Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rekspa

0 bejegyzést írt és 280 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szokásosnál több fotót hoztam ma a Nemzeti Múzeum gyűjteményéből, kizárólag a magyar történelemből. A Tanácsköztársaság bukásától a háború végéig terjedő alig negyed évszázadot nézhetitek végig. Nem éppen az "ántivilág" idilli oldalát fogjátok látni, néhány kép 18+-os is lehetett volna... A…..
Kisebb fennakadásnak minősítette a mai Lakihegyi lakossági fórumon Szigetszentmiklós és környékének közlekedési állapotát Szabó József Szigetszentmiklós város Polgármestere.   A Lakihegyi 371 millió forintos felzárkóztatási programról szóló fórum során a Polgármester kihangsúlyozta, hogy a mai…..
Szombaton kiderült, hogy ki képviseli Magyarországot az Eurovíziós Dalverseny idei döntőjében, így nem meglepő, hogy Balázsék, a Rádió 1 reggeli műsorában hétfőn reggel foglalkoztak ezzel és felhívták a győztes AWS énekesét is, hogy gratuláljanak neki. Az egy fokkal már meglepőbb, hogy az egész…..
Rekspa 2018.02.26 16:25:01
@Homo fideszbirkusz: Bocs, de a magas SZJA hülyeség, mert egyszerűen nem működik úgy ahogy szeretnéd. Akivel te megfizettetnéd, az mind újra átmenne kényszervállalkozóba és csak azok a szerencsétlenek fizetnének, akiket rendesen bejelentenek. Az alacsony SZJA elkezdte kifehéríteni a béreket, mert már nem éri meg és így egyszerűbb. Ja és mielőtt lefideszeseznél, az elmúlt 4 választáson nem rájuk voksoltam, igaz 2002-ben igen.
Kutyákat engednek rájuk, rugdossák, kézzel és botokkal ütik, órákon át alázzák a rendőrök a menekültstátuszért folyamodókat határsértőket a magyar-szerb határon.  A filmet a Press Port News készítette a B1 blog számára...
Konsztantyin Szivkov nyugalmazott vezérkari tiszt egészen meglepő módon rendezné Oroszország és az Egyesült Államok között fennálló konfliktust. A geopolitikai stratéga a VPK című orosz hadászati szaklapban egy esetleges Yellowstone-ra irányuló atomcsapásról tett javaslatot.…..
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Rekspa 2015.01.30 12:30:10
Ha a látogatószám növelés volt a cél (totalcar.hu/egester/ oldalon), akkor azt már elértétek, mert tegnap óta folyamatosan frissítem a új adás reményében. Szóval? Mikor kerül fel az új égéstér?
Magyarország 80%-a gondolja azt, hogy a pösti emberek igazi parasztok, akik állandóan rohannak és nem figyelnek senkire, semmire. Persze van benne valami, de mégsem a szó rossz értelmében. Sajnos Magyarország színe java a fővárosra koncentrálódik, miközben olyan problémák jelennek…..
Az egyik még nem kurva, a másiknak kicsi a farka a pörgetéshez, a harmadiknak megmagyarázhatatlan nehézséget okozott az érettségi. Persze ez a nagy merítés ugye, ezek közül egyet sem látunk majd viszont a képernyőn, az tuti. A két videó ettől még atomkemény. …..
Rekspa 2014.06.13 14:38:19
@druppel: Ezt nem érzem problémának. Azt sokkal inkább, hogy ezek az emberek is szavazhatnak a választásokon....
Vb-selejtező a stadionban, amelyben koncentrációs tábort rendeztek be, Hitler távozása az arénából, amikor a színes bőrű versenyzők érmeket nyertek a berlini olimpián, Lance Armstrong, aki csalóként lett legenda – a sporttörténelem legnagyobb szemétségei közül…..
Rekspa 2014.05.17 22:21:48
@Mityu "aljanép" MG:
"A versenyzők EGYMÁSSAL versenyeznek..."
Igen látszólag, mert a TV-ben ezt látod, de k..ra nem így van.
A US postal, a BMC, a SKY, Saxo Bank, Cofidis.... versenyez egymással. Beleraknak jó pár millió dollárt, amit viszont akarnak látni. Nekik vannak nagyon jól fizetett "zsoldosaik", aki azt teszik amit mondanak nekik. Ha nem tetszik el lehet menni, nagyon sok a jelentkező. Kiválasztják a legtehetségesebbet és azt nyomatja az egész csapat. És a nyomatás nem csak szélárnyékot jelent és nem is fog csak azt jelenteni.
A Schiffer András-Kálmán Olga csörte egészen elképesztő indulatokat keltett. Az apropó, a 44. március 19-ei emlékmű, önmagában felháborító, mert történelemhamisítás, nemzeti önfelmentés, olyan gyalázat, ami a holokauszt túlélőinek, illetve az áldozatok leszármazottjainak…..
Mi volt a tuti fogás a legendás bécsi autóárverésen? Ki bírja a 80-as évek zs kategóriás filmjeit? És végül, de nem utolsósorban: mond valamit a Tong Po név? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja. Az adás direktlinkje.  ..
Hangzott el a kérdés egyik remek olvasónktól. A kérdés jogos, megpróbáltam röviden, tömören és érthetően összeszedni mik szólnak mellette és ellene. De kezdjünk azzal, hogy mi az a tórium? A tórium egy radioaktív elem, Thorról kapta nevét. Több évtizeddel ezelőtt felmerült…..
Rekspa 2014.02.13 15:19:23
@belekotty: Thallium felezési ideje nem csak pár perc???
