Regisztráció Blogot indítok
Adatok
másutt

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tündérkert A védőoltásokról 2014.09.27 18:39:45
Azt hiszem ezért a témáért darabokra fogtok szedni, de nem tudom megállni, hogy ne írjak róla. Igen a védőoltás. Nálunk évek óta aktuális, és most nagyon-nagyon. Kisfiam 8 hónapos lesz 30-án, és még Hála Istennek oltásszűz. Kislányom 3,5 éves, eddig minden kötelező oltást…..
másutt 2014.10.06 15:51:29
@Balla Zsuzsi:

A reklámszakmában töltött 10 év, amit másodszorra említesz, mint az okosságod alapja, semmit de semmit nem tanít meg az immunulógiáról neked, ami miatt 2 értelmes szót tudnál mondani egy orvosnak.

A vastüdő, az intenzív osztályon való ellátás, a kanyaró komplikációi miatti szörnyű betegségek, a mumpsz okozta terméketlenség kezelése sokkal-sokkal több pénzt hozna a gyógyszergyáraknak, mint a FILLÉRES oltások.
másutt 2014.10.06 16:16:40
@fordulo_bogyo: már elmondta, hogyan dönti el. 10 év a reklámszakmában, Labant Csaba YouTube videók, természetgyógyász doki és sok-sok angyal és virágnevü szeretetblog a kis posterína meghajtása.
másutt 2014.10.06 16:49:31
@Balla Zsuzsi:
"sztatás az orvosok részéről is!!! És én sem a megszüntetés mellett vagyok..."
Na akkor szépen olvasd vissza, mit írtál a posztban fenn, "isten" tökéletes teremtményéröl, akinek nem kell semmilyen oltás.
Most akkor mi van?
Na jó, kb. eddig bírtam, hogy ne mondjak semmit arról, hogy mennyire felesleges, büdöslábszagú erőlködés ez az egész. Most a huffingtonpost hozta le "Egy szép test" címmel, de volt ennek már ezer változata, mind pontosan ugyanolyan eredménnyel, amit az origó körül tudnék…..
másutt 2013.06.26 19:03:39
@Audrey80: "Nyugtassatok meg, hogy nem lesz mindenki striás és lógó hasú/ mellű szülés után. Vagy ha igen, ott már szülés előtt sem volt rendben minden porcika."

Ugye ezt nem gondolod komolyan?
Van kb 20 lathato (has, mell, mellbimbo, bör, haj, visszerek) és 200 lathatatlan potencialis kovetkezmenye a terhessegnek. Amig nem leszel terhes, nem tudod, mi jut majd neked. Egy par biztosan. Nullaval senki nem ussza meg.

1. Szereny velemenyem, hogy a mell és has logas lokuki egy csomo más mindenhez kepest. De lehet, hogy csak azert gondolOm igy, mert egy 27 eves rokonom, aki 1 eve szült Budapesten, a 3. fisztula muteten esik at a szulese miatt. (guglizd meg mi az). Most az aranyerrel és az anyak jó 75%-at sulyto inkontinenciaval nem is untatlak.

2. A mell és a has logas nagyon egyszeruen orvosolhato. Ha kell, adok telefonszamot.

3. Tehetsz ellene amit akarsz, nagy resze genetikus. Mint minden masnak. Mi a fene az, hogy a szülés elött sem lehetett rendben? Genetikai tesztet javasolsz a kotoszovetek (vegbel, holyag, mellszovetek) allapotara, és aki azok megnyulasara hajlamos (amit terhesség elött, 20-25 évesen nehéz megjosolni) az miskaroltassa ki magát, vagy magara vessen? :)

