Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érvsebész

0 bejegyzést írt és 3947 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Hónapok óta, Magyarországon és Angliában ezernyi fenyegető és trágár üzenetet kapok egy B. Mátyás nevű személytől. Ma a blog.hu szíves közreműködésével, jotunder néven tudott belépni egy citromailes címmel és több kommentelőt is zaklatott. Amíg nem történik változás, a blogolást felfüggesztem.…..
Érvsebész 2021.04.28 09:32:03
Petőfi liget A lebontott katonai épületek helyén kialakult Petőfi ligetet 1882-ben Sztraka Ernő városi mérnök parkosította. Eredeti területe a mainál jóval nagyobb volt: az L alakú terület egészen a mai általános iskoláig ért. Első elnevezése Katona téri kert volt. 1903-ban a képviselő-testülethez…..
Érvsebész 2021.04.26 18:50:05
Viccországban (még) mindig bejelentenek.....
Érvsebész 2021.03.11 06:33:02
@labrys: négy éve pontosan ugyanezeket a beszélgetéseket folytattuk le pontosan ugyanitt és ugyanígy. Pontosan ugyanez a csodavárás folyt és pontosan ugyanígy róttak meg bennünket, amikor a felfokozott várakozásokkal szemben kételyeket fogalmaztunk meg. Azóta kb. pontosan ugyanúgy nem történt semmi, amitől az ellenzéki alternatíva reménykeltő lenne. Én is nagyon sajnálom
Érvsebész 2021.03.11 08:53:32
@velőtanya: nem esik jól nekem, hogy igazam van, és semmilyen szempontból nem éreztem elégtételt a múltkor sem, amiért igazam lett.

Leginkább a valósággal való szembenézést és az önreflexiót hiányolom, amit nem lehet vágyakkal és reményekkel pótolni. Illetve kissé zavar az is, hogy miközben pár százezer ember szavazókorba lépett, akiknek a jövőképe még mindig a külföldre menés és a mindörökre leszakadt falun való herbálozás által meghatározott skálán helyezkedik el, gyakorlatilag az "orbán takaroggy" a program és nem látok semmi mást, ami akkor is rendkívül karcsú, ha egyébként a szívemnek abszolút kedves.

Előre is bocsánat, hogy az előttem álló munkás napok miatt nagyon esetleges, hogy válaszolok-e, vagy vissza tudok-e nézni, nem szeretnék udvariatlan lenni. De igazad van abban is, hogy nem nagyon tudok mit hozzátenni.
Érvsebész 2021.04.23 13:47:34
@Kettes: mellesleg csak megkérdezném, mijafasz köze van a külügyminiszternek a zenéhez? Hát ha én Demeter Szilárd lennék, most nagyon elpityerednék. Hát ő már egy szar?
        A magát Kötter Tamásnak nevező Biczi Tamás, Orbán bizalmi embere, írta le az alábbiakat 2021-ben. Nem 1951-ben, hanem 2021-ben.     "Szóval ha legközelebb bementek az USA nagykövetségre a szokásos eligazításotokra, a szendvics zabálás közben ezt is említsétek meg a gazdinak, hátha rászól…..
Érvsebész 2021.04.20 14:30:58
@jan: senki, és ezt minden jt. vele kapcsolatos posztja, illetve azok apropói igazolják. Őszintén nem értem, miért érdekesebb ez annál, hogy Kocsis Milán Géza a vegyesbolt előtt elfogyasztott egy kőbányait, levizelte a biciklitárolót és hangos böffenéssel szabadult meg a gyomrát feszítő szénsavtól.
Érvsebész 2021.04.21 06:10:39
@Ra13: ráadásul ketten kellettek hozzá...
     Kertész Imre négy gondolatát választottam egy régebbi posztomból.    " Gyilkos világ kezdődik, nacionalizmus, rasszizmus; Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorláspolitikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem…..
Érvsebész 2021.04.14 22:11:31
@Dickon: a.te.ervelesi.hibad.hu/hamis-kompozicio-vagy-felosztas
és
a.te.ervelesi.hibad.hu/allito-kerdes

