Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marci464

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sárdobáló Akkor és most 2010.11.07 06:30:00
Tessenek jól figyelni az interpelláció címére, dátumára és benyújtójára. ..
Marci464 2010.11.08 10:03:22
@banurr:
Erre mondtam neked hogy legalább a határontúli magyarokról(ha nem is mindenkiről)feltételezd a jót vagy legalábbis a semlegeset.Nekem van jó pár határon túli magyar ismerősöm aki emiatt nem fog magyarországra költözni mert ilyent lehet kapni..sőt igényelni se nagyon fogja,esetleg a gyerekeik akik ide járnak egyetemre,amiből az is adódik hogy valószinűleg visszaköltözni nem fog szlovák területre és itt fog dolgozni..azok meg miért ne kapják meg?
Marci464 2010.11.08 10:11:32
@banurr:
Figyelj majd meglátjuk ebből is mi lesz,egyelőre várjuk ki a végét majd ha eljön 2011 márciusa értekezhetünk erről.Hogy addigis akár viccesen jogilag fogalmazzak:megilleti őket az ártatlanság védelme,a vádpontokban majd a hatályba lépés után tudunk ítéletet mondani!De tiszteletben tartom a véleményed és megértem a félelmeid,de te is tartsd tiszteletben az enyémet hogy félelmeid alaptalanok lehetnek!
Marci464 2010.11.08 11:02:41
@banurr: Dehogyis!Népszavazást kell kezdeményezni azért hogy bejelentett lakcím mellé bejelentett magyarországi munkahely!Amúgymeg az eddigi kettős állampolgárokra akik megkapták mit mondasz?Mert ők sincsenek kevesen!
Gábor egy szomorú, de úgy tűnik nem egyedi esetet oszt meg velünk. Leveléből kiderül, hogy sok tanár érzi magát másodrendűnek az iskola miatt, ahol tanít, holott végzettsége, képzettsége és szaktudása alapján teljesen egyenrangú a jobb iskolákban dolgozó…..
Hányta el már magát budapesti séta közben? Szabdalta már széjjel arcát a reggeli budapesti közbeszerzési hírek hallatán? Ha Molnár Gyula nevét meghallja, rögtön a következő sarkon a 7-es busz elé ugrik? Fakadt-e sírva valaki attól a vizuális szeméttől, amit épitészet…..
Marci464 2009.05.22 21:07:34
@is: és nekünk az amerikai példa kéne hogy mérvadó legyen...véletlen voltam newyorkba is és szörnyű hogy a belvárosban a central parkon kívül park nuku...de nem hiszem hogy ez kéne a példa lenni nekünk..ott van pl Bécs vagy Berlin esetleg München szval nem azt mondom hogy nem szeretem a meglévő parkokat én csak azt szeretném ha a belvároban nem mindig irodaház vagy pláza épülne hanem néha az emberekre akik ott élnek azokra is gondolnának pl egy parkkal
Marci464 2009.05.22 21:13:27
@The Inconvenient Truth: evvel teljesen igazad van node az emberek többsége milyen példát lát??Ne feledd amilyen a vezetés olyanok az emberek is..ezért kéne megismertetni velük vmi újat hogy legyen egy olyan példa amit büszkeséggel követnek és másokat is ösztökélnek hasonlóra...ez lenne a politika lényege és nem az hogy csönd kuss ne szólj bele nem értesz hozzá és én vok a kizárólagos Jani...a mi városunk tehát jogunk van beleszólni a rendezésébe uram bocsánat együtt felvonulni bemenni a városházára és kidobni őket az ablakon mint 1614ben Prágában a cseh lakósság az uri habsburg elnyomókat
Marci464 2009.05.22 21:14:11
@Marci464: bocsánat 1618 akart lenni sorry
Az új Trek film hazai bemutatójának rohamos közeledtével úgy éreztük, nem tehetjük meg, hogy elsiklunk a tény felett, bizony kis hazánkban a Star Trek már két manga kötet formájában is betámadta a sci-fi geekek vizuális receptorait. Manga és Űrszekerek? Kissé szilvapudingos…..
Marci464 2009.05.05 14:04:58
@Elim: nah szevsztok itt a poszton énis nagy trekker voltam vok de nem a könyvformátumban hanem a soroztokat és a filmeket néztem szinte kivétel nélkül végig bár már nem mindegyikre emlékszem:P Te Elim melyik részben találják meg a lelőtt Borg gömböt mert ez érdekelne mert ez vhogy kimaradt! Válaszod köszi előre is! A többieknek meg ha kijön az új film jó szórakozást ha meg akarják nézni már énis kiváncsian várom!
Az elmúlt napokban (órákban) megtudhattuk, hogy igazából halvány sejtelme sincs senkinek, mennyi időre elegendő a gáztartalékunk. A rendkívüli helyzet, illetve a gyenge felkészültség miatt nagyon sok a bizonytalansági tényező, mi azért mégis elkezdtünk számolni. Kezdjük az…..
Csak a keretes szerkezet miatt, karácsony utáni indításnak egy friss óvszer téma a Tescóból. Próbáltuk megkeresni a vonatkozó jogszabályt, eddig  nem sikerült még csak hasonlót sem találnunk, de egyébként is vagy fotoshop, vagy a Tesco kankóval akarja kiirtani a 18 év…..
Az ügyfélszolgálat se tudta, miért mondták le a vonatot. Az alábbi beszámolót bz336 nick írta az Index Fórum több topikjában:Ma Dec. 24., szombati menetrend van. Ezzel szemben reggel negatív meglepetést hozott a Jézuska az Esztergom-Almásfüzítő vonal utasaira. A szombati…..
A képen látható ház a kedves olvasók szerint hatemeletes vagy négy? Az építtető Épkar Zrt. szerint négy (+két tetőszint), a környék lakói szerint viszont hat. (A kérdés megválaszolása elég fontos lenne, mert engedély állítólag csak az előbbire van.) De az ott élőknek nem…..