Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kridli

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden kis kőháznak megvan a saját maga története, hát még akkor, ha egy közel kétszáz főt leültetni tudó panziónak az étterméről van szó. "Miket nem láttak ezek a falak?!" - hallom még most is az öreg ősz hajú tulaj sok-sok évvel ezelőtti szavait, s akkor még gondolni sem mertem arra, hogy mi…..
kridli 2018.03.06 13:44:26
@Szerda Úr: és a könyben nem sérülnek a személyiségi jogai? :)
kridli 2018.01.03 15:53:35
@Szarvas Norbert: Lehet amúgy olyat mondani mondjuk egy év után, hogy meggondoltam magam, mégsem lesz 3. gyerek, akkor én visszafizetném a 7.4 millát + 1 évi kamat? Mert akkor viszont a tipikus lakáscsrével járó likviditási problémára áthidaló hitelnek jó lehet.
A blog kezdete óta, mindig megpróbálok valami kis kacagtató csokrot gyűjteni év végére, ám nem szeretném, hogy egysíkú legyen, így mindig más tematika szerint. Idén a legjobb kommentekből fűzök egy bejegyzést, ha szükséges akkor magyarázattal.  Sörteszt Igaz nem 2017, hanem még 16, de annyira…..
kridli 2018.01.01 14:22:07
Először is had' üdvözöljelek ezen a csodás időszak kezdetén. Európában már sok helyütt a túlzott PC miatt fényvásár, meg aranyvásár van, de hála istennek drágaminiszterelnökúr személyesen gondoskodott az ország kereszténynek maradásáról. Nem csak, hogy bátorítalak, de egyenesen várlak, hogy jelenj…..
kridli 2017.12.09 13:30:36
@Szerda Úr: lehet nekem híg az agyam, de nekem nem rémlik hasonló post eddig tőled, általában a saját tényleges véleményedet szoktad leírni a hasonló postokban, elég sarkosak ázok is. Én is végig azon gondolkodtam, hogy most ez csak egy szatíra, vagy komolyan gondolod, és egy ismeretlen blogon valószínűleg a szatíra felé billent volna a mérleg nyelve, de mivel követem a blogodat, végül afelé billent hogy komolyan gondolod, és csodálkoztam is.
A parlagfű (latin nevén Ambrosia artemisiifolia) évről évre sok százezer ember életminőségét rontja a növény virágzásának idején, mivel virágpora a jelentős allergének közé tartozik. A mintegy 100 évvel ezelőtt, Észak-Amerikából behurcolt parlagfű agresszíven terjeszkedik, és ennek a folyamatnak az…..
kridli 2017.05.18 13:35:46
@A törökszultán: Nem lehet hogy a lányodnak azért múlt el az allergiája, mert a kecse lezabálja az összes parlagfüvet, és eltűnt a környékről az összes parlagfű :)
Minden a megszokott menetrend szerint zajlik, mármint a szegény ember Horváth Évájától érkező szenvtelen felszopót illetően. Sok izgalom lesz ma is, mondja a nevében a grófi származást sejtető/parodizáló "y"-t random helyre bebaszó Bódi Sylvi. Jön egy új csávó, de előtte még a kurvaanyázós műbalhé…..
kridli 2017.04.26 11:01:08
@papucsorránpamutbojt: Tudtam hogy valahol láttam már azt a csávót. Ezért is vártam a mai hgyvoltot, hogy na majd Sixx tuti megírja ki a csávó, de úgy látszik Chat Géza kevésbé tájékozott. Még szerencse hogy a kommentelők mindent tudnak, köszi :)
Ez lesz az a poszt, amiért a) semmiféle felelősséget nem tudunk vállalni, b) amit nem kell készpénznek venni és c) kiválóan alkalmas a Trónok harca-rajongók felidegesítésére. Az egész azzal kezdődött, hogy egy reddit-felhasználó kitett egy nagyon hosszú, eszeveszetten részletes…..