42 eves, eddig ketszer szült no vagyok. Nincsen egyetlen csikom sem, sehol. A melleim nagyok és nem nyultak meg. De a hasam log. Nagyon. Siman megbukna a ceruza teszten. 1-2 even belül meg fogom csinaltatni. Viszont addig is: sportolok es uszom es bikiniben jarok, és nincsenek onerzeti problemaim. És ismerek fele ilyen idos not, aki 0 logassal, 2 halovany csik miatt, amik csak nagyitoval latszanak, gyakorlatilag csadorban ül az arnyekban egy fa alatt. En kurvara sajnalom az ilyeneket. Nem a börukkel, a fejukkel van baj.
Érdekes és nagy vihart kavaró könyv jelent meg alig egy hónappal ezelőtt az USA-ban. A címe Battle Hymn of the Tiger Mother ("A tigrisanya harci himnusza"); magyar nyelvű recenziót már közölt például a Heti Válasz, és az Átmeneti Állapoton megjelent cikket is ajánlom…..
másutt 2011.02.19 22:31:41
@Felicitasz:
szerintem en keleti gyerekeket nevelek...
az apam volt az uber-keleti apa.
csak egy pelda: 18 evesen mindennemu angoltudas nelkul koltoztem vele (anyam nelkul) az USA-ba es 1,5 evvel kesobb hazahoztam az elso egyetemi felevem eredmenyet, az elerheto 4-bol 3,8-as volt a GPA-m. Ami meg egy amerikai szuletesunek is szep eredmeny lett VOLNA. Az o reakcioja: hogy a feneben szurhattam el annyira, hogy 0,2-vel csusztam le a kituno eredmenyrol? Hogy lehet valaki ILYEN bena???
Emlekszem, mennyire FAJT (szvebol!) a reakcioja, De aztan osszeszedtem magam, es a kovetkezo felev 4,0 lett.
Eznnel sztereotipikusabb keleti-szulo jelenetet el sem lehet kepzelni.
Es guess what? En is ilyen vagyok... es buszke ra.
másutt 2011.02.20 14:38:58
@Felicitasz:
Arrol nem is beszelve, hogy GYAKRAN ugyanazon gyerek 2 szuloje kepvisel 2 vegletet.
Nalunk apam vot a tigris szulo, anyam inkabb a majom (-szeretet) szulo.
Es mivel apam volt a dominans, anyam meg a tavoli szulo, foleg apam ervenyesult.

Nem olyan nagy vegletek am ezek... szepen megfernek 1 oduban.
Ez itt az újabb millió dolláros kérdés, amelyre - szokásomhoz híven - nem fogok mindenkire érvényes, tuti választ adni. Erre a kérdésre ugyanis így ebben a formában nincs válasz: a gyerekekről csak egyesével, külön-külön lehet megmondani, szempontok egész sorának átgondolása…..
másutt 2010.10.23 18:24:09
@-smartie:
"[Angliaban] magánbölcsőde napi 30-50 font, tehát jövedelemtől függ, marad-e egyáltalán utána pénzed!"

5 eve lenyomtam Londonban ebbol harmat gyerekkel es jo 10 km2-es teruleten belul (Central London)
a legolcsobb legleprabb bolcsi (teljes munkaidoben azaz 8-6-ig) volt napi 50 font
(napi 15 EZER forint) es az olyan volt, hogy nemegy ismerosom nem volt hajlando oda vinni a gyereket, mert koszos volt es a bolcsisnenik friss bevandorlo, angolul alig-alig beszelo fatylas pakisztani nok voltak.

az a bolcsi, ami tetszett volna, mert klassz jatekok voltak es angol anyanyelvu bolcsisnenik (nem vagyok sznob, de ha mar angolul tanul a gyerek es az lesz az elso nyelve, akkor ANGOL akcentussal tanuljon beszelni)
az havi 1000-1200 angol font volt kivetel nelkul (300 ezer -320 ezer ft).

Szoval nem jarhatott a gyerekem bolcsibe 3 eves kora elott, barmenyire szerettem volna.

"childminder" talan lett volna (kepesitetlen, a lakasaban ottho mas gyerekre vigyazo illeto, de az nem edekelt.

ezt csak azert irom le, mert a 30-50 font az nalam a "barcsak" kategoria lett volna, bar videken nyilvan annyi.
Oiduft találta a történetet, amelyben a gödöllői Kis-Kastély étterem jóságos személyzete a toalettet kínálta fel szoptatásra. Amikor naiv anyuka ennek ellenére inkább a falnak fordulva, pelenkával letakarva merészelt szoptatni, felszólították, hogy hagyja abba:Gödöllő,…..
másutt 2010.06.29 01:56:44
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..