Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szűtté mamá? Szűjjé!

0 bejegyzést írt és 8640 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2020.12.01 21:21:09
@teéjesenmindegy: Habonyra gondolsz? Igen, azt azóta is fedezi a fidesz. bár inkább 100 milliárdokról dönt.
Ha nem a mi bőrünkre menne a játék, egész szórakoztató lenne a számháború a felek között. Még jópofább, hogy az egyik oldalon csak a Fideszes politikusok küzdenek, a másikon meg az ellenzékiek mellett ott az összes kormánynak dolgozó szakértő is, meg amúgy az egész világ.  Érvek, tények? Mármint a…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2020.10.19 11:44:34
@driver70: Fú, mekkora barom vagy, ember...
Azt még senki sem mondta rám, hogy pesszimista lennék, sőt inkább az ellenkezője a jellemző. Nem hiszem, hogy az én életszemléletem változna, de azt látom, mintha jönne felénk egy hurrikán és mi annyit sem teszünk, hogy lebattyogjunk a pincébe, egy üveg lekvárral és kivárjuk, hogy elvonuljon a…..
292 fertőzött egy nap alatt, ez a legfrissebb szám. Rekord. Messze az áprilisi csúcs felett. Európa legtisztább államából két-három hét alatt sikerült a közepesen fertőzöttek közé csúszni és a trend is ijesztő. De a legdurvább, hogy szinte csalogatta a vírust a kormány, hogy jöjjön vissza. Másfél…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2020.08.31 09:47:08
@chrisred: Ez pont ugyanaz a játék, mint amikor személyesen nem szavazta meg (be sem ment aznap) a fidesz legdurvább parlamenti javaslatait. Kettős játék. Ő bölcsen mondta, de egy szavába került volna, hogy Horvátország hivatalosan se legyen zöld, ezt persze nem tette meg.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2020.08.31 12:16:18
@John Nethem: + hetet töltöttem a Balatonon, külföldre nem mentem. Te pedig rohadjál meg (és ezt őszintén kívánom) a köcsög agresszív "hozzád hasonlózós" sértő kommenteddel együtt. Kb ennyi.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2020.08.31 12:54:42
index.hu/belfold/2020/08/31/a_sote_rektora_szerint_a_nyaralasok_okoztak_a_masodik_hullamot/

Mindenki, akitnek kettő agysejtnél több van a fejlben tudta, hogy gáz most elmenni Horvátországba. Július első felében talán meg nem volt az, de sajnos Horvátország a profitot, Orbán pedig a népszerűséget választotta. HR még akkor is zöld maradt, amikor egy csomó más ország már zárt feléjük, sőt olyan országok (pl Ausztria), akik a határon tesztelnek jelezték, hogy rohadt sok a fertőzött a horvát nyaralásból visszatérők között. Sajnos Orbán ezt most elb@szta. Pedig az első hullámot elég jól kezelték. Nem szereti a népszerűtlen döntéseket, és most majd fizetjük az árát.
Ahogy hetekre előre meghatározta a koronavírus-járvány első hullámának végét, úgy jóval a hivatalos bejelentés előtt Orbán Viktor belengette a második hullám, illetve a vele járó korlátozó intézkedések bevezetésének időpontját is. A miniszterelnök minden híreszteléssel ellentétben nem rendelkezik…..
Egyelőre nem tudjuk, milyen kommunikációs stratégiát fundáltak ki a kormányzati propagandagépezet munkatársai a koronavírussal kapcsolatban, azt viszont bizton állíthatjuk, hogy a válságkezelés középpontjába természetesen magát Orbán Viktort állítják majd. A krízishelyzetek ugyanis sok szempontból…..
Ahogy eddig is tudtuk, a Nemzeti Együttműködés Rendszere vegyíti a Kádár-korszak szellemiségét a Horthy-korszak elemeivel, ugyanakkor igyekszik modernnek, előremutatónak tűnni. A most nyilvánosságra hozott új Nemzeti alaptantervet is ezek jellemzik, azzal súlyosbítva, hogy a fent említett elemekből…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2020.02.09 14:59:47
@MAXVAL bircaman közíró: Az megvan te segg, hogy már 10 éve NER van? Egyszerűen vérlázítóak kommentjeid. Beteg vagy, el kéne tiltani a neten való garázdálkodástól.
Eltelt kb. egy hónap az önkoris Fidesz-szopás óta - Gyászberényben, Pöcs úr birodalmában a megsemmisítésig halmozták az alkalmatlanságot - és nincs válaszuk az okokra. Szánalmasan nem mernek szembenézni a valósággal. Van némi mellébeszélés, Kövér hozta megbuggyant formáját, a közpénzből kitömött,…..
Hogy mennyire keresztény az az ország, ahol a kormány tagjai és szócsövei úgy beszélhetnek a pápáról, ahogy mifelénk ezt megtehetik... – nos az is „megérne egy misét”! „Én vagyok a legkeresztényebb, tehát a legeurópaibb az európaiak között. Európa DNS-e vagyok, annak az őrzője.” - mondotta…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.06.04 21:07:10
A folyamatos megosztás és agygyilkolás annyira eredményes, hogy jól működő, emberi kapcsolatok mérgesednek el, és mennek tönkre. Valakiknek biztosan jó így, de a többség alaposan meg fogja szenvedi, minden értelemben.  Hol volt, hol nem volt... Bár így kezdődhetne ez a poszt, és akkor egyértelmű…..
  Már az is figyelemre érdemes, hogy kiemelkedett az éhes kihívók mezőnyéből egy kék lovag a csapatával. Ez a csapat azonban az én meglátásomban inkább az ügyesen bűvészkedő lovag miatt sikeres, ám a csapat maga üres. Leírni semmiképpen nem lehet őket, hisz' vezetőjük…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.06.02 09:39:48
@enrikokaruszo: Ejj, ez pont a fideszre illik rá, akik 2010 óta minden választást program és érdemi vita nélkül nyernek, mert van egy tömbben szűk 3 millió szavazójuk. Bár tény, hogy azzal nehezebb lenne választás nyerni, hogy

