Regisztráció Blogot indítok
Adatok
13öreg

0 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
13öreg 2011.06.09 09:23:11
@bijja09: A tűzoltók nap-nap után ilyeneket és ennél rondábbakat látnak, sőt szagolnak. Ne hidd, hogy meg lehet szokni. Vedd még hozzá, hogy össze is kell szedni a darabokat. Ezek után is irigylésre méltó az 5 év korkedvezmény vagy25 év (ilyen)szolgálat után, ha elmúlt 50 éves, betegen nyugdíjba mehessen?
Ny-díjas tüó. 1 szív egy infarktus, szív műtét, gerinc sérv után szerencsés ember vagyok mert ÉLEK?
De jó, hogy Török Gábor megírta a "Nincs garancia" című posztot, legalább nekem már csak ajánlani kell. Egy ponttal vitatkoznék, picit: "A különbség persze nem elhanyagolható: az MSZP 2006 előtt kormányon csapta be a választókat, a Fidesz 2010 előtt ellenzékben…..
13öreg 2011.05.17 10:09:29
A mi elvtársunk jó elvtárs!
A mi hazugságunk jó hazugság.
Miért nem mentél rendőrnek, bányásznak, tűzoltónak,keszonba ha most irigyled amit törvényesen kaphattak. Mond azt, hogy TE nem akarsz65 évesen nyugdíjba menni, neked jó a 70 év.
Cenzúráról:azt írta az újság Pintér rendvédelmi(saját emberei) fellépéséről."így még engem sehol se fogadtak"
Mit olvasol ki belőle?
Valóságban arra mondta amit sehol nem olvastál, hogy a tömeg tolvajnak, hazaárulónak,maffiózónak és a jó ízlés miatt nem mondom ezt csak csak európai képviselő szájából elfogadott hím ivarsejtekhez hasonlónak nevezték. És a jobb oldal retorikáját használva "Pintér sintér takaroggy jelszavakkal üdvözölte". A katonák azt mondták "legközelebb egyenruhába jövünk! -és ha utána fegyverbe jönnek?-
Bocs de milyen kormány (bármilyen színű) aki magára haragítja a hatalmát biztosító ágakat. Ide kevés a PARLAMENTI 2/3.
Az elvakult hívők is gondolkodjanak el ezeken.

Lehet jelentkezni rendvédelmisnek.
80-90 ezer nettó (kukás 120)
65 éves nyugdíj korhatár(átlag 7 évvel kevesebbet élsz)
se ünnepnap-se vasárnap.
megfigyelhetnek (előbb tudja meg a főnököd min te, hogy csal az asszony).
Kiszámíthatatlan életpálya. (még most se tudják hogy legyen)
+18% nyugdíj járulékot fizetsz
Választó vagy de nem választható!
Bárhova utazol be kell jelentened!
Oda mész ahonnan más menekül!
Anatómiát tanulhat amikor össze kel szedni egy baleset után a kezet, lábat, beleket!
És ha megroppan a derekad vagy kitörik egy -egy fogad nem vagy alkalmas, mehetsz munkát keresni 50-55 évesen(minta macskát sz...i úgy kirúgnak)
De nem sorolom, mert ha ezek után jelentkezel vagy küldöd a fiadat gyere és elmondjuk a többit is.
  Egyenruhások tartottak demonstráló felvonulást szerzett jogaik megtartásáért, köztük a tűzoltók is. Össze is jöttek több tízezren. Pedig a helyi parancsnokaik mindent megtettek (kötelező túlóra elrendelés, próbariadó, szabadság kiadás megtagadása, stb.), hogy…..
13öreg 2011.04.18 09:54:23
Ha már nyomoznak. Javaslom, vizsgálják meg mikor végeztek alapfokú tűzoltó tanfolyamot (civileknek: minden tűzoltónak el KELL végezni mert különben nem véglegesítik), a magas rangú katasztrófa védelmi „tűzoltók”? Szerintem soha. (általános iskolát nem végzed el nem lehetsz Tanácsos, kevés ehhez az egyetem!
