Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pazola

0 bejegyzést írt és 962 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ricsárd leírása szerint könnyebb lehet a politikusokat szóra bírni a Parlamentben, mint kicsekkolni a Díjnet rendszeréből, ha mégsem ezen keresztül intézné már a számláit az ember. Állításával ellentétben mi találtunk a honlapon infót a regisztráció megszüntetéséről a GYIK-ban, de persze ez nem…..
Az egész országnak volt szerencséje (?!) látni azt a bizonyos Diákhitel reklámot, amelyet a fénylő dobozban sugároztak. Sugároztak bizony, mivel a vasvillával és kidagadó homlokerekkel felvértezett tömeg elérte, hogy Frankenstein (értsd: a reklám) elmeneküljön. Na most…..
Alexander Gellner német animátor és dizájner munkája az alábbi vicces animáció, mely egy percbe sűrítve mutatja be a fiúk pubertás korát vagyis a férfivá válás "legkeményebb" pillanatait.   ..
pazola 2011.03.12 20:29:45
Közel 800 millió ember küldte vissza eddig az alkotmányozással kapcsolatos kérdőívet - közölte Rákay Fülöp, az MTV intendánsa, a Kossuth téren egy 50 wattos erősítőn keresztül üvöltve. A szakember elmondta, az egész világon hihetetlen mértékű érdeklődés övezi az új…..
Sylvester Stallone megígérte, hogy el fog készülne a The Expendables - A feláldozhatók folytatása. Nem csak ő, hanem a stúdió és a rajongók is akarják. Ám úgy tűnik, hogy Stallone ezúttal nem áll be a kamera másik oldalára. A 24 Frames értesülése szerint a második felvonás…..
pazola 2011.03.10 09:06:42
@Shyllard: ilyenkor merul fel bennem a kerdes, hogy ha mar elment megnezni MOZIBAN, akkor megis, mire szamitott? Romantikara?

Ej, ezek a kotasz-felek..
Ha már Márk is emlegetett rendszámot, akkor én is megemlítem az ECK-936 rendszámú kedves taxist, aki ma délelőtt a Hungárián úgy váltott balra sávot, hogy éppen ott voltam és ha nem fékezek, nekem jön, mindezt pedig index nélkül és kezében telefonnal, utassal az anyósülésen.…..
pazola 2011.03.09 20:40:47
Év: 1991 Nemzetiség: amerikai Ha akkoriban 14-15 éves fejjel úgy döntött az ember, hogy megnöveszti a haját és sötét, kopott, agyonmosott ruhákban meg acélbetkós bakancsban fog mászkálni, akár a család rosszallását is kockáztatva, egyszerűen nem maradhatott ki az életéből ez…..
A köztársasági elnök szerint túl sok idegen szót használtunk, így a preambulum átkeresztelésén túl szükség van további magyarosított kifejezések bevezetésre is. "Arra, lettem figyelmes , hogy nagyon sok olyan szót halok nap, mintnap, amit nem ismerek. Így, érezhete…..
Az előző posztban az italozás speciális női aspektusaiból villantottunk fel párat, megmaradva a nagy általánosságok szintjén. Személyes érintettségünk hiányában - eddigi szerzőink hímneműek - ennél többre nem vállalkozhattunk, de reméltük,…..
Antal egyik reggel arra ébredt, hogy albérletbe adott lakásában valaki ottfelejtett egy UPC-előfizetést, amit ő fel sem tud mondani. A UPC csak a szerződő féllel hajlandó tárgyalni, aki nyilván nem fog jelentkezni tartozása kifizetése miatt:Másfél szobás lakásomat kiadtam…..
pazola 2011.01.31 22:17:07
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
pazola 2011.01.31 05:33:35
@azAttis: te tenyleg hulye vagy, vagy tenyleg hulye vagy?

Mit szolnal, ha a te lanyod jart volna ugy, hogy egy politikus szavara - bar a legjobb lett volna - csak masodik / harmadik / akarhanyadik lehet? Csak mert neki van hatalma, neked meg nincs?

Persze remelem, ilyenrol szo sincs. Remelem, nem vagy kepes szaporodni.
Modorosblog Olvasói rovat - Apa 2011.01.30 14:54:00
Kenyeres Páltól kaptam ezt a levelet. Megkért, hogy közöld (az illusztrációt Blassiusnak köszönjük szépen).   -Na mutasd, elbaszarintottad, mi? Süsd meg - bimbó vagy, mondtam, hogy ne feszegesd mer' gyenge anyagból van. Na, add ide, epokittal megragasztom. -Kösz apa, rendes…..
pazola 2011.01.30 19:46:10
@Frengi: jaj, ez nagyon.. nem is tudom.. lehet, hogy annyira jo, hogy mar szar? :D
pazola 2011.01.30 22:34:56
Egyiptomban, nyugodtan mondhatjuk, forradalom van (akár sikeres lesz, akár nem). A hatalom már nem képes betartatni a kijárási tilalmat, a pártházakat a nagyvárosokban felégették, a rendőrség sok helyről visszavonult, a hadsereg lojalitása kérdéses. Miközben izgatottan követjük…..
pazola 2011.01.30 17:41:00
@zolesz.: nem. Akkor nem, ha egyebkent tok jogos az egyenlosegjel a ket ember kozott. Csak ido kerdese.