" államosítjuk a magyánnyugdíj megtakarításaitokat, mert el akarjuk költeni".
" távolodunk az EU-tól, dörgölőzünk az oroszokhoz"
" hülyére veszünk, közpénzből non-stop kampányolunk, gyűlöletet keltünk, és rettegésben tartjuk a fél országot
" a haverokból, rokonokból közpénzből strómanként sokszoros milliárdost csinálunk, felárazott közbeszerzések segítségével".

Elég gáz valóban.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.06.02 10:07:03
@felső határ nincs: A hozzászólásod meg is mutatta, hogy mi a baj a fideszes fejekben. Te a pártra célként tekintesz, pedig a párt egy eszköz. A fidesz jelenlegi formájában nyilvánvalóan nem jó eszköz (hülyének nézik a választóikat- jobban, mint pl Gyurcsány anno, bomlasztanak- rettegtetnek, lopnak mint az állat- többet mint bárki eddig) amellett, hogy persze vannak jó intézkedéseik is. Még az is lehet, hogy éppen nincs jobb a palettán, de az ország érdeke, hogy legyen, különben ez egy csapda.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.06.02 12:46:38
@Cycmen: Ezt kiadták nektek, hogy ezt kell pofázni? Más sem jön szembe ma, csak az, hogy "az ellenzékiek miattunk aggódnak". Mindenhol ezt kommentelitek... vagy te kommenteled mindenhol más- más nickekkel?

Amúgy nyugodt lehetsz, nem aggódom sem érted, sem a nemzeti tolvajbandáért. Nagyobb kárt okoztatok, mint bármilyen formáció a második világháború óta, és ez nem kis dolog.
Kihasználnák a momentumot B)..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.06.01 09:51:24
Eléggé egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor eltaktikázta magát akkor, amikor nyíltan néppárti szövetségesei ellen fordult az uniós választás kampányában. Miután az EPP felfüggesztette tagságát, a magyar kormány arra játszott, hogy a szélsőségesek előre törnek a választáson, és megkerülhetetlen erővé…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.31 21:27:42
@antiinternáci: Az a baj, hogy csak a saját fideszes narancsos szemüvegeden át látod a világot. Azért mentegeted itt Orbánt. Pedig sajnos ezt nagyon beszopta, nem nagyon van mit szépíteni rajta. Ja és a hanyatló nyugat nem hanyatlik. Mi fogunk, ha távolodunk tőle.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.31 21:29:42
@MAXVAL bircaman közíró: Ne izgulj, a fidesz a szélsőjobb felé nyit érezhetően. Neked egyre jobb lesz.
Orbán a hazai reformellenes lobbicsoportok letörése helyett azonban intenzív ellenségkeresésbe kezdett Brüsszelben és a nagyvilágban és közben saját oligarchacsapatot épített – mondja az, akit a vezénylőtábornok személyesen nevezett ki a versenyhivatal élére...
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.24 14:43:49
@SzemkilővetőNÉ Brüsszelbe menekűl.................: Nem csak a liberálisok mondják kisköcsög fideszes. Én is mondom, pedig nagyon nem vagyok liberális, és nem is loptam a 4-es metróból. És rohadt jó lenne, ha elég ember szeme felnyílna ahhoz, hogy a helyére küldje a 4 fal közé a fideszes "elitet".
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.24 15:19:37
@baldoc: Itt sem biztos, hogy helyes a többes szám. Biztos, hogy több nicket látsz jóval, mint ahány ember van mögötte. A fidesz orosz mintára online papagálykommandót tart fenn. A FB is tele van a stockfotós kamu agitprop regisztrációikkal, ott hánynak minden nem fideszes polikai hirdetés alatt. És mindez azért, hogy a fideszes "elit" lophassa a közpénzt. Mert ne tévedjünk, arról szól az egész játék.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.24 17:41:00
@nemecsekerno_007: Tudom, hogy fideszes vagy, de azért ennyire hülye csak nem lehetsz, amit ide leírtál... Ja, de mégis.
A nyolcadik, befejező évad után egyértelműen kijelenthető, hogy hatalmas siker már nyolc esztendeje George R. R. Martin különleges regénye (A tűz és jég dala) és az abból készített, HBO által "megrendelt" sorozat, David Benioff és D. B. Weiss rendezésében. Címe: Trónok harca. A sokszereplős,…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.24 09:00:29
@Pour le Mérite: Sztálin is győzött. Semmivel nem volt jobb Hitlernél. És lám, mégis sokan azt gondolják, akik '89 előtt tanultak történelmet.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.24 09:01:17
@MAXVAL bircaman közíró: Akkor meg kuss.
Igyekszem rövid lenni. Nem állíthatom, hogy az osztrák nép a kedvencem lenne, sajnálom. Nem tudok róluk általánosságban rosszat mondani ugyan, de azt gondolom, hogy valahogy kevés bennük a spiritusz, némelyikükben meg talán túl sok, de valahogy nem tudom sajátomnak érezni a világukat. Sosem mennek…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.22 15:00:30
@midnightcoder2: Ez a rohadt fideszes bezzegezés nem visz sehova. Ráadásul hazugság is. A fidesz kezében sokkal koncentráltabb a média ma. Ráadásul sokkal gátlástalanabbul hazudnak és gyűlölködnek rajta.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.22 15:22:46
@Sir Galahad: Ennek több oka is van.