Vizsgálják ki , hogy ki kinek a parancsára adott törvényellenes utasítást(miután figyelmeztették őket, hogy jogellenesen cselekednek) a korábban kiadott belügyminisztériumi állásfoglalásban és az azt a katasztrófavédelmi szervekre, tűzoltóságokra tekintettel megerősített főigazgatói levél Dr. Lauer János tű? ezredes sk. (veszpugyelet@gmail.com)
tűzoltósági tanácsos
igazgató"
60/1992. (XI. 17.) AB határozat
„ Az Alkotmánybíróság megállapítja, hogy a jogalkotásról szóló 1987. évi XI. törvény garanciális szabályainak mellőzésével hozott minisztériumi és egyéb központi állami szervektől származó, jogi iránymutatást tartalmazó leiratok, körlevelek, útmutatók, iránymutatások, állásfoglalások és egyéb informális jogértelmezések kiadása és az ezekkel való irányítás gyakorlata alkotmányellenes. „
Továbbá: milyen eredménnyel végezték el az éves pszihikai (légző+ nyúlketrec) és a fizikai felmérést, és az orvosi vizsgálaton mindenben megfeleltek? (fogak is rendben?).
Amennyiben minden OK akkor szeretném,ha nyilatkoznának, hogy ő értük ne tüntessenek, mert nekik így a jó, ahogy van.
13öreg 2011.04.28 20:48:28
@galamb44: Csodálkozol, hogy lehülyéznek?
Hülyeségeket beszélsz. 2009- ben ott tapsoltál az út szélén a Tűzoltó tüntetésen! Nem most voltak először az utcán!
Ki volt akkor hatalmon?
Ki tiltotta meg, hogy bevetési, illetve egyenruhába menjenek? Tűzoltó autókkal!
Kapjál a fejedhez és gondolkozz! Te azért dolgozhatsz nyugodtan mert vannak ilyen őrültek akik az életüket kockáztatják érted! Érted? És hogy miért most? Mert betelt a pohár!
Nem sorolom, lepereg. Nézd meg a feltételeket! Van felvétel gyere közénk!
Kettős Mérce Induljon a banzáj! 2011.04.15 13:43:00
Ma elindul a nagy tüntetés hosszú hétvége, nézzük a kínálatot. Este 6-kor egyszerre demonstrál az Alkotmány utcában (mert, ugye a Kossuth téren nem lehet) az Egymillióan a sajtószabadságért Facebook oldal és a MEGYEK meleg egyenjogúsági mozgalom tüntetése, persze az új…..
13öreg 2011.04.15 20:52:32
@eManuel: Te hol éltél az előző 8 évben? Kossuth tér, vekker, 48- 24- óra! Kik voltak 2 millióan a parlament előtt? stb
Nívó Jó precedens született 2011.03.21 22:24:00
Mégis lehet áramot vezetni egy telken belüli kerítésbe a termény megvédése céljából. Akár ilyen olvasata is lehet a tegnapi bírói ítéletnek a kesznyéteni gazda ügyében. Nagyon helyes! Már az elsőfokú ítélet után is kinyílt a bicska a zsebemben, amikor is felfüggesztett…..
13öreg 2011.03.24 12:39:40
@KovA: Fogalmazz(on) MAGYARUL
13öreg 2011.03.24 12:46:34
@KovA: Szöveg értés one? -lőjem le azt a cigányt aki elrabolta(hatalmi szóval)a MAGÁNnyugdij megtakarításomat?
Szerintem a tárgynál vagyok. cigány -rabol- védekezek. Hol itt a köpködés?
Biztos Te is cigó, vagy, pártoló vagy!
Hajrá O.Viktor!
13öreg 2011.03.25 17:22:33
@KovA:Én is a módot emeltem ki. Azt írod "de hülyén kivitelezték"
Én is azt írtam csak indulatból durvábban rablásnak hívom. (Mert hülyén kivitelezni a lépcsőház nélküli emeletes házat lehet, van terv és el...szák. Láttál tervet, vagy csak erőt?). Miért nem szüntették meg az állami támogatást? Mert az összes befizetés kellett. Hány milliárd?
