Regisztráció Blogot indítok
Adatok
motoros65

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendezvényt beharangozó plakát szerint ötszáz autót vártak a felsőtárkányi V. USA autós fesztiválra, ám ottjártunkkor, péntek délután ötvennél is kevesebb amerikai vas ácsorgott a mezőn. A helyszín, a Bükkbe ékelődő falu melletti gondozott zöldterület tágas és…..
motoros65 2009.07.23 13:10:01
Gyerekek,- marhaságon vitatkoztok.
Ha valami mögött nincs érzés, nincs lélek , akkor az csak egy üres doboz szép csicsára kifestve,-lehet rajta led sor , meg hibrid is lehet , mint régen bábolnán az állami gazdaságban, meg vlkszwageny is lehet , mert valakiit idézek.:" nincs szebb mint egy passátban 3 öltönyös férfi". De van.
csak nem neki , hanem azoknak akik valamihez lélekből kötődnek.
Aki egy 1970-es mopart vagy Hemit ellépett már vagy csak hallotta és szereti azt a letünt /sajnos/ világot amit ezek az autók hirdetnek, azt a zenei
müvészeti kulturát amit még mindig azoknak eszébe juttatnak , akiknek ez az életük,azoknak amin itt vitatkoztOK egyszerüen nem téma.

Kit érdekel az emisszio, akit ez érdekel nem vita téma , nincs miről vitatkozni vele, meggyőzhetetlen.
Aki az amcsi v8-at szreti az ugy is a gatyáját is arra költi.mERT SZERTEI ÉS JELENT NEKI VALAMIT.
lEHT KORSZERÜTLEN VAGY BÁRMI
Az hiba hogy valakit egy ford tranzittal nem engedtek be, diszkriminálták.hiba volt, csunya dolog, a másságot tolerálni kell.
A fogyasztói társadalom gyermeke adja veszi autóját, kijön egy jobb szebb már lilul a szája,-igazán nem kötödik a kocsijához.A festett dobozt eldobja, merci, mazda,pobeda,...
egy épitett v8 , ha föl tudod a 60-as 70-es évekből támasztani , örökké tiéd és nem akarod eladni.Nem az a lényege hogy chevrolénak, vagy egy opel amerikai megfelelőjének hivják, henem hogy mit mond a gép.
egy europai auto is mond valamit a gazdé
ájának, de nem a rock'n roll-ról a rockabillyről és egy letünt/talán nem is volt/ szabad világról szól,---amit mindannyian szertenénk.
Ez az én véleményem!!!!de hülye a vita wolksvágenes emberrel amerikai autóról.
gyanakvoan nézi amint emberek rossz befegtetést csinálnak.

egy Starsky és Hutch rajongó.