Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a Nanga Parbat rabjai

0 bejegyzést írt és 208 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Rendszeres figyelője vagyok a jobboldali szavazótábor Facebook felhasználóinak. Magamat nem sorolom se jobbra se balra, mert kiábrándultam mindkét oldalból. Van viszont egy réteg a Facebookon, aki nagyon is tudja, hogy hol a helye, mikor mit kell lájkolni, osztani és azokra hogyan kell reagálni.…..
a Nanga Parbat rabjai 2020.09.20 12:23:43
Konferenciát tartott, majd közleményt adott ki az "Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért" nevű, dr. Pócs Alfréd ortopéd sebész, dr. Tamasi József természetgyógyász és dr. Gődény György gyógyszerész által alapított, leginkább járványtagadónak nevezhető mozgalom. Közleményükben azonban…..
a Nanga Parbat rabjai 2020.08.31 21:34:00
A késkészítők és gyűjtők világában megannyi késfajta ismeretes és mindenkinek vannak kedvenc típusai, amelyekre külön figyelmet szentel és minél szélesebb gyűjteményt szeretne felállítani belőle. Az egyik ilyen közkedvelt típus a hagyományos, kézzel készített vadászkés.  Cikkünkben összefoglaltunk…..
a Nanga Parbat rabjai 2020.08.25 12:54:39
Meghan és Harry úgy érezte, hogy a királyi család tagjaiként panaszaikat nem vették komolyan, sőt, szerintük más családtagok szivárogtattak is róluk a sajtónak - a többi között ez áll a sussexi hercegi párról megjelenő új könyvben, ami azt ígéri, hogy feltárja Meghan és Harry királyi családból való…..
a Nanga Parbat rabjai 2020.08.09 00:32:02
Na. Az atomháború után vagyunk, a 36. században, az emberiség szívós munkával eljutott a kőbaltától a feudalizmusig, aminek persze az lett az eredménye, hogy kiskirályok és kiskirálynők uralták a vidéket, és annak volt a legnagyobb pöcse, aki rég elfeledett, de a XXI. századi mérnöki munkának…..
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
A Bors úgy tudja, a színész nem tud azonosulni a szerepével, ezért lelép. A sorozatnál azonban közölték az Indexszel: Szőke Zoltánnak erre a szezonra még érvényes szerződése van.  ..
  Az Éden Hotel egy amerikai reality, a Paradise Hotel licenszműsora volt amiből a Viasat két, a TV2 egy évadot forgatott. A műsor arról szól, hogy egy egzotikus (értsd: meleg van) környezetben álló bazinagy villába beköltöztetnek x számú pasit meg nőt, akiknek egy feladatuk van a műsor végéig: a…..
a Nanga Parbat rabjai 2019.04.13 12:26:41
A Televíziós Újságírók Díját március 20-án este adják át, puccos gála, vörös szőnyeg, szeretett szervezőbizottság, miazmás. Az est háziasszonya ezúttal Demcsák Zsuzsa lesz, aki a díj 2014 óta íródó történetének első női házigazdája, #metoo, emberek.  Óriási megtiszteltetés, hogy én lehetek a…..
Most lendüljünk túl az adekvát, "hogy állunk a minekkel?"-kérdésen, és fókuszáljuk agyunk sugarát arra a tényre, hogy a közepesen ismeretlen HN Entertainment oldal infói szerint két, az Alien-univerzumban játszódó sorozat előkészítése folyik éppen...
a Nanga Parbat rabjai 2019.02.17 12:51:43
comment:com X-Faktor, csak pénzzel 2019.02.02 07:51:15
  Nem én találtam ki az RTL-en hamarosan bemutatkozó Cápák között című gazdasági reality műsorról, hogy ez olyan mint az X-Faktor, csak pénzzel, viszont annyira találó rá, hogy lenyúlom. A pénzügyi világban mozgó öltönyös-szigorú kiskosztümös bankárokra és befektetőkre valamiért a világ minden…..
a Nanga Parbat rabjai 2019.02.02 23:39:36
@szolzsenyicin, az első szovjet antibiotikum: hú, ez komoly - azért a bébit sunáznám!
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
a Nanga Parbat rabjai 2019.01.30 20:02:26
Mindössze 13-14 fokot mutatott a hőmérő, amikor a Mokka riportere, Csehi András péntek reggel élőben jelentkezett be Oszter Sándorék diósjenői házából. Ahogy a riportból kiderült, Oszterék nagyjából egy-vagy többmillió forintos kazánja (nem derül ki, melyik) bedöglött, azóta fagyoskodnak, a felesége…..
a Nanga Parbat rabjai 2019.01.25 20:53:37
Austin Amelio is szerepel majd a Fear the Walking Dead ötödik évadában, írja a Wrap. Amelio a Walking Dead torzarcú árulóját, Dwightot alakítja. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Amelio is annyira központi szerepet kap majd, mint az anyasorozatból a spinoffba igazoló Lennie James, vagyis Morgan. A…..
