Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kattrin

0 bejegyzést írt és 97 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsi Ház Virágom, virágom 2012.10.25 15:53:09
A fiaim elég gyorsan beleszocializálódtak abba, hogy anya a szerelmétől mindig kap virágot. Hol csak egy szálat, máskor meg egy szép nagy csokrot. Hamar megtanulták, hogy anyát ilyen apró figyelmességekkel boldoggá lehet tenni, és most már a nagybevásárlásról is virágcsokorral…..
Én is dohányzok, de azt gondolom, joggal várhatnám el, hogy az orvosom a rendelési idejéből ne fecséreljen el ilyen jelentős időt a szenvedélyének hódolva, hanem arra fordítsa, amiért ténylegesen ott van, azaz vizsgálja a betegeket és a 4 óra letelte után dohányozzon. Tisztelt…..
Kattrin 2012.10.24 12:58:59
@Tempus-Anh: Jézusom, te normális vagy? A rosszindulatodnak tényleg nincs határa, ugye?
Azt mondta, hogy 18 évesen ne foglalkozzak a szexuális élettel.Annyira stresszes lettem, hogy el is sírtam magam. Tisztelt Praxis blog!   Nemrég találtam rá az önök oldalára és nagyon örülök neki, hogy itt elmondhatom a velem történteket. Azt szeretném ha a nevem nem kerülne…..
Az év eddigi legdurvább áramos sztoriját olvashatják egyelőre két felvonásban. Naiv ügyfél újonnan vásárolt lakásában 2,5 hónappal a beköltözés után az ELMŰ váratlanul leszerelte a mérőórát. Mint utólag kiderült, az átíráshoz hiányzott valami dokumentum, de erről sem…..
Kattrin 2012.09.24 12:00:16
@IP gyűjtögető: "Félreláttak"???? LOL
A Homár nem tudná megmondani, hány helyen lehetett volna még elkészíteni ezt a fotót, amit Tatu Monk a Mammut Matchben lőtt, de legközelebb majd jobban figyel: A képen a Mammut 1 bevásárlóközpont alagsorában található, nagy Match közért egyik futószalagja látható. A fotókon…..
Kattrin 2012.09.11 21:47:48
@peppe83: ne menjen sparba, ott kirakják mindenre, hogy akciós, közben nem is, magasabb áron számolnak. sparba soha többet!
Egy ausztrál vetélkedőben történt, hogy a játékos elkezdte sorolni a magán- és mássalhangzókat, amikből majd valami szót kell neki összeeszkábálni, de ez lényegtelen is, mert kit érdekel, ezen magában nem is lehetne röhögni önfeledten, de azon már igen, hogy szépen lassan a…..
Kattrin 2012.07.13 00:16:45
@Vittore.: Ha csak egy hibás karakter lenne... De rendszeresen tele vannak ilyenekkel a cikkek. Ha már cikket ír, miért nem olvassa át posztolás előtt csak egyszer? Nem ez rabolná el a drága idejét.
Kattrin 2012.07.13 01:27:28
@sixx: Ez meg a másik, hogyha írsz is kommentet, az mind nagyon durva hangnemű és lekezelő. Még nem láttam tőled olyan kommentet, amiben nem ugatod le az egyszeri hozzászólót. Persze valakin le kell vezetni a frusztráltságot, de ez akkor is gusztustalan.
A strand nem a Homár kedvenc helye, ezért hálás, hogy mások letesztelik helyette ezeket a helyeket. Promontor az agárdi Napsugár strandon állapította meg, hogy napsugár az van, árnyék viszont alig. Andrásék a Tóbíró strandot próbálták be, ám amikor otthagyták a cuccaikat 10…..
 „Minden férfi csak azt akarja!” „És ha azt se akarná?” Senki sem akar túl bonyolult kapcsolatot, de senki sem akar unalmas kapcsolatot sem. Milyen legyen egy nő, csábító vagy inkább visszahúzódó, törekvő vagy inkább visszafogott, tudja, hogy mit akar, vagy bízza magát a férfira, odaadó legyen,…..
Biztos mások is észrevették, hogy negyedévente 25%-kal drágul minden már egy ideje, de Döbbent vásárlót már megcsapta a hiperinfláció szele: Tegnap este döbbenten tapasztaltam, hogy a Tesco Expressz Fehérvári úti új üzletében milyen durva árváltozások is tudnak lenni. Egyik…..
Kattrin 2012.07.09 22:00:49
@Leadfoot: Nem tudsz.
A jókedélyű propaganda és az ingyen hajózás lehetősége sokakat megmozgatott, hogy kipróbálják a BKV csodahajóját. Az első horrorsztoriból kiderült, hogy alig lehet rá felférni, több időt tölt kikötéssel, mint amennyit halad, és néha még a hajó is elfüstöl. A Homárhoz is…..
Kattrin 2012.07.07 10:03:40
@Kattrin: *a poszt olvasása nélkül
Kattrin 2012.07.07 10:31:06
@is: Ha a bérlet neked ingyen van, jó sok pénzed lehet...
Ha ezt ki akarják küszöbölni, akkor csak jeggyel lehetne utazni, de sokan azt is megvennék 'első kipróbálás céljából'.
De akkor meg azon menne a hiszti, hogy nem igaz, hogy egy BKV-s járműre nem lehet BKV-bérlettel felszállni.
Vagy ez vagy az, de bármelyiket is választják, fel kell készülni.