Bocs, gyerekek, mostmár itt a link, válogassatok magatoknak, ha ezt szórakoztatónak találjátok, nekem se kedvem, se időm nincs ehhez
Érvsebész 2021.04.18 15:49:42
@rdos: A kriminológia társadalomtudomány, de akkor is tudomány, amelynek van tudományos módszertana és egyéb tudományágakhoz való kötődése.

Az elkövető bőrszínének rögzítésével nem az a baj, hogy nem PC, hanem az, hogy nettó marhaság, szebben mondva hibás premissza, innentől kezdve nincs mit vizsgálni rajta se a statisztikának, se a szociológiának, se a kriminológiának. Idővesztegetés.

Aminek értelme van - és amit egyébként kb. rommá vizsgáltak már a kriminológusok, és nagy meglepetéseket nem lehet már okozni -, az a bűnözés szerkezetének szociokulturális vizsgálata, ahol pl. lehet olyan megállapításokat tenni, hogy bizonyos bűncselekmények bizonyos társadalmi csoportokban jobban reprezentáltak, így pl. valószínűleg kevesebb a bennfentes kereskedés vagy az Európai Unió pénzügyi érdekeinek megsértése nevű bűncselekmény előfordulása egy borsodi zsákfaluban, viszont gyakoribb a kisebb értékre elkövetett lopás, ráadásul gyakori a bűnismétlés is, ami okszerűen vezet előbb-utóbb letöltendőhöz. Nagy általánosságban azt lehet mondani - megint csak közhelyszerűen -, hogy van a bűnözésnek egy olyan szegmense, ami az iskolázatlansággal, az általános tudatlansággal és a jövőkép teljes hiányával függ össze. Más szegmensei viszont mással.

A bőrszínnel azonban konkrétan semelyik.

Mindazonáltal a többségi társadalmat nem fogja meghatni, hogy én azt mondom, hülye vagy, ezért inkább azt mondom, próbálj meg anélkül reflektálni a saját gondolataidra, hogy folyton hozzájuk keresnél igazolást, akkor máris növelted a saját esélyeidet, hogy közelebb kerülj - tetszőleges - igazsághoz.

Annál a hatalom, akinél a narratíva, mondja Beck Zoli ebben a beszélgetésben. Ha ez igaz, egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak a hamis narratívákat.

www.marosvasarhelyiradio.ro/musorok/szolitsa-a-neven-beck-zoltan-ciganyokrol-romakrol-a-masikrol-es-magunkrol/?fbclid=IwAR38RQumNKqgnvcef-_0N4ZvqIlyzDMMDlgTr-uWqIElo_OzGyuVN2Ofce8
Érvsebész 2021.04.20 14:32:05
@rdos: jó, de ezt miért írod?
          1925. április 25.-én Róma alapításának évfordulóján adták ki a Fasiszta Értelmiség Kiáltványát.  Olyan olasz értelmiségiek írták alá a Manifesto-t, mint Luigi Pirandello, Gabriele d'Annunzio,  Ungaretti, Malaparte vagy Marinetti. Nem Jókai Anna, Kovács Ákos vagy Fekete György.         A…..
Érvsebész 2021.04.13 21:51:13
@ámbátor: Hát, köszönöm, bár meg kell mondjam, aktuálisan nem hiányzott egy újabb fasz a horizontomra :)

a mémoldal kommentszekciójában a jelen és jövendő kollégák között kemény (khm) vita van az emberi méltóság és egyéb alapjogok, illetve az egyes érintettek emberi méltóságának összeméréséről* (khm), melynek keretében az újabb megosztások (khm) jogellenességét is felvetik némelyek (kéretlen jogi képviselődként kötelességem felhívni a figyelmedet erre).

