Regisztráció Blogot indítok
Adatok
illaberek

0 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 És akkor ahogy ígértem, rögtön itt a harmadik rész is, a gyengébb képességű olvasók kedvéért rögtön az elején tisztáznám, hogy a cím ne tévesszen meg senkit, ez nem a lóvé island, mert itt a legjobb esetben is csak 20 milliót fognak akasztani, amin aztán majd lehet osztozkodni kétfelé, tehát ez a…..
illaberek 2019.09.05 15:55:57
Amikor az ember azt hallja Magyarországon, hogy békítő-show, akkor felüvölt, hogy Maunika bazdmeg, és eszébe jut az egymás kurvaanyázó, kevés fogú nő meg a pasija párosa, akiket a falu kurvája akar szétszakítani és megfosztani a minden bizonnyal örök boldogságtól. Felsejlik előtte az olcsó…..
„Jajj de fog ez holnap fájni” – mondta egy kígyómozgásban ide-oda tekergő nő a rogyasztott lábbal rugózó párjának a Papp László Sport Aréna küzdőterének leghátsó sorában, péntek este fél tíz magasságában. Közben a pultnál otthonról kiszabadult családapák próbáltak udvarolni a büfés lányoknak olyan…..
Tegnap kiderült Krizsó Szilvia műsorának címe, ma reggel meg azzal jött a Bors, hogy Azurák Csaba helyettesíti majd a Hír TV-hez távozó Kálmán Olgát. Ami első körben egyébként logikusnak is tűnik, de a mi forrásaink szerint a hír nem igaz, legalábbis ma még tuti nem. Az nyilvánvaló, hogy a csatorna…..
illaberek 2017.01.18 10:10:39
Még mielőtt Pimasz úr beköltözött volna bárkihez is, az Összezárva Friderikusszal debütált volna a TV2-n, vagy D. Tóth Kriszta munkába menet csinált volna formabontó interjúkat vendégeivel, Lovász László már 2012 óta tolta a Lakástalkshow nevű formátumát, amiben az a pláne, hogy nem stúdióban…..
A szakirodalom, de legalábbis azok a humán etológusok, akik már kénytelenek voltak végignézni legalább egy Szeszélyes évszakokat a rendszerváltás derekán, szekunder szégyennek nevezik a jelenséget, amikor mi érezzük magunkat kínosan, hogy mások égnek. A szekunder szégyen legnagyobb pillanatai talán…..
Az idei Media Hungary-n jelentették be, hogy a TV2 egész pályás letámadást indít a magyar kábeltévé piacon és 10 új csatornával hódítanak. Ezekből nyolcat jelentettek be, 2 meglepetés lesz majd. Bővebb részleteket nem lehet tudni, de a csatornák hamarosan elindulnak, a DTV News először hozta…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
illaberek 2016.04.13 09:34:31
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Hiába nyerte meg a TV2-nél Gáspár Laci a Sztárban sztárt, miközben a színpadon szerepelt, már a konkurens RTL Klubbal tárgyalt, - írja a Bors. Így végül is az a furcsa helyzet állt elő, hogy nem a TV2 lopkodja az embereket az RTL-től, hanem éppen az RTL az, aki először átigazol…..
  Kicsi ez a szakma, kérem szépen, a Got Talentben fellépő és zsűriző zenészemberek nem idegenek egymásnak. Ezzel nem árulunk el nagy titkot, a nagyrészt direct casting, azaz közvetlen megkeresés útján a tehetségkutatóba került zenekarok/zenészek/előadók között vérprofik…..
illaberek 2015.11.25 09:12:18
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
illaberek 2015.11.11 13:28:27
@krrk: rendesen szégyelltem magam mikor olvastam azt a kritikát.. aztán betudtam annak, hogy végülis egy kilencvenes születésű fiatal.

Nekem kicsit Kepes András jutott eszembe a dél-afrikai részről. Apropó volt talán a műsor címe. Nem a hasonlóság miatt, csak mert magyar szót hallani olyan távoli helyszínen őt juttatta eszembe.
