Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VacakBlogHu

2 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ukrajnában február 24 óta zajló háború esetleges eszkalálódása ma a legjelentősebb biztonságpolitikai kérdés (és kockázat) a világon. Jelenleg senki nem ismeri ugyanis Vlagyimir Putyin (vagy kiszemelt utódja) terveit. Az sem világos (még a katonai szakértők számára sem), hogy legyőzheti e…..
VacakBlogHu 2022.05.30 08:39:38
@bordon: Egyetértünk
Már 7 éve annak, hogy az oroszok bemutatták 2015-ben a szokásos nagy májusi díszszemléjükön az új csodafegyverüket a T-14 Armata harckocsit. Azóta számtalan lehetőségük lett volna ennek az új típusnak az éles bevetésére például Szíriában és Ukrajnában, ám alig-alig jutottak szerephez. Szíriában…..
VacakBlogHu 2022.04.17 13:34:53
@Argus_: Hol, hogy, mikor, merre, stb jobb? Látványosan lerobban a díszszemlén, vagy jobb adatok vannak a prospektusban? Persze lehet jobb, de ez soha nem bizonyította. Olyan, mint a fekete lovag.
Az első atom-tengeralattjárót, a Nautilust, 1954. január 21-én bocsátották vízre. Az SSN-571-es típusszámú jármű, 1954. szeptember 30-án állt az amerikai haditengerészet szolgálatába. Parancsnoka  Eugene P. Wilkinson volt, legénysége 13 tisztből és 92 sorkatonából állt. A 98 méter hosszú, 8,5 méter…..
Aki látta, tudja, hogy ez a film nem veszi magát komolyan, így nekünk, nézőknek sem kell nagyon - különösen attól kezdve, hogy főhőseink megérkeznek a Titty Twister nevű bárba. 25 évvel ezelőtt született meg Robert Rodríguez rendezésében az Alkonyattól pirkadatig, melyben a főszereplő George…..
VacakBlogHu 2021.01.19 13:27:06
@Lawkoto: És nem voltál ezzel egyedül :D
A most következő cikkben egy olyan akciót mutatunk be, amelyben egy amerikai ejtőernyős katona halált megvető bátorsággal küzdött. Az ejtőernyőst még ma is a legnagyobb hősként emlegetik az amerikai hadsereg berkein belül...
Megérkezett az új NAT, ami a szó mai értelmében véve nemzeti, minden mást már leírtak róla a hozzáértők! A szokásos menetrend szerint zajlanak az események. A Facebook-on és különböző social media felületeken megy a hangulatkeltés, de érdemben, a megírt levelek, és vélemény nyilvánításokon kívül…..
VacakBlogHu 2020.02.05 13:57:30
@GarivMos: Ahogy mondod!
Piszok nehéz munka termékfejlesztőnek és marketingesnek lenni egy modern autógyártónál. Főleg, ha az elkényeztetett és minden ingerre egyre tompábban reagáló európai fogyasztót kell megszólítani, és kiénekelni belőle a pénzét. A helyzet az, hogy legalább negyed százada már annak, hogy a csúcsra…..
Ádám belefutott a kamunak bizonyult asicsfutocipo.com-ba, amit már 2017-ben sikerült egyszer letiltatni, de a kommentek alapján látszik, hogy pár hónapja újra szedi áldozatait. A kamu webshopos csalásoknak nagy hagyománya van, a végén még örülhetünk, ha csak a termékért fizetett pénzt buktuk és nem…..
VacakBlogHu 2019.10.28 16:10:01
@Zabalint: Ja :D :D :D
Lazítunk. Egész éves hajtás, munka, házi feladat, edzés, háztartás. Alkalmazkodás, kötelesség, elfogadás, tolerancia, stressz. Család, munkahely, utca, bevásárlóközpont, iskola, óvoda – felsorolni is lehetetlen. De most aztán pihenünk, ahogy a csövön kifér: addig alszunk, ameddig, azt csináljuk,…..
VacakBlogHu 2019.10.26 20:10:24
Kétségtelen: a magyar szokások, hagyományok és babonák utánozhatatlanok. Ez pedig fokozottan igaz akkor, ha egy esküvői szertartásról és az azt követő lakodalomról van szó! Bolond menyecske, menyasszonyrablás, tányértörés... az idősebb rokonok általában elvárják, hogy ilyen szokásokkal tisztelegjünk…..
VacakBlogHu 2019.09.13 15:08:58
A TV2 múlt pénteken jelentkezett be élőben Oszter Sándor házából, ahol a többmilliósnak tűnő kazán beszart, így a színművész és neje kénytelen volt 13 fokban négykezesezni a zongorán, kabátban, sapkában, kesztyűben, mint az állatok. Az ominózus kazánt gyártó cég nem hagyta annyiban a dolgot, és egy…..
VacakBlogHu 2019.01.30 23:29:56
@Polgar Istvan: Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük. Lehet én vagyok mázlista.