*UPDATE: újabb cikk ebben a témában - tapasztalatok, költségek Zajlik az ősz és kezdődik a fűtési időszak is. Ám én csak most dőlhettem hátra, mert eddig versenyt futottam az idővel, hogy még 20 fok fölött kiépüljön az új fűtésem. Dőlj hátra, vegyél magadhoz kávét, mert hosszú lesz, de a végére…..
Névtelenséget kérő olvasónk keresett meg, hogy nem bírja magában tartani tovább, a tíz évvel ezelőtti, egész országot megváltoztató balatonöszödi frakcióülés eddig titokban tartott történéseit. Olvasónk, akit az egyszerűség kedvéért hívjunk Viktornak, a facebookon keresett meg, miszerint ő az…..
kridli 2016.09.22 12:45:09
:)
Mindössze két és fél percbe belefért az összes pucérkodás, ami egyébként rekord, mármint rekordkevés, hiszen a harmadik évadban majdnem tíz percnyi dugás volt, szóval megszelídült a "csöcsös-sárkányos" sorozat.  ..
kridli 2016.07.01 21:55:39
@zizi77: azt tudom hogy nem sajátja volt, de attól még meztelen jelenet volt :)
De ebből is látszik mennyire nem történ semmi ebben az évadban 8 részen keresztül, hogy nekem idénre rémlett :)
Tegnap keresett fel valakinek az ügyfele, aki felvázolt nekem egy annyira tipikus sztorit, amiről ki kell fejtenem a véleményem, mivel sajnos nagyon sok embert érint. Kötött egy nyugdíjbiztosítást (tök mindegy hol) havi 20 ezer forinttal, évi 5%-os rendszeres díjemeléssel (indexálás) 12 évre (ekkor…..
Csak az nézze meg a videót, akit nem zavar, ha ellőnek(?) valamit az évad második feléből. Nem is írom, le, mit. Folytatás februárban. ..
kridli 2015.12.31 15:38:55
Felvezetés: A jelenlegi viszonyok között azért az egész nyírjuk ki Ákost, mert ellene van a női emancipációnak történet elég furcsa. Mire gondolok? A bevándorlásra. Kíváncsi leszek a mostani bevándorlók mit is gondolnak majd a női egyenjogúságról. Arra mi lesz a reakció? Ha…..
Még ezekben a percekben is az Andrássy-Bajcsy kereszt környékén parkol kanyarodósávban az a fasztalicska, aki miatt írom a cikket. Természetesen DT rendszámmal veri a csalánt. Ha ugyanezt a manővert én csinálom, akkor nagyon sok dezsővel díjjazzák a mutatványomat. Történt…..
Almamag Lőttek a ciginek 2015.11.04 11:19:57
13 éves lehettem, amikor Zech Gabi barátom átjött hozzánk a Petőfi térre (nem lakott messze, a nagyanyám háza mögötti játszótér túloldalán) és azt mondta, menjünk le az állomás melletti felüljáró környékére, a rétre, ami kurvára nem rét volt, hanem egy építési…..
kridli 2015.11.04 14:54:29
@sixx: ez vicces, volt egy csomó cikk, amíg bírták, de nem rémlik, hogy az elbukásokról olvastam volna :)
sok sikert amúgy a leszokáshoz.
Elmentünk a TV2 őszi műsorait bejelentő sajtótájékoztatóra, és kezdjük is menten a lényeggel: Tóth Gabi úgy villantott csöcsöt, hogy nyakig garbóban volt, viszont feszülősben. Ja, és a minihamburger jó volt, a nutellás-banános minipalacsinta meg még jobb - ezt csak azok…..
kridli 2015.08.27 16:11:51
A napokban belefutottam a Spinédzserekbe, nem sokkal korábban pedig az Amerikai pitébe és rá kellett jönnöm, hogy bizony még mindig nagyon bírom ezeket a filmeket, pedig azért közben felnőttem. De miért is szeretjük évekkel később is a '90-es évek és a 2000-es évek elejének, ma…..
