Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jungfrau

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy érzem, függő lettem! Már negyedik éve, minden karácsonykor a nyomába eredek ennek a fantasztikus látványosságnak. Idén már nem értem be 1-2 nap fotózással. Majdnem egy teljes hétig, minden estét a megállóknál töltöttem, ami nagyon is kifizetődő volt. Végre sikerült havas képeket is készítenem a…..
Aki ráadásul éppen én leszek.  ..
Jungfrau 2016.12.23 22:00:04
Tele vannak a hírek riogatással (khm), miszerint a város tele van bűnözővel. Saját tapasztalataim szerint a helyzet messze nem drámai, de egy apróságra érdemes odafigyelni.  ..
Hegymászóközösségekben az egyik legnehezebben mászható csúcsnak tartják a mindössze 2931 méter magas Ulvetanna - csúcsot. Az Antarktisz norvég fennhatóságú részén a Queen Maud - földön található ez az impozáns csúcs, neve norvégul farkasfogat jelent, a névadást nem kell…..
Fotók: Krumpli Béla Roppant furák tudunk lenni mi, magyarok. Most arra gondolok, hogy voltunk Pécsett, személyesen is megbizonyosodtunk, hogy mennyire klassz város lett. Jót tett neki az Európa Kulturális Fővárosa cím, pénzt is kapott, meg jutott a hírnévből is: nyáron…..
Jungfrau 2015.10.15 00:03:59
@Bánatos Exkavátor:

Ahogy a budapesti Kossuth teret is .Fák kivágva,árnyék semmi.
Nyáron ,elég átsétálni s akik órákig sorba állnak ,mire bejuthatnak-felér egy túlélő túrával.
Elég régóta várom már, hogy végre valaki a sok hamburgeres és texmex után végre tisztességes, magyaros street foodot csináljon. Végre eljött! Hiába jó kaja a hamburger, a gourmet burgeres téma annyira unalmas már, hogy még szidni se igazán érdemes. Volt pár próbálkozás…..
Lezárult a képvadászat, nagyon sok szép fotót küldtetek. Ez úton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki részt vett a pályázaton. Nehéz dolgunk volt az elbírálásnál, de végül sikerült 3 képet kiválasztanunk. A 3 nyertes: bodorpeter maniko Kovács Krisztina   A…..
Indafotóblog Címlapfotók 2010.06.02 15:09:00
Az Indafotó címlapjaira kézzel válogatjuk össze a legszebb feltöltött fotókat. Eddig mindenkinek meglepetés volt, ha egy fotóját viszontlátta a címlapon, ezen változtattunk egy kicsit.Ezentúl az összes címlapra került fotó képoldalán egy kis kitüntetéssel jelezzük, hogy…..
Thermomix Blog Hummusz 2014.08.12 17:47:31
Még sok évvel ezelőtt egy körúti étteremben kóstoltam a hummuszt- botrányosan rossz volt. Akkor azt mondtam, ezt soha többet, egészen mostanáig. Mivel imádom a csicseriborsót, gondoltam teszek vele még egy próbát, de most házilag készítem el. Megérte, isteni finom és azóta nagy…..
Jungfrau 2014.08.12 19:24:05
Drága Indafotósok! Magyarország egyetlen valamire való fotómegosztója ütemes szögelés alá került. Jó sokan körbeálltuk, nyomkodtuk, nézegettük és elkezdtük tekergetni, csavargatni. De most igazából. Most, hogy az országunk háza is új pilácsokat kapott, nekiálltunk…..
A cím alapján talán még nem egészen egyértelmű, hogy mitől is kapcsolódik a téma a gasztronómiához, pedig valójában két oka is van: 1. a sétarepülés a Megéve nevű helyiségből indul, ahol egy fantasztikus két Michelin-csillagos étterem, a Flocons de Sel is található. (Az…..