A VV Csoki néven ismert vellalakó a bekerülésekor forgatott kisfilmben azt mondta, hogy Szavazzatok rám, néger vagyok! és ezen a platformon tolta eddig a szekeret odabent, levarrt két vagy három lakót (VV Krisztiánt nem számoljuk bele, de sanszos), majd testi épséget veszélyeztetett és kizárult. A…..
a Nanga Parbat rabjai 2018.12.23 09:54:26
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
a Nanga Parbat rabjai 2018.12.18 01:46:31
Mi is megírtuk, hogy Pedro Pascal, a Netflix Narcos című sorozatának egyik főszereplője, a Trónok harcában viszont csak fájdalmasan kevés időt eltöltő, chilei származású színész viszi majd a hátán a The Mandalorian című Star Wars-sorozatot, ami az első élőszereplős SW-széria lesz, és amit kizárólag…..
a Nanga Parbat rabjai 2018.11.16 16:34:27
  A TV2 első, "rendes" fikciós sorozatának indulásakor azt írtam, hogy Sablonos, de szórakoztató romkom lett a Korhatáros szerelem (...) nem fogja megváltani a televíziózást és nemigen generál majd késhegyre menő vitákat sem, de szórakoztató, kifejezetten nézhető tartalom, amivel a tévé -…..
a Nanga Parbat rabjai 2018.10.13 16:46:26
a Nanga Parbat rabjai 2018.10.13 23:35:52
@Árpa Attila: Ha tényleg te vagy Jaguármancs, akkor áruld már el, hogy megvolt a Dancing Queen is, vagy ő kimaradt? Na mert ha valakit irigyelnék tőled, akkor az ő :)
Most van az éjnek rémjáró szaka, Minden sír ásít, s maga a pokol Dögvészt lehell ki. így reagált volna a legendás forgatókönyvíró a Blikk szerdai hírére, miszerint az RTL Klub az idén már a 20. évadát morzsoló sorozat legendás karakterét szellemként vagy látomásként támasztja fel. A most 76…..
a Nanga Parbat rabjai 2018.08.29 08:01:49
Vérben úszó arcú Döbrösi Laurával, börtönben leszúrt elítélttel, vadászpuskával lövöldöző Thuróczy Szabolccsal, Ferrarival száguldozó Olasz Renátóval jött ki az Aranyélet harmadik, befejező évadának első rendes előzetese, amelyből ugyan még mindig nem derül ki semmi konkrét a történetből, de az…..
a Nanga Parbat rabjai 2018.08.22 12:21:30
A meleg, mint szó, tök okés, lásd meleg ölelés, sőt, meleg öl, DE persze lehet melegen ajánlom is, ami meg kicsit agresszív, mint a HírTV régiúj vezetőségének próbálkozása a Sötét Rettenet 1326 Napja, azaz Orbán Viktor Simicska Lajos általi legecizése és Simicska Lajos kivert kutyaként való távozása…..
Az M4 Sport gyerekekről és gyerekeknek szóló, Kisbajnok című műsorának több riportjába is sikerült belecsempészni némi reklámot a 2Rule-nak, Mészáros Lőrinc vadiúj sportmárkájának, szúrta ki a hvg.hu. A műsorban először a felcsúti fociakadémia keretein belül működő RealTanoda növendékei kaptak…..
a Nanga Parbat rabjai 2018.07.26 08:58:07
Bár eleinte nem volt hajlandó rá, mivel egy napja folyamatosan támadják vagy röhögnek rajta, mégis beadja lemondását Jason Spencer  Georgia állambeli republikánus képviselő, aki egész Amerika előtt niggerezett teli torokból, letolt gatyával, és eljátszotta, hogy levágja és szájába tömi egy…..
Nyolc év után elhagyja a Mátyás király teret Nyári Dia, a Barátok közt Hannája. Már nem forgat, a képernyőn pedig a napokban bukkan fel utoljára, hamarosan megszületik ugyanis első gyermeke, írja a Blikk...
a Nanga Parbat rabjai 2018.07.05 17:35:40
Véget ért az HBO-n a Westworld második évada. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
a Nanga Parbat rabjai 2018.06.27 08:16:38