Regisztráció Blogot indítok
Adatok
belize

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Stuart Hughes nevű cég készítette el a világ legdrágább övét a Gucci számára. Az ára 250.000$ (kb. 47.500.000 Ft).Az öv azért különleges ilyen drága, mert az övcsat - amely természetesen a Gucci logóját formázza meg - platinából készült, és harminc…..
belize 2009.10.09 22:51:35
@The Strange: Nem tiltottak ki sehonnan, rosszul tudod :-)
Azt meg nem értem, miért nem lehet rendesen megtanulni írni, ha már blogolsz. Ingyen letölthető az MTA helyesírási szótára a netről. Úgy látom, rád férne, hogy legalább életedben 1szer elolvasd. Vagy túl bonyolult?
belize 2009.10.09 23:06:47
@neomatsek: ugye tudod, hogy magadat járatod le azzal, ha nem tudod leírni a csatot rendesen?
Ne ijedjetek meg, azért Samantha nem fog férjhez menni. Mindössze azért öltözött be menyasszonynak, hogy megtréfálja a rajongókat (és persze a lesifotósokat), akik tucatjával bámulják a forgatást és próbálják kitalálni a forgatókönyv részleteit.De lesz esküvő a következő…..
Jeremy Scott tervezte az Adidas érdekes kollekcióját.Most ő "tündököl" a saját cuccaiban.Hát, ha engem ilyen cuccba kényszerítenének valaha is, azt tuti nem bírnám ki ilyen faarccal. (kép: fashionindie)..
A TeenVogue címlapját már láttuk, nézzük, a magazinba milyen fotók kerültek Chanel-ről és Jourdan-ről...
belize 2009.10.07 00:22:56
@Gemini: 99%, hogy nem saját haj, az America's Next Topmodell mostani (14.) vagy előző (13.) szériájában a makeovernél látszik, hogy csinálják az ilyet.
Mandiner blog Extremely magyar 2009.10.04 08:01:00
  Azt mindig is tudtuk, hogy a magyar kreatívok - a vásári kikiáltók és cégérpingálók nagypofájú modern utódai nevezik így magukat - tehetségtelen senkik, akiknek a Müszi-reklám óta nemigen volt egy jó ötletük sem. Azt is tudtuk, hogy ha bármi, akár érintőlegesen…..
Ma ünnepli 60. születésnapját korunk egyik legismertebb és legnépszerűbb fotósa, Annie Leibovitz.Annie pályafutását a Rolling Stone magazinnál kezdte, később (a mai napig is) a Vanity Fair fotósa.Boldog születésnapot, Annie!A tovább után néhány kép Annie munkásságából...
Drága Olvasók!Segítsetek dzsulinak, aki a következő kéréssel fordult hozzám:"Gazdát keresek ennek a remek TOP MAN kardigánnak. Nagyon büszke voltam magamra mikor rátaláltam, bátyámnak szántam, de szerinte "nem valami férfias"... :(A barátomra rákönyörögném, de…..
Massimo Busacca svájci játékvezető (focibíró) civilben ügyvezető igazgató. Hobbija a síelés, a tenisz és a kirándulás, utazás. Olasz anyanyelvén kívül beszél angolul, németül, franciául, spanyolul. Focirajongók valószínűleg ismerik a karrierje legfontosabb állomásait…..
belize 2009.09.27 13:50:50
Folytatjuk a tippeket, ha nem értetek egyet várjuk a kommenteket!Ezúttal néhány tanács az ápoltság érdekében, csak összeírtam, de azt hiszem, mindenki tisztában lesz velük. Szőr a nyakon hátul - akinek nem takarja el a haja hátul a nyakát, és nem jár sűrűn fodrászhoz,…..
belize 2009.09.27 12:36:44
@horvath911:
nem a kínainál, meg az aluljárókban kell "bőr" cipőt venni, mert abba tényleg befülled az ember lába. RENDES, igazi bőr cipőbe meg szinte soha. (Max. 30-35 fok felett, mint ahogy valaki előttem már írta.)
