Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget

4 bejegyzést írt és 2693 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szlengblog Hanyagol 2009.09.04 10:07:00
(Tevékenységet, cselekvést) félbehagy, szüneteltet, jelentősen kisebb intenzitással végez; (személyt) kerül. A Gyulabá mostanába hanyagolja a taxizást, inkább az eszkort szállítási témába van benne. - Múltkor gyémántkemény volt a Kugliba, a Szeszkó Lackó töményezés…..
- Hát, gecó, kemény ez az Egom, múltkor azt nézem, mondom, Suzuki úton vagyok, és közbe a belvárosba voltam. Már bringával. Nem volt világítás, haljak meg. - Odabasz, bazmeg, mint a decibarack húzóra. De mondok még keményebbet, a Totyáék Csévre költöztek, azzal a folyékony…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2016.05.19 00:47:12
?
A minap belenéztem az ECHO TV műsorába. (Nem, nem vagyok mazochista, csak odakapcsoltam csatornakeresés közben. Vesd össze: szennycsatorna.) És kik beszélgettek ott éppen? Bayer és Semjén. Zsoltibohóc * 2. Azt hiszem, ebben a pillanatban kellett volna határozottan továbblépnem, de…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2015.05.11 00:38:22
1915. A washingtoni szenátus földalatti vasútja..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2015.04.21 08:07:19
@pobeda: igen, erre próbáltam utalni :)
ufó fogadó napló Hétfői over 2014.11.10 19:38:03
1860 München - Düsseldorf - 2,5 gól fölött..
ufó fogadó napló Nehéz, de 2014.11.09 23:18:23
itt vagyunk 3-0 Rome-Torino ..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2014.11.09 23:20:00
Ma induló sorozatunkban meghatározó filmek forgatásainak kulisszái mögé tekinthetünk be. Hair - 1977..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2014.10.12 21:31:41
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2014.10.12 22:12:57
@JTom: thx :)
Philip Kindred Dick (1928. december 16.- 1982. március 2.) amerikai sci-fi író, a cyberpunk stílus irodalmi előfutára. Három évtizednyi alkotói pályája során több mint ötven kötetnyi regény és novella fűződik a nevéhez. Írásainak hatása a filmkultúrában folyamatosan érezhető. Elég a Szárnyas…..
Női vízilabda: Spanyol - Magyar 9-8 Kösz, de nem, és érlelődött már ez bennem a múlt heti férfi Szerb - Horvát 8-8 után. Van egy ilyen link: http://www.fortunaweb.hu/Sportfogadas_tippek__Magyarorszag_-_Spanyolorszag863 "Ugyanakkor a vízilabdában nem nagyon szeretik a sporik, ha…..
A tippmixen ma a Brommapojkarna - Malmö svéd bajnoki foci meccs szerepelt a 222-es sorszámon. Az utolsó fogadta az elsőt, tehát Malmö volt az esélyes. végeredmény 1-1  ..
Egy Üllői úti antikváriumban lapult ki tudja mennyi ideig ez a kis csoda. 600 Forintért cserélt gazdát - illetve talált magának újat. Egy darab van belőle a világon, viszont mindenkinek látnia kell. A lovak: nem fáznak. A rianás: hangos. A Badacsony: látszik. ..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2014.05.27 22:13:35
Modorosblog Hamvas sikolyok (+18) 2013.12.22 18:07:49
-Helló, Josh bácsi! Josh meglepődve nézett fel a negyedéves volumenjelentésből. Egy pillanatig elmélázva mérte végig alig 16 éves unokahúgát. Hogy szalad az idő... élesen előtte volt még bátyjáék házassága, sógornője gömbölyödő hasa, egyre terebélyesedő, asszonyos…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2013.12.22 23:17:13
Volt egyszer egy Vidámpark... Pelikán elvtársnak szeretettel (a képért köszönet atpijkamonak) ..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2013.10.07 23:19:52
„I am just a copy of a copy of a copy Everything I say has come before / Assembled into something into something into something I am never certain anymore” (NIN - Copy of A) Az indusztriál, az alternatív rock és az elektronikus zenei műfajok határvidékén alkotó Nine Inch…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2013.09.22 21:23:35
off

