Regisztráció Blogot indítok
Adatok
macipower

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy azt korábban említettük, mostantól minden hónapban megosztunk veletek egy-egy könyv ötletet, amit mi már olvastunk, épp olvasunk vagy ami érdekelne minket is. Hónap végén pedig, várunk Titeket, hogy megvitassuk ki mit gondol az adott könyvről; tetszett, nem tetszett, egyetért…..
Legyen rajta egy kosár, még háló sem muszáj, legyen minimális felfestés, aztán már csak egy labda kell. Ezek a streetball-pálya legfontosabb követelményei. Viszont ha a háttérben néhány pálmafával a partján hullámzik a tenger, vagy egyegyezés közben eszünkbe jut, hogy…..
Digitális analfabétákat nevel az új kerettanterv az informatikatanárok szerint – és igazuk van. A hvg.hu cikkében olvasható, hogy drasztikusan csökkentik az informatikaórák számát, alsóban egyáltalán nem lesz, 5-8. évfolyamon 3,5 helyett 3, gimnáziumban 5,5 helyett 2, míg…..
A történet alighanem ma már minden hírérzékeny magyar újságolvasó-internetező számára ismert. Páratlan botrányként tálalja a román sajtó, hogy a pénteken Csíkszeredában lejátszott román-magyar válogatott jégkorongmérkőzésen a román válogatott magyar nemzetiségű tagjai…..
Tisztelt blog  Az alábbi történet megoldásához kérnék segítséget:Egy Eü.intézményben dolgozom és annak a város másik oldalán lévő nővérszállóján lakom. Egy januári reggel a szállóról való munkába indulásnál ahogy elhagytam a nővérszálló épületét elestem és…..
macipower 2011.02.12 01:57:11
@epres négercsók: Igy van, es nem is az ommf -es munkabaleseti jegyokonyvet kell kitolteni, hanem egy oep-es jelentot.
Subba A nap képe: Kötött 2010.12.30 12:17:54
via..
macipower 2010.12.30 20:10:02
A legutóbbi South Park-epizódban az egyik kispöcs, Stan egy regressziós álomterápia jóvoltából Mr. Mackey, az iskolai pszichológus egyik gyerekkori traumájának részese lesz, ne tessék kérdezni hogy, a lényeg, hogy az Eredet című filmben látottak segítségével. Jó kis epizód…..
Subba Környezettudatos 2010.10.20 12:15:00
Valaki számolja már ki ennek az egyedülélő, dzsip és sok neylonfelhasználó arcnak az ökológiai lábnyomát.   ..
macipower 2010.10.20 19:37:16
Az ötnapos tanítási hét bevezetésével az itt maradó diákok hét végi szabad ideje hosszabb lett. Igaz, hogy ennek legnagyobb részét szabadon tölthetik el a lányok, de a tanulási időn kívül szervezetten szombat délelőttönként mindenkit elvárunk egy másfél-két órás…..
update: a Magic Burger elköltözött a XI. kerületbe. Az új helyről itt írtunk egy rövid véleményt. Kiugrunk a belvárosból és egészen a Szentendrei útig, a lakóteleppel övezett többsávos autópályáig mentünk, hogy megtaláljuk a legjobb budapesti hamburgerest. Körülbelül itt…..
macipower 2010.09.28 22:56:09
@zeeNer: majd szólj, hogy mikor lesz hópehely burgonya a keszthelyi kutatóból és akkor megyünk megint :) ... hátha akkor nem fogy el a kéksajtos burger.
Subba Ingyen Csabi 2010.05.04 15:10:00
Kis emlékkép: Horváth Csaba, aki a II. kerület polgármestereként is szerette a jó humort. Köszi Zog..
macipower 2010.05.04 21:50:03
index.hu/belfold/budapest/bkvchip1920/

Nem tudom miért lepődünk meg mindig. Ma már chip rendszer működik a BKV-nál és sms-ben értesítik az utazót a késésről...
Tegyük fel, hogy van egy mobiltelefon-gyártó cégünk, termékeink versenyképesek, új produktumunk a legdivatosabb okostelefonnal simán felveszi a versenyt, és van úgy felesleges ötmilliónk reklámra. Ha indez a kilencvenes években történik, akkor beültetünk valami bigét egy kád…..
Burzsuj Így síel egy burzsuj! 2010.01.30 13:00:00
Egy vérbeli burzsuj természetesen elutazik valami síparadicsomba télen, még akkor is, ha utál, vagy nem tud síelni. Az ugyanis éppen elég pihentető tud lenni, ha beidomít egy szállodai alkalmazottat, hogy fejbiccentésre whiskyt hozzon neki a medencébe. A szükséges kellékek azonban…..
macipower 2010.02.01 16:06:22
  Tényleg nem modorosblogos az esti bónusz, de kifejezetten aktuálissá vált - olvassátok hát gyorsan az esti tévézés helyett/mellett! Drága Tibor! Az alábbi néhány sor nem e blogra született, de úgy érzem, sokan vélik majd felfedezni egy-egy kedves utastársukat! Szó…..
  Majdnem elveszett a feneketlen levelesládában a valaha látott legtöbb E-betűs adalékanyagot tartalmazó magyar csodatermék, amit ráadásul ismeretlen okokból Vörösmarty fejével próbálnak eladni. A Homár eddig meg volt győződve róla, hogy a jégkrémeket nem lehet lenyomni,…..
Agyzaj Matek érettségi előtt... 2009.05.01 15:18:00
Így matek érettségi előtt szeretném elmondani, hogy nem vagyok optimista. Azt várom, hogy ez a feladatsor nehezebb lesz, mint egy éve. Okom is van eme balsejtelemre: az emlékezet. Emlékszem ugyanis arra, hogy miféle hisztis hápogást váltott ki a tavalyi feladatsor egyik jelentéktelen…..
macipower 2009.05.04 16:16:22
@sün!malac69 várja a jún. 7-e utáni jún. 8-át: Az egyenletnek valós számok halmazán tényleg nincs megoldása (a feladat ezt kérdezi), de a komplex számok halmazán már van.

Egyébként jó kis agytorna volt így 8 évvel az érettségi után...:)
macipower 2009.05.04 18:41:20
Azért sok anyukában egy idő után felmegy a pumpa, ha a gyerekek olyan kérdésekkel zaklatják, hogy Superman miért nem találkozik soha Pókemberrel, és egyébként is akkor Pikachu megverné-e Rozsomákot. Maradj már csöndbe, nem is rá vagy dühös, csak szedned kell egy kis b-vitamint,…..