Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ember100

1 bejegyzést írt és 2524 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NER rendszere továbbra is unikumnak számít Európában, hiszen ezen a hétvégén sem sikerült a nagy jobboldali populista áttörés a kontinensen. Orbán Viktor szlovéniai szövetségese súlyos, francia partnere pedig újabb vereséget szenvedett az aktuális választásokon. Az sem tett jót a magyar kormányfő…..
ember100 2022.04.26 22:40:38
@a nagy hohohorgász:
Helló !

Bélám HA Magyarország kapná a támogatást én lennék az első aki kimegy Brüsszelbe tüntetni DE a fényességes vezető oligarhái , a nemzet veje a nemzet esze bármerre is néz ...... kapják a pénzt ami a NÉPNEK járna . Te meg nyugodtan istenítsd az embered és remélem tetszik a rekord államháztartási hiány a 2.800 Ft karaj ..... GRATULÁLOK :)
  Már a választások előtt is sokan beszéltek arról, hogy nem jó az, ha a Fidesz túlnyeri magát. Még olyanokat is ismerünk, akik csak és kizárólag azért szavaztak a Kétfarkú Kutya Pártra, a Megoldás Mozgalomra, vagy épp Toroczkaiékra, hogy ezzel is akadályozzák Orbánék újabb kétharmadát. Jómagam…..
ember100 2022.04.09 20:22:11
@Vén motoros:
Helló !

El vagy tévedve . A lézerjani VETT egy házat a fiacskájának , ez azért egy kicsit más :) És erre még a képviselői fizetése MUTYI nélkül kevés lett volna (persze NEM voltam ott, nem láttam :) )
.Meg aztán ott van hogy mindenki annyit ér amennyije van , persze ez sem bántó :)
ember100 2022.04.10 00:20:29
@a nagy hohohorgász:
Helló !

Bélám kispista is lop , meg még sokat ezeket többnyire elkapják a rend őrei DE most a fityesz van hatalmon voldemortokkal , kokósborkaival , meg a többi kormányközeli lopóssal DE ha már itt tartunk a lajcsi lopott akkor a fityeszesek is szabadon lophatnak ???????
ember100 2022.04.10 00:25:51
@Vén motoros:
Helló !

Hát EZ mindent megmagyaráz :) Lya vagy mégsem !
Tudod mi volt Mátyás király palotájában ?
Itt most demokrácia van vagy pénzalapú , tekintély uralmi jobbágy rendszer ???? Persze a legnagyobb baj hogy MIUTÁN lézerjani polgármester , meg képviselő lett HIRTELEN vagyonosodni kezdett AMI nem magyarázható a kapott fizetésével kb. mint a nemzet gázszerelőlye vagy a nemzet velye .....
DE magyarázz ,véddd , véddd körömszakadtáig :):):)
A harmadik választást nyeri egymás után a Fidesz úgy, hogy nem volt választási programja, a kormányalakítást követően pedig várhatóan ezúttal sem lesz leírt stratégiája, amit később számon kérhetnének a választók. Ez egyrészt rendkívül lehangoló képet mutat a magyar közállapotokról, másrészt…..
  "Az Orbán-kormány nem húzza ki az elkövetkező négy évet. Rájuk fog omlani az a válság, amit Orbán Viktor maga idézett elő." - jövendölte Facebook-bejelentkezésében Jakab Péter a választás éjszakáján, majd arról beszélt, hogy az ellenzéknek kell átvennie az ország vezetését, amint a népharag…..
ember100 2022.04.06 21:48:58
@a nagy hohohorgász:
Helló !

Majd akkor is gondolj erre ha 650 Ft lesz a benzin , 400 Ft az euro 60 Ft egy tojás , 2.700 Ft a disznóhús...... :)
Sziasztok! Arról a tényről, hogy Will Smith behúzott Chris Rocknak nem tudok nem tudni, a csapból is ez folyik. Viszont egyetlen Oscar díjast sem tudnék most megnevezni. Nyilván ez utóbbihoz az is kell, hogy különösen nem is érdekel, de ez ugyanúgy igaz részemről Will Smithre is , a többi már a…..
Tegyük a szívünkre a kezünket. Ezt azért kevesen hittük volna.  Amikor már teljesen mindegy, mit gondol, vagy mit mond az ellenfél, kitalálunk egy orbitális hazugságot és a szájába adjuk. Amikor már a valósággal köszönő viszonyba se hozható dolgokat, sima történelemhamisítást lehet úgy beleböfögni…..
ember100 2022.04.01 18:10:19
@blaubner:
Helló !