háj,
most találtam egy alkotóról egy ilyent:

dixiblogg.blogspot.hu/

engem leköt - mivel elég hosszú
hátha érdekel valakit még /nem az enyém a blog amúgy/
és netán lesz egy poszt, amiből összejön egy kulturálisan kulturált megérteni vágyása a félmúltnak egy szeletkéjéről, meg minden :)

ha spam-nek minősüle, akkor dob-játok ki, és bocse ...
Bogyónak sikerült kivennie egy 40 éve bomlásnak indult nyárikonyhát Siófokon, amiben az égvilágon semmi nem működött. Hát ezért volt olyan olcsó! Május elejétől Siófokon kaptam egy állást, ezért április közepén aktívan elkezdtem albérletet keresni. Sajnos mivel még…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2012.06.07 22:50:28
@bekbórd!: héló :)

szleng-blog hijányába' :) jöttem ide,
de hogy a posthoz is kapcsolódjak lazán, a siófok focimeccsei is hasonló meglepikkel bírnak, mint a postban írtak :)
1000 ft a belépő, oszt örüjjé', ha lácc 1 gólt :)
  Tegnapi kommentfolyamunkban Babarczy Eszter felajánlotta, hogy elszaval egy József Attila-verset a Mandiner olvasóinak. Íme: ..
    A konzervativizmus jelentéséről közölt publicisztikát Pelle János a Magyar Nemzet október 11-i számában (Versenyfutás az idővel. Státuskonzervatívok, értékkonzervatívok és neokonok. 6. oldal). A szerző gondolatmenete a maga módján logikus, rendelkezik belső…..
 Én csak annyit akartam mondani, hogy hálát adok a magasságos Jóistennek, hogy az a korosztály vagyok, aki megéli azt a kort, hogy láthassa a csodálatos és kéjes bukásotokat, a civilizált emberiség törvényszerűségeinek és a saját magatok által hozott törvényeknek…..
Hogy megmondtam előre, hogy ez lesz. Így legyen ötösöm a lottón. Csak tudnám, miért nem tettem meg kötésben a tippmixen? Szórul szóra az lett a vége, amit előre láttunk. Bár ne lett volna igazam.Megint egy álommal szegényebbek lettünk: a pofon csattanós, de ismét kijózanító…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.13 12:35:22
az itten a nagy baj, hogy nem láttok az orrotoknál tovább, ha leülnétek sakkozni, mondjuk, a deep blue-val, elszállnátok a suszter-mattja miatt kábé fél perc alatt, mert csak max 2-3 lépést láttok előre, és az ide édes-kevés
mit akarok ebből kihozni
a foci taktika is, a folyamatokat végig kell modellezni, majd kiértékelni, és akkor kapunk reális képet
ez alapján állítom, hogy a nemzeti 11-ünk jó úton halad, és úgy tessék a jelen állapotot elképzelni, mint amikor egy házat felújítanak, de alulra meg a kis boltban ki van írva: átalakítás alatt a bót zavartalanul műxik
na ezek volnánk mi, és ki ne emlékezne arra, amikor a hollandok oroszlánbarlangjában megfordítottuk az eredményt ? megmutattuk nekik, hogy mi is narancs nagyhatalom vagyunk, az szép volt, még a bukta ellenére is, vagy amikor beraktuk a svéd acél-emberek szájába a cumit, mi ? nem ízlett az nekik, azt hiszem ...
tehát az épület/válogatott ereje teljében 2016-ra kinn lesz az eb-n, ha ez nem tuti, akkor a turáni átok még mindig köztünk jár-kel
24 csapatos lesz ugye az az eb, tehát egy ilyen teljesítménnyel, mint ez volt, már alapból ott lennénk, de mi még ezt a teljesítményt is meg fogjuk fejelni, mint urbán flóri a bírót
miért mondom ezt ? csak a tények alapján
király gabi kap egy búcsúmeccset, köszönjük a sok élményt, oszt a szürke mackónadrág a múlt ködébe vész, jön helyette a 2 tehetség, gulácsy és fülöp, na most ezeket versenyeztetni kell, ami inspirálja őket, és nem fognak lepkézni, hanem lesznek ők redőnyösök, amikor támad az ellen csatárja, ők egyszerűen leeresztik a rolót, azt csá csumi csá
