Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Grifter

0 bejegyzést írt és 970 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha van ország, amivel kapcsolatban sokszínűsége miatt nehéz általánosítani, az Svájc: több nyelv, több kultúra és akkor még nem beszéltünk a város-vidék, fiatal-idős különbségekről. Mégis akadnak olyan dolgok, melyeket Svájcba költözve vagy akár csak oda látogatva érdemes szem előtt tartanunk...
Jó, rácsodálkozni arra 2019-ben, hogy a nyár pont olyan kiemelt tévés időszak lett, mint amilyen az ősz, nagyon cseszlovák dolog, de én a régi szép idők gyermeke vagyok, aki éveken át nyáron pótolta azt, amit ősszel/tavasszal eltett darára, és nyáron legfeljebb 1-2 új sorozatot tett hozzá, meg a…..
Kilenc évad kellett ahhoz, hogy így legyen, de jobb későn, mint soha: VV Zsuzsu, a 23 éves pincérnő, az idei évad legnaivabb versenyzője nyerte meg a 36 milliós fődíjat. 106 napot húzott le érte nem éppen normális emberek között, nem éppen normális környezetben, szóval elvitatni nemigen lehet tőle.…..
Grifter 2019.02.18 03:13:05
:D
Korábban már írtam a TotalTool-on  a következő  témáról, azaz  tudatosan  csökkentik-e a gyártók a gépek élettartamát,  vagy csak mi érezzük úgy, hogy egyre silányabb a minőség és emellett egyre jobban távolodnak a vevőktől? Akkor hazai mintákon keresztül próbáltam…..
Grifter 2018.05.18 15:00:18
A Sorozatwikinek adott interjút Fischer Gábor, a TV2 programigazgatója, és ebben sok más mellett (pl. a Piramis nem lopás, de nem mondják meg, honnan van; jön a Taken sorozatverziója; lesz még Ninja Warrior a TV2-n; a jósműsorok NEM VERIK ÁT A NÉZŐT; terveznek valami egzotikus műsort - ha minden…..
Grifter 2018.03.03 04:32:10
@sixx: A leírtak nem mondanak ellent egymásnak: az RTL leadja az utolsó évadot is (12.), amit a TV2 7 év lemaradással (4. évad) ismételgethet, így végül 2025-re hozzájuk kerül a sorozat és nyomathatják a Dallas előtt.
Ha engem kérdezel, egy zongoraláb nem túl izgalmas dolog. Az autó viszont igen, és lehet, hogy köze van ennek a ló-lovas kapcsolathoz, de ennél azért szerintem többről van szó. Mert bizony az autó sokszor a társunk, sőt, nemritkán a szerelmünk. Vagy éppen gyűlöletünk legmélyebb bugyraiban…..
Határátkelő Szex a sivatagban 2017.07.15 06:30:00
Dubai a világcsúcsok városa, ami nem véletlen, hiszen rengeteg pénz forog az emírségben, amely eddig úgy tűnik, meglehetősen jól sáfárkodik a dollármilliárdokkal. De hogyan néz ki mindez közelről? A választ Gábor adja meg, aki Libanon, Jordánia, Kazahsztán, és Egyiptom után most Dubaiba kalauzol el…..
Grifter 2017.07.16 08:53:58
Hosszú sztori ez már. Még az ősidőkben használtam először négyévszakos gumit, egy németből hozott Citroen AX viselt Good Year Vector abroncsokat. Rajta maradt, mert hát nem egy testsúlyos erőgépről volt szó. És a használat kilométerei alatt bizonyított is, jó volt télen, nem csúszott, nem…..
Grifter 2017.04.19 20:37:09
@abcd1234: Egyrészt, saját magadat cáfoltad meg.

Másrészt, autópályán 70-el a kedves rokonok sírja felé menjél és az utolsó utad legyen (finoman nem anyázva, érted), főleg akkor, ha az egyetlen oka az, hogy spúr voltál gumit venni.

