Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ypod

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kek az alt-right, a mémek istene. Vagy valami hasonló. Eredetileg állítólag egy koreai hangutánzószó a nyugatiak nevetésre, amit odaát online használnak, innen terjedt el egy amerikai szubkultúrában. A jelképe egy béka. Vagy Pepe a prófétája. Nem tudom pontosan. Én is félek…..
Y-PÓDIUM y-pódium 2014.09.02 14:56:25
..
Y-PÓDIUM In memoriam 2014.09.02 13:54:01
Amikor megszűnt a Hírszerző, úgy gondoltam, én sem folytatom. Nos azóta történnek a dolgok, és sajna abban a menetben, amit anno jósoltam. Akkoriban felvázoltam egy vonalat, és azt gondoltam, hogy ez tán nagyembereknek is fel fog tűnni, és azért lassan megváltozik a világ.…..
Beszéljünk hidegvérrel egy brutális témáról, polgárháborúban álló, emberi jogokkal és erkölcsi kérdésekkel vajmi keveset foglalkozó politikai vezetők, hadurak fejével gondolkodva. Tegyük fel, hogy Aszad tényleg ki akarta irtani az adott terület lakosságát. Erre a célra…..
ypod 2013.08.29 15:16:43
@tesz-vesz: Az amcsi elnökök egyformák! Csak arra figyelnek, h amikor épp' dönteni kell, akkor legyen valami kis hátszél a válsztók előtt, h a a Stars & Stripes alatt nyugodtan a szívükre tehessék a kezüket (mármint a választók, mert az elnököket ez nem érdekli). Amiért Nixont még lemondatták, amiatt Obamának már nem kell, h fájjon a feje. És mi miatt is van mindez a karambol ... Sztem a fene sem tudja, és még ők sem. Sztem azon versengenek, h ki a nagyobb megtermékenyítésreszolgálóférfinedű! Hát mind az, az angol is, meg az amcsi is, az Asszadról nem is beszélek. Ha felháborodás van bennem, nem a politikusok miatt ... Kit érdekel, h az izraeli és palesztin politikusok mit is csinálnak ... de az felháborít, h irtják a köznapi embereket ... stb.
 Mint ismeretes, nemrégiben Kiskunlacházán megerőszakoltak és brutálisan meggyilkoltak egy 14 éves kislányt. A rendőrség hírzárlatot rendelt el, ennek ellenére számos információ jelent meg a borzalmas ügyről. Ezek közül a politika mezejébe az a részlet emelte a…..
 Gyurcsány Ferenc reggeli rádióinterjújában értésünkre adta, hogy tévedtünk, amikor azt írtuk, Robert Fico alázza a magyar kormányfőt az előre beharangozott séta lemondásával. Már nem is a Daróczi Dávid által korábban említett technikai ok miatt zajlik csak…..