A Siemensnél szó szerint vették a Homár szlogenjét, ezért a nikotinaddikt alkalmaztottakat berakták üvegkalitkákba, hogy ott füstöljenek. Igen ám, de a kalitkák a szabadban találhatók. Télen még nem volt tetejük, amikor beesett a hó, aztán nyárra lett tető, meg 60 C. Ez a…..
Biciklijét váró Bence véletlenül vette észre, hogy a Mali a Homárnak ugyan válaszolt, neki azonban csak annyit mondtak, hogy majd jelentkeznek, ha kitalálták, mi legyen a váltóval: — harmadik felvonás június 18 —Június 18-án kikerült az írásom a Tékozló Homárra, s…..
Kattrin 2012.07.03 19:40:21
Naiv ügyfél nem érti, miért kellene bármit befizetnie július 1-ig bezárólag a Posta Biztosítónak, amikor május 9.-én jelezte nekik, hogy eladta az autóját? Gépkocsimat eladtam április végén, ezt május 9-én bejelentettem a Magyar Posta Biztosító Zrt.nek az adás-vételi…..
Kattrin 2012.07.03 19:33:46
@Manci néni, a szomszéd: Talán ha normális hangnemben megkéred, nem dobta volna be. Nem kell rögtön bunkón nekiesni a másik embernek, ha neked úri kedved éppen úgy tartja. Ha meg annyira zavar a szórólap, akkor írd ki a postaládára, hogy nem kéred. De ehhez ugye már kéne egy kis sütnivaló.
Árpa Attila végül elnézést kért, amiért a Facebookon olyat buzizott, hogy ezért díszhelyet kaphatna a melegfelvonulás ellen szervezett tojásdobáláson. A médiaszemélyiség, rendező, színész és tévés producer azért akadt ki, mert az RTL Klub nem akarta bevágni az arcát a…..
Kattrin 2012.07.03 12:06:38
@papilloma: Ettől függetlenül tele van helyesírási és elgépelési hibákkal a cikk, de ezt már megszokhatta a kedves olvasó.
Lassan 100% fölé emelkedik a Tescóban a magyar termékek aránya: a Pólus Centerben lévő Tescoban készült a csatolt kép. Felhívnám a figyelmet a származási országra...Üdv,Gergő ..
Na, Attilánk kimondta, amit oly sok helyről hallott, buzik vannak az RTL Klubnál, sokan, sőt, mind az, ráadásul sértett buzikról van szó, nem azokról a rendes fajtákról mint a Modern családban az a nagydarab meg a szakállas, nem, gonosz, kicsinyes, rosszindulatú buzikról ír a…..
Tímea egy Ikea konyhabútorba épített Whirlpool gáztűzhelyet szeretett volna működésre bírni, de a két cég között nem elég olajozott a kommunikáció: 2009-ben vásároltunk egy komplett konyhát háztartási gépekkel az Ikeában, amelyekre 5 év garancia van. Már a beszerelés…..
Kattrin 2012.06.28 18:34:47
@Harlequin: Csak úgy én se főzök. Minek azt?
  Jó hír a smucig Ryanair utasainak, hogy a Budapest Airport megkegyelmezett nekik, és nem kell aluminizált kohászruhát szerezniük, ha repülni akarnak. A cég napok alatt felismerte a Pulitzer-várományos fotótémát, ahogy a hagyományosan 30-45 perces szabad ég alatt várakozás…..
Kattrin 2012.06.21 03:38:38
Vajon üzleti megbeszéléseket is folytatnak közben vagy csak trécselnek? Van két szék is, szóval akár négyesben is el lehet ücsörögni ebben a mellékhelyiségben aztán időnként cserélnek. Azt hittem ilyen csak az ókori Pompejben volt... (forrás: lovely listing)…..
Kattrin 2012.06.17 15:03:49
@vornia: nem hiszem, hogy valaha is rá fogok ülni férfiként...
Akkor ez most férfi wc?
:)
KecskeDotyinak se jogosítványa, se útlevele, így aztán elég nehéz pótolni az összes többi iratát, amikor elhagyta a személyijét is: Ismét megosztanék veled egy sztorit, hogy egy életre megjegyezd, fényképes igazolvány nélkül senki vagy, nem is létezel. Voltam annyira…..
Kattrin 2012.06.14 10:08:53
1.
Kattrin 2012.06.14 12:25:26
@igazságos: én is fénymásolt tajkártyával járkálok, és jól megvagyok vele évek óta...
A mai napon egy már szinte a végletekig lerágott csontot fogok újra elővenni; az anekdotákat. Ezzel a témakörrel ebben a bejegyzésben már foglalkoztam. Hogy miért van erre szükség? Egyszerűen azért, mert az alternatív gyógymódok és a tudomány alapú gyógymódok képviselői között az egyik legfontosabb…..
Kattrin 2012.06.14 11:48:25
Nagyszerű ajánlattal állt elő az HBO a Trónok harca rajongóknak: 30 000 dollárért, azaz 7,2 millió forintért (plusz 1800 dollár szállítási költség) hozzávágnak az emberhez egy életnagyságú Vastrón replikát. Az ülőalkalmatosság mellesleg műanyagból készül, na ja, miot…..
Laci tumblren lőtte ezt az egészen bizarr történetet. Hogyan büntethet a VII. kerületi parkolótársaság Újpest külterületén? Kollégám egy eldugott kis újpesti utcában lakik, és reggelre rajta volt a kocsiján egy büntetéses mikuláscsomagot, miszerint nem megfelelő irányban…..