Igaz azt nem tudom mivé bomlik és annak mi a felezési ideje.
Az európai Sundance-ként is emlegetett miskolci Jameson CineFesten nyolc Indexvideós dokumentumfilm debütált. A héten levetítjük ezeket az Indafilmen: első nap Horváth Balázs 2oo7-es filmjét mutatjuk be, a 120 centi tömény erőszakot. A sorozatok 2oo7 és 2o12 között…..
Kőbájker kollégánk, a Robogó blog gazdája Debrecenbe indult az ítéletidőben, és semmi oka nem volt az aggodalomra, hiszen az autópálya-kezelő honlapja az M3-ason nem jelzett problémát. Ilyen lenne a tökéletes állapotú autópálya? Tegnap az M3 tökéletes állapotban volt.…..
Rekspa 2013.03.16 12:17:04
@uarempty: Azért 5 centinél egy icipicivel több esett le.
Mindenkinek van tuti receptje a válságautóra, de valójában kevés jó megoldás létezik, a Lodgy az. És már nem is büdös. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Rekspa 2012.10.19 13:06:32
@SzélsebesVelorex: Érdekes érveid vannak.
az első tényleg aggasztó, ki tudja x év múlva mi megy tönkre rajta vagy épp hogy fog rozsdásodni. Épp ezért vagyok japó párti.
A második érved szerintem úgy hülyeség ahogy van. A régi dacia és az új dacia közt kb annyi hasonlóság van mint az új mini és a régi mini közt.
3. Én általában nagy ívben leszarom a közvélekedést. Régi mondás: egyél szart hiszen egymilliárd légy nem tévedhet.
4. Ezt a vásárlónak kell eldönteni, mennyi időre veszi meg, "mennyit akar rajta bukni". Ha hosszú távra tervez, akkor már szinte tökmindegy milyen verdát vesz értékvesztés szempontjából. Sőt ha ezt néznénk fő érvnek, akkor prémium autót nem is szabadna venni.
5. Ez is érdekes érv. Ha egy bunkó vesz egy bömöst és netán embereket öl meg vele az M3-ason, akkor ha én is bömöst veszek, akkor egy tahó gyilkos leszek?
6. ez csak majdnem igaz. Mert ezekre 0 a gari. És ha belefutsz egy izgalmas hibába, mert mondjuk az előző tulaj szerint az olajcsere egy felesleges luxus volt, mindjárt másképp fogod gondolni.
Az Égéstér 38. adásának kommentposztja. Itt letöltheti...
Rekspa 2012.10.18 15:41:37
@tailor13: Ha van sapka, ha nincs. Lényeg, hogy büntetni kell. Haverom ADR-es cuccokat visz, ő tudna mesélni, miket kérnek és hogy. Kimondottan rájuk vadásznak.
A Borsonline mai cikke szerint a Való világ negyedik szériájának egyik játékosa, a VV Olivér farkára kis híján rácuppanó VV Anikó az RTL Klub előkészítés alatt levő, Jersey Shore-ra hajazó műsorának szereplőválogatásán dolgozva rendkívül egyszerű feladatot kapott:…..
Megelégelték, hogy itt-ott már Budapesten is felbukkant néhány magas bicikli: a Közlekedéstudományi Egyesület jópofa, de ön- és közveszélyes játéknak minősítette a szerkezeteket. A társaság levelét közöljük: „Egy új, Amerikából származó extrém kerékpár használata…..
Rekspa 2012.07.12 15:43:36
@fda: Egyetértek. Minden probléma gyökere, hogy a rendőrök csak méricskélni tudnak, de a forgalomból nem kapják ki azokat, akik ön vagy épp közveszélyesek(legyen az motoros, autós, bringás vagy gyalogos). Amikor 10-szerre is megbüntetnék, mert szarik a szabályokra, akkor talán a 11. előtt meggondolná.

Illetve nem csak pletyka, a bringásokat is mérik . Unokaöcsémet Győr mellett 55-tel meszelték le egy lejtő alján méricskélő rendőrök.
http://www.youtube.com/watch?v=V4g80ks3CY0..
Rekspa 2012.05.25 18:43:08
@Mdavid89: Megfordítom a kérdést!:) Miért nem csinálnak végre az indánál is használható videómegosztót és akkor lehet nem a youtube-ot használnák!:) BMW vs kis polszki. Mindkettő elvisz de hogyan.
Fejlesztgetik az indát, de még mindig egy kalap sz... Most tartanak ott mint a Youtube annak idején az alfa tesztelésnél.
Három év és kb. hárommillió forint kellett, hogy a Cougar vezetési élménye elérje azt a szintet, ami kicsivel a vételi állapot felett van. Nehéz összehasonlítani Csikós Puchjával, amiről 2006-ban írta ezt a posztot, és azóta belement egy-két százezer, de ugyanúgy néz ki, mint…..
Belsőség Kedden éjjel Totalcar! 2012.05.22 14:50:00
Rekspa 2012.05.22 16:37:14
@enpera: Így van. Senki nem mondta, hogy a TC hibája.
Mint ahogy a korábbi műsorról való levétel sem. Sajnos volt más értelmes műsor is, amit viszont végleg levettek. De biztos kellett a hely az Aktív és hasonló kaliberek számára.
WTCC-beszámolónkat Sági Elemér, a mi kiküldött szemünk- és fülünk szolgáltatja. A Túraautó-világbajnokság (WTCC)  hétvégi fordulójában ismét új pályát avatott, a valóban festői környezetben fekvő ausztriai Salzburgringet. Igazi színkavalkád, harsogóan zöld fű…..