De egyebekent ezt nem hiszem el. Tenyleg most tortent ez?
Reckl Amál blogja NektekValó 2011.01.27 23:51:00
Minden tiszteletem azoké, akik ebben a hidegben kimentek tüntetni a médiatörvény ellen. Ez nem változtat persze azon a véleményemen, hogy az ilyen transzparenses, skandálós demonstrációk ideje lejárt. A mai politikusok már hozzászoktak ehhez, meg sem hallják a tömeget. Én…..
pazola 2011.01.29 09:37:14
Michael Knight Kós(z)a szél... 2011.01.27 19:41:00
Kósa Lajosnál a jelek szerint elakadt a lemez. Miközben a kormánya már rég ott tart, hogy az Európai Bizottság kérésére természetesen vállalja a médiatörvény módosítását, a Fidesz debreceni fenegyereke még mindig azt hajtogatja, hogy a szocialisták járatják le…..
Sokat beszélünk manapság arról, hogy milyen a sikeres drogpolitika. A kormányunk kinyilvánította, hogy a jelenlegi drogstratégia kudarcot vallott, megbukott a “liberális drogpolitika” Magyarországon. Ezt azzal támasztják alá, hogy az elmúlt időszakban nem sikerült eltüntetni a kábítószereket az…..
pazola 2011.01.28 21:27:14
@jános515: te egy nagyon, nagyon sajnalnivalo ember vagy :)
Vajon nyilatkozna-e VV Alekosz a magánynyugdíj-pénztári tagsága fenntartásáról, ha tudna róla, hogy megteheti? És ha igen, miként?Amikor a Big Brother első magyar szériája indult, sok jogász a személyiségi jogok védelmében tiltakozott a műsor ellen. Született is Lenkovics…..
pazola 2011.01.28 18:54:52
@Murderface: vajon van-e osszefugges akozott, hogy ki mennyit keres, es akozott, hogy marad-e elvi okokbol a mnyp-ban? ;)
Subba Subba szív iWiW: Munkaruha 2011.01.28 08:19:00
Munkaruha (Kommentek) Alaposan Dokumentált LibavacsoraÜlök a Csepeli hídnálFeketepárducTestőreimmelEzerarcú Sztívn SzegálMagamról..
És talán egy év is eltelt mire egy közös ismerősünk elmesélte mi is történt azon a héten, amikor én azokat az üzeneteket küldtem annak a fiúnak.A kép innenSziasztok!Egy mókás történetet szeretnék megosztani veletek tinédzserkorom dereka tájékáról. 15-16 évesen nagyon…..
pazola 2011.01.28 12:50:39
w Dezsőnek nem kell meghalnia 2011.01.25 07:40:00
Szűk egy hetük maradt azoknak, akik a kormány diktátumát elutasítva megtartanák magánnyugdíj-pénztári tagságukat. Az sem biztos, hogy az ötvenezer nyilatkozat meglesz.    Ebben persze benne van, hogy a Fidesz teljes erejével emelgeti a flipperasztalt; átsodródni az állami…..
Legújabban utánfutóra szerelt mobil katapulttal lövik át az amerikai határ kerítése felett a füvet a mexikóiak. A korábbi alagutas módszer elég macerás, kiásni egy több kilométeres alagutat, fényt, szellőzést megoldani, ráadásulhogy már a Weedsben is ellőtték pár éve. A…..
Szerinte nincs értelme tovább folytatni a kettőnk közötti dolgot, mert egy kapcsolatban nagyon fontos a szex és nálunk az nem működik.A kép innenKedves Szakítósblog! Rendszeres olvasója vagyok a blognak és bíztam benne, hogy majd egyszer én is átélek egy olyan volumenű…..
Örülünk, Vincent? Három majom 2011.01.24 20:42:00
 Ketyeg a kéthetes ultimátum, amit a Fidesz kapott a médiatörvény megvédésére. Az eddig bevetett lózungok és az oly' kedvelt összeesküvéselméletek után most már érdemben is válaszolni kell a kényelmetlen kérdésekre.Egy hónapnyi bagatellizálás, majd kapkodás,…..
Nem kellett sokáig várni, hogy a kormány kimutassa a foga fehérjét drogstratégiailag. A Népszabadság cikke szerint legszívesebben mindenkit börtönbe zárnának, akinek valami köze is van bármilyen droghoz. Jönnek a magánbörtönök, mint Amerikában, vagymi? Nem szeretnénk minden…..