Regisztráció Blogot indítok
Adatok
$Norbert$

57 bejegyzést írt és 323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Fesztiválozók, Cikkeink, fényképeink és minden hasznos információ, amit közölni szeretnénk rólunk nektek...átköltözött a http://blog.marketingfesztival.hu címre. Üdvözlettel: A szervezők..
A kulisszatitkok, érdekességek mindenkit érdekelnek. Miért lenne ez máshogy a Magyar Marketing Fesztivál közönsége, látogatói kapcsán? Íme néhány kulisszatitok, érdekesség, ami talán közelebb hozza hozzád a IV. Magyar Marketing Fesztivált, amit 2017.01.26-án rendezünk meg...
Az utóbbi év tartalommarketing-trendjeinek (promótálás, interaktív történetmesélés, epizódikus tartalmak, közösségimédia-kommunikáció, befolyásolás) fontossága tovább növekszik újabb ajánlásokkal és elemekkel. Nézzük is ezeket!  ..
Már tavaly is hatalmas sikert aratott a nyomtatott Magyar Marketing Fesztivál jegy, így idén is nyomtattunk belőle, hogy a kedves látogatóinkat meglepjük vele, és ők ezt karácsonyi ajándékként is felhasználhassák. A jegy nem csak egy exkluzív minőségű, kézzel fogható konferencia belépőjegy; nem…..
Kétségtelen, ma már a mobilkészülékek és közösségi média világa határozza meg életünket. Hatással vannak a munkánkra, az életünkre, a szabadidőnkre. Cégvezetőként, vállalkozóként (vagy "csak" online kommunikátorként) tudd meg mire kell odafigyelned, és felkészülnöd ezek kapcsán, 2017-ben. Ismerd…..
A tavaly 1200 résztvevővel megrendezett, telt házas marketing konferencia minden eddiginél erősebb szakmai programmal és „show”-val érkezik immár 4. alkalommal,  2017.01.26-án, a szervezők szerint. Az esemény célja – már már hagyományosan – a várható, 2017-es év üzleti- és marketingtrendek…..
Addig is nézzük meg, milyen volt a III. :)..
Rengeteg lehetőséged van, hogy rávedd az embereket, hogy azt csinálják, amit akarsz – anélkül, hogy valaha rájönnének arra, hogy rábeszélted őket. Akár azt szeretnéd, hogy az emberek kedveljenek, értsenek egyet veled, vagy megvegyék a termékedet, használd ezeket a tippeket,…..
Patricia Sellers, a Fortune újságírója már 30 éve. Az üzleti lapnál eltöltött idő alatt számtalan interjút készített ügyvezető igazgatókkal, milliárdosokkal, és más titánokkal is arról, hogy mi tette őket sikeressé? Ebben a cikkben az ő tapasztalatából…..
Használd a testbeszéd csodálatos erejét, hogy mindig jó első benyomást tehess. Harvardi kutatások bebizonyították, hogy azok a diákok, akik megnéztek egy néma videót egy professzorról, tanítás közben, 2 másodperc alatt értékelni tudták a professzor előadását,…..
Ismerjük őket, név szerint, hírnév szerint. Ők az élő legendák, akiket konyhanyelven egyszerűen csak szuperhősöknek hívunk. Ők azok a vállalkozók, akiknek sikerült, bármennyire is valószínűtlennek tűnik, és túltettek bárki legvadabb álmain is. Hogy csinálták? Mi vitte…..
Néhány gazdag és híres cégvezetőnek meglehetősen furcsa hobbija van. A hobbik nagyszerűek arra, hogy segítsenek levezetni a munka során felgyűlt feszültséget. De tudtad, hogy a hobbik képesek felturbózni az intelligenciádat? Ha a legelfoglaltabb cégvezetőknek és milliárdosoknak…..
