Regisztráció Blogot indítok
Adatok
[imi]

185 bejegyzést írt és 1775 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vegyél 2 ultragazdag oroszt és hagyjd, hogy olyan esküvőt csináljanak, amit még Kim Kardashian is megirigyelne.  Lolita Osmanova, az orosz oligarchia Eldar Osmanov lánya és Gaspar Avdolyan, aki a milliómos Albert Avdolyan fia, nemrég kötötte össze életét egy majdnem 10 millió dolláros esküvő…..
ujrakezdek Üzleti utakon 2017.04.05 02:23:28
Volt egy idő, nem is olyan régen, amikor munkám révén sokat utaztam. Egy építész/gépész/elektromos tervező irodának dolgoztam.  Ez egy "nagyobb" gép Attawapiskat-ba érkezvén: Feladatom volt a már megtervezett és épülőfélben levő projektek dajkázása, majd azok üzembe helyezése. Minden projekten…..
A kérdés eldöntésében a 2011-es népszámlálás volt segítségünkre. Azt néztük meg, hogy hol él a legtöbb, gyermekeit egyedül nevelő szülő. Annyit még elárulunk, hogy a Közép-Magyarország régió értékéből csak Budapest kitesz 108 678-at  ..
Az emberi lét egyik mozgatórugója, hogy szeretnénk valamit elérni az életben. Mindenki vágyik rá, hogy büszke lehessen egy olyan dologra, amit jól csinál. Ez lehet a családi élet, a karrier, vagy egy hobby, amiben nagyon ügyes. Akadnak olyan hírességek is, akik csak egyszer villantottak nagyot az…..
A Tesco számára az volna a legjobb döntés, ha megválna néhány külföldi, köztük magyarországi érdekeltségétől, és erőit a hazai, brit piaci pozíciói megtartására, növelésére fordítaná, legalábbis így látják a Morgan Stanley elemzői. (Forrás: HVG.hu) Az európai…..
Az amerikai filmekben csodálatos házakat láthatunk. Ilyenkor sokan álmodoznak róla, milyen lehet a kertvárosi élet, milyen lehet egy hatalmas családi házban tölteni a mindennapokat... Az amerikai családi házak építési stílusa és szerkezete sokban eltér az Európában megszokottól.…..
Az első Kasza! után, még valamikor tavaly azt bírtam írni, hogy Ez a műsor így életképtelen (…) ép ésszel felfogni sem tudom, hogy lehetett rábólintani a pilotra, miért nem volt valaki a Tv2-nél, aki odaállt volna a producerek elé, és azt mondta volna nekik, hogy ez egy kalap…..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
A Blikk hozta le ma, hogy a Jimmy fia Krisztián, az X-Faktor legnagyobb találmánya és egyben a legjobb dolog, ami internetes népművészekkel történhetett akár a kóterben is megmutathatja, mit tud, mert ha nem vigyáz, beviszik. Arról van ugyanis szó, hogy a saját tehetségében…..
[imi] 2013.04.05 13:46:54
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..
Augusztus 6-án dél és éjfél között minden műsor elmarad az RTL Klubon. Ezzel töltik le a Médiahatóság büntetését, amit egy Mónika show miatt ítéltek a csatornának, írja a Kreatív. Az RTL Klub most tölti le azt a 720 perces felfüggesztést, amit a Médiahatóság még a…..
Chez DuBarry Liptay megfiatalodott 2012.06.27 15:03:00
Fent 2009-es, lent tavalyi kép. Mi történt Claudia arcával? A hivatalos verzió csak valamilyen kozmetikai mélykezelés. De attól a szeplő nem tűnik el. Szerintem volt egy minimum lézer (mélyhámlasztástól sem ilyen fehér a bőr), hialuronsavas töltés (ajakba tuti), és egy…..
Ha már úgyis minden filmrajongó fel van izgulva a Prometheustól, arra gondoltam, összeszedem a filmtörténelem legfontosabb természettudományos fikcióit, melyek valamilyen módon hozzájárultak a műfaj fejlődéséhez, és fontos építőelemnek számítanak a sci-fi templomában. A…..
A Tv2 Jóban rosszban című szappanoperájából kiírtak egy karaktert, bizonyos Tamás atyát, aki egy szőke nőcske iránt érzett szerelme és a cölibátus között vívódott hosszasan. A nézőknek azonban nem tetszett az írók húzása, ők nem azt szerették volna, hogy a papot villám…..
napszemüveg MIB 3 2011.12.31 08:58:00
MIB 3 - ismerős? Melyik minden idők legnapszemüvegesebb filmje? Ha össze kéne állítanunk egy listát, nem biztos, hogy az első háromba raknánk a Men In Blacket (amennyiben egy filmnek vesszük), márpedig mindenképpen pluszpontok járnak azért, ha az adott filmben a napszemüveg nem…..
Már csak látványra is nyerő alkat, a jégtáncos Hoffmann Nórát mégis újból faképnél hagyta párja. Miért?Hosszú évekig Elek Attila oldalán láthattuk Hoffmann Nórát, az ifjúkori sikerek után viszont feszültségek miatt elváltak útjaik. Az időközben magyarrá vált Maxim…..
A Lucerne tó fölött magasan, a svájci Alpok csúcsai között áll a Villa Am See, a kortárs északi minimál családi betonfészke. A részben a domboldalba ásott villa nehezebb időkben főhadiszállásnak is elmenne, tekintélye, zord, mégis vonzó karaktere alkalmassá teszi. Ahhoz…..
 Pénteken a Film+ kicsit másképp adta le a Függetlenség napját, mint ahogy azt annak idején Roland Emmerich elképzelte. Will Smith és Jeff Goldblum nem menthette meg a bolygót, a földönkívüli civilizáció leigázott minket. Ráadásul nem is egyszer. Greg820 nevű kommentelőnk…..
A legfrissebb hallgatottsági adatok szerint a kereskedelmi rádiók közt a hazai teljes népesség körében átlagban a leghosszabb ideig és a legtöbben a NeoFm-et hallgatja a közönség. Ezzel a szeptemberben mért mutatók megerősítik az egy hónappal korábbi tendenciát. A Class Fm több…..
[imi] 2011.10.28 01:38:16
@megint: honnan tudod, hogy milyen ma, ha nem hallgatod és embert sem ismersz, aki hallgatná?:)
Nagy Bettina fiatal és tudatos sportember, világraszóló karrier állhat előtte, ha a jövőben is kitartóan küzd a sikerért. A Hegyvidéki Fitparádén október 15-én és 16-án személyesen is össze lehet vele futni. Mi egyébként jól vagyunk, köszönjük az érdeklődő leveleket.…..
Már épp el akartunk szomorodni, hogy hosszú hetek óta egyetlen írás sem érkezett a kedves kikapcsolódóktól, amikor terméskő csobbant a medencébe és egy ábrázatként derült fel a szerkesztőség arca: levelet kaptunk (lájf! ;-)).Az érintett szolgáltató neve és telefonszáma…..
Ami az MTV-nek és kilencmillió amerikainak a Jersey Shore, az nekünk az Aranypart, a Viasat3 legújabb reality műsora, amiben kilenc csaj meg pasi költözik be a siófoki villába, és iszik, bulizik, dug, veszekszik, melózik és csinál magából (vélhetően) tiszta hülyét egy hónapon…..