Mennyien vettek fel lakás hitelt, állami támogatással? És ezzel az erővel elvehetik a lakást, mert az állami támogatás finanszírozásához is hitelt kellett felvenni az államnak. És nem úgy veszik el, hogy felszólítanak, hanem aki nem regisztrál, és a munka helyén két példányban nem adja le a lakás igénylését automatikusan ki-íródik a tulajdonosok közül. Fizetheti tovább a részleteket de nem lakhat tovább ott. Nem lehet kilakoltatni de végrehajtót lehet küldeni. És nem vagyok troll csak nyitott szemmel járok. Én oda adtam 3 misit!(igaz egy része állami támogatás volt, de az meg miért az én hibám, ha kihasználom amit az állam ÖNKÉNT felajánlott. Az önkéntességet megerősítette az eső Orbán kormány is, a mostani meg meg is ígérte, hogy megvédi)
Mennyit adott imádott Vezéretek és a slepje?
A cigány, nem csak a bőrszíntől függ hanem a viselkedéstől is, sok duma, mindent megígér, oda húz ahol hasznot remél, ott csap be ahol tud.(cigánykodás) Na ez nekem a Viktor. (nem Órsósoztam)
Kóczián Péter Folytassa, Orbán! 2011.03.06 15:14:00
 Akit csak az érdekel, hogyan szabaduljon meg Orbán és a Fidesz uralmától, azok semmit sem fognak változtatni Magyarország sorsán. Szakmámnál maradva: ha holnap megszűnne a Fidesz –féle médiaszabályozás, akkor ugyanaz az állapot állna vissza, mint ami előtte volt. A…..
13öreg 2011.03.07 11:03:53
A "Fénycsóvának"
O.V. nem tűri, hogy a Tűzoltók a legbecsültebbek voltak az emberek szemébe és kommunikálja (áttételesen) a 40 éves nyugdíjat. Szembe állítja a társadalommal. Rövidítve egy tüó levele.
Egy elkeseredett tűzoltó nyílt levele
Orbán Viktor Miniszterelnök Úrnak,
és Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úrnak
Tisztelt Miniszterelnök Úr, Tisztelt Miniszter Úr!
Elkeseredettségem oka, hogy a Magyar Állam megszegni készül adott szavát, egy velem - 1997-ben - kötött megállapodást. Ezt a megállapodást úgy hívják, hogy „Hivatásos Szolgálati Törvény” (1996.évi, XLIII.tv.), melynek „preambulumát” idézem.
1996. évi XLIII. törvény
a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról
A Magyar Köztársaság függetlenségének, alkotmányos rendjének, valamint a lakosság és az ország anyagi javainak védelmét ellátó szervek hivatásos állományától az állam tántoríthatatlan hűséget, bátor helytállást követel. A hivatásos állomány tagjai a törvények és más jogszabályok, valamint a nemzetközi jog előírásainak megfelelően, a fegyveres szervek feladataihoz igazodó szakmai ismeretek birtokában különleges közszolgálatot teljesítenek. Az Országgyűlés - elismerve a hivatásos szolgálattal járó nagyobb áldozatvállalást és az azzal arányban álló erkölcsi és anyagi megbecsülés indokoltságát - a fegyveres szervek hivatásos állományának szolgálati viszonyáról a következő törvényt alkotja:
Mielőtt aláírtam ezt a megállapodást, gondosan tájékozódtam a feltételekről. Részletesen elmondták, hogy alkotmányos jogaimat több tekintetben is korlátozzák, és még ezen felül is számtalan kötöttséggel jár a hivatásos szolgálat. Néhányat megemlítenék, a teljesség igénye nélkül:

-Munkaidőm ellentételezés nélkül magasabb, mint bármely más Magyar munkavállalóé. Jelenleg heti 48 óra, de több évig heti 54 óra volt.
-Esküm értelmében, a munkám során kapott parancsot, utasítást, akár életem kockáztatásával is végre kell hajtanom
-A parancsot, utasítást (kivéve, ha az bűncselekmény elkövetésére szólít fel) nem bírálhatom, akkor sem, ha az nyilvánvalóan megalázó, vagy jogszabálysértő. Jogorvoslatra, csak a parancs végrehajtását követően van lehetőségem.