Pedig igen , ennyi a szintjük :)
Még szerencse hogy ilyen bűnözőink vannak mint ezek meg az a fószer aki beült egy kisbuszba hogy ellopja CSAK éppen a kisbusz tele volt TEK esekkel :):) Megtörtént eset !
 Az 1950-es évek óta nem volt ilyen rossz helyzetben a brit gazdaság...
ember100 2022.03.25 22:11:01
@midnightcoder2:
Helló !

Gyurcsány alatt ki volt a leggazdagabb szoci ? Talán az aki helikoptert vett valami 30-40 millióért és lehetett vagy 10-20 milliárd a vagyona .
NA és most gázszerelő parancsi ... ezek össz vagyona jóval több mist 600 milliárd :) érted ? :)
Drága, a parlament kényelemes karosszékeiben pöffeszkedő, kitartott politikusaink! Mi, kisemberek a hétköznapokban beszélgetünk ám egymással, gondolatokat cserélünk, támogatjuk, lelkesítjük egymást. Kisboltban, játszótéren, körömszalonban, szülői értekezleten, közös családi nyaralások alkalmával a…..
ember100 2022.03.12 23:19:20
@a nagy hohohorgász:
Helló !

Tehát ha lyól értem akkor az USA volt a felelős amiért a németek ülték a zidókat ???
Furcsa egy logika :)
Pontatlan volt az államfői szűzbeszédében Novák Katalin, amikor azt mondta, hogy annak a generációnak tagja, amely készen kapta a nemzeti függetlenséget; ki kellett volna egészítenie azzal is, hogy ugyanígy készen kapta a NATO-, és az EU-tagságot is! Az általa olyannyira csodált kormányfő…..
ember100 2022.03.12 22:47:04
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Helló !

Lya és egyedül megváltani a világot :)
Mind a 10-14 millió magyar .Szemben ejrópa 750 miiliójával szemben :)
Ha marad Viktor kivégeznek, egy kalap alatt az oroszokkal Van azért annak egy diszkrét bája, amikor Varga Mihály pénzügyminiszter délelőtt még a magyar válságkezelés sikerességéről beszél a facebook hullámain, majd ugyanaznap délután már a klasszikus Brüsszel hibáztatást húzza elő, mondván a…..
ember100 2022.03.10 21:42:10
@a nagy hohohorgász:
Helló !
Na a covidból átlagosan kijöttünknél hangosan felnevettem 40.000 nél több halott :(
A többi szöveged meg csak átlagos fityeszes mantra :)
ember100 2022.03.10 21:49:20
@ulpius66:
Helló !

OK rendicsek . Mi meg kérjük vissza a 3.000 milliárd MANYUP ot a sok stadion 5-400 milliárdját ... és még sorolhatnám :)
  A csütörtök reggel elindult orosz támadás kapcsán a hazai elemzők egy része kitér arra is, vajon miként befolyásolhatják az események a magyar kampányokat, illetve az alig több mint egy hónap múlva esedékes választásokat. Hallunk olyan hangokat, hogy a háború fordulatot jelenthet idehaza is, ám…..
ember100 2022.02.26 17:26:26
@ulpius66: Helló !

Bélám NE aprózd el :)
Támadjuk meg Ukrajnát és már MA vége a háborúnak !!!!
ESZEDNÉL VAGY ???????
Sokkolja a brit háztartásokat a hirtelen megnövekvő energiaszámla. Az ok a világpiaci árakban keresendő...
ember100 2022.02.06 23:46:42
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Helló !

Mit tett a zorbán ?
Hát nem sok jót :( Azzal hogy alakosságnak hatósági áron adja a energiát NEM differenciál a szegény és a gazdag között , gondolom érted a különbséget . A cégek most is világpiaci áron kapják az energiát .
Aztán a lakosságnak sincs ingyen ebéd mert pl. az MVM által termelt deficitet az állam tehát mi adófizetők fizetjük ki csak a másik zsebünkből :( És mint az angol példa mutatja lehet ezt normálisan emberségesen is csinálni :) NA de ez nem a Fényességes Vezető és bandája lenne !
A Tesla rekord nyereséget jelentett a tavalyi évre nézve. Erről beszéltem a Millásreggeliben csütörtökön.Eközben a német TÜV jelentése szerint a három évesen az első műszaki vizsgán megjelenő autók közül a Model S abszolút értelemben is az egyik legrosszabb teljesítményt nyújtja a vizsgált autók…..
Az elég nagy baj mindenkinél ha beteg, már önmagában is. Különösen ha állapota kifejezetten rossz, ráadásul nehezen gyógyuló, vagy szélsőséges esetben gyógyíthatatlan. Mindegyikre látunk példát a Covidtól függetlenül is. Hagy emeljem ki a legfontosabb mondanivalót. Ha valaki a betegségét…..
ember100 2022.01.30 23:02:25
@ulpius66:
Helló !