1.: A fidesz kreál egy olyan ellenséget, melytől a propaganda szerint csak a fidesz védheti meg őket
2.: Szinte a teljes média a fidesz kezében van, az ellenzék nem is tud hatékonyan kommunikálni.
3.: A fidesz a hazugságaival bárkit lejárat, aki bármiféle fenyegetést jelent rá (és az üzemszerű lopásra). A régi garnitúra pedig nem tudja leváltani a fidesz, valószínűleg nem is akarja.

Remélem, hogy segítettem.
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.22 16:24:41
@Minden ballib bérretteg: Pontosan ez az a retorika és stílus, ami miatt semmi értelme a fideszes agymosottakkal kommunikálni. Olyan, mintha egy kibaszott fekete lyukhoz beszélne az ember. A jövőre nézve ugyanis tökmindegy ez az egész, amit leírtál. Akik anno elkúrták (bár a fidesz is elkúr annyit, csak másokat), már nem jönnek vissza. Nem kell tőlük félni.
Erkölcsi értelemben semmi különbség nincs egy pedofil magatartása között, meg a között, aki ezt követeli [ti. azt, hogy a homoszexuális párok örökbe fogadhassanak]. Mindkettő esetben a gyermek egy tárgy, egy élvezeti cikk, a kiteljesedés, az önmegvalósítás eszköze. Különböző okokból nem akarok…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.17 21:36:29
Na, ez most rendhagyó lesz. Az Indexen ma megjelent epizódkritikámat toszom be klasszikus hogyvolt helyett, de kicsit felturbózva, hogy legyen valami extra kontent is. Ha a fogadtatás pozitív, lehet róla szó, hogy bizonyos sorozatoknál a hogyvoltokat kritikával ötvöző hibridposztokká…..
Szűtté mamá? Szűjjé! 2019.05.14 19:08:40
@Leadfoot: Nem azt mondja, hogy "Thank You"? Úgy azért nem olyan giccses.
A szlovákok és az ukránok is olyan hatalmat akarnak,amely odafigyel rájuk, viszont már torkig vannak az urambátyám rendszerrel; Az európai szociáldemokraták nagyon szeretnék, ha a magyar és a lengyel kormány végre kénytelen volna anyagi következményekkel szembenézni, amiért módszeresen megsérti a…..
Miért van az, hogy gyakran még komoly közszereplők vagy feleségeik sem képesek megérteni, hogy az öltözettel üzennek vagy azt, hogy a szerephez fel kell tudni öltözni?..
  Tisztelt Honfitársam, Miniszterelnök Úr! Azért írok Önnek, hogy tájékoztassam a bevándorlási válság az engem aggasztó fejleményekről.   Brüsszel Ön semmit sem tanult az elmúlt évek borzalmas terror ízléstámadásaiból. Még több bevándorlót magyart akar Európába hozni küldeni. A bürokraták…..
A középkorúak még emlékezhetnek rá, hogy nézett ki egy magyar gyár környezete - ha a belsejét nem is látták - közvetlenül a rendszerváltás után. Úgy. Amikor bejöttek a multik és elkezdték rendbe rakni a környezetüket a körforgalmaktól a pázsitokon át gyárkerítésekig (nem beszélve most a zöld mezős…..