*(Úgy elképzelem, hogy a Jászkarajenő és Vidéke Áfész 142. számú Alkotmány italboltjának vendégei hat sör és két vegyes után az udvari budi meg a tekepálya közt összemérik az emberi méltóságukat... de a tudomány megszentelt online terében ez mégis sokkal fennköltebb).
Érvsebész 2021.04.13 23:30:20
@ámbátor: :DDDDDDD
Fogadok, hogy hamarosan a Comparative (Law) Review is foglalkozik vele
     ABC News.   Official: Chinese vaccines' effectiveness low.   Washington Post.  Effectiveness of Chinese vaccines not 'high' and needs improvement, says top health official.   Al Jazeera.    Chinese vaccines' effectiveness low, official admits.   Mandiner.     Vágó István még mindig a kínai…..
Érvsebész 2021.04.13 07:03:14
@balmoral: Ahol én olvasok, ott visszatérően az "inaktivált" kifejezést használják az "elölt" helyett, mint ami egyrészt jobban kifejezi a tevékenységet és az eredményt, másrészt a laikusban sem kelt olyan képzettársításokat, hogy őt a dögkútból előhalászott vírussal vakcinálták :)

mierted.com/category/biologia/

Rajongói promóciómat látjátok
(tényleg nagyon jó)
Érvsebész 2021.04.13 22:12:07
@mafi mushkila: 1/1 000 000 arányban. Nekem legyen mondva ez a kockázat
    "Kapusunk az ellenkező irányba tett nyilatkozatot." (Orbán Viktor Gulácsi Péterről)   Orbán Viktor ma utasította Marco Rossi szövetségi kapitányt és Szalai Ádámot a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányát, hogy Gulácsi nyilatkozata miatt tegyen bizonyos lépéseket, nem világos, hogy…..
Érvsebész 2021.04.09 17:15:02
@Rhonin: annyira kíváncsi vagyok, hogy ha pl. visszamenne pl. a kreol hallgatólány, és azt mondaná neki, hogy keresztény, nemzeti és konzervatív szempontból engem mint nőt, mint leendő magyar anyát sértenek a megjegyzések és a professzor úr stílusa, ezért javaslom, hogy otthon szórakozz a lankadt pöcsöddel, te kövér vén fasz, mert nekem a gondolatodtól is kifordul a gyomrom, szóval ez a hallgató vajon meddig élvezné a szólásszabadság védelmét?
   Tudták, hogy  Petry azt mondta, hogy a német határőrségnek fegyvert kellene használnia az illegális bevándorlókkal szemben? Ez volt a német szélsőjobb megerősödéséhez vezető nyilatkozat, amiből országos botrány lett. Petry tagadta, hogy explicit tűzparancsra gondolt, de azért mindenki úgy…..
Érvsebész 2021.04.08 16:58:57
@aritus: + sok
  " Tegyük hozzá, ők többnyire magyar nemesek voltak, akik erősen kötődtek a nemzethez, ellentétben az ideiglenesen hazánk területén állomásozó momentumos politikusokkal, akik külföldi egyetemről jöttek, külföldre házasodnak."   Ezt 2021-ben tudta leírni Pogrányi Lovas Miklós. Róla a Kossuth…..
Érvsebész 2021.04.05 18:09:03
@Miki Telepi: Ez nem az a jelző, amiért manapság 400K-t lehet szakítani?
Érvsebész 2021.04.05 19:26:47
@büdösbuzi vincent: többnyire büdösbuzi vincentnek, de hol érek én fel ahhoz
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
Érvsebész 2021.04.02 21:49:38
@DarthVader: Emberfeletti, amit csináltok. Kösz.

