Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szmissz.dzson (törölt)

0 bejegyzést írt és 126 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előzmények:Bevezető részA Szarajevói LokiA II. Világháború végét követő évben, 1946-ban, két egyesület összevonásával (Sloboda és Udarnik) Torpedo néven alakult meg a focicsapat. A névválasztás egy Szovjetunióból visszatért szarajevói atyafinak köszönhető, akit…..
Furcsán hangozhat, de a szcientológia berkein belül eltöltött évek során talán a karácsony és újév közötti időszakok teltek a legrosszabbul.Az év többi részében sem volt túl szívderítő dolog az egyháznak robotolni, de az egyik legrosszabb időszak az év utolsó hete volt…..
Pilu Sunyi kisdobos 2010.12.22 08:25:00
 Már idejét sem tudom, mikor esett meg, mikor a büdösnagymagyar Internetben, a Kurucinfó VS Tomcat vitában Polgár Tamás kijelentette Novák Eődről, hogy ő maga a Kuruc.info (fő)szerkesztője. Tomcat megnyilvánulása nem lehetett minden alap nélküli, hiszen maga is szerkesztette…..
Ez az igazi rock and roll, magyar biztonsági őr módra. A hét legviccesebb sztorijában Lacza azt kiáltotta, hogy Rock and roll baby, rock and roll., erre körbevették a Sportaréna biztonsági pitbulljai. Ha agyonverik, olyan híres lehetne, mint James Dean. update 1.: Máris itt a durva…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.11.04 15:54:09
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..
Dr. Fazekas Péter, az Euronics üzletlánc ügyvezető igazgatója, az üzletek egy részét üzemeltető Vöröskő Kft. egyik tulajdonosa kilépett a szcientológia egyházból. Kérte valamennyi ott tárolt adata törlését, és már nem tagja a szcientológia egyháznak.Az értesülés…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.10.27 10:27:52
@Translator +X+: nagy fájdalom ez neked, mi? :D
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.10.25 08:26:06
@rezo_O: fatboy slim dj-ként egy kalap sz.rt nem ér, hiába overbookolják akár 10 évre előre is.
Miskolc a jelek szerint kemény hely annak, aki önfeledten akar vásárolgatni, akár csak élelmiszert is. KecskeDotyi fél órán belül bement egy Tesco Expresszbe és egy Sparba, az első helyen a kiírthoz képest háromszoros áron akartak eladni neki egy virágot, a másodikon pedig olyan…..
A Magnetic Man megöli a saját stílusát, és tovább rombolja a legendát a híresen jó brit zenei ízlésről. Carl Barat és Pete Doherty Libertines utáni karrierje között tovább erősödik a párhuzam. A Punnany Massif intelligens módon szórakoztat, az ország egyik elsőszámú…..
Én olyan "bele a vaktengerbe" típusú rák vagyok, nem gondolkozom sokat, a számlára nyomtatott 10-12 százalékos felszolgálási díjat is világ életemben elfogadtam a borravaló kimosakodott szinonimájának. Ennek megfelelően ahol ilyet láttam a számlán, ott annyit adtam,…..
Nem volt lehetséges megrendezni az olasz-szerb meccset. A mérkőzést 20 óra 50 perckor kezdték volna el, de a szerbek szektorából jóval a hivatalos kezdés előtt füstbombák repültek be a pályára. Már ekkor felmerült a kérdés, hogy megrendezhető-e a genovai mérkőzés. Nem…..
Gondoltuk, a szeptember már csak egy ilyen csendes, békés, kiegyensúlyozott hónap lesz.Házi szerzőink mintha csak összebeszéltek volna, egyforma lelkesedéssel kímélték magukat és nem érkezett levél az olvasóktól sem.Egészen a mai napig. Regi megrökönyödését és mélységes…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.09.29 11:25:03
László külső wichestert vett az Auchanban és nem kapott hozzá magyar nyelvű használati utasítást. Be tudta üzemelni, de azért visszament és rákérdezett. Némi kutakodás után a válasz annyi volt: nincsen. Szabad-e ilyet, kérdezi. Tudtommal nem. Hétköznapi bosszúság alant:Lehet…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.09.20 10:27:10
Kikerült tegnap egy poszt egy ingatlanirodáról, amiből azóta eltüntettünk naiv ügyfél egyre aggodalmasabb kérésének eleget téve a cég nevét:Legytek szívesek a tegnap hozzátok elküldött ingatlan csalásról szóló blogomat (most "Óvakodj a jóságos ingatlanostól!"…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.09.16 10:55:15
Üdvözlöm!   Nem szeretnék hosszasan írni. Gyorsan vázolom a történetet.   A munka adóm olyan papírt akar velem aláíratni amiben a következő van:   7:50- re be kell érnem a munkahelyemre. ( munkaszerződésemben 8:00 a munka kezdés időpontja). De ez még rendben is…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.09.14 10:36:49
Amióta kitettem a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon című posztot, amelyikben Papp Zsombor elmesélte, hogyan okozott majdnem tömegkatasztrófát a rossz szervezés az Eb-selejtezőn, és hogyan vertek meg teljesen indokolatlanul egy szurkolót a biztonságiak, izzanak a kommentek és…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.09.09 08:23:24
w Játszani is engedd! 2010.09.08 06:30:00
Végül, lassan, lomhán megérkezett a vasseprű a köztévébe, kisöpörni onnan a reakciót, a nemzeti együttműködés ellenségeit. Sajnos – és ez itt egy országos jelentőségű sajnos – továbbra is az a jelszó, hogy aki nincs velünk, az van ellenünk. Kevés olyan tévés…..
Tisztelt Jogászok!A mai nap találtam rá a honlapjukra. Ami az üzletkötők blogbejegyzéseit tartalmazta, kerüljétek el a biztosítókat c. részben.Én is egy biztosítónál dolgozom.Itt ebben az évben egy olyan érdekeltségi rendszert dolgoztak ki, ahol 5 féle csoportra osztották fel a…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Nehéz eldönteni, hogy a "cifra" vagy a "falmelléki" jelző fejezi-e ki pontosabban ez a bankos sztorit. Az egész úgy indult, hogy a GVH három ügyben elmeszelte a bankot, amelyik egyoldalúan kiszúrt a lakáshiteleseivel, amennyiben ultimátumszerűen és indokolatlanul…..
„Ő hívott randira és rossz vége lett a dolognak, mert kiderült, hogy volt barátja, aki utólag meg is fenyegetett” – hogyan hívsz randira egy lányt, akinek egyelőre még csak a nevét tudod? Még semmi nem történt köztetek (de nagyon szeretnéd) és érzed, hogy a…..
„Mi lesz, ha egyszer „máshogy” is beleül egy férfiba?? Engem nagyon zavar, de lehet, hogy bennem van a hiba, és én buktam el a teszten” - következő Levélírónk a jelenlegi barátnőjéről mesél, akivel csak egyetlen baj van: minden pasival túlságosan közvetlen,…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.09.06 12:43:58
Subba Ne baszakodj az írekkel 2010.09.03 14:54:00
Hogyan reagálnak az írek a Guns n Roses kilencven perces késésére? Üvegekkel. ..
szmissz.dzson (törölt) 2010.09.04 13:24:21
Odakint majd szeptember 14-én jelenik meg, a DVD-verzió $59.9, a Blu-ray pedig $69.97 lesz, és a következő extrákat fogja tartalmazni: "A Fringe mitológiája" 6 rész kulcsfontosságú jeleneteinek kielemzése A laboratórium bemutatása John Noble-lel és Rob…..
szmissz.dzson (törölt) 2010.08.10 10:05:16