Ennyit a szakértelemről. (Vagyis annak hiányáról.)
Az ing ki/betűrést már nem is kommentálom, azt már megtették előttem.
Ha egy színész reklámszereplésre adja a fejét, nemcsak azt kockáztatja, hogy a filmekben eljátszott szerep rajta marad (Képzeld, tegnap láttam az Ügynök halálát az állati dokival!), hanem a hitelességét is kockára teszi. Különösen így van ez akkor, ha valaki nem egy…..
A címben szereplő cég new yorki bázisú, de nem is ez a lényeg, mert sosem jut el hozzánk, csak az, hogy ezen a fotón szereplő srácon elég nevetséges ez a napszemüveg.Nem tudok elképzelni olyat, akin ez jól állna, ezzel csak kinevettetni tudja magát az ember.Remélem ez csak egyszeri…..
Hogy miben is? Az vitathatatlan, hogy a nyolcvanas évekbe visszatekintő pillanatokban Miranda (konkrétan a haja) a legdurvább. Egyszerűen nem találok rá szavakat.A 'flashback' szerint Carrie inkább Madonna-klón, nem pedig egyedi stílussal rendelkező trendkiránynő. Charlotte pedig cuki…..
HeStyle Baptiste megint címlapon 2009.09.11 19:09:00
Újabb címlap került ki Baptiste Gabiconiról.Ez a beállás kicsit szerintem gagyi ezzel a nyílpuskával.Ezzel együtt meg kell hagyni, irigylésre méltó testi adottságai vannak (vagy csak a photoshop bűvészek ügyesek, ezt nem tudom).A Wound magazinról van itt szó, a fotóst nem tudni,…..
Istenigazából egy mínuszos hír ez, de annyira felháborított, hogy inkább kibontom egy posztban: Casey Wilsont, a Saturday Night Live egyik friss arcát (két évet volt a műsorban), aki nem mellesleg újoncként is kiváló teljesítményt nyújtott, azért rúgták ki a műsorból, mert…..
belize 2009.09.11 16:25:55
@oázis: a nőknél mindig, mindenhol nagyobb szerepet kap a súly és a külső, mint a férfiaknál. Nőként mondom, hogy már megszoktam, úgyse tudok ellene mit tenni. (+ van az a vicc, hogy feminizmus a ronda - ez esteben az elhízott - nők találmánya. Hát, van benne valami :-D)
Amúgy pedig már tele van a média azzal, hogy Casey maga nyilatkozott, hogy nem a súlya miatt rúgták ki. Szóval Lorne Michaels nevében kikérem magamnak, az SNL PRODUCEREI NEM GYÖKEREK!!!
Update: újabb képpel bővült a galéria (Virgogirl kérésére :))Victoria Beckham lesz az amerikai Elle címlaplánya, Tom Munro fotózta. Ezúttal hogy tetszik nektek Mrs. Beckham? ..
belize 2009.09.11 14:44:41
"horvath911 · hestyle.blog.hu 2009.09.10. 23:31:36
@Hattori Hanzo: hát, tény, hogy már nem lány :)
de akkor hogyan használnád? címlaphölgye? :)
tudom, tudom, ki lehet kerülni könnyen, de az ember a postok megírásánál nem mindig gondolja át 10-szer, hogy mit ír :) "

Victoria Beckham lesz az amerikai Elle címlaplánya helyett mondjuk, hogy VB lesz az am. Elle címlapján. Könnyen ki lehet kerülni, és nem kellett 10-szer átgondolnom :-)
Ajaj. Nem tudom mi történt Charlize-zal (remélhetőleg ez csak átmeneti állapot), de itt nem néz ki valami rózsásan.Az arca mintha egy kissé felpuffadt volna, és ezen sajnos a sminkkel sem sikerült korrigálni. Az arcába lógó hajtincs miatt pedig fésületlennek tűnik.A Dior ruha…..
