Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TaDaM

0 bejegyzést írt és 86 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár nagyon szeretjük a negyvenes évek fővárosának stílusát, mégis úgy éreztük, itt az ideje valahogy megfékezni a Batman- és horrorrajongók ámokfutását a blogon. Éppen ezért újabb kérdést intézünk a Nemzethez: Önök szerint melyik épületünk szerepelhetne a Csillagok…..
Megérkezett a világ első e-papírral készült újságborítója. Ha a technológia elterjed, annyi előnye sem lesz a nyomtatott újságoknak, mint eddig, vagyishogy ott legalább nem folyik ki az ember szeme az agresszíven villodzó hirdetésektől. Erre vártunk olyan fenemód? Tessék: ..
 Az alábbi levélíró a macskamérgező szomszédját sajátos módon intézte el, és korántsem biztos, hogy megússza eljárás nélkül. Tipikus helyzet, amikor jogszerűen szinte nem lehet mit tenni, és a végén a felbőszített sértett fél kerülhet kellemetlen jogi…..
Hóbelevanc Segélyből alkohol 2008.09.01 15:00:00
Nem a technika legújabb vívmányáról van szó, annál sokkal egyszerűbb az eset, de ne rohanjunk ennyire előre…A tegnap esti Naplót nézve eszembe jutott a klasszikus riporteres anekdota, amiben a kérdezőnk keményen állja a sarat, és megpróbálja legszebb színekben lefesteni egy…..
TaDaM 2008.09.01 16:12:34
Ha ti is lemaradtatok volna véletlenül a közszolgálati tévé eme remek alkotásáról, Áron jóvoltából bepótolhatjátok a mulasztást. Párkapcsolati dráma és tipródás a református főiskolások életében, remek színészi alakítások, dialógusok és dramaturgia, minden perce…..
TaDaM 2008.08.22 21:09:11
Budapest Ne fikázd a BKV-t! 2008.08.21 13:03:00
BKV-s ismerőseim szerint Vitézy Dávid (a közlekedési vállalat független, de a Fidesz által terelgetett felügyelőbizottsági tagja) pszichopata, továbbá homoszexuális, ráadásul még mindig az anyjával él, nem jó ember. Nyilvánvaló, hogy a BKV-s ismerőseim Vitézy Dávidot nem…..
Nem kéne itt tévéajánlózni, meg bohóckodni mindenféle huszadrangú hülyeségek ajánlásával, hiszen ma lesz az Egy maréknyi dollárért, és amögött minden film háttérbe szorulhat (Duna, 21:15). De mégsem függesztjük fel az ajánlást, mert ugye hátha van, aki nem szereti a…..
TaDaM 2008.08.03 23:57:19
Na, ezt a logót látta-e már valaki? Egyelőre beta változatban fut, de látszik, hogy sem idővel, sem földi javakkal nem bántak szűkmarkúan, akik a profán tartalmak ellensúlyozásaként útjára indították a GodTube videómegosztó oldalt. Egyszerű, jól áttekinthető, de…..
Irodaházban vagy áruházban dolgozó rabszolgák kedvelt szórakozása elképzelni, mekkorát kaszálnak az illetékesek az italautomatákon. Nekem voltak automatás haverjaim, akik egy darab géppel már olyan jól ellustultak, hogy külön embert vettek föl a pénz kiürítésére, kettőből…..
Idióta kacatok Kilincs a WC-hez 2008.07.19 19:15:00
Vajon mit is formáz a kilincs? Erről mindenkinek eszébe jut, hogy az ajtó mögött mi rejtőzik.TrendsNow..
TaDaM 2008.07.19 19:50:16
Subba Zabálj lógva 2008.07.10 09:34:00
Újabb teljesen értelmetlen dologgal bővült a Haszontalan Szolgáltatások tára. A Dinner in the Sky egy vacsorát kínál ötven méter magasban. A józan eszű paraszt - kedves olvasóink - természetesen ilyenkor arra gondol, hogy felviszik őt valamiben, ott eszegethet és közben…..
TaDaM 2008.07.10 09:46:09
Klipkritika - Desperado: Kerek az életA magát találóan Depsperadónak (sp.: kétségbeesett) nevező formáció már legalább egy évtizede jelenik meg újabb és újabb igénytelenségekkel a pop-piacon. Már az együttes neve nagyon ötletes. Látszik mögötte a nagyívű művészi…..
autózz! Made in China 2008.07.03 08:22:00
Akik nagyon unatkoznak így nyáron a munkahelyükön vagy épp otthon, azoknak MiszterMuhaha nagy szivességet tesz, mert az átlagosnál hosszabb és ezzel együtt igen élvezhető ijesztőnek induló, de röhögőgörcsben végződő történetet küldött nekünk. Mi meg naná, hogy kitettük,…..
