Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EOX The Selector

116 bejegyzést írt és 99 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Meghallgattam soxor. Aztán kivettem és betettem a Live at Pachyderm címűt.   A dolog úgy kezdődött, hogy írok egy lemezkritikát az Indigenous új lemezéről, mely Chasing The Sun címet viseli és 2006 júniusában jelent meg. Persze mielőtt ilyesmire…..
A seggeteket széjjelrúgom, az tuti. Csináljátok itt a fesztivált! Azt hiszitek, hogy nektek mindent lehet? Idejöttök, szórakoztok, isszátok a hideg söröket, aztán odébb álltok? Hergelitek a kiccsajokat, aztán „úgy” hagyjátok őket? …és még nektek áll feljebb, hogy…..
2012 is fényképeztem koncerteken. Alant azok a képek láthatóak, amelyek valamilyen oknál fogva ....hmmm...a kedvenceim? Az első márciusban készült és a Sear Bliss zenekar énekesét Nagy Andrást ábrázolja. Ez a kép nem éles, viszont zajos. A sajátságos, a Sear Bliss…..
Van némi tiltott gyümölcs jellege a sorozatbambulásnak, ha nagyjából értelmes embernek tartja valaki magát. Nem beszélve róla, hogy haza kell érni hozzá időben. Pisti mostanában mégis rászokott az Autókereskedőkre, ennek gyakorlati haszna is lett a napokban . A mi kis Scottunk…..
Fotó: Kifra Nem egyszerű feladvány a XXI. században is használható friss bluesrockot találni.Nem mondható, hogy meguntam volna Hendrix, Clapton, Gallagher, a Zeppelin, az Animals vagy SRV dalait, de a tény az tény marad: néznék/hallgatnék korszerű, új dolgokat is. Nincs egyszerű…..
Megfagyott Zene Tűz 2011.11.18 12:57:00
  A képen Schrott Péter látható, a Tűzmadár zenekarból...
Megfagyott Zene Főhajtás 2011.11.18 12:42:00
 Ezt a képet is nagyon szeretem.A fotó Benkő Zsoltról készült az A38-on, ahol Kepes Robit búcsúztatták el zenésztársai - és én is. Nagyon szomorú, fájdalmas este volt nekem is, nekik is.A képen - remélem - látszik is ez. A lehajtott fej, összeszorított száj sokat…..
Szeretem, ha koncerteken ekkor vigyorokat lehet látni.Pedig ezt a képet egy ultra-gagyi koncerten sikerült lőni, nevezetesen a 2011-es Magyar Dal Napja című retteneten, a Zöld Pardonban. A képen Egri Péter látható a Mystery Gang-ből. Ezért a mosolyért mégis megérte odamenni...
Megfagyott Zene Átló 2011.11.17 11:18:00
              Ebből a típusú képből szívesen csinálnék egy-két jót is.A gondolat mögötte a ......háromszög, ami igen érdekes jelenség egy fényképen. Ezért próbálkoztam először is a képet két derékszögű…..
Megfagyott Zene Rühellem a vakut 2011.11.06 11:54:00
 Mit tehet az ember, ha ellenfény van, ráadásul amúgy sötétben matatunk. Egy ilyen helyzetben gyakorlatilag és asszem ......esélytelen vaku nélkül. Nem értek hozzá - és nem is szeretnék, de hát muszáj.... Ez a cucc ugyan felszámol egyetlen problémát, de csinál másik…..
Update: Frissítettünk a rendszeren, átalakítottuk a mentési folyamatot, így remélhetőleg nem lesz több eltűnő bejegyzés. Klasszikus poszt létrehozásakor, a rendszer automatikusan elkezdi a mentést bármilyen karakter lenyomása után kis idővel elmenti azt. Így a gomb megnyomására…..
Megfagyott Zene Johnny Winter 2011.11.05 11:42:00
 Erre a képre büszke vagyok.Először is azért, mert… …lefényképezhettem a világ egyik legnagyobb blues muzsikusát. Aztán azért, mert ebben a képben annyi minden megtalálható a bluesról. Illetve szinte minden, ami nekem a bluest jelenti. A hideg kiráz most is. A…..
