Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shitbuster

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kutyaszar video 2008.11.30 21:23:00
Mákos Briós-Kutyaszar Fesztivál from nn gerilla on Vimeo...
kutyaszar sajtó+klip 2008.11.24 21:56:00
mákos briós kutyaszarfesztivál 2008 from nn gerilla on Vimeo. -BLIKK -FIGYELŐ -ORIENTPRESS  ..
kutyaszar Kutyaszar Fesztivál 2008.11.20 19:35:00
Mákos Briós-kutyaszar fesztiválidőpont:2008. november 22. 11h-12hhelyszín:1065, Budapest, Hajós utca 14. szám előttMű-kutyaszarral borítjuk el a hajós utcát!          Az NN (nomen nescio/noname/név nélkül) szerveződés első utcai…..
kutyaszar Egy ágyban a szarral 2008.10.30 16:54:48
Nem érdekes hogy otthon hogyan csinálod, de az utcán szedd össze a kutyaszart. A szomszédos Pozsonyban készült társadalmi célú hirdetés elég hatásos: ..
Évek óta csendes az Index fórumban indult kutyaszar topic. Pedig a helyet azóta csak rosszabb, a kutyaszar több, nem is beszélve arról, hányan betegedtek meg az utcai kakától az elmúlt években. A vitaindító hozzászólás ma is aktuális, a fenti képet sajnos nem egy budapesti utcán,…..
A kutyaszar nemcsak undorító, hanem veszélyes is. Például megvakulhatnak tőle a gyerekek. Évente kb. tizenöten. "Minden évben körülbelül tizenöt kisgyerek vakul meg a kutyák ürülékében található baktériumok miatt. Ez elsősorban azokon a helyeken - főleg a…..
kutyaszar Szar a faliújságon 2008.10.29 11:40:42
Még meleg a Tékozló Homár-nak küldött fotó, melyen megfigyelhető, hogyan harcolnak a pesti lakóközösségek az egyre terebélyesedő kutyaszar-halom ellen. Egy nyolcadik kerületi társasházban például bezacskózzák, majd a kapukra tűzik az udvaron talált kutyapiszkot minden lakó…..
  Egyesek szerint a kaka vicces, a szarbalépés aktusa pedig simán van olyan erős zsáner, mint a banánhéjon csúszás, vagy az ablakból kizuhanó zongora. Nos, ezek az emberek nem a hatodik kerületben laknak. A huszonegyedik század legjelentősebb szarcelebje a South Park sorozatban…..
Ennyi keletkezik Budapest utcáin naponta a legutóbbi, 2005-ben készített felmérés szerint. Három évvel ezelőtt a főváros indított kampányt az utcákat ellepő szarhegyek ellen, mára kiderült: eredménytelenül. Óriásplakátok, szargyűjtő kukák, szippantóskocsik vonultak hadba a…..
  Jogosan feszegette a Lát-Kép egyesület is tavaly a szarásohoz való jog kérdését a fenti videóval. Mi lenne, ha nemcsak a kutyák végeznék ott a dolgukat, ahol éppen kedvük tartja? Vajon az emberszéklet gusztustalanabb a köztereken, mint a kutyaszar? Kevésbbé szeretnénk…..