Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fosch marshall

6 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amint azt korábban A modoros strandoló 1. részben nagyon találó módon nosferato felvázoltaM, strandolás közben megjegyezhetetlen mértékű tapasztalat szerezhető, ami jegyzetfüzet nélkül nem is adható át az utókornak. Strandolásban ismerszik meg a legjobb barát. A modoros…..
Fosch marshall 2009.07.15 22:46:18
Ez marha nagy. Előző rész is odab@szott. "seggdekoltázs" meg "strandfasz"
Lol
Ötpontos fejlesztési reformtervet fogalmazott meg Wang Koppány közlekedési miniszter. A tárca vezetője azt várja, hogy a nemzeti vasúttársaságnál megkezdődjék az a következetes fejlesztési program, amely egy új, a XXI. század közepi elvárásoknak megfelelő vasutat eredményez.…..
Fosch marshall 2009.07.07 19:03:38
@OkoskaTo:rp: Addigra jön majd a huszadik Bokros csomag egy kis bajusszal fűszerezve.
2009. július 7.: Eldőlt, hogy a Strabag és a Hídépítő párosa végezheti el a Margit híd felújítását. Az évek óta húzódó beruházást a pályázók 20,8 milliárd forint plusz áfáért vállalták el. A többször megváltozott tervek és emiatt hat alkalommal újrakezdett…..
Fosch marshall 2009.07.07 18:57:29
Megy itt a strabagolás ezerrel. Hamarosan bejelentik a Hortobágyi Völgyhidat, amit a Strabag-Lóf@sz Konzorcium vitelez majd ki..

@ladislaus: Az nem lehet gond, jön majd tízmillió román vendégmunkás építeni. Majd furcsa módon ittragadnak.

Am látom a blog egész friss, de jó ez a stílus. :)
Hát mit mondjak? Az Unilever kreatívjai (vagy az Unilever által dolgoztatott reklámügynökségek kreatívjai) nem sok energiát fektetnek egy-egy újabb AXE termék kampányába. Gondolom azért feltűnt már mindenkinek, hogy kb. azzal az üzenettel próbálják meg eladni ezeket a…..
Fosch marshall 2009.07.02 23:44:46
@Martian: Elég, ha csak nem cserélsz zoknit meg gatyát pár napig. Hajrá..
Lol
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Új rovatot indítunk, amiben olyan cuccokat mutatunk meg, amiket szívesen látnánk Joshi Maunika helyett a képernyőn, mert ezektől talán nem éreznénk óhatatlan vágyat arra, hogy egy felhevített villával önnön szemgolyónknak essünk. A mai darab egy japán szívatós műsor, amiben…..
Akár 10 hölgy pengetheti egyszerre legendás szerszámát az ősztől induló agyrémben. Tíz héten át borzolja majd a kedélyeket a Ledér Lantos. Vélhetően mély nyomokat hagy majd a nézők mellett a jelentkező hölgyekben is.Igen, jól hallotta mindenki. Önkéntesek jelentkezését…..
Kár, hogy olyan kevesen hallgatnak közszolgálati rádiót, mert így rejtve maradnak a titkos kis kincsek, amiket a Kossuth spriccel széjjel a hársvirágillatú szombat estébe. Mindenki azt hiszi, hogy a Kossuthot csak nyugdíjasok hallgatják, és a fejükre szigszalagozott Sokol…..
Néhány hete egyértelmű jelei vannak, hogy valami készül a XIII. kerületi Gogol utcában, a napokban azonban a végső fázisba került az új bicikliút, illetve biciklisáv kialakítása. A Lehel tér és a felső rakparton futó bicikliút között készült most el egy összességében…..
Idegen helyen szarás, ahol a WC ajtó nem zárható te kézzel tiszta erőből fogás, feloldódni nem tudás, folyamatos résen levés ezért kevéssé sikeres szarás, fele bentmaradás, azt WC papírral a seggeden szétkenés, emiatt kb 50 méter felhasználás, segged véresre törölés.…..
Most, hogy úgy tűnik mindenki Ference távozik a bársony székből, joggal merül fel a kérdés, hogy "Nademosteztígyakkorhogy?". Szerintünk két hét múlva MSZP-Fidesz koalíció születik, a Parlamentben tárolt koronát Bokros teszi Viktorka fejére, miközben ő ugrál és alig…..
Fosch marshall 2009.03.22 16:27:06
Elképesztő sztori: kedden kora este, fél nyolc tájban egy feltehetőleg őrült férfi bögrékkel kezdte bombázni a Mammut 2-ben található McCafé személyzetét. Volt itt minden: eltalált nő, vérző seb, menekülő vendégek és dolgozók, bújkálás a konyhában. Alant olvasható egy…..
Ronaldo néhány nappal ezelőtt kissé köpcösen és nagypapásan, de azért mégiscsak visszahajózott a futballvilág térképére, amikor hosszú sérüléséből és tekintélyes pocakjából való felépülése után új egyesületében, a patinás Corinthians színeiben múlt vasárnap…..
Sárdobáló Nem ők A magyarok! 2009.03.16 12:00:00
Hazafelé a villamoson egy (nekem úgy tűnt) cigány srác, egy kopasz, acélbetétes-bakancsos és egy trikolor-karszalagos fiatal között utaztam. Mindhármukon fekete ruha volt, a két utóbbin az említett kellékeken kívül kokárda is. Én ugyan nem voltam sem feketében, sem bakancsban,…..
7:30 Polgár Tamás, a Tomcat néven elhíresült internetes blogger az éjszaka háztartási balesetben életét vesztette, tudatja a Zöld Párt. A párt közleménye szerint a kukta robbant fel a konyhában.  10:34 Gyurcsány Ferenc a feszültség levezetése végett parlamenti…..
Fosch marshall 2009.03.15 16:14:01
@Spirál: Ez csak egy eszmefuttatás. Nincs valós következménye annak, amit ide leírunk. Ha lenne, máshogy állna pár dolog. :)

