer és tizennegyedik esztendejének január havának nyolcadik napján jelentkezett először a Magyar Nemzeti Televízióban a Szabadság tér '89 című műsor, amit Rákay Philip Úr, a televízió alelnöke vezetett, természetesen a költséghatékonyság…..
Der Beste 2014.01.11 06:13:03
@Reszelő Aladár: Az első bekezdéssel maximálisan egyet tudok érteni.
Igazából senki nem lepődik meg a Nuggets után, hogy csirkebőrt és egyebet daráltak a McDonalds grillcsirkéjébe és csirkemell csíkjaiba is, amik emiatt szintén húspép kategóriába esnek, de erről azért egy csillagozott megjegyzést tehettek volna a reklámjaikba. A GVH 15 millió…..
Der Beste 2014.01.09 05:31:18
@Narancskommunista: Úgy, hogy a mekis kaja nekem ÍZLIK,és szeretem.
A TV2 olyat húzott, amilyet egy tévének kell is, ha tököket akar magának növeszteni: január 6-tól átalakítják a hétköznapi műsorrendjüket, és az Édes élettel egyszerre támadják be az Éjjel-nappal Budapestet és a Barátok köztöt is. A változást közvetlenül előidéző…..
A Fox International február 4-én kezdi meg adását Magyarországon, egyelőre csak a Telekom és pár kisebb szolgáltató előfizetői számára, de folyamatosan tárgyalnak a Digivel és a UPC-vel is, így várható, hogy nemsokára sokkal több háztartásban lesznek elérhetők. A csatorna…..
Kinga nem érti, mi viszont nem csodálkozunk, hogy a tranzakciós védelmi pénz óta miért nem szeretik a boltban, ha párszáz forintot kártyával akarnak fizetni. Legalábbis a IX. kerületben hosszas küzdelem árán sikerült csak: Egy IX. kerületi Non Stopban (PADU Kereskedelmi Kft.…..
Érthetetlen módon kevés szállodában lelkesülnek be, ha a kedves vendég a macskájával együtt érkezne. Szilvi több helyen érdeklődött, és első körben olyat helyeket talált, ahova nem, felárral vagy csak raktárra néző szobába mehettek volna: A problémám nem érinti az…..
Der Beste 2013.10.28 05:57:30
@FDToth: Nekem is pont ez a véleményem.
A Bors úgy tudja, hogy két adás után változtatnak a Vundersőn és Zuperszexin, vasárnaptól már nem élőben osztja az észt Sebestyén Balázs és Vadon János. A lap értesüléseit megerősítette Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója. "Alapos megfontolások után kezdtük el…..
A világért sem feltételeznénk, hogy szándékosan kavarodott volna el naiv kisnyugdíjas biztosításának módosító melléklete, ami miatt aztán az Allianz nem fizette ki a 180 ezer forintos polikarbonát tetőt, azután, hogy az ügyintézőjük javasolta, hogy inkább azt tegyen üveg…..
Der Beste 2013.10.18 06:05:34
@herk: Irigylem a türelmedet :)
Kialakult az X-Faktor mentorházának mezőnye, 24+1 előadó eset egymásnak még nyáron, hogy kiderüljön, melyik 12 (inkább 13) jut be a tehetségkutató élő adásába. A felvételek most hétvégén kerülnek majd adásba, azaz vasárnapra már mindenki tudni fogja, hogy kik jutottak…..
Der Beste 2013.10.02 05:44:33
Október 3-án startol az angol túlélőkirály, Bear Grylls legújabb tévésorozata, amiben most kivételesen nem ő vág keresztül a sivatagon egy szál késsel és alszik egy döglött teve belei közt. A kiút a pokolból főszereplője ugyanis rendhagyó módon nem az exhibicionista…..
Egy jól értesült forrásunk (értsd: egy olvasó, aki az utcán nyitott szemmel/füllel jár) hihetetlenük fontosnak tűnő információt osztott meg velünk: Geszti Pétert látta/hallotta korzózás közben, amint Bozsek Márkkal, a Barátok közt című sorozatból ismert színész-énekessel…..
Der Beste 2013.09.30 05:53:54
@sixx:
Ez mind igaz, de azért ez nem a normadiai partraszállás, hogy ekkora hírértéke legyen ....