VacakBlogHu 2019.01.30 23:38:02
@Pattanásos Rendszergazda: Szerintem az RM Gáz 150%-osan korrekt cég. Több, mint 10 éve ők szerelnek nekem (Itthon és melóhelyen is). Sosem húztak le, mindig korrekt munkát végeztek. Igaz, én kizárólag a cég pesti oldalával vagyok kapcsolatban. A budai részen dolgozó szakival még nem találkoztam. Jut eszembe emlékszel a régi viccre a tv szerelő 500 Ft-os kalapácsütésére? A szerelő tudta hova, mekkorát kell ütni. A karbantartás is így van.
Sajnálatos módon nem kapott nagy hangsúlyt és megfelelő publicitást a magyar médiában az a különleges hír, mely szerint a magyar honvédség vezetése december 19 -én szerdán egy nagyon fontos szerződést írt alá egy német vállalatcsoporttal, mégpedig 68 db korszerű harci-jármű megvásárlásáról. A…..
VacakBlogHu 2018.12.20 13:51:51
@Quadanium: Azért a román Lancer nem ugyan az, mint a Bisz. :)
A világ legjobb vadászgépe címért ma több, negyedik és ötödik generációs vadász-típus is verseng, melyek közt a különböző szakértők más-más sorrendet alakítanak ki. Az élvonalban amerikai, orosz, francia és kínai gyártmányú gépek is akadnak. A vadászgépek napjainkban a legfontosabb harci-eszközökké…..
Riasztó, már-már járványos méreteket ölt a demencia a 60 fölötti volt profi futballisták között – derül ki a Telegraph legfrissebb cikkéből. A brit lap által megkérdezett szakértők szerint a helyzet hasonló ahhoz, mint ami a dohányzás és a tüdőrák közötti kapcsolatot…..
vonatmagazin Trainspotting 2016.05.16 14:57:28
Nemrég harangoztam be az AK Interactive Trainspotting kiadványát, amely a vasúti járművek, és a vasút körüli épületek öregbítésével, koszolásával foglalkozik. Anno megörültem annak, hogy lesz ilyen témával foglalkozó könyv, de egy kicsit tartottam is tőle: a vasút nem tank, nem repülő, nem húzhatóak…..
VacakBlogHu 2016.05.17 16:49:41
Smoking Barrels Grizzly (2014) 2015.03.02 06:00:00
Az igazán jó állatos horror ritka kincs. Annyira ritka, hogy szökő évente egy ilyen, ha akad... pedig cápás/óriáspókos/medvés/óriáskígyós/stb. horrorfilmekből van dögivel, elég ha csak a "mozifilmes" kábelcsatornák vasárnap esti kínálatára gondolunk. Az olyan klasszikusok…..
[Supernatural Movies] Penge 2014.09.22 00:01:00
Rengeteg ember szeretné azt, hogy a FOX elkészítse a Deadpool filmet. Én erre csupán annyit mondanék, hogy örüljünk, hogy itt van nekünk a Penge. És, hogy miért hoztam fel a Marvel másik hősét, amikor egy Penge kritikát olvastok? Csupán azért, mert Wesley Snipes és a Penge az élő példája annak, hogy…..
VacakBlogHu 2014.09.23 12:14:47
Jenko és Schmidt újból akcióba lendül! Sajnos a koreaiak visszavásárolták a templomukat, így át kellett költöznie a csapatnak a szemközti vietnami templomba, de a drogellenes alakulat nagyobb büdzsével tovább működik - ezúttal azonban már nem a gimiben. A helyi fősulin…..
Megdöbbentő, hogy Geszti Péter, aki már bő harminc évet eltöltött a popbizniszben, látszólag nem érti a közönség nem tetszéshez való jogát, sőt ingerülten kéri ki magának, hogy merészeli a közönség nem fejvesztve imádni legújabb produktumát, melyet a kivándorlásról…..
Az utóbbi években a képregényfilmek reneszánszát éljük; F4, Batman, Pókember, X-Men, Thor, Amerika kapitány, Zöld Lámpás, Hulk és a többi. Ezek egy része bombasiker lett, mások szerényebben teljesítettek, vannak azonban olyan képregény-adaptációk is, melyeket a gyártók…..
Nyílt levélben fordul a Polgári Platform a Sportklub vezetőségéhez annak kapcsán, hogy ahogy szerdán megírtuk, a Dodzsem című műsor május 9-i adásában Balogh Tamás sportriporter azon élcelődött, hogy egy női sporteseményen nem az ott látható teljesítményre kíváncsiak a…..
VacakBlogHu 2014.06.05 17:31:53
A Kapos TV két műsorvezetőjének sikerült az az egészen elképesztő bravúr, hogy a sporthírek felkonferálása után pármásodperces humorbombázásba kezdtek, amiben mindkét fél szörnyet halt verbálisan. Az idősebb riporter kezdi a bulit, egy laza dagadtozással, mire a fiatalabbik…..
VacakBlogHu 2014.05.16 11:53:13