@aronsatie: Én is a kettő közt vagyok, legfeljebb majd elbeszélgetünk Tolsztojról az intenzíven
      „Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – »kalandozást« – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig…..
      A blog.hu zárolta a  Corvinus-tudomány avagy cseréljük probiotikus joghurtra a krémsajtot a sütiben.   című posztom, amelyben konkrétan egyetlen név sem szerepelt, de viccelődtem a rezsimegyetem Social Futuring "kutatásán". Fogalmam sincs, hogy mit jelent ez, de a poszt utolsó mondata az…..
Érvsebész 2021.03.22 14:51:59
      Erre a kérdésre kell válaszolnod.      Nem tudod ki "Kötter Tamás"?  A magyar Houllebecq, ugyanolyan gusztustalan, mint ez eredeti, csak tehetség nélkül, és most nem fogom a kicsi sárga savanyú poént csavargatni, egy rossz író, aki most a szoftnyilas médiában keménykedik, géppisztollyal…..
Érvsebész 2021.03.14 06:49:54
Szívesen megkérdezném, hogy kijafaszom az a köttertamás, de egyszer már hiába kérdeztem
orulunkvincent.blog.hu/2014/02/21/a_szurke_kardigan_talalkozasa_a_porsche-val?full_commentlist=1#c21742637

úgyhogy most csak annyit kérdezek, kijafaszom az a köttertamás, hogy Lengyel után TGM-mel is említésre kerülhet egy mondatban?

Azt tudtuk akkor is, most is, hogy ügyvédnek nercsicska, írónak (haha) szar, pontosan mi dolgunk vele?
      Amikor a féldebil Szilvay Gergely saját faji felsőbbrendűségétől és vallási fanatizmusától  megőrülve kioktatja a világot, amikor Apáti, Bayer, Megadja és a többi nyilaskeresztes szolga őrjöngve fenyegetőzik, emlékezzünk arra, hogy kb. mennyire baszarintotta el a centrális erőtér, a nemzeti…..
Érvsebész 2021.03.07 07:18:33
@DarthVader: www.facebook.com/bezzegh.a.patay.g/posts/1391965797802621

Erről mit gondolsz? Tényleg tudnánk valamiben segíteni?
  .............................................  Tisztelt testvér! Hálás köszönet a lelkes üdvözlésért!Megtiszteléstek becsét sokszorozza az a körülmény, hogy én nemvagyok szövetségtek tagja, mely szövetségnek törvényeit, czéljait ismerem, helyeslem, méltányolom. Több év előtt felszólított…..
Érvsebész 2021.02.28 19:46:54
@mafi mushkila: "egy kicsit elbizonytalanít, hogy a többi aspektusra nem kapok közvetlen választ tőled." - nem világos, mire vársz tőlem választ?

"Nekem ez egy ellenszenves értelemben magyaros megoldás, hogy hát jó, legyenek azok a fránya kötelezők akármilyenek, nincs is rá befolyásunk, meg (hátha) amúgy sem zavarnak sok vizet, megoldjuk otthon."

Alapvetően azt szeretném, ha a kötelezők nem lennének kötelezők, de ha muszáj kötelezőknek lenniük, akkor legyenek jó szövegek, és ez legyen az egyetlen szempont. De személy szerint semmilyen ideologikus kontrollnak nem szeretném ezeket alávetni, különösen nem számon kérni 21. századi eszményeket 19. századi szövegeken. A tanár szabadságába tartozó kérdésnek gondolom, hogy beszélgessen a gyerekekkel, és segítsen nekik kialakítani a _saját_ értelmezésüket.

"Mi indokolhatná meg, hogy elvesztegessük egy gyerek egy percét is?" Mi indokolhatja, hogy központi kontroll alá vonjuk a gyerek egyetlen percét is? Ki legyen erre feljogosítva? Ki mondja meg, hogy mi a lehető legjobb neki?