Kósa részéről meglepő felelőtlenségnek tűnik az egész. Valóban váratlanul ért, ugyanis látnoki képességeimen van még mit fejleszteni. :P
HamPLÓ Félelem a repüléstől 2009.03.14 08:33:00
Szép idő van, ragyog a nap, egész jó a látás: ilyenkor a laikusoknak is érdemes kilátogatnia valamelyik kisebb repülőtérre, és befizetni egy rövidebb sétarepülésre; felfedezni, hogy a kisgépes repkedés mennyire más, mint amit az utasszállítókkal való utazás…..
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..
Fosch marshall 2009.03.13 22:49:03
@nemsiker_s: Azért az a növekedés nem teljes mértékben a fidesz kormány érdeme. A Bokros-csomag jótékony hatása következtében volt kedvező a helyzet. Az igaz, hogy nem kúrták el az országot, de nem kell az egekbe magasztalni őket.

A szlogen meg sztem lényegtelen, úgyis jobboldali kormányzás lesz. Ahhoz nagyon durva dolgokat kellene kommunikálnia, hogy ez ne következzen be.
Fosch marshall 2009.03.13 22:53:17
@porthosz: Pontosan, ahogy mondod. Ezért lenne szükség véleményem szerint egyfajta "értelmiségi cenzusra". Lehet, hogy diszkriminációnak tűnik, de nem lenne rossz.
A minap felettéb érdekes események egyikének lehetett szemtanúja az oktogoni plebs. A nép egy ártatlan gyermeke kiruccanást tett Budapest egyik legforgalmasabb helyén. Társ híján csak kíváncsi szemek kísérték lépteit. Nem lepődtem volna meg, ha egy kisebb nyugdíjas horda…..
Postunk témája a lakosságra zúdított hitelek legpofátlanabbika, a gyorskölcsön. Az utóbbi években nagyon elterjedt. Hatályos jogszabályokba nem ütközik. Hazánkan ez épp annyira normális, mint viaduktot építeni a Hortobágyon. Az én szememet már régóta szúrja és most már…..
Mandiner blog One Bokros fits all 2009.03.10 11:31:00
 A képen látható Rikárdó Dávid, nagybajuszú szaki - elfogadva a kedves invitálást - ráült az MDF-re, az meg menten összerogyott alatta. Dávid Ibolya pártelnök most elgondolkodhat azon, hogy mit nyert zseniális médiahackje által és mit veszített. Tagadhatatlanul nyert vele 5…..
Fosch marshall 2009.03.10 16:37:40
@Dekatlon: Kivárásra megy a jobboldal, ez egyértelmű. Annál jobb nekik, minél több ember kiábrándul. Na meg persze majd rájuk szavaz, ez a létszám pedig az idő múlásával egyenesen arányos. Bokros fellépésére szükség van, csak nem igazán látok neki megfelelő helyet a politikai palettán. Orbánnal nem férne meg, MSZP süllyedő hajó...
Fosch marshall 2009.03.10 16:41:37
@dzsucseharcos: Ez így van.Ha jól értem, Te azt mondod, hogy ő CSAK szakértő? Bokros meglátásai ettől függetlenül igenis helytállóak. Szükség van a javaslatira véleményem szerint.
Nem kap kellő elismerést ez a nagyszerű hölgy. Pedig tulajdonképpen hálásak lehetünk Ibolya asszonynak. Az MDF elnöke két nap alatt két súlyos problémát is megoldott tempós politikai ámokfutásával. A magyar polgárok Ibolyának köszönhetően megszabadultak az egyre…..
Fosch marshall 2009.03.10 16:26:35
@Rob67: Teljesen igazad van. Ezek elkerülhetetlenek lettek. Az nem tetszik nekem, hogy mit keres Ibolyka soraiban. Ne alacsonyodjon már odáig. Mondjuk azt is nehezen tudnám elképzelni, hogy a Orbán befogadná soraiba.
senkik.blog.hu FORRÓDRÓT Igazi csemegének számító dolgok történtek a budapesti éjszakában. VV Jácint először mutatta meg bájait, mióta hajszínt váltott. Veér Vormay Jácint (53) budapesti biztonsági ember teljes éjszakai műszak után pokoli fáradtan esett be az ágyba.…..