Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vezérnyúl

4 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
moziba:be Statisztikák - 2012 2012.12.30 12:45:13
Nem maradhat el az éves statisztika most sem, ami a 2008-as induló év kivételével mindig volt (2009, 2010, 2011). Nézzük mire voltatok kíváncsiak 2012 a mozibábán: Helyezés Cím Megtekintés Elkövető 1. The Sunset Limited 2131 dr. KJ 2. New Kids Turbo Direktors…..
Vagyis nekiveselkedek.Már többször próbáltam a konyhai hulladékot szétválogatni. Mivel nincsen szelektív konyhai szemetesünk (nézegetve az áraikat, valószínűleg nem is lesz) így a különféle szatyrok szolgálnak a műanyag-, papír-, és fémszemét szétválogatására. Üveg…..
riszajkling Elkezdem 2011.08.06 21:11:00
Kezdés... Egy hosszú piactúra és bolti sorban állás során világosodtam meg:). Jó ideje foglalkoztat az, hogy hogyan tegyen jobbá az életünket, én magam hogyan álljak hozzá, mi az amit tehetek. Környezetszennyezés, globális felmelegedés, a víz földkészleteinek kimerülése,…..
moziba:be Last Night (2010) 2011.07.22 11:54:00
Figyelem: ebben a filmben Nem lesz semmi erőszak, nem ölnek, beleznek ki senkit, nincs benne rejtély, se thrillér, se fantazi, én szóltam! Cserébe lesz egy jól megcsinált film egy nagyon is mindennapi helyzetről: a csábításról és kísértésről. Egy átlagos fiatal házaspár (Keira…..
moziba:be Trust (2010) 2011.07.08 12:03:00
A pedofília olyan téma, amit iszonyatosan nehéz értelmesen megfogni. A Hard Candy (Cukorfalat) pl. egyedi módon járta körül a dolgot, a Trust ezzel szemben a full realista, veled-is-megtörténhet utat választotta. Persze inkább állatorvosi ló ez, mint teljesen valósághű…..
Ilyen cifra káromkodásokat, ennyi fuck-ot és egyben ilyen cinikus és szatirikus politikai gúnyfilmet se láttam még. A 2005-ös The Thick Of It című angol sorozat alapjára készült In The Loop hasonlóan a színfalak mögé visz mint pl. a Szellemíró, csakhogy itt a valóság úgy vág…..
Klasszik film, valamiért kedvelem, pedig nem egy mély, drámai cucc ez, hanem idióta és vicces faszkodás mégis van némi igazság tartalma. Ráadásul a könyvvel egybevetve jól sikerült adaptáció, látszott, hogy a készítők szerették a projektet. A sznob lemezboltos és beosztottjai…..
Vezérnyúl 2010.11.20 16:32:26
Amilyen kis béna amerikai átlagnyálnak tűnik ez a film Kaprijózsival meg Nyiszlett kisasszonnyal, annyira vág pofán kb. minden 28 évnél idősebb embert, feltéve ha párkapcsolatban él. Szinglik és kaszanovák viszont csak hümmögni fognak rajta, én szóltam előre! Szóval van valami A…..
Azokról a filmekről fogok most értekezni, amelyek bár súlyosan b-kategóriásak voltak mégis a mai napig emlékszem pár jelenetükre, zenéjükre, az idióta színészekre. Ezek java nyilván az alámondásos VHS korszakban készült és a nyolcvanas évekhez méltóan legtöbbjük véres,…..
moziba:be My One and Only (2009) 2010.11.19 18:01:00
Renée Zellwegerel a főszerepben újabb roadmovie a házban. Hihetetlen népszerű műfaj az utazós cucc, a szörnyes-romantikustól és világvégéstől a eszement családi zúzáson át a zavarodott nemi identitáskeresésig vagy halottak szerelmes sztoriáig mindenféle volt már. Ez most…..
Gondolkodtam rajta, hogy legyen-e Max és Mary a blogon. Ugyanis egyszerre remek és hangulatos viszont sokszor öncélúan undorító és lehúzós is, azaz feleslegesen művészieskedik ez a bábfilm. Nade nagy az ínség, sehol egy jó film, amiről meg írok azt agyonfikázzátok, ti…..
Aszondja Kukorica, hogy csak fikázni tudok és írni meg nem, szóval tessék....egy mese inkább felnőttnek  mint gyerekeknek, én legalábbis nem örültem volna ha látom gyerkőcként. Terry Pratchett fantasy és science fiction író Discworld sorozatának 1996-os, eddig magyar nyelvre le…..
A két ünnep között csak és kizárólag vidám filmeket voltunk hajlandóak megnézni (néhány rossz hír és a stresszes év miatt) ami többé-kevésbé sikerült is, bár szilveszter este csak becsúszott az Adams aebler (Ádám almái) című film, ami a maga értelmezhetetlenségével még…..
moziba:be Gattaca (1997) 2008.05.19 18:25:00
Hogy mitől jó egy sci-fi? Attól hogy fantasztikus új világokat formáz meg és mutat be, olyanokat, amiket elképzelni sem tudunk? Vagy hogy olyan lényekkel ijesztget, amik nem evilági tulajdonsággokkal rendelkeznek, de az amberi leleményesség és kitartás minden akadályt legyőz? Én…..
"Ó Danga, te szegény vesztes, egy zsönge punci lett a veszted..." Filmnézős- torrentezős hétvége van mögöttem, 4 és fél filmet sikerült megnézni, szépen fel is bukkanak majd itt. A szombatot a jugoszláv háborúnak szenteltem és így akadtam rá erre a rendkívül…..
Vezérnyúl 2008.11.12 21:03:03
Volt már itt egy jugoszláv vicces-háborús idiótaság, legyen most egy komoly is a témában. Egy háború utórezgései, amely tőlünk egy köpésre zajlott, pl. Szegedről látni lehetett a nyomjelzőket, meg hallani a bombázókat és a robbanásokat. Abszurd egy háború volt, szétszakadt…..