Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Oi va voi

2 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommentjeitekben újra és újra előkerül, hogy mennyire nem készít fel senki és semmi a szülés utáni állapotra. A könyvekből és tájékoztatókból sokat (bár még mindig nem eleget) lehet tanulni az újszülött kisbaba ellátásáról, azt viszont jótékony homály fedi, hogy…..
Kedves Raáb Donát! Egy ma esti élményemet írtam le, ha érdekesnek – gondolatébresztőnek találod, kérlek tedd közzé.A mávnak továbbítani nem szükséges, kivételesen nem róluk szól a történet, csak annyiban kötődik a blog fő témájához, hogy egy vonaton…..
Amikor vasárnap belefutottam a Gyalogoshíd épül a Dunán című hírbe, hatos fokozatú izgalmi állapotba kerültem: az elmúlt hetekben sokat tanulmányoztam Budapest városfejlesztési koncepcióit, és szinte mindegyiknek hangsúlyos eleme volt valamilyen belvárosi gyalogoshíd. A…..
Sokat gondolkoztam, hogy megírjam-e a tapasztalataimat ezzel kapcsolatban, most úgy döntöttem megteszem. Okulásként annak, aki olvassa! Talán az elmúlt évek során már sikerült tárgyilagosan, érzelmektől mentesen letisztázni a történteket, ha meg mégsem, akkor elnézést kérek, de…..
  Kerületi rendelőintézet, nőgyógyászat Tudom, lúzer vagyok hogy nem magánrendelésre járok, de mivel a fogamzásgátló feliratásán és az évi egyszeri rákszűrésen kívül más teendő nem igen volt eddig velem, sajnáltam rá a pénzt. Az idei rákszűrés leletem azonban…..
Oi va voi 2010.06.14 16:40:35
@nothing.at.all: A pcos nem nőgyógyászati, hanem anyagcsere betegség, menj vele endokrinológushoz! (pl. mensmentis.hu - nem reklámozni akarom őket, de rajtam ők segítettek!) Nálam is nőgyógyász diagnosztizálta, hormonnal stimulált és már megműtött volna, ha engedem. Magasról tett rá, hogy az alapprobléma az inzulin rezisztancia, amit azért fontos kezelni, mert a cukorbetegség előszobája.
Ajánlom figyelmedbe: pco-szindroma.hu Találsz itt orvosajánlót, önsegítő köröket, sikersztorikat. Sajnos nagyon sok pcos hasonló utat jár be mint te vagy én, de ne add fel, vannak orvosok, akik képesek komplex módon kezelni és nemcsak fog. gátlóval elfedni a problémát.
Bocs az off-ért, de pcos-ként szívügyem, hogyha tanácstalan sorstársat látok segítsek.
Praxis A méhem tele volt vérrel 2010.04.16 08:33:00
Sziasztok! Megosztanám én is a történetemet – egyet a sajnos nagyon sok közül –, ami két évvel ezelőtt történt. Miért éppen ezt? Mert az eset óta félek kórház és orvos közelébe menni, tűfóbiám van, pedig sosem voltam félős. Rossz citológiai eredmény miatt…..
Oi va voi 2010.04.16 17:22:20
@másikpista: Kedves doktor úr!
Sajnos én is gyakori vendége vagyok az (privát)egészségügynek (is). Nem szeretnék az Ön kezei közé kerülni. Megértem, hogy Önök fáradtak, fásultak, kizsigereltek.
De olyan töménytelen flegmaságot, gúnyolódást, arcoskodást, megalázást még sehol nem tapasztaltam mint némely orvosi rendelőben! A kicsinyes territóriumféltésről, a laikus tök hülyének nézéséről már nem is beszélve. Na meg persze a felháborodásról, amikor megkérdeztem, hogy esetleg a nőgyógyász doktor úr, nem gondolja-e, hogy barkácsolás helyett, bevonnék egy endokrinológust az anyagcsere betegségem gyógyításába?

Mélységes respektálom azokat, akiknek ez nem inge és még szívügyük a gyógyítás, a akik nem felejtették el, hogy annak a nyomorult betegnek is van LELKE! Ami kiszolgáltatottan, reménykedőn még érzékenyebb...
Oi va voi 2010.04.16 17:47:58
@Megcsalt Alak: Sajnos ez nem borítékfüggő. Volt szerencsém ilyenhez már privát rendelésen is. Ott is hagytam szépen, lecseréltem olyanra, aki emberi hangot üt meg a pénzemért. És ha kérdezek, nem azt mondja, hogy olvassak inkább szépirodalmat...
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..
Úgyszólván barnamezős beruházással, egy kemény melóban lepusztult, koppenhágai asztalosműhelyt alakítottak át családi otthonná az indenfor & udenfor tervezői. A stílus szerencsére nem sokat változott, bár egy valódi asztalos némi elitista műkedveléssel jogosan…..
Oi va voi 2010.01.14 13:57:42
@yuffie: Köszi a tippet! A fürdőszoba tényleg csalódás...
Viszont a tetőterasz is irigylésre méltó!

Nekem még a 4. képen jobb felső sarokban lévő alkalmatosságot/építményt nem sikerült megfejtenem. Az vajon a műhelyből megmaradt beemelő rés lehet? A csigából kiindulva...
mit olvas az utca embere? pro domo 2009.12.01 12:23:00
kedves tagtársak, szép eredmény volt a Goldenblog 4. helyezés, de a molyon már nagyüzemben folyik a mitolvas meló... kérdezem: ne költözzünk át? (amihez persze regisztráljatok oda). itt csinálnánk egy záró statit, és szépen elhantoljuk a blogot, hm? :(a most csatlakozóktól…..
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Legkedvesebb IT-s kollégám poénkodott így egy péntek délután a kisebb-nagyobb sporttáskákkal vonuló vidéki kollégák láttán, akik célba vették az ország különböző szegleteiben levő szülői házakat: "na mi az, láthatásra mentek?"Szombat kora délután én is…..
Közel három éve rovom a köröket ezen a vonalon az Október 23-a utcától Budafok-Hárosig és vissza. Mikor elkezdtem a város ezen, számomra alsó csücskében dolgozni kicsit elrettentett a buszozás hossza, de gyorsan megszerettem, mert 15-20 oldalra mindig elég. Hacsak nem lesem mit…..
Egyszer bementünk a városba, és meglátott egy kabátot. Nagyon megtetszett Neki. Mondtam, hogy adok Neki rá, vegye meg, majd visszaadja, ha lesz pénze. Aztán kinézett egy pulcsit is, megvettem Neki azzal a feltétellel, hogy ha megjön a fizuja, visszaadja. Majd egy GAS kordbársony…..
Minden a társkereső oldal szerkesztésével kezdődött, mint egy pornófilmben. Igaz, hogy csak 2 napja olvasgatom ezt az oldalt…de nagyon tetszenek ezek a történetek. Szeretnék én is hozzá járulni egy történettel! Körülbelül 2- 2,5 éve történt. Az egyik internetes oldalon…..
8ker Corvin Mozi 2009.03.17 13:16:00
Tudtátok, hogy két emeletet készülnek ráhúzni a Corvin Mozi épületére? Ha olvassátok a kerületi lapokat, ilyenek derülnek ki az olvasói levelek rovatból. Ide is másolom, mi áll ott.Tisztelt Szerkesztõség!Alulírottak, a 1082 Budapest, Corvin köz 6. lakói segítségért…..