Megfagyott Zene Ellenfény 2011.11.05 11:28:00
  Ez szerintem egy egészen használható ellenfényes kép. A felvétel az Avalon klubban készült és Dózsa Eriket ábrázolja a Gyöngyvér zenekarból. Itt kivételesen rendesen volt beállítva a fénytechnika, annak ellenére, hogy egy kimondottan sötét árnyalatú koncepció…..
  A képen Mike Andersen úr látható, valamelyik blues fesztiválon, ami a Petőfi Csarnokban volt.Azon kívül hogy ez a fickó elbűvölő és szeretem hallgatni, amit csinál, a képből adódik ez-az. Nevezetesen a színpadok megvilágítása és a ... ...fényképezés…..
Megfagyott Zene Slide 2011.11.05 10:15:00
 Szeretem ezt a képet. Végre valaki úgy slide-ozik, ahogy azt kell. Ráadásul jól is szólt és ez egy jó gitáros volt. Amúgy L.X. Gaitanides volt a neve, a zenekar pedig a The Roxx. Meglepő, de ez egy metál zenekar.Volt gondom bőven a fehér ing és a fehér gitár miatt, de nem…..
Megfagyott Zene Ian Siegal 2011.11.04 14:18:00
  Ian Siegalt - többek között - a 2010-es blues fesztiválon sikerült lefényképezni.Ian nagyszerű muzsikus és...  ... mit is mondjak - jó Őt fényképezni is. A muzsika, ami jön belőle, az zseniális. Szeretem. A fenti két képről nekem a magány jut eszembe és ez…..
Ez egy igen szép este volt a Kalóztanya nevű becsületsüllyesztőben.Azon kívül, hogy ...  ...rettentően jó koncert volt, fényképezés szempontjából oltári kihívást tartogatott. Ugyanis a színpadot egyetlen, nagy erejű fehér fényforrás világította meg, az is…..
Megfagyott Zene Veresbor 2011.11.04 09:39:00
 Szeretem ezt a képet.Azért, mert a kedvenc kocsmámat, a kedvenc csaposomat, a kedvenc csajomat, a kedvenc séfemet és a kedvenc veresboromat ábrázolja.Érdekes, hogy a kép ellenfényben készült és jól sikerült az, ami ritkán szokott, nevezetesen a kép lényegét az élességgel…..
Megfagyott Zene Pókarácsony, 2008 2011.11.04 08:27:00
           A képen Póka Egon nevű ember látható.Legfőbb jellemzője, hogy teszi a dolgát. Manapság ... ...ez nem kis dolog. Jó a buli! Ferenczi Gyuri éppen Keresztes Ildikó popsijával van elfoglalva. Erről persze Ildikó…..
A képek 2010.02.27-én készültek a Budapest Bluesfesztiválon. A képen Dietra Farr látható. Nagyon jó árnyékokat vetett a hölgy nagy karimájú kalapja, muszáj volt kezdenem a helyzettel valamit.Küzdöttem, hogy a folyamatosan változó világítás mellett egy jó…..
Today the Hungarian Gary Moore FanClub has planted a memorial tree in the heart of Budapest in order to express respect to the memory of the famous guitarist.The tree is located at the Eiffel square, next to Nyugati Railway station, Budapest, Hungary.Thank you Gary Moore Hungarian FanClub and thank…..
Tehát befejeződött a1991-es Kopaszkutya című kultuszfilm második fejezetének forgatása. 2011.10.20-án, az utolsó forgatási napon a rendező és a főszereplők kitették magukat a sajtó kíváncsiságának. Nos, azt hiszem, hogy ez a legnagyobb különbség a két film között.…..
Rákkenróóól Üssed, Fifi 2011.09.29 00:58:00
Nos, elmentem a koncertre, ami arra volt hivatott, hogy tiszteletet tegyen Kepes Robi emlékének.Az emlékezés sikerült, de a végéről hazamentem. Hogy' is van ez? Kétségkívül a probléma velem van, nem mással.Elhiszem én, hogy a fellépő zenészeknek nagyon fáj Robi hiánya. Nekem…..
Rákkenróóól Koncert Robinak 2011.08.25 19:23:00
Az A38-on 2011.09.28-án koncertet rendeznek Kepes Robi emlékére."Augusztus 4-én váratlanul elhunyt Kepes Róbert basszusgitáros, aki olyan zenekarokban játszott karrierje során, mint a Felkai Jam, a Palermo Boogie Gang vagy Ferenczi György Herfli Davidsonja. Magyarország egyik…..