Amikor azt hiszed, hogy a téli gumi helyett az a megoldás, hogy fele annyival mész, akkor kellene észrevenned, hogy mennyire hülye is vagy ;)
(Főleg, mert ő nem télről beszélt, hanem egy egyedi esetről, vagyis a dedukció, mint olyan, az neked tuti nem barátod, szóval ne erőltessed.)
Azt hiszed, Grabovszky az egyetlen szupernyomozó? Akkor nagyon sürgősen meg kell ismerkedned Blacksad-del. Őmacskaságát egy spanyol rajzoló, bizonyos Juanjo Guarnido vetette papírra, a történetét pedig Juan Díaz Canales ötlötte ki. A jelenleg ötödik részénél tartó képregénysorozatért a francia…..
Grifter 2016.12.18 22:00:34
@Lángharcos: Te a hozzád hasonlóan értelmes emberekben nem bízol. Ami innen nézve teljesen megalapozott és jogos álláspontnak tűnik, lévén magadból indultál ki, a problémát pedig tökéletesen mutattad be.
Semmilyen nyelven nem vetted vagy vennéd meg (angolul már volt már rá pár éved, mégsem tetted, most viszont ezzel véded azt, hogy nem veszed meg a magyart = lol), csak beszélgetni szeretnél róla, mert a kognitív disszonanciád és a valóság közötti szakadék nagyon frusztrál, így reméled, hogy majd valaki más megerősít abban, amit saját magadnak hazudsz.

Hiszen evidens, hogy a kiadók tehetnek róla, hogy nem lesz folytatás - és nem te, aki nem vetted meg az elsőt. Adják ki előre az egészet, bízzanak meg benned, és majd akkor megveszed!

Okos! :DDD
Grifter 2016.12.19 00:17:55
@Lángharcos: Megbocsáss, de sokkal többet írtál, ugyan olyan kevés értelemmel. Az első bekezdésed azzal kezded, hogy megcáfolnád állításom, majd azzal zárod, hogy alátámasztod, hiszen nincs meg semmilyen nyelven, tehát nem azért nem veszed meg, amivel korábban indokoltad.

A kiadók pedig (optimális esetben, tehát feltételezve, hogy tudnak például számolni - amit elfogadok, hogy hazánkban közel sem általános) akkor AKARNAK folytatni egy sorozatot, ha azt elegen veszik meg. Ha nem veszik meg elegen, akkor TE sem folytatnád, hogy pénzt bukjál rajta.

A te 'logikád' valójában egy önbeteljesítő jóslat és borzasztó szomorú, hogy erre eddig magadtól nem jöttél rá, hanem most és itt kellett elmagyarázni neked. De félek ezek után sem fogod érteni, mert meggyőzted magad valamiről, aminek semmi értelme ;)

// Kikérheted magadnak, elveszhetsz a részletekben és csinálhatsz ebből személyes ügyet, de ettől még a napnál is világosabb, hogyha bármilyen indokkal NEM veszel meg valamit (vagyis nem támogatod azt anyagilag), akkor senkit nem hibáztathatsz azért, hogy azt nem folytatták.

Természetesen mehetsz biztosra, szíved joga csak olyasmit vásárolni, amit befejeztek és a szerzője is meghalt, de nem kéne ezzel indokolni, hogy nem veszed meg valaminek az első részét, mert csak magadat égeted ;)
Grifter 2016.12.19 14:34:41
@Lángharcos: :DDD Kemény szavak !
Most, hogy csak napok választanak el minket a legújabb Star Wars-film, a Zsivány Egyes bemutatójától egyre nehezebb a várakozás, de szerencsére jobbnál jobb tartalmakkal enyhíthetjük a messzi-messzi galaxis iránti sóvárgásunkat. ..
Grifter 2016.12.13 03:48:50
Nem volt rossz dolga azoknak, akik nyáron új sorozatokra vágytak. Az internetet letarolta a Stranger Things a Netflixen, majd ezt követte a The Get Down (amiről hamarosan mi is írunk), de az HBO-nak is sikerült összekaparnia magát a Night Of-nak köszönhetően, és akkor az OJ Simpson-sorozatról nem is…..
Grifter 2016.08.23 20:06:59
@Biriksz_Krokiksz!: ...és akkor rájön, hogy (akár) az égadta egy világon semmi köze az eredetinek ahhoz, amit ő néz :D
Grifter 2016.08.23 20:27:32
@Biriksz_Krokiksz!: Nem igazán jó példa, mert a markánsabb határvonal a könyv és a képregény/animáció/film között van: a könyv nem köti meg a fantáziádat képpel, míg a többit vizuálisan mesélik el neked.

