Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Niksim

1297 bejegyzést írt és 246 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Férfitársaink, néha ki kell tudni nézni a tesztoszteronködből! (És mondjuk helyesen leírni a hölgyemény nevét.) (A Game Pro videojátékos magazin 2005/01-es számából.)..
  (Wanted magazin, 2000.)..
      (szART, Pécs, 1996 és 1997.)..
  (Szeméttelep, Budapest, 1991.)..
 (Rebel Press, Dunaújváros, 1999.)..
        (Punk fanzin, Nyíregyháza, 1993.)..
 (TACS, Csömör, 1994.)..
Amikor nagy szellemek találkoznak. Vagy csak szerintünk hasonlít a két dal egymásra? (Ha esetleg újraközlés, akkor bocs.)     ..
    (Próba szekerce, Szeged, 1992.)..
A dobosos rész és a beszélgetés vége valami parádés! Már az ilyesmik miatt megtérülő foglalatosság húszéves fanzinokat olvasni!      (Próba szekerce, Szeged, 1992.)..
(Próba szekerce, Szeged, 1992.)  (Mónika fanzin, Szolnok, 1994.)  (Próba szekerce, Szeged, 1992.)..
    (Mónika fanzin, Szolnok, 1994.)..
A koncert után, az Oxford streeti 100 Club színpada mögött, az Öltözőben így szól Kodály Sid Vicioushoz, a Sex Pistols basszusgitárosához:- Ez a maguk muzsikája, és ahogy tagadnak minden zenetörténeti konvenciót, a céltalan fiatalság lázadásának kifejeződése?-Aaa... yeah,…..
- Ki a következő tanú?- Sztevanovity Zorán.- Kérem, fáradjon oda. Magyarnóta-ügyben kívánjuk meghallgatni. Ügyvéd úr, tegye fel kérdéseit.- Az Ön repertoárja meglehetősen széles. Több stílusban bizonyította előadói képességeit. Énekelt-e már magyarnótát?- Eddig még…..
1974. november 14-én New Yorkban, a Beacon Theatre-ben színre vitték a Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band On The Road című zenés darabot, amelynek premierjére Lennon is hivatalos volt. Az előadásra telefonon a feleségét is meghívta, de Yoko lemondta a részvételt. May Pang [a Yoko…..
 Ringo: Beültünk a kocsiba. Ránéztem Johnra: „Jesszusom, nézd meg magad, oltári nagy híresség lett belőled.” Persze nevettünk közben, mert hiszen csak ő volt az, John.John: Amikor kezdem elbízni magam, csak Ringóra nézek, és tudom, hogy nem vagyunk emberfeletti…..
A közhittel ellentétben Lennonék néhány évig meghitt barátságban voltak Paul és Linda McCartneyval is. Bár – a Beatles feloszlása után – John és Paul között néhány évre megszakadt a viszony, a hetvenes évek közepén már sikerült túllépniük az előző évek villongásain.…..
Zoltán János: Demjén Ferenc, vagy ahogy te nevezted, Rőzse, hogyan került a zenekarba?Som Lajos: Rőzse és a bátyja, Százlábú akkor vendéglátós zenekarral játszott a Szabadság Szállóban. Nyugatra szeretett volna menni, de valamiért nem jött össze. Megkeresett az Erzsébet…..
Miklós Tibor: A pop-zenét tehát egyértelműen művészetnek tartod?Bródy János: Ki kell, hogy mondjam: az a véleményem, hogy a pop-zene jelen pillanatban talán a legfontosabb művészeti ág. A legszélesebb tömegeket tudja mozgósítani, mindenkihez szól, mindenkinek tud élményt adni.…..
Dalszövegelemzés úgy tíz évvel ezelőttről. 1. Androidő. A zenekar talán leghíresebb drogos dala. A címe kettős értelemmel bír. Egyrészt azt az időt és állapotot jelöli, amikor az előadó drog hatása alatt áll, másrészt a két szó összecsúszása, átfedése már utal…..
A beszámolók egy része szintén elítélte színpadi produkciójukat azzal, hogy mesterkélt. Taylor egy bostoni rádió DJ-nek méltatlankodva elpanaszolta, hogy a brit zenei lapok „túlságosan menő”-nek és „túlságosan jó”-nak nevezték a Queent. „Nem is…..
John Holmstrom: A barátnők tiltott területnek számítottak – íratlan szabály volt, hogy az ember nem beszél a zenekartagok barátnőivel. Emlékszem, hogy már évek óta ismertem Johnny barátnőjét, Roxyt, amikor először beszéltem vele. A társalgás nem volt erős oldala.Monte:…..
A rock zenész legfontosabb hangszere azonban mégiscsak az énekhangja. B. J. e téren nincs túl jól eleresztve. Hangterjedelme csekély, intonációja kissé bizonytalan. Soha nem tanult meg énekelni úgy, ahogyan az egy hivatásos szólóénekestől elvárható. Ebből teremtett stílust…..
Niksim 2012.04.03 18:23:55
A stop-start „Psycho” a groupie-k témáját dolgozza fel. A dalban az az amerikai rock zenében jellegzetesnek nem mondható, már-már feminista nézet jelenik meg, hogy ne alázkodj meg, ne hagyd, hogy kihasználjon valaki, akit csak az különböztet meg tőled, hogy időnként…..