Mi lenne, ha csak úgy hagynánk egymást élni, olvasni, játszani, ideértve a gyerekeket is, és nem akarnánk minden percről megmondani, hogyan kellene élni másoknak?
Érvsebész 2021.02.28 20:10:41
@mafi mushkila: "Egy-két körben már adresszáltam általad felvetett kérdéseket korábban. " - ne haragudj, nem akartam udvariatlan lenni, fogalmam sincs, milyen kérdéseket tettél fel és nem találom őket.

"De a miénk az nem tsunya ideológia, az csak egyszerűen "helyes"." - eegen, mindenki így vélekedik a saját álláspontjáról.
Érvsebész 2021.02.28 20:45:25
@mafi mushkila: Épp csak azt gondolom, hogy lovon történő fordítva ülés esete forog fenn.

Tegyük fel, hogy Az arany ember nem kötelező, de mégis azt olvassák/dolgozzák fel.

Megközelíthető pl. úgy, hogy "látjátok, hogy Tímea meg Noémi milyen szépen támogatják Mihályt az ő rögös útjain", vagy úgy, hogy "mit gondoltok arról a helyzetről, amikor egy nő a biztonságért cserébe összeköti magát egy férfival?"

És mindjárt lehet beszélgetni Sugar Daddykről, kurvákat futtató stricikről, nyilvánosság előtti lánykérésekről, gyémántgyűrűkről, meg ami őket foglalkoztatja.

Lehet korszerűen hozzáállni? Persze. Csak ahhoz tanár kell és bátorság. Nem előzetes nemzeti kerekasztal, hanem szabadság.
      Aránylag biztos voltam benne, hogy az Orbán-rezsim nem engedi el a járványt és a végén nem lesz napi száz halott. Elengedte. És meghamisították a halálozási adatokat. Ezért nem tévedtem olyan nagyot látszólag.     Kásler Miklós mai bejelentése:    December 10. környékén 27-30000…..
Érvsebész 2021.02.23 20:54:55
@Barkalot: Te nem vagy normális :(

Többieknek tudománykommunikáció:

www.facebook.com/nyllabiol
Érvsebész 2021.02.24 09:18:38
@incze: ez a lány annyira jó, hogy kivételesen imádni lehet a grafomániájáért
Érvsebész 2021.02.27 21:37:22
telex.hu/koronavirus/2021/02/27/moderna-vakcina-rendeles-kormany

Nem hívjuk le, mert drága.

A kurva anyátokat
    A deputatio már ötödfél órára megérkezett a cultusministeriumba. Maga a titkos kamarás úr  fogadta őket, aki phlegmatikus ember hírében állt, de most izgatottan szítta az ángol burnótját. A legfontosabb financziális projectum volt a Kötelező Olvasmány, amiből százezer kópiát  rendeltek és egy…..
Érvsebész 2021.02.25 12:14:08
Érvsebész 2021.02.25 14:14:13
@mafi mushkila: de hát megmondta Baradlay Maruzsa Kázmér, hogy lehet vitatkozni, de Jókairól nincs vita

És a Jókai-szurkolótábor egyet is ért
      Kirúgtak egy újságírót a New York Timestól mert egy szót használt. Az újságíró Peruban megkérdezte valakitől, hogy egy személy használta-e a szót. Az volt a verdikt, hogy a szót szándéktól függetlenül nem szabad használni. Amennyiben az újságíró visszakérdezett volna, hogy akkor most mondják…..
Érvsebész 2021.02.21 17:30:45
@kemény keleti kommentelő: A két Lotti kapcsán például lehetne beszélgetni a gyerekbántalmazásról. Arról, hogy joguk van-e a szülőknek a gyerekekről a tulajdonukként rendelkezni, a válásuk után úgy elszakítva őket, hogy a másikról ne tudjanak semmit. Lehetne dolgozatot íratni, "te mit tettél volna Luise és Lotte helyében?", és lehetne ötöst adni az "agyonvertem volna mindkettőt kalapáccsal" válaszra.
Érvsebész 2021.02.21 18:01:17
@kemény keleti kommentelő: én mint lány, azt tudom mondani, hogy a nemi szerepeket nem elsősorban az olvasmányokból sajátítjuk el. Gyerek- és kamaszkorban persze én is nagyon fogékony voltam olvasmányok által közvetített értékekre, de ezek nem nemspecifikusak voltak, annyira, hogy hatodikban, amikor az Egri csillagokat olvastuk, nekem kicsi, vékony, szőke copfos kislányként teljesen magától értetődő volt Dobó Istvánt alakítani egy jelenetben, de ötödikben is simán eljátszottam Geréb apját. (Akkoriban még nem projektmunkának hívták, de érzésem szerint fényévekkel korszerűbb irodalomtanításban részesültem a vidéki, túlnyomórészt hhh-s gyerekekkel tömött általános iskolában).