belize 2009.09.11 14:39:49
2008 októberében három műkedvelő szakács megnyitotta a Lakáséttermet. Aki esetleg nem tudná (én se hallottam még erről ezelőtt), ennek a lényege az, hogy a blogjukon mindig meghirdették a következő vacsora időpontját, a menüt, meg hogy kábé mennyivel kell beszállni a…..
belize 2009.09.11 14:38:17
Ing alá ne viseljünk kerek nyakú pólót - ha kigomboljuk az ing felső 1-2 gombját, akkor inkább V nyakú pólót vegyünk fel alá. Sokkal jobban néz ki. Övre csatolt mobil - talán manapság már nem olyan elterjedt ez a formája a mobiltelefon hordozásának. Ez nem igazán…..
OurFashion Go gossip go 2009.09.06 12:20:00
Soha nem szerettem semmiből a másolatokat, így most sem érzek feltétel nélküli boldogságot, hogy ráakadtam a Light in the box honlapjára. Itt nem csak nagy tervezők kollekciói által "inspirált" darabokat lehet kapni, hanem a Gossip Girl-ben látható (nyilván szintén…..
Amint közkézre kerülnek a képek a magazinból, közöljük őket.(megtörtént, katt a továbbra) Egyenlőre csak a címlapon lehet csámcsogni. :)   (kép: GQ)  …..
Közeleg a 25. londoni divathét és erre már mindenki lázasan készül. A Vogue is, és most éppen azt próbálja bebizonyítani, hogy London igenis a divat egyetlen fővárosa. Itt van 50 ok, miért imádjuk (vagy ők imádják) a londoni divatot: 1.       a…..
belize 2009.08.25 13:24:15
@paragrafusesgabbana: az vérükben van, a híres angol hidegvér ;-)
Viszont életemben annyi muffin topot nem láttam sehol, mint Londonban, és az átlag lányok is kövérebbek, mint pl. Milánóban vagy NYC-ben...
Renee Zellweger a David Letterman Show-ban kimondottan csinosan jelent meg kék selyemruhában, hozzá pedig kevés ezüst ékszert (mindössze két karperecet) és ugyanilyen színű cipőt választott. Kedvelem a kéket ezüsttel, ezért egy nagy piros pont jár a színésznőnek. De...Ezenfelül…..
belize 2009.08.22 15:52:35
@horvath911: mert széjjel van botoxozva az arca :P
belize 2009.08.22 17:51:33
@horvath911: láttad a legutóbbi filmjét? ezt: www.imdb.com/title/tt1095174/
mert ebben nem is volt semmi arcjáték vagy mély érzelem... még mosolyogni sem nagyon tudott.
Craig McDean a W magazin szeptemberi számához készített egy fotósorozatot Sasha Pivovarova-ról. A képeken Sasha luxus brandek papírzacskóiból készült ruhákat visel, illetve hajléktalanként ezeket a szatyrokat használja takaróként. Tetszik. ..
belize 2009.08.22 15:51:06
@pottyosgaloca: a szatyrokat ingyen adják, ha vásárolsz. és gondolom a fotózáshoz is (mivel reklám), ingyen adták. @horvath911: biztos, hogy eredeti.
α-tól ω-ig Modellből filmsztár 2009.08.14 11:55:00
A Total Film ismét nagyot alkotott, ugyanis összeállítottak egy listát, mely a modellből filmsztárrá vált hölgyeket sorolja fel. Nem is olyan régen a blog egy, a leghíresebb gonoszokat tárgyaló sorrendet állított fel. Most azonban azokkal a nőkkel foglalkozik, akik kezdetben…..
belize 2009.08.14 21:42:48
@Tyrannum: No offence, de ez elég nyakatekert magyarázt, hogy valaki azért névrokona valakinek, mert felvette a férje nevét. Bár ha meg javítanád (ahogy egyébként illene), beismernéd, hogy Eastwestnek van igaza... Szóval értem én, hogy már csak azért se, de te meg ne csodálkozz, ha nem nagyon jövünk ide többet.