De ebbe már ne menjünk bele ;)
A The CW a legkisebb networkként nem sok sorozatot vetít, hiszen nincs annyi műsoridejük, mint a többieknek. Éves szinte egy-klt sorozatot rendelnek be, ráadásul a mostani palettán szinte csak olyanok szerepelnek, amiket nem fognak elkaszálni (The Flash, Arrow, The 100, DC's Legends of Tomorrow,…..
  A PestiSrácok.hu portál szerint Soros György magyar származású amerikai üzletember által támogatott civilek, civil szervezetek állnak a pedagógusokat utcára hívó és a köznevelési rendszer állapota miatt az ország több pontján demonstrációt szervező körök mögött.  Ezt volt képes a Magyar…..
Kritizátor Ki az az Ant-Man? 2015.07.21 18:00:00
Hogy miért nyúl egy kevésbé ismert karakterhez a Marvel Studio, az érdekes kérdés. A legtöbb és ismertebb karakterük filmen, sorozaton már debütált vagy készülőben van, vagy jogi, forgalmazási okok miatt egy helyben ácsorog. Logikus persze, hogy hozzányúlnak egy olyan karakterhez, amivel azt…..
Grifter 2015.07.23 13:07:16
@doggfather: Kemény vagy cucu malac. A blogodat gondolom te se látogatod, azért nem tűnt még fel, hányan kíváncsiak a szakértelmedre ;)
De csak így tovább, toljad erőből, a tudatlanságukra büszke emberek mindig mosolyt csalnak az arcomra.
Grifter 2015.07.24 21:27:37
@doggfather: Kiscsillag, ha megmutatod hol hülyéztelek le, ráadásul 2×...

Játsszál szépen a saját szinteden, jobb lesz úgy mindenkinek.
Grifter 2015.07.25 23:14:11
@doggfather: Velem kár próbálkoznod, a tudásod meg kicsit sem lesz több (a kevésnél) ettől a rossz dumától.
Belsőség Heti merítés 2015.07.05 07:13:42
Kis rohadék Szóval kabriót akartunk de nem keletit, mai agyammal lehet hogy egy Escortba nyúlnék,vagy Peugeot 205-be nem ebbe a csodába amiből nincs igazán sok az országban. A vételár olcsó volt de már a hazahozatalnál kiderült hogy valószínű ipari tanulók gyakorlóeszköze…..
Grifter 2015.07.05 12:40:32
@Statler Waldorf: Azaz Alfa gyönyörű, bármekkora fogyatékos gyökér a tulaj. Az autó, az ingatlan és a ruha pedig sokaknak csak arra jó, hogy saját hiányosságaikat pótolják.
Nézz rá egy autóra, nézd meg hogy a külsejével vagy a belsejével foglalkoznak többet, olvasd el/hallgasd meg mit mondd róla ... és máris be tudod lőni, mekkora és milyen hiányosságai vannak. A tulajnak ;)
Természetesen a nyolcvan méteres pécsi magasház, melynek szomorú érdekessége, hogy 1977-től csak 1990-ig laktak benne, azóta üresen áll: A hatvanas-hetvenes évek fordulóján a magyar városépítőket is elkapta a felhők karcolása utáni vágyódás: ekkor épült toronyház…..
Grifter 2015.06.26 19:44:58
@cardiobascuralis: Mindent lehet jól, meg rosszul csinálni.

Én sztem simán lehetne köré akkor eseményt csinálni, hogy megtérüljön a bontás.
Én is szívesen megnézném közelről.
Belsőség Nincs mit hozzáfűzni 2015.05.27 16:10:17
Két kör alatt 15 helycsere és mind elsőrangú. ..
Grifter 2015.05.27 19:59:56
@Glover: :D
Akkora sikk ma képregényügyileg elég képzettnek - vagy legalább koca mód képben levőnek lenni - hogy nyilván születik majd milliónyi hozzáértő kritika, amely jól elmagyarázza, miért is remek (vagy éppen: pocsék) az Avengers új része, és mekkora fenegyerek a geek világban Joss…..
Simon Diffey like a boss. ..
Grifter 2015.05.05 18:56:54
2003.08 havi 1.9 pdtdi 131 le. VW Golf IV 1.400.000 ft Sportkivitel, kagylo ülések, 6gangos válltó, gyari sportfutómű. Vezetett szervízkönyv + a munkalapok is!!! Makulátlan belső, es majdnem makulátlan külsővel( egy kavicsfelverodes) sötétmetál kék az autó. Csak papírozni kell es…..
Christos Papaloucas az Új Testamentum eredeti, ógörög nyelvű szövegeinek kópiáit használta elsődleges forrásként ahhoz, hogy meghatározza Jézus halálának okát, és magyarázatot találjon arra, hogy miért halt meg viszonylag rövid idő alatt a kereszten. A keresztre feszítés…..
Belsőség Amiken megakadt a szemem 2015.03.24 10:14:47
Egy olyan rendezvényen, mint az AMTS, nagyon sok, valamilyen szempontból érdekes jármű van. Van köztük szép, ocsmány, van sok pénzből épült förtelem és kevés pénzzel faragott műremek. A baj, hogy egy ekkora tömegben az ember nagyon gyorsan túltelítődik, meg aztán minden nem…..
Grifter 2015.03.24 15:27:47