Tóth Gabi Sztárban sztár előadásáért mindenki odavolt, még mi is. Szinte csak ömlengve lehet beszélni Tóth Gabi előadásáról, mert valóban teljesen hitelesen hozta és énekelte Kovács Kati Nem leszek a játékszered című, Táncdalfesztivál nyertes dalát. Tóth Gabi még Kovács…..
A téma: karrier és család. Az alany: Yvonne Dederick, a TV2 társtulajdonosa. A készítő: a TV2 Aktív című műsora. Kínossági faktor: űberelhetetlen.  ..
illaberek 2015.08.05 13:17:46
Mit lehet mondani egy közpénzből eltartott cég kommunikációs osztályára, ha az abból űz sportot, hogy a nekik írt leveleket vagy minősíthetetlen hangnemben válaszolja meg, kioktatja a kérdező újságírót és/vagy bloggert, félvállról veszi a kérdéseket és tulajdonképpen…..
Az egy hónappal ezelőtti eset után ismét problémák akadtak az RTL Klub a Híradó után, ezt az Origo szúrta ki még tegnap. A lekonferálás után a műsorvezetők pár másodpercig hang nélkül kezdték el leszedni magukról a mikroportot, majd egyszer csak elsötétült a képernyő, és…..
Nőszemély #szociopatastrandol 2015.06.15 10:48:01
Nyakunkon a strandszezon, a hétvégi fürdőzés pedig máris megmutatta, hogy milyen tipikus karakterekkel bővül azok listája, akiket (nem) egyre kevésbé viselek el a strandon A sodrófolyosó kijáratában a sodrozókban gyönyörködő személyek Az élményelemek közül a sodrófolyosó a kedvencem, és…..
Subba Melyiket kúrnád? 2015.05.26 12:58:31
  hajtás után még több travi Az utóbbi hetek sikeres chemtrailezésének hála egész hétvégén ömlött az eső. Ennek egyenes következménye, hogy egy NŐ ismerősünk meg addig unatkozott, hogy rátalált egy frizurapróbálgató oldalra.…..
illaberek 2015.05.26 18:58:56
Ezt a posztot frissítem ma folyamatosan, képekkel, infókkal, videókkal, persze első sorban magyar szemszögből, azaz minden olyannal, amit se a hivatalos videócsatornában, se máshol nem találsz.A magyar menetrend röviden: 8:30 beköltözés a box-ba, 9:30 keződik a főzés, 14:30…..
illaberek 2015.01.28 14:57:22
@rambo13: értem, köszi!
a televíziós megvalósítás olyan ...sutácska, de egyébként izgalmas :)
Utoljára Szegedi Csanád érezhette magát olyan kínosan, mint egy Craig Cobb nevű rasszista csávó, aki Észak-Dakota állam egyik városát akarja tök fehér településsé alakítani. Egy amerikai talkshow-ban (Trisha Show) ugyanis elkészítették a DNS-profilját, és hát abból…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Nem tudom, melyik igazából a nagyobb dolog. A) végigvezetni egy bármit, mondjuk akár a fiam összecsukható rollerét Lord March kastélya előtt, bő 50 ezer lelkesen fotózó és videózó néző sorfala között (óvatos becslés, hiszen kb. 200 ezren voltak idén a Festival of Speeden,…..
Ha az egész ország katasztrófahelyzettel foglalkozik, menetrend szerint kovácsolják kedvenceink a politikai tőkét. Suttyósághatározó.  Kivel mással is lehetne kezdeni, mint Orbán 'bölcsvezér' Viktorral, aki beült pár fotóra a Teve utcába. Jól látható,…..
illaberek 2013.03.16 21:02:39
A Class FM 2009-es indulása óta Kőváry Anett szerkesztette a rádió híreit, egyben ő volt a hírolvasójuk is, két éve pedig beszállt Sebestyán Balázs, Vadon János és Rákóczi Ferenc Morning Show-jába is. A Blikk infói szerint Kőváry elbocsátását átszervezéssel indokolta…..
Az alábbi listát nem mi készítettük, de mégis up-to-date-nek tartható és kimondottan meghökkentő. Nem is a nyertesek miatt, inkább azért, mert akik a legtöbb készüléket adták el, azok manapság hattyúdalukat éneklik. A lista persze darabszámra és nem összbevételre vonatkozik,…..