Szóval a lányok is lelkesülnek a bátorságért, az okosságért, a bajtársiasságért, akkor is, ha férfi szereplők közvetítik. Somogyi Tóth Sándor Gyerektükör-ének kamasza meg sokkal közelebb állt hozzám, mint bármelyik pöttyös-csíkos könyvé, pedig ő is fiú... de nem akartam öngyilkos lenni attól se, hogy elolvastam Sylvia Plath Üvegburáját.

Szülőként meg azt látom, hogy nagyjából mindegy, mi a kötelező olvasmány, mert a gyerekek nem olvasnak. Ha mégis, akkor a kortársakkal sokkal többre lehet menni, nálunk Janne Teller Semmi-je, Anna Woltz Száz óra sötétség-e és a Harry Potter volt olyan, amin át az őket foglalkoztató kérdéseket meg lehetett beszélni.

Az irodalomtanításnál az van, hogy mindenki kétségbeesetten kapaszkodik valami általa elképzelt és preferált műveltségeszménybe, és valamiért abban a meggyőződésben van, hogy abból LEHETETLEN kihagyni (és itt most egy szép, 3-4000 elemből álló felsorolás következik Adytól Zelk Zoltánig), miközben a valóság, hogy de, simán lehet élni Szophoklész nélkül éppúgy, mint Berzsenyi Dániel vagy Wass Albert nélkül. Az olvasás elsődleges célja, hogy gyönyörködtet, felszabadít, segít a belső utak bejárásában, de akinek ez nem adatik meg, mert más az ízlése, a prioritásai, annak miért kell nagykanállal tuszkolni lefelé a torkán? Tudom, hogy másnak ezt a lehetőséget pl. a sport adja meg, de ettől még nekem miért kellene kézilabdát nézni?

Szóval lehetne kicsit lazulni, és belátni, hogy az irodalomtanításban nem az az elsődleges kérdés, hogy X legyen vagy Y a kötelező olvasmány, hanem jó sok szöveggel kellene a gyerekeket megkínálni, hagyni, hogy válasszanak, és kísérni őket a választott úton, akár Csokonai, akár Krúbi a választás.
   "Rendszeresen beszélgettem az előző húsz évben a CEU rektoraival, mindig elmondtam nekik, ügyelni kellene arra, hogy az intézményük ne kis sziget legyen a felsőoktatásban, ahol a liberális oktatók és egykori politikusok dominálnak. Jeleztem, hogy másfajta gondolkodásúakat is be kellene engedni…..
Érvsebész 2021.02.15 21:21:21
@DarthVader: nekem is! Jelentkezzünk, hátha évfolyamtársak leszünk nemzeti táncos komikus vagy nemzeti vágó vagy nemzeti operatőr vagy nemzeti (be) súgó szakon
    Le kellene kapcsolni, mert nemzetront és genderizál, minden lehetséges felkapcsolt dolog alkalmas a fellazításra, általában a dolgok sok mindenre alkalmasak, különösen alkalmasak a deviantúra és a baloldalizmus térnyerésére, mert a felkapcsoltak Hatodik Hadoszlopa maga a mélyállam, ha…..
      Prof. Dr.  Lánczi András interjút adott az állampárt ideológiai blogjának.  A nagyra nőtt megadja megpróbálta elkápráztatni a kontrás verőembert azzal, hogy két percenként dobott be valamilyen fontos idézetet pl. a lengyel Lánczi Andrástól Legutkótól, és teljesen váratlanul hivatkozott az…..
Érvsebész 2021.02.03 13:49:05
     Remélem egyenesen ülnek az egyetemek, mert Prof. Dr. Stumpf István fogja felügyelni az átalakításukat, értsd örökös FIDESZ-tulajdonba vételüket.  Prof. Dr. Stumpf István úgy kutatóprofesszor, hogy az egyetemi tanárság minimálkövetelményének sem felel meg. Politikai hatalma volt, korábban…..
Érvsebész 2021.01.30 16:11:42
@fortin: "Ha rosszul fogja csinálni, az nem a posztban felrótt tudományos hiányosságai miatt lesz, mert ezek irrelevánsak, hanem mert egykori alkotmánybíróként sem tudja elérni, hogy az alapítványi magánosítás abszurduma megváltozzon illetve az intézmények a fenntartójukkal szemben kellően automómak legyenek."