-Szabadságról, szabadnapról bármikor visszarendelhetnek, ha a szolgálati érdek úgy kívánja.
-Állandó lakhelyem elhagyását mindenkor jelentenem kell, tartózkodási helyem, és elérhetőségem megadásával.
-Szolgálati helyemen politikai tevékenységet nem folytathatok. -Politikai pártban tisztséget nem vállalhatok, mely tiltást szolgálati viszonyom megszűnését követő HÁROM ÉVRE MEGHOSSZABBÍTOTTÁK!(nem közügy?)
Az ún. megbízhatósági törvény bevezetésével megfigyelhetővé, leinformálhatóvá váltam én, és családtagjaim is, miközben a parlamenti padsorokban, az önkormányzatokban, több, korábban KÖZTÖRVÉNYESügyekben jogerősen ELITÉLTképviselő DÖNT a „sorsomról".
-És végül, de nem utolsó sorban: Az Európai Unió szabályozásával is ellentétesen, nincs sztrájkjogom.
A megkötések fejében, Önök bizonyos kedvezményeket ajánlottak, tudván, hogy ennyi kötöttséget ellentételezés nélkül, épeszű ember nem vállal.
Önök ajánlottak a vállalásaimmal arányos anyagi és erkölcsi megbecsülést. Az előbbiről évek óta csak álmodom, az utóbbiról szinte naponta biztosítanak a hétköznapi emberek. Ez elmondhatatlan büszkeséggel tölt el, de sajnos tejet és kenyeret nem kapok érte a boltban.
-Ajánlottak, és adtak 13. havi fizetést, amit aztán néhány éve el is vettek, hivatkozva a „társadalmi igazságosságra”. Kénytelen-kelletlen elfogadtam.
-Biztosítottak arról is, hogy minden szolgálatban eltöltött 5 évemet 6 évnek ismernek el.
(1.2-es szorzó) Ezt egyébként nem kedvezményként értékelem. Munkaóráimat tekintve, 5 év alatt VALÓBAN 6-ot teljesítek.
És végül a mézesmadzag leghosszabb, legvastagabb és legmézesebb része a nyugdíjszabályozás volt.
-Önök azt ígérték „jogfosztásom” fejében, hogy 25 év szolgálati viszony után,... hivatásos szolgálatot ellátni már nem tudom, vagy betöltöttem az 50. életévemet, teljes összegű szolgálati nyugdíjra leszek jogosult. Erős, egészséges fiatalemberként az egészségkárosodás meg sem fordult a fejemben. Az 50 éves nyugdíj korhatár volt az, ami miatt úgy döntöttem, hogy vállalom a kötöttségeket, és a munkával járó mindennapos veszélyt. Később aztán rájöttem, hogy a fokozott fizikai és pszichés terhelés miatt az egészségkárosodás lehetőségét sem lehet kizárni, de még így is korrektnek tartottam a szerződést.
Tisztelt Miniszterelnök Úr, Tisztelt Miniszter Úr!
Ezeket a kedvezményeket NEM ÉN KÖVETELTEM magamnak.
Ezeket a kedvezményeket Önök ajánlották a korlátozások fejében. Én mérlegeltem, és elfogadtam az ajánlatukat.
Tudomásom szerint, Önök most a megállapodás felrúgására készülnek, oly módon, hogy a nyugdíjra jogosító szolgálati viszony időtartamát minimum 5 évvel (de a Jó Isten tudja mennyivel…) meg kívánják hosszabbítani, megfejelve ezt, az 1.2-es szorzó eltörlésével.
Arról már nem is beszélve, hogy a nyugdíjszámítás módját (ami egyébként szintén az eredeti megállapodás része volt) korábban, szintén számomra kedvezőtlenül módosították.
Ez, így nem járja.
Az Önök kormánya - egyébként nagyon helyesen -, a bankok esetében törvényileg tiltotta meg az egyoldalú szerződésmódosítást, és most maga az „államgépezet” készül ugyan így egyoldalúan szerződést módosítani!
