Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nati1 (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
A forgalmas 80-as vonalon is megritkították a vasárnap délutáni gyorsokat. A MÁV és a Start vezérigazgatója mostanában azt a betanult mondatot ismételgeti a sajtónak, ha az az új menetrendben kihúzott vonatokról érdeklődik, hogy csak kihasználatlan, délelőtti vonatokat…..
A sztrájk után ma délelőttre helyreállt a menetrend, állítja a MÁV közleménye. Leglassabban a hosszútávú járatok indultak, indulnak be (kör-IC, nemzetközi vonatok).Ma szombati menetrend szerint járnak a vonatok.December 25.-én, 26.-án, 27.-én ünnepnapi menetrend szerint…..
"Mi olyan szocializmust akarunk, amely megtisztul a múlt lerakódásaitól, s ugyanakkor örökli mindazt a legjobbat, amit elméletünk megalapítója hozott létre, ami megtestesül népünk munkájában és erőfeszítéseiben. Olyan szocializmusra van szükségünk, amely az egész világ…..
nati1 (törölt) 2008.12.24 16:54:45