Szerintem próbálj meg fejjel lefele akkor biztosan jó helyre érkezik :)
Az a jó a magyar történelemben, hogy az ezer éves haza bizonyos sormintákat követ. Mármost aki ezeket felismeri, az el tudja kerülni a negatív hatásokat, aki nem, az rááll a szopóágra ezzel is bizonyítva a sorminta létét. (Aki pedig felhívja erre a figyelmet, azt jó esetben hülyének nézik, rosszabb…..
ember100 2022.01.29 22:02:20
@dare:
Helló !

Szerintem is hitlerrel tárgyalni kell a legmagasabb szinten AKKOR biztosan nem fogja megszállni Magyarországot .
A történelem ismétli önmagát :)
A most következő cikkben nem a leghosszabb vasútvonalakról, hanem a világ leghosszabb útját megtevő vasúti járatokról lesz szó, melyek útjuk során akár több országot és ezzel együtt több vasútvonalat is érintenek. Lássuk hát, melyik járaton tölthetünk el a legtöbb időt bosszantó átszállás…..
Ez a farhát-szindróma olyan gyorsan futott végig az országon, mint a koronavírus. Még a mémek száma is megközelítette a két közéleti téma emlegetettségét. Pedig ez utóbbi intézkedés már önmagában is mém. Biztos vagyok benne, hogy a téma még sokáig terítéken lesz, ezért senki nincs elkésve, akinek…..
ember100 2022.01.16 10:24:11
@tiltsál ki te gyökér:
Helló !

Találó a nickneved vége :) Illik rád :)
De látom nem érted vagy nem akarod érteni a csirke farhát szimbolikus jelentését de sebaj.
Amúgy én nem állnék meg itt , hatósági áraznám a :
Stadionok , lakások , tojás , LED világítás ...... soroljam még ?
ember100 2022.01.16 12:57:55
@tiltsál ki te gyökér:
Helló !

Kicsit fentebb van a felsorolás :) és abban is szerepel a csirke farhát a felsorolásban így szó szerint :):)
Lestár Ferenc a doktornő munkatársát is fojtogatta, mert nem adott neki bianco lepecsételt recepteket, elítélt bűnöző. A visszaeső, már egy 2014-ben elkövetett esetért büntetőeljáráson tettlegességért elítélt álorvosról törvényszéki megerősítéssel a Bors, a lejárt működési engedélyéről a cikkem…..
ember100 2022.01.12 19:33:29
@Pepejoe:
Helló !

Bélám a PARKOLÓBAN azért odáig el is kellett jutni UTÁNUK ment miért ?????
Magyarország (Magyar Televízió), 90+88 perc, ff., magyar Rendező: Fejér Tamás 1964 január 11-től kezdve minden szombaton bemutattak egy 25 perces részt ebből a "filmsorozat"-ból. Azért emeltem ki a "filmsorozat" szót, mert ma már kissé retro hangzása van. (Egy helyen említik egyébként folytatásos…..
1958. Karácsonyi nyüzsgés. Marion, Indiana, Egyesült Államok..
ember100 2021.12.27 13:58:23
A Liszt Ferenc repülőtéren csípték fülön a rendőrök a végrehajtói kar egyik vezetőjét, amint épp Dubaiba akart meglógni a szintén végrehajtóként dolgozó feleségével együtt. Nagyon kínos. Valószínűleg fülest kapott és megindult, de a nyomozóhatóság nem szerette volna, hogy átlépje az országhatárt.…..
1991. Egy idős katona mutatja a győzelem jelét egy égő ház előtt a délszláv háborúban, valahol Horvátországban..
ember100 2021.11.17 00:50:18
@queenagi:
Helló !

Csak egy kérdés .
Mennyi mérnök halt meg ? Mert ugye asztronautából sajnos volt pár halott !
Meg aztán Dobó sem volt egy hős mert ugye ott voltak a katonái meg aki összerakta a puskaport ....
Ne legyél már egy ügyű :)
Ők igenis HŐSÖK voltak !
My Lai az amerikai hadseregnek a vietnámi civilekkel szembeni kegyetlenkedésének a szimbóluma, de az egyetlen ahol legalább kísérlet történt az elkövetők felkutatására és megbüntetésére...
ember100 2021.11.12 15:30:48
@horex:
Helló !

Eszednél vagy ???? A hazájukat szolgálták 5.000 km re Vietnámban ??
Gerilla harc ? Ja az amcsik nem napalmot , szórtak , nem voltak mesterlövészeik , nem lövöldöztek hanem kaláccsal dobáltak .......
Te TÉNYLEG ?????