Uraim! Ha Önök 14 évvel ezelőtt a most tervezett feltételeket ajánlották volna, akkor én kinevetem magukat, és tovább állok.
A mostani tervezetük alapján 58 (vagy Isten tudja hány…) évesen leszek nyugdíjjogosult, de van olyan kollégám, aki mivel 34 évesen szerelt fel, csak 60 akárhány éves korára.
Ennek két hátulütője is van.
Az egyik, hogy továbbra is komolyan veszik a rendeletekben szabályozott alkalmassági követelményeket( EGY ROSSZ FOG ÉS ALKALMATLAN), és ez esetben 52-53 éves koromra hivatásos szolgálatra alkalmatlannak találnak, és elhajítanak, mint egy koszos rongyot. 25-28 évnyi szolgálatot ugye nem így akarnak „meghálálni”?
A másik, hogy nem veszik komolyan, ez esetben pedig sérül az állampolgárok biztonsághoz való joga.
Ugye belátják, hogy ezt a hivatást ötvenen túl már csak alapjáraton lehet űzni, és ez, figyelembe véve, hogy tűzoltókról van szó, megengedhetetlen.
Meglátásom szerint is irritálja a civileket a 40 éves nyugdíjas, ezért szükséges az újra szabályozás, de az történjen úgy, ahogy 1996-ban is történt. Módosítsák a nyugdíjba vonulás szabályait (meghagyva az 50 évesen megszerzett nyugdíjjogosultságot), de az csak a törvény hatályba lépését követően felszerelőkre vonatkozzon.
Amennyiben Önök az érvelésem ellenére úgy gondolják, hogy a „társadalmi igazságosságra” való hivatkozással jogosultak a szerződésünk felrúgására, úgy jelzem, hogy igazamért, a legfelsőbb nemzetközi fórumokig is hajlandó vagyok elmenni.
Nem figyelmen kívül hagyandó azon aprócska tény sem, hogy - bár úgy tűnik, mint ha saját, személyes problémámról tájékoztatnám Önöket, azért - ez közel 63.000 fegyveres (!), és rendvédelmi dolgozó problémája is.
Őszintén remélem, hogy mindenki számára elfogadható, bölcs döntés születik a kérdésben.
Tisztelettel:
Bognár László
Tűzoltó főtörzsőrmester
   Mondta Bokros Lajos és kezét óvóan a szíve fölött hordott kitűzőre tette ezzel is jelezve, hogy az élete árán is megvédelmezi azt. Csodálom, és mély tisztelettel nézek az olyan emberekre, akik ennyire hűségesek, odaadóak és ragaszkodóak. Csak a kisördög ne…..
13öreg 2011.03.03 10:20:52
@_Okostojás_: Hát ez nagyon sántít.
Elment a libáért alkudozik ahogy megbíztátok és közbe ti elváltatok az asszonytól és most mert nincs rajta sapka ezért jöjjön haza.
Az Orbán-kormány a tegnap bejelentett változtatásokkal gyakorlatilag felszámolja jóléti rendszerváltást. A jobboldali gazdaságpolitikusok, politikai elemzők és politikusok által amúgy is élesen bírált politikai projektet, amely az állami újraelosztáson keresztül kísérelte meg…..
Hogy a meleg büszkeség körül lesznek konfliktusok, az előre látható volt. A Gay Pride a magyar jobboldalisággal nem kvadrál. Ha a filozófiai forrásvidék a KDNP, akkor bizony lárvás vizet iszik a kormányzó erő, és kellemetlen helyzetbe kerül, amikor ehhez kellene hozzászólnia. A…..
13öreg 2011.02.16 12:42:42
@freagle: Antal Imre , Gobi Hilda, Elton Jon, Semlyén Zsolt Továb is van mondjam még?