De ha jól értem, feladatot kapott, ami nem az, hogy érje el, az alapítványi magánosítás abszurdumának megváltozását, sőtpláne az intézmények autonómiáját, hanem az, hogy ne. Mindegy, hogy milyen ügyes politikus.
Mottó: Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.Akkor nemesb-e a lélek, ha tűriBalsorsa minden nyűgét s nyilait;Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,S fegyvert ragadva véget vet neki? A kormány erőset húzott (amúgy semmi extra, újabb unorthodox lépés volt, nincs itt semmi látnivaló): egy…..
Érvsebész 2021.01.30 08:27:21
Mert egyedül Orbán Viktor képes megvédeni az országot a migránsoktól. (1 pont)Mert kaptam egy trafikot és nem szeretném visszaadni az előző tulajdonosának. (100 pont)Mert én is részesülök az intézményes korrupció áldásaiból. (100 pont)Mert csak ez a kormány támogatja a családokat. (1 pont)Mert…..
Érvsebész 2020.12.04 12:18:53
Ugye tudod, hogy mostmár ideje átgondolnod, aztán megmagyaráznod, miért?

badog.blogstar.hu/2020/12/04/szily-mar-be-volt-allva-este/103239/

"És akkor nézzük a beállt, drogos Szily téveszméjét:

Bayer ezután anekdotázott arról, hogy tudomása van arról, hogy egy egykori fideszes politikus gyakorló pedofil, aki ezt állítólag maga vallotta be neki, de a sztorizásból nem derült ki, hogy miért titkolta ezt el húsz éven keresztül, eddig a tévéadásig.

Na, te fasz, figyelj erősen: nem beszéltem fideszes politikusról. Egy régi barátról beszéltem. És te kurvára nem akarod tudni, hogy ki is az illető..."
Érvsebész 2020.12.04 12:48:46
@frissen regisztrált troll: nem érdekel, hogy a fideszben van-e, az érdekel, hogy legyen börtönben. Bayer a barátjának nevezi. A barátjának. A felvételen és a blogbejegyzésben is.

Nem igaz, hogy ez nem Üti ki a biztosítékot, b+, NEM BARÁTKOZUNK GYAKORLÓ PEDOFILOKKAL, HANEM FELJELENTJÜK ÉS BÖRTÖNBE JUTTATJUK ŐKET.
Érvsebész 2021.01.29 12:45:40
444.hu/2021/01/29/orban-viktor-stumpf-istvan-koordinalja-a-felsooktatas-modellvaltasat

Mert mindig minden emberarcú kedvenced kap újabb esélyt, hogy növelje a pöcegödör méretét?