A III. Magyar Marketing Fesztivál igyekszik a legjobb partnerekkel, cégvezetőkkel együttműködni és az ő sikereiknek ennek igyekszünk is terat adni. Bemutatni személyüket, cégüket, küldetésüket. Ezt a - partnerek számánál fogva hosszú - sort kezdi meg Lelkes András, az…..
Pontosan tudom, hogy mit tettél idén: Láttad már a III. Magyar Marketing Fesztivál programját, láttad a 15 TOP-előadó nevét, bemutatkozását; Láttad a 15 TOP-témát is, amit piackutatás alapján választottunk ki. Tudod, hogy tavaly is nagy sikert aratott networking terem, ahol…..
Szeretnéd, hogy a 2016-os éved sokkal eredményesebb legyen, igaz?  Akkor  fókuszálj a munkád és a magánéleted közti egyensúly megteremtésére! Az irányításod alatt dolgozó csapat vezetőként néz rád, így érthető ha azt mondjuk, a kiégés nem opcionális megoldás…..
Nagy újításokat vezetett be a NAIH (Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság) az adatvédelmi nyilvántartással kapcsolatosan. Ez mindenkit érint, akinek már van nyilvántartási száma, akinek majd csak lesz, vagy aki bármilyen módon (valljuk be, jobb esetben ez mindenkire…..
A legtöbb vállalkozó elvesztegeti az idejét. Ha pedig nem szeretné elvesztegetni, akkor időmenedzsmentet, munkahatékonysági praktikákat tanulnak és alkalmaznak - általában kétféleképpen: próba jelleggel vagy totál hibásan. A most következő tippek- és időmenedzsment gondolatok…..
Az Entrepreneur magazin összegyűjtötte 10 szupergazdag és világszerte ismert vállalkozó reggeli rituáléját. Mit csinálnak ezek a szupergazdagok másképp? Talán ebből a cikkből kiderül. Mark Zuckerberg, a Facebook alkotója 8 órakor felkel, ha előtte nem dolgozott egész…..
Úton vagyok a Föld körül, és már 32.000 km-t megtettem, hamarosan körbeérek!Vajon ki mondhatja el ezt magáról?..
Már régóta bennem van a megfogalmazódott késztetés, hogy leírjam nektek a nem túl finomkodó véleményemet a magyar marketingesek csapatával szemben. Nem célom magamra haragítani egy marketingest sem, hiszen rendkívül értékesnek találom egyébként ezt a szakmát. Számomra a…..
Szabad egyáltalán reagálni egy olyan írásra, amelynek már a címe is általánosít? Nagy karriert futott be ma a szakmai csoportokban és az Index címlapján egy blogbejegyzés, amelynek a címe: A magyar marketinges minden, csak nem kreatív Első olvasatra csak továbbléptem,…..
A szolgáltatásod kiváló. Az ügyfélszolgálatod jobb nem is lehetne. A céged makulátlannak tűnik. Még sincs egy hűséges vásárlói bázisod, ezért mindig új és új vevők megszerzésére kell költened a marketingbüdzsédet. Az új vevő pedig drága. A szomorú igazság az, hogy…..
Attól függ. Ha vásárolgató turista vagy, akkor a Váci utcában. Ha partizni mennél, akkor valahol a Deák tér és a Király utca között. A legnépszerűbb és legforgalmasabb utcák ugyanazt jelentik egy vendéglátósnak vagy boltosnak, mint amit neked jelent a Google találati…..
Mindenki tudja, hogy Facebookon nem lehet eladni, ugye? Akkor mindenki rosszul tudja. Mert az alábbi cégeknek nem szóltak erről, ők nem azzal foglalkoztak, hogy a marketingesek szerint mit lehet és mit nem, és hogy a Facebook papíron mire való, hanem kimentek és szemet…..
Az AdWordsben bámulatosan egyszerű pénzt pocsékolni. Maga a Google ajánl neked olyan alapértelmezett beállításokat, amelyekkel látványos, de semmit nem érő kattintásokból szerezhetsz jó sokat. Persze nem sok konverziód lesz így, de téged megnyugtat a jó sok átkattintás, a…..