13öreg 2011.02.16 12:52:55
@-JzK-: Szóval az írás bűnösnek tartja a férfi-nő, nő-nő, férfi- nő kapcsolatot de nem tartja bűnösnek a pásztor-gyerek,pásztor pásztor kapcsolatot!!Mert nincs leírva? Kérdezd meg a marcali papot miért került kórházba(urológia) a semjén látogatása után? Utána prédikálj.
13öreg 2011.02.16 13:11:41
@waszabi: Szóval ezért kell az új alkotmány?, hogy kimondhassák van jó ás van rossz állampolgár. (hasznos és haszontalan. Hasznos a min.elnök mert 5 gyereke van és haszontalan a buzi fizika professzor mert nem akar gyereket. És mi van azzal aki nem buzi családban él de magtalan (meddő)? Hülye vagy? Kevesebbet írj de gondold végig.
A napokban mindenki megkapta a januári bérét, amire már az Orbán-kormány új adórendszere vonatkozik. A havi bruttó 300ezer alatti keresetűek kevesebb nettót kapnak, mint eddig. Viszont minden drágább lett. Jópár forint megy rá pluszban az élelmiszerekre, 6% a villanyra, a többi…..
13öreg 2011.02.11 13:18:06
@Lord_M_: "Ezek szerint mégis Gyurcsánynak volt igaza, ti csak akkor hisztek el bármit is ha az adóemelés. Azaz most is ezt kellett volna tennie a kormánynak, nem 40.000 pluszt adnia pl neked, hanem 20.000-et elvennie ."
Bocs de Te helyből, vagy nekifutásból vagy ekkora h.....e? A kommentelők java azt írja, hogy rosszabbul járt, erre Te beakarod nekik magyarázni, hogy rosszul látják, érzik. Ki vagy Te Szijjártó???
Mandiner blog Bagoly mondja 2010.11.23 07:01:00
   Azt hittük, hogy Boross Péter az MDF után némi fáziskéséssel maga is eltűnik a süllyesztőben, azonban az alkotmány-előkészítési bizottság tagjaként visszatért a politika porondjára. Irtó vicces, hogy ugyanarról a Borossról van szó, aki 2002 óta…..
Egyik ismerősöm 32 éve tanít egy általános iskolában. Múlt héten egy hirtelen a fülébe kiabáló gyerek fejére ütött a naplóval. Eddig ezt nem tette, még soha nem volt fegyelmi büntetése. Tegnap kirúgták. Az igazgató és a jogásza két papírt rakott elé, az egyik fegyelmi…..
13öreg 2010.02.24 12:21:09
@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: Nekem is az volt kihívás, hogy olyan gyerekis volt aki még menni is alig tudott. Higgyétek el (ingyen csinálom)nekem borzasztó nagy öröm volt amikor ennek a lánynak az anyja saját magának, hangosan mondta látva lánya játékát "ez az én lányom".
Még valami, ezek a gyerekek ELŐRE köszönnek. Ezt az érti aki gyerekek közt va.
13öreg 2010.02.24 13:00:05
@kolbászoszsömle: "Mondja maga noormális", esetleg bilincsben vigye el a gyereket?
Azt írtam az elején a szülőt büntessék.
De ha a szülő a polgármester?
13öreg 2010.02.24 13:12:41
@nsocsi http://bezerédj amália.blog.hu: Pedig "jó" a kollektív bünti, mert összefogja az osztályt. Kérdés ki irányában fognak össze. (Én tanulóként 1968-ban már sztrájkoltam és nem volt köztünk sztrájktörő) Lehet, hogy ellened. Meggondolandó!
Nem mondom, hogy verni kell, de egy jó pedagógus meg kell, hogy találja a hangot. Diák és pedagógus között nincs és nem lehet (szerintem)demokrácia. Megvan az alá és fölé rendelés.
  Nem egyszer adóztunk már tisztelettel fideszes politikusok mértéktartásának és arányérzékének, de nem tudok felidézni olyan versenyzőt, aki akkora elánnal vetette volna magát a küzdelembe, mint a hétvégén Iván László. A kormány az idős emberek halálára spekulál -…..
13öreg 2009.05.20 15:38:43
@magist: Na számolj.(gondolom nekem címezted a" megint 20 év".-et)
Hányan voltak a "renszerváltó" politikusok?
