Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Romboljuk le a modern világot... (törölt)

9 bejegyzést írt és 3116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy szuper, új mobilalkalmazás híre pottyant be Hütte anyó levelesládájába. Az új fejlesztés segítségével már a pálya szélén fagyoskodó barátok, vagy egy kamera sisakra szerelése nélkül is készíthetünk felvételeket a sípályán nyújtott teljesítményünkről, méghozzá…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.04.03 02:46:59
A hirdetés linkjét küldő Lilley szerint ez akár egy kreatív rendrakási módszer is lehetne: ha valakinek nincs ideje összepakolni ingatlanfotózás előtt, szépen kikockázza majd a rumlit utólag Photoshoppal. Nekem az üldözési mánia ugrott be elsőre, hogy "jaj meg ne lássák a…..
Az elmúlt napokban ismét azt tapasztalhatjuk, hogy elkezdtek gyülekezni hazánk felett az EU-s felhők, újra felerősödött azon kritikák hangja, amelyek hazánk demokratikus berendezkedését féltik, sőt önkényuralmi rendszerről, a demokrácia összeomlásáról szólnak. Az egyik,…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.31 09:27:04
@☉ ☾: érdekes lehet ilyen végtelenül primitív, bunkó, szarliberális szemüvegen keresztül nézni a világot
Csoda történt a magyar gazdaságot illetően! Nem sokkal azután, hogy Matolcsy Györgyöt választották meg a jegybank elnökének, az ez évben folyton recesszióban lévő magyar gazdaság mégis növekedni fog 2013-ban -legalábbis Matolcsy, az elnök embere szerint. 0,5%-os gazdasági…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.27 22:03:12
@birkakhoz: jó fölattad a leckét a kórmánynak annyi szent!
A korrupció ellen elkötelezett civil szervezetként hálával tartozunk az Alaptörvény negyedik módosításának, hiszen értékes tudással gazdagított minket. Végre megértettük, hogy az Alkotmánybíróság miért szokott egyes jogszabályi rendelkezéseket alkotmányellenesnek…..
Sokan hitték eltűntnek, de végül meglett és jól van a tunéziai feminista, aki fedetlen felsőtestével tiltakozik. A magát Amina Tyler néven ismertető fiatal nő nemrég olyan fotókat tett ki az internetre, melyeken felsőtestére feminista szlogeneket írt. Az akció után aztán…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.27 08:45:33
Bratislava, SR Hűtlen kezelés gyanújával nyomoznak Ján Slota, szlovák nacionalista politikus ellen - ezt Tatiana Kurucová, kerületi rendőrségi szóvivő erősítette meg. A volt pártelnök hat évvel ezelőtt a magyarokat a szlovák nemzeten élősködő tumornak nevezte, amelyet 'minél…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.26 12:12:05
A kérdés persze költői. A választások tisztasága már azzal veszélybe került, hogy a Fidesz kétharmados többséggel olyan választási rendszert fogadott el, amely legjobban kedvez saját pillanatnyi érdekeinek. Az új, választási eljárásról szóló törvény csak tovább ront a…..
Én tényleg nagy rajongója, kedvelője és megértője vagyok a németeknek, tudok egyet s mást a történelmükről, a szellem- és kultúrtörténetükről, s arról is, hogy mi folyik manapság a Fel-Duna meg a Rajna vidékén. Van valami fogalmam arról is, mi hogyan és miért sikerül jól…..
IDDQD Heti retro: Asteroids 2013.03.25 13:19:59
Jó régen volt Heti retro, akkor az Asteroidsot szavaztátok meg következő játéknak. Legalábbis az állt nyerésre, amikor pár hete megnéztem a szavazás eredményét, de most látom, hogy azóta beelőzött a Death Track, pedig közben már összegyűjtöttem mindenfélét az Asteroidsról.…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.25 21:50:47
Komoly vita (vagy kissé kevésbé megengedően fogalmazva: hatalmas botrány) robbant ki egy újságcikk miatt az Egyesült Államokban. Nem csoda: az írás egy tabutémáról, a philadelphiai faji feszültségekről írt. Kérdés, lehet-e beszélni, és ha igen, miként egy ilyen érzékeny…..
Több mint 50 náci nekropolisz épült Európa-szerte, amelyekből csak 2 maradt ránk. Waldenburg romjai..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.24 11:47:30
@kalandfereg: Manapság egy nemzetközi lobbi szintén nagy előszeretettel építtet szerte a világban szentélyeket a halálkultusznak, ők a heroizmus helyett a bűntudatot hirdetik.
Nagy képmutatók, akik nemes célokról és demokráciáról papolnak míg a legalantasabb praktikáktól sem riadnak vissza abbéli igyekezetükben, hogy a világ népeit uralmuk alá hajtsák. Ők a "tudjukkik".