Elképesztő és undorító dolog, hogy néhány bulvárpina önmarketingcélú nyivákolása miatt bezárták egyik kedvenc blogunkat, a maga ocsmány módján szupervicces Dugnámot. Vezérkan, a zseniális megmondóember mindig megmondta, melyik tévés macát miért és hogyan dugná meg.…..
Nem sikerült kidrukkolnunk, van angol párosítás, de a gondviselés egyelőre megmentett minket egy mámorító Liverpool – Chelsea-től. Egyelőre. Szinte bizonyosra vehető, hogy aki BL-t akar nyerni, annak angol csapatot kell kardélre hánynia május 21-én a moszkvai döntőben, de…..
 A Heti Hetesben politikust aláznak, de nagyon. Fletókát. Hogy ugye kampec. Vége. Alkalmatlan. A Népszavában Debreczeni kesereg és félti az országot, hogy most mi lesz. A kőbalos kolléga mondja: „ezekre nem fogok szavazni 2010-ben, jöjjön inkább e Fidesz”.  Hát…..
Irtó kiváncsi vagyok, hogy elterjedt állapolgári sport-e a hülye szavazások szavazólapjainak firkálós megbecstelenítése. Hamlet ugyanis elküldte nekünk a fotóbizonyítékot arról trágáran populista üzenetről, amit vasárnap az urnába dobott. Na de voltak-e követői? Volt-e…..
Most induló új rovatunkban olyan játékosokkal foglalkozunk, akik több poszton is képesek voltak világklasszis produkcióra pályafutásuk során. Első kiválasztottunk nem más, mint a ’90-es évek spanyol labdarúgásának egyik legnagyobb alakja, Luis Enrique Martinez García, aki…..
Subba Géza, aki jogász 2008.02.29 15:44:03
Egyfelől úgy tűnik, hogy a - magyar - Playboyban átvették az irányítást a rendőrök és ennek köszönhetően a hivatalos hatósági közlemények robothangneme végre megjelenhetett a lap fülledt hasábjain is. Másfelől, Géza, aki jogász, elvárja a nőtől, hogy lenyelje az…..
TaDaM 2008.02.29 15:48:16
Hétvégén semmi komoly poszt ...A zárás utáni pohárösszeszedés és a mosogatóba juttatása már komoly nehézséget okozott szegénynek. Megnéztem volna másnap reggel milyen fejet vághatott a főnöke :-)   ..
A PR-osokkal szemben mindig volt egy előítélet bennem, a hosszú mauritiusi sajtókörutak, pazar wellness-hétvégék és nagy összegű hirdetésekkel elcsendesített oknyomozgató lapok nem annyira légből kapott legendái miatt. A Pannon viszont most minden eddiginél őszintébben keres PR…..
Torkonakadt Csütörtök-kollekciónk nem lenne teljes legalább egy étterem válasza nélkül. Szerencsénkre, illetve Ambrus szerencséjére a Kisrabló nem engedte el a füle mellett naiv ügyfele panaszát (3 óra várakozás után sem a rendelést kapták meg), úgyhogy a pincérnőjüknek…..
Subba Subba szív Velöntájndéj 2008.02.14 14:45:00
Borzasztóan törtük ám a fejünket, hogy mivel kedveskedjünk szerelmetes látogatóinknak a mai jeles nap alkalmából, de egysejtű agyunkból nem pattant ki annál jobb gondolat, hogy egy igazán szívből jövő videóösszeállítással jelentkezzünk a legigazabb érzés ünnepén.…..
Szép összefoglalás a női lélek összetettségéről: "ha felhős volt az ég, hogy nem lehet barnulni, ha sütött a nap, akkor égetett" - hát így vigyetek bárkit is nyaralni Tahitire.  Sziasztok! Okulásul szeretném ezt közzétenni. Férfiak, vigyázzatok! --- 2007…..
comment:com Vért frissít a Tv2 2008.02.11 12:22:28
Legutóbb még csak a próbafelvételen elhullajtott információkat szedtük fel a Tv2 dohányzójában, meg tippeltünk, de most már tudjuk. De tényleg. Íme a Tv2 tavaszi új műsorainak műsorvezető-gárdája, akiket több fordulós castingon választott ki a csatorna több tucat jelölt…..