Hol vannak ők? és 20 év alatt mennyit dolgoztak, és mennyit nőt a vagyonuk?(felsoroljam egyenként?)
Vedd a fáradságot előtted a gép, a net menj vissza az időben mondjuk 1989 ig, kutass-olvass, és rájössz, hogy az igazmondó hazudik.
Kedves Mélymagyar Barátaim!Ma reggel a neten bolyongva elolvastam egy fantasztikusan szellemdús írást (itt: http://ostortenetunk.blogspot.com/), amely a Kárpát-medencét, mint földi paradicsomot, a magyarságot, mint kiválasztott népet mutatja be. A rendkívül szuggesztív összefoglaló…..
13öreg 2009.04.29 14:08:34
@Sátán meg a Jocó: A hittel nem lehet vitatkozni, és nem lehet megcáfolni.
Egy kérdéssel fordul hozzátok rajtunk keresztül Zoltán, aki egy ipari parkban koccant valakivel, amihez a rendőrség ki sem jött. Most nincs felelős, így a keletkezett kárt sem téríti meg senki. Egy ipari parkon belül történt az alábbi eset. Megyek vissza ebédidőről, előttem…..
37 évesen diplomával, nyelvtudással lettem munkanélküli, 10 éven keresztül bankszektorban dolgoztam területi képviselőként. (szgk finanszírozás). A lízingcég Mo-i gazd. helyzetre hivatkozva megszűnt. Minden bank leépít, az autóipar pedig...egyenesen lefelé.  A korábbi…..
"Fehér tojás könnyen törik." - szokták mondani, s ebből kifolyólag általában a magyar ember nem szereti a hófehér héjú tojásokat. Ez a tévhit is - akárcsak a brojler csirke esetében - egy afféle "városi legenda". A vidéki emberek előszeretettel hangoztatják, hogy a tápos…..
13öreg 2009.03.18 14:51:29
@Luigicar:
"Egy kicsit vissza kellene vennie az emberiségnek "Etiópok és sok afrikai ország már visszavett.
Te meg menj vadtyúkra vadászni. "Mondja maga nooormális?"
w Elzúgtak forradalmai 2009.03.16 09:00:00
  Tulajdonképpen minek ünneplünk egy olyan gusztustalan dolgot, mint a forradalom?   Egy másik ünnep óhajtása A tehetetlen halott ..
Csak kezdeményezések vannak, de mai sajtóhírek alapján keményen beindult a lobbi, hogy dotálják az autóvásárlásokat. Magyarországnak persze nincsenek olyan lehetőségei az anyagi támogatásra, mint Németországnak, ám a szakma és a kormányzat az Európában bevezetett dotációt…..
w Szövetség a nemzetért 2009.03.03 02:00:00
Nem volt nekem tiszta eddig, hogy mire jó, ha létrejön egy Reformszövetség. Bokros Lajostól – akit nem értem, miért akarnánk külföldre küldeni, amikor a hazának szüksége van rá – kezdve az Oriensig elég sokan elmondták eddig is, hogy ejnye, nem lesz ez így jó, rossz…..
Január végén olvashattunk egy interjút az Index.hu-n Egely Györggyel, majd két héttel később ugyanerről a témáról Hraskó Gáborral. Mind két oldal kifejtette álláspontját, de természetesen egyik sem győzte meg a másikat. A háttérben azért megmozdult valami. Egely György hadat üzent a…..
w Get a life 2009.02.24 05:20:00
„Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a miénk.”   – Simone Weil, idézi Schäffer Erzsébet, Nők Lapja Tisztelt hölgyeim és uraim, kedves barátaim, patrióták. Szokásos közönségértékelésünkhöz érkeztünk, egy jó kövér visszakommentet írok ide,…..
A közlekedési cég gazdái megijedtek az eredménytelenül szörfölő újságtól. A Kötött pálya információi szerint elhalasztotta csütörtöki brüsszeli útját az a BKV-delegáció, amely a 32 eladó használt csuklós buszt nézte volna meg. A döntés oka bizonyára a…..