...az Indafotótól és az Indától is, így ezt a fotómegosztó kezelését és a körülötte összegyűlt hihetetlenül lelkes közönség motiválása, tájékoztatása és szórakoztatása is egy új ember feladata lesz a jövőben. Első dolga lesz, hogy bemutatkozzon itt a blogon, hogy…..
Ma egy újabb adag kép következik Olaszországból! Pisa után Genova, majd Ventimiglia következik, a következő részben pedig Európa egyik legkisebb országa: Monaco! FS E 444 sorozatú villamosmozdony érkezik Pisa Centrale állomásra Róma, Nápoly majd Firenze és Pisa városa után…..
Megjelentek a februári háttérképek, állítsátok be magatoknak a legszebbet asztalra, mobilra egyaránt! Te is küldhetsz be sajátot, az induláshoz a tudnivalókat olvasd el a képek után! Ebbe a gyűjteménybe töltsd fel! raczger Letöltés: 4:3…..
Az év végén mindenki toplistákat spriccel magából, nekünk egy igazi toplistánk van amiről tudjuk, hogy érdekel titeket, ez pedig a Háttérképek letöltésszáma. Az eredmény meglepő is meg nem is, azt sejtettem, hogy a leglelkesebb résztvevő viszi el a legtöbb letöltést, no de,…..
kphoto: vágyakozás Az ENSZ december 3-át a Fogyatékos Emberek Nemzetközi Világnapjává nyilvánította 1992-ben, hogy felhívja a figyelmet a baleset, betegség, katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira, ebből az alkalomból világszerte számos rendezvénnyel,…..
Szeptemberrel beköszöntött az ősz, a legtöbben visszatértek már szabadságukról, vége a forróságnak, a fesztiváloknak, a vízparton döglésnek, a munkamániások sem egyedül ülnek már az irodában. A nyár a legeseménydúsabb évszak fotós szempontból, nagy részetek ilyenkor…..
A legszebb augusztusi háttérképeink, csak nektek. Asztalra és mobilra! raczger Letöltés: 4:3 16:9   sevoirhun Letöltés: 4:3 16:9   kisklau Letöltés: 4:3 16:9   nmb Letöltés: 4:3 16:9   csatacsita Letöltés: 4:3…..
Jungfrau 2013.08.01 19:26:23
Kertünket, környezetünket kialakíthatjuk a feng shui gondolatai szerint is. A harmónia kialakításánál fontos szerep jut a növényeknek. Segítenek a jó csi kialakításában, szimbolikus jelentésük pedig mindig hatással van ránk és az életünkre. Évekkel ezelőtt bementem egy…..
Ismét elseje, itt vannak a májusi háttérképek! Válogass a májusi képekből, ajánld tovább másoknak is akár a fotókat, akár a bejegyzést! Ha szeretnél háttérképet beküldeni következő hónapra, akkor a 2013 június nevű gyűjteménybe töltsd fel a fotódat. Útmutató…..
Jófejség az Auchanban: ha direktben veszélyes hulladékot adnak el, ingyen tesznek rá pár extra zacskót, hogy hazáig ne büdösödjön meg a bevásárlószatyor/autó: 2013. 05. 05-én, késő délutáni órákban a családi program végeztével a napot még megspékeltem egy Auchanos…..
Jungfrau 2013.05.09 02:38:37
@Rathelor: Pontosan!
Kár lenne tagadni,elég végig menni a pultok előtt,ránézni a ,,napbarnított "húsokra.Ahogy fizettem,2-3 m és nyitom ki a zacskót szagminta és tapintás-ragad e?Ez sem 100% biztonság,mert ecet stb lemossák.Szomorú,hogy mit árusítanak emberi fogyasztásra.
Az Auchanban 3x-4x voltam:friss előrecsomagolt csirke,kerékpárral 1h tekerve,még mindig hideg volt a hús. S nem hűtőtáskában!Zöldárú-friss.
MOM,Csemege :tavaly 2x vittem vissza csirkét,darált húst. Mely +2 napig szavatossággal rendelkezett.Szó nélkül kicserélték.