Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth-Szenesi Attila

86 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennél jobb sajtótájékoztató ebben az évtizedben már nem lesz. Egy napja bukott meg Simon Gábor, az MSZP elnökhelyettese, aki vagyonnyilatkozatában elfelejtette feltüntetni, hogy egy osztrák számlán negyedmilliárd forintnyi valutát parkoltat. A korrupciógyanúba keveredett…..
A péntek esti történelmi 1-8-as focivereség után - különösen a milliárdos állami stadionépítések tükrében - sokan várták, vajon mit szól a miniszterelnök a világraszóló égéshez. Nos, válaszul Orbán szombat délután 3 körül a facebookon kiposztolt egy képet egy másik…..
Megújult a Liberálisok honlapja. Aki nem tudná: ez Fodor Gábor nem létező pártja, amelyik facebook-bejegyzésekkel és sajtótájékoztatókkal próbálja a létezés látszatát kelteni. A párt egyetlen célja, hogy Fodor Gábor az MSZP listáján parlamentbe jutást érő helyet kapjon,…..
2909 emberes választókerületben tartottak időközi választást vasárnap Vácon. A részvétel 30 százalékos volt, vagyis olyan 870 ember mehetett el szavazni. A 870 emberből a győztes fideszes jelöltre 384 szavazott. Szép eredmény, mondhatnánk, három év kormányzás után tud a…..
Volt abban valami elborzasztó, amikor Bajnai Gordon, aki mégiscsak egy volt miniszterelnök, tavaly októberben összeállt Juhász Péter Milla-alapítóval és Kónya Péterrel, a Szolidaritás elnökével. Azzal a céllal szerveződtek, hogy leváltsák az Orbán-kormányt, a valódi üzenet…..
Surján Lászlónak, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőjének éppen húsvét hétfőjén támadtak technikai problémái a facebookon. Azt írta reggel, hogy "kitettem egy locsolkodó képet, kint is van, látom a fényképek között, de az idővonalról eltűnt. amint az előbbi…..
Nem is szaporítanánk a szót. A lényeg: Mesterházy-Berérte-Orbán-Viktort-Attila szerint a minket körülvevő világ nem olyan bonyolult, mint elsőre látszik. Ha már működne az MSZP által kezdeményezett, gyűlöletbeszéd elleni etikai bizottság, akkor a nagykanizsai menóra fémága…..
                                           ..
Best of Adél BUÉK 2012.01.01 16:38:30
Lehet, hogy mégis igaza volt Tóth Gy. László politológusnak, és a kerékpárosok „rendkívül sok kárt okoznak”? És nemcsak Budapesten, hanem már vidéken is. Elborzadva olvastuk a Délmagyarország bűnügyi beszámolóját. Hódmezővásárhelyen egy ittas biciklis…..
A 2009-es U20-as 2011.05.31 09:44:00
Egy tavaly decemberi, úgymond oldott hangulatú interjú után azon nem csodálkozunk, hogy Gyurcsány Éva, a volt miniszterelnök nővére csatlakozott a „Tiltakozunk!!! NE Gigi és Anikó vezesse az Alekosznak valót!” facebook-csoporthoz, sőt hozzá is szólt: „Nézni…..
Best of Adél Megyünk, pápá? 2011.04.29 23:19:00
Best of Adél Beee 2011.04.29 23:08:00
Best of Adél Harangozás Gyulán 2011.04.29 22:38:18
Orbán Viktornak annyi. A veszély Tolnából, az ország harmadik legkisebb megyéjéből leselkedik rá, ahol a teol.hu tudósításának címe szerint „Nagy dobásra készül az MDF és az SZDSZ”. A cikkből kiderül, hogy azért nem eszik annyira forrón a kását, inkább csak…..
Tóth-Szenesi Attila 2011.01.06 12:32:43
@Alisca: igazad van, félreérthetően fogalmaztam, lakosságszámban második (legalábbis remélem)
Vége a szócséplésnek, a fülkeforradalom nem tűri a lotyaszájúságot. A harmadik magyar köztársaság alighanem egyik legrövidebb reagálását szülte meg Szijjártó Péter. Az előzmények nem érdekesek, akit mégis érdekel, itt elolvashatja>>> Reagálás Kovács László…..
Már megint egy zseniális MSZP-s sajtóközlemény, az aktualitását a nemzeti gyásznap adja. Az MSZP szerint az 1956. november 4-én elhunytak a rendszer megtisztítását akarták. Biztos voltak ilyenek is, de hogy minden, a szovjet tankokra molotovkoktélt hajító pesti srác csak…..
"Nem nekem kell tudnom" – mondja Selmeczi Gabriella az Indexnek adott interjúban arra a kérdésre, hogy mekkora volt a magánnyugdíj-pénztárak átlagos hozama. Honnan is kéne tudnia, hiszen ő csak a nyugdíjvédelmi megbízott, akit azután neveztek ki, hogy a kormány…..
Egy emberként siratjuk szlovén barátaink bukását, ugyanakkor büszkék vagyunk eddigi menetelésükre, egyúttal megígérjük nekik, hogy Donovan koponyájából hörpinthetik majd fel a bosszú rakijáját. Ma este nem számolgatunk, ezt meghagyjuk a zsebtudósoknak. Egyetlen dolgunk van:…..
Tóth-Szenesi Attila 2010.06.23 20:28:59