Már jó ideje felfigyeltem egy jelenségre a kerületünkben, amiről nem tudom eldönteni, hogy általánosan elterjedt figyelemfelhívó/rendszabályozó eszköz vagy az újlipótvárosi földalatti mozgalom sajátja. :) Feltünt, hogy az arcátlanul parkoló autók ablaktörlőjét felhajtják…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.23 00:22:53
Zenóbia Diós sport szelet 2013.03.21 22:44:00
Jöhetne már az az óraállítás, mert mocskos mód utálok világosban jönni dolgozni, így nem indulhatok el félig sminkelve, mert meglátnak, undorító egy helyzet ez. Hogy addig is kihúzzuk valahogy, itt van ez a süti, amit nem kell sütni, csak gyömöszkélni, olyanoknak való, akik…..
Sokáig váratott magára, de végül fél éve útjára indult az Urban Herbalist. A blogon mindenről olvashatunk, ami gyógyít, gyógyír és fitten tart. Na, de elég is a fecsegésből, kérdezzük a szakértőt!  Saját reklámcégedben dolgozol - hogy jött a gyógynövények iránti…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.22 23:00:25
ZSajánló készítés közben leltem rá erre a kincsre, ami ma este lesz a film+ kettes csatornáján a Gyilkos hőség. Én így komment nélkül betolom ide a film leírását: Amikor az űrből érkező gonosz velociraptorok felbukkannak Hawaii egyik szigetén, hogy lakhatóbbá tegyék a…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.22 18:50:21
-- a radikalizmus kísértete. A Fidesz radikális etatizmusa kiüresítette a demokrácia intézményrendszerét, folyamatosan korlátozza a politikai szabadságjogokat (a választói jogot explicite még nem, de a választói hatalmat igen), Orbán Viktor nem csillapuló fiatalkori radikalizmusa…..
A Poynter.org értesülései szerint a Washington Post bloggert keres Style nevű életmód rovatához. Ebben még nincs semmi meglepő, manapság a nagy újságok mind rendelkeznek saját blogokkal, azokat meg nyilván írja valaki, és nem mindig az újságíró. Sokkal érdekesebb, milyen…..
„A Kongresszus nem alkothat törvényt vallás alapítása vagy a vallás szabad gyakorlásának eltiltása tárgyában; nem csorbíthatja a szólás- vagy sajtószabadságot; nem csorbíthatja a népnek a békés gyülekezéshez való jogát, valamint azt, hogy a kormányhoz forduljon panaszok…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.21 19:38:53
Vannak könyvek, amelyek nem állják ki az idő próbáját. Vannak, amelyeket évtizedekkel megírásuk után fedeznek fel. És vannak, amelyek önálló életet élve hatnak vissza írójukra. Sokszorosan ilyen Tormay Cécile Bujdosó könyve is. Szubjektív vádirat ez, amely a mai napig…..
Mit csinál a művész, ha bezárják egy konténerbe? Szaftos portrékat fest ketchuppal. Nem, Nathan Wyburn nem őrült meg, csak a Felix ketchup kérte fel, hogy fesse meg a Facebook rajongóik arcképeit, a márka 50 éves születésnapja alkalmából. A pop-up festőműhely csütörtökig lesz…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.21 07:24:00
Hamarosan megszavazhatja az országgyűlés a kormány törvénymódosító javaslatát, amely kizárná a közmunkából azokat, akiknek lóg a gyermekük az iskolából vagy akik nem tartják tisztán az udvarukat. Tekintsünk most el attól az apró problémától, hogy a közfoglalkoztatás…..
Az idén meghiúsult a március 15-i ünnep. Mindenki mással volt elfoglalva. 300 ezer ember például azzal, hogyan éljen túl villany és járható utak nélkül, vagy éppen az autóban ragadva. Mégsem mondhatjuk, hogy politikamentesen telt az ünnep, éppen ellenkezőleg: mi sem…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.19 17:36:57
A fél ország kiborult azon, hogy Balog miniszter a sokféle fóbiával megvert Szaniszló Háttérhatalom Ferenc mellett a szélsőjobb más népszerű figuráit is kitüntette. Így a Kárpátia Együttes énekesét és vezetőjét, Petrás Jánost a Magyar Arany Érdemkereszt…..
Proszektúra Hű! Hó! 2013.03.18 11:37:10
Amiben nincs vita, hogy a múlt hét második felében tényleg párját ritkító ítéletidő volt, hidegrekord dőlt meg, az autópályákon sok kilométeres autósorok alakultak ki, a szélvihar tucatjával döntötte ki a villanyoszlopokat, állítólag Szabolcsban még cigánygyerekek és…..
Romboljuk le a modern világot... (törölt) 2013.03.19 04:47:57