védelem: itt is átépítés lesz, juhász visszatér terelni állatokat, és én a korcsmár-t javallanám főnöknek a védelem tengelyébe, mert ha ő adómentesen lefőzött kerítés-szaggató pálesszel bekínálja az ellent, onnantól miénk az egész pálya
közép-pálya: itt úgy tűnik, hogy hajnal már nem olyan, mint hajdan, ezért lapátra kerül; dzsudzsi továbbra is marad bal-búnkóban, és ő egyre jobb lesz, 2016-ra lesz topon, az összes kapus le fogja fosni a bokáját, ha balázs a 16-oson belülre tör; koman-nak meg elek-nek fejlődni kell, és akkor minden oké lesz
csatár: rudolf geri már most más dimenzióban játszik, mint bárki európában, öt év múlva lényegében akárhova áll majd a pályán, a lapda (sicc) csak a kapu fele fog pattani róla
szóval, van még 1-2 dolog a nemez tarsolyunkban, amiből lehet meríteni, így fogjuk európát a helyére tenni
Szia Tibi! Tavaly is akkor írtam meg A modoros otthont, amikor betegség miatt kényszerpihenőn voltam. Most pedig eltörtem a lábam, úgyhogy újra jelentkezem egy poszttal a betegágyból. :) Üdv.MoDorka A modoros félműveltA modoros félművelt azt hiszi magáról, hogy művelt, és vélt…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.04 19:16:08
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.06 21:18:34
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.06 23:25:33
A Ramones egykori basszusgitárosa, az egyébként Christopher Ward néven anyakönyvezett C.J. Ramone elárulta, hogy csak nagyon kevesen múlt a szerepvállalása a Metallicában. Wardot kétszer is megkereste a zenekar, miután Jason Newsted otthagyta őket. "Kétszer is megkeresett a…..
  Az első hírek rideg tényszerűséggel és röviden számoltak be Makovecz Imre, a kedden 76 éves korában elhunyt építészmérnök halálhíréről. A szinte tapinthatóan döbbent csend után már aznap megjelentek az első nekrológok, melyek politikai oldalak vérmérséklete…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.03 19:22:24
@Gasper: yo ez a poszt, gratulálok !
annyi csak, hogy érteni vélem a fekete-fehér fotók mögötti koncepciót, azaz, lássuk a vonalakat és az arányokat, de elnéztem volna színesben is az épületeket (miként a paksi & siófoki templom linkelve is van), hiszen a 'valóságban' is úgy látjuk-látnánk őket, de sebaj
  Akkor még igazi ellenzék volt. Megvolt bennük az a jó értelemben vett csibészség, az összekacsintás. Az emberek megtanultak a sorok között olvasni, mindenki tudta, miről van szó. Pult alól szereztük az összes indexre tett művet, Istenem... a diMarchi Karcsiék…..
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.02 20:05:11
@neccharisnyás útonálló: Legközelebb hozzál bort, ha már borásznak csúfoltatsz. :-)

kvázi bort hoztam, ui. a MURCI az nem egy kutyanév hanem "erjedésben lévő, vagy félig kierjedt zavaros szőlőlé, átmenet a must és bor között )tejszerű, szénsavas, még édes élesztő ízű)"
lényegében egy koktél-szerű édes cucc, de azért üt is, amolyan _kontyalávaló_, érted :)
voltam szüreten meg szüret után is, azé tudom eztet, hogy szüret után van a murci fesztivál, idén egyébként elég yo termés volt szőlőből, úgyhogy képzelem, hogy az orbáni szőlő-bányákban mi folyik mostanság :-)
ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2011.10.02 21:10:57
@Hadrian77: ma trash-be küldöm, hogy ne legyen xar a 7fő holnap :)
www.youtube.com/watch?v=U7iwi5jN_oQ

@Putyilov gyári melós: Putyi, a fosóka az egy ilyen kis sárga gyümölcs [kökényszilva, asszem], abból pálesz lesz, kőkemény
nekem a murcival nem volt baj pedig tartáros rántott sajtot ettem előtte :)