Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kné

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lelketlen szolgáltatókon edzett primitív homárszívünk is megremegett két gyermelyi asszony levelét olvasva, akik borzalmas körülmények között kénytelenek napi 80 kilométert utazni. A zsámbéki medencében járatokat üzemeltető Kontakt-Busz Kft járműveinek néha meg kell állniuk,…..
kné 2009.01.14 15:44:52
@moli: Szövegértési problémádra is utal hozzászólásod.
Hol függ ez össze a hideg busszal????
kné 2009.01.15 14:27:33
@moli:
entitás (helyesen ékezettel kedves moli) jelentése: valamely dolog tulajdonságának az összessége.
Az "ostoba" jelző így nem kapcsolódik hozzá a magyar nyelven, és a magyarul értőknél.
Ezek szerint nem kné az ostoba, de hogy megértsd: te nem erteni es nem irni jo magyarul, igy nem kene beleszolni es legorombaskodni masokat, ha nem beszeled es nem erted jol a nyelvet. Az occo, cípőszet kérsz rá?, ütszaz, stb. szókincsed kevés lesz ide. De segíthetek úgy is, hogy elárulom a shift gomb lenyomásával lesznek nagybetűk, az ékezeteket pedig találd meg magad. A téma továbbra is a hideg busz, nem a kínai és magyar nép szidása.
kné 2009.01.15 14:29:39
@ekat: köszi, de én értettem, hogy neked köszönte meg azt, hogy jó egészséget kívántál a további félreértésekbe való gabalyodáshoz.
A világért sem akarok hírlap lenni, csak itthon fekszem mellhártyagyulladással, légvonalban 600 méterre a Moszkva tértől, és egy perce küldte ezt a képet Bodi, az Index jogász-horgász-vitorlázórepülő-novellistája. A csajom szerencsére egy órával korábban vitte a gyerekeket…..