Az év tévés botránya, az Éden hotel egyik szereplője elleni erőszak ügye nem maradt annyiban, amiben a TV2 szerette volna. Mint ismeretes, az Éden hotel című reality egyik epizódjában egy Stumpf Nóra nevű szereplőt egy másik, Gábor nevű játékostársa vegzálta meglehetősen…..
A találgatások szerint egy 59 éves kétgyermekes családanya nyerhette meg a mostani ötöslottó főnyereményét, amely több mint 5 milliárd forint volt, hogy ez igaz vagy sem, azt nem tudjuk, de nyertes személyétől függetlenül adunk pár tanácsot, ha esetleg az olvasóink között…..
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a lábára, hiszen a végén a sorsáról…..
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
kridli 2015.05.28 10:22:32
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Én tegnap visszakerestem a régi hogyvoltot, és az első évadban valóban úgy volt, hogy a második pár kapta a maradék lóvét, de az második évadban úgy volt (vagyis lett volna), hogy ha valaki dob, akkor a mögé beállt támogató emberek kapják a maradék lét.

Egyébként gólem az éden éjjelben elspoilereszte, hogy idén úgy lesz, hogy ha valaki dob, akkor megnevezhet egy régi játékostársát aki kapja a maradékot.
kridli 2015.05.28 11:21:28
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: az lehet, de úgy nem lehet az utolsó szavazatig húzni a drámai hatást :)
Emberek, már csak tíz rész van hátra a maratoni évadból - csak a miheztartás végett: a Viasaton 50 részes sem volt egy-egy évad, az amerikaiak heti reality csináltak belőle, szóval lett volna mozgástere a TV2-nek, de hát nem éltek vele. Előkerült a sikkasztással vagy hűtlen…..
kridli 2015.05.19 09:28:05
@légyölő galóca: nem is kell ennyire trükközniük. Mivel nincs bent óra (ezt valamelyik éden éjjelben mondta gólem), így csak az általuk rávágott visszaszámlálást lehetett látni, akkor adták be a játék vége ágyút, amikor akarták, aztán majd a vágók rávágják a digitális órát a képre hogy hihető legyen az a 3 óra.
Bármerre indulunk is autóval, motorral, vagy akár gyalogosként, előbb-utóbb szinte biztosan furcsa, megmagyarázhatatlan forgalmi helyzetre bukkanunk. A Kresz Klub videójában - amelyet Pető Attila KRESZ-oktató készített – a világ talán leghülyébb közlekedési lámpáját…..
kridli 2015.05.16 12:11:47
@Ubi: Ha ugyanarra gondolunk, akkor a Thököly-n azért vált néha pirosra a lámpa (szerintem), mert utána vált a belső buszsáv a külsőbe, és hogy olyankor a busz ki tudjon sorolni. A busznak ugyanis lehet menni olyankor.
Ez a képregény-dolog nagyon bejött, látom, szóval itt van még egy. Kellemes karácsonyt és húsvétot mindenkinek, boldog magömlést és sorozatos orgazmust.  ..
A TV2 nagy port felvert reality-sorozatának egyik legtöbbet szenvedett szereplője (Nórit nemcsak Gábor bántotta, hanem szinte minden lakótársa lehülyézte a bent töltött 47 nap alatt, és durva tréfák alanya is volt) nem sokkal ezelőtt egy pillangóceremónia nevű kiválasztás…..
kridli 2015.04.29 11:24:49
@jpmoliere: azért az apolkás dolog ehhez képest semmi nem volt, az szerintem csak erőteljes nyomulás volt, és bár nem első szóra, de bence abbahagyta, elég hamar.
kridli 2015.04.29 13:36:26
@jpmoliere: hát én most néztem vissza az akkori adást, szerintem ég és föld a kettő, szerintem nézd vissza te is (itt van: tv2.hu/eden_hotel/18/169748_eden_ejjel_-_1._adas_2._resz.html)
egyébként azért is volt abból kisebb felhajtás, mert ha jól emlékszem a rendes adásba nem vágták be, csak az éden éjjelbe, amit gondolom még kevesebben néznek.