Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Golfer

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Igen mindenki jól látja egy autós cikk következik egy lámpás blogon.  Ennek több oka is van. Egyik, hogy mindig is elég fontos szerepet töltöttek be az autók az életemben, igaz mostanában nincs sok szerencsém velük. Az idei mérleg 4 hónap alatt egy hengerfej tömítést elfújt Volvo S70 T5…..
Még tavaly jutott eszembe a zseniális gondolat, amivel megválthatom a világot. Erre tessék, ezek a gonosz multinacionális, nemzetközi, mi több francia gazemberek a távolból rácsatlakoztak az agyhullámaimra, és kiszívták az ötletet. Valami gondolatvédő számsort kellett volna a…..
Golfer 2015.03.22 09:54:49
Régi sztori, kerestem is sokáig, mire rátaláltam, Pista múltkori posztja miatt jutott eszembe. Még a 2010-es nagy belvizek idején sikerült valakinek egy gumilánctalpas John Deere kombájnt fülkéig a sárba ásnia. Aki látott már ilyen gépet közelről, tudja, minden egyes alkatrésze…..
Belsőség Így terjed a hülyeség 2014.12.01 19:51:58
Ha így megy tovább, a rákgyógymódokkal vetekedő víruskarriert fog befutni az a videó, amit először az Origón láttam, aztán kiderült, hogy a Jalopnik irányából fúj a szél. Így vernek át a használt gumival. Jajaj! Eladják neked újként. Bármerre lépünk, életveszély…..
Golfer 2014.12.02 09:50:47
@ostvan2: a Goodyearnál tudtommal nincs a gumi életkorára vonatkozó ajánlás vagy korlátozás, lásd ezt az októberi cikket: totalcar.hu/magazin/technika/2014/10/03/gyarlatogatas_a_goodyear_fejlesztokozpontjaban#szerkfoto_gallery_6877171 (a keretes interjút Jean-Pierre Jeusette-tel, a luxemburgi fejlesztőközpont vezetőjével) Idézem:
- Ha van egy téli gumija, amivel keveset jár, meddig használná? Tegyük fel, hogy van még bőven mintázata, csak már jó pár éves. Az öregedési problémára gondolok.

- Nincs korra vonatkozó ajánlásunk. Nyugodtan megtarthatja a gumiját.

- Ezek szerint a Goodyear gumiknál nincs öregedési probléma?

- Nincs. Lehet, hogy kicsit felkeményedik, de ez nagyban függ a tárolástól. Szárazon, normális hőmérsékleten, sötét helyen kell tartani a gumit. A fény és az ózon megtámadja.

- Az ózon?

- Igen, olyan reakcióba lép a gumival, ami egy kis keményedést okoz. Nem megy tönkre, csak kicsit keményebb lesz.

- Akár tíz-tizenöt évig is megtarthatom?

- Igen. Bár tizenöt év múlva, ha még ugyanazzal az autóval jár, már négy generációval újabb gumik lesznek. Lehet, hogy nem rossz a gumija, de az új termék biztosan jobb lesz minden tekintetben. Pont, mint az autóknál.
Mi legyen Budapest jelképe? A stilizált hajómalom! - említette az ötletet nem is olyan rég a Vízparti fejlesztések blog. Remek elképzelés. Olyannyira, hogy máshol - persze egészen máshogy - már meg is valósították. Természetesen Ráckevén, ahol az egyetlen működő magyar…..
Golfer 2012.05.14 10:42:11
@HgGina: a hajó falán látható a fotó az elsüllyedt elődről, ami ha jól emlékezem 2-3 évet volt víz alatt
Golfer 2012.05.14 21:20:06
@magyar bucó: míg nem jártam a malomban, én is ezt gondoltam. Az őrlést itt nem malomkövek, hanem hengerek végzik, amelyek nem tudják a búza külső rétegét (korpát) finomra őrölni, így azzal nem is foglalkoznak. Zsákokban gyűjtik és állatoknak adják takarmányként. Ebben a malomban finomliszt készül.
A világ gazdagjai csak 275 darabon osztozhatnak a nemzetközi kerékpárpiac luxus kategóriájának ma elérhető egyik legszofisztikáltabb és legdrágább elektromos bringájából. Közülük volt már olyan, aki a Veyronja mellé látatlanban, interneten rendelt, de azért a 7-8 milliós…..
Belsőség Búcsú a japántól 2011.01.16 08:15:00
Nincsenek könnyes memoárok, sajnálkozás vagy jajgatás, elvégre én döntöttem úgy, hogy megválok tőle. Most azonban, ahogy a régi papírok között turkálok, rádöbbentem: ennyi időt még egy autóval sem töltöttem együtt. Elmosolyodtam egy kicsit: nocsak, öt és fél év? Nem…..
Golfer 2011.01.16 12:05:45
Adva van egy borzalmas csőváz, benne egy hatliteres, 400 lóerős GM V8-as és 600+ newtonméter. Forma-1, tökig érő sárban, tényleg. Vélemények az azonos című írásunkról...
Régen érettségiztünk, sok éve elhagytuk az iskolapadot, sokat felejtettünk, de persze utáljuk, ha kijavítanak minket. Ezzel én is így vagyok. Mivel érzékeny a téma, első cikkemet mindjárt saját szarvashibámmal nyitom, amit 10 évvel ezelőttig én is rosszul használtam, és a…..
Golfer 2010.02.21 10:34:03
Golfer 2010.02.23 08:53:05
@nosferato: A felfedezés neked 3 év, nekem 20-30 perc távlatából tétetett ;-)
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
 Véleményük az új VW Poloról...
Golfer 2009.07.31 15:08:25
@TóthZé: "a kék fény frekvenciája irritálja legjobban a szemet"

Ebben van valami, ha fel van tekerve a fényerő tényleg zavaró, elveszítik a kontúrjaikat a sszámok, bár szvsz ez még mindig nem olyan rossz, mint a mögötted jövő utólagosan beszerelt xenonnal "villogó" bojrészerek (a belső tükröm nem sötétedik automatice :-) )
Sok idő eltelt a Nokia N95 megjelenése óta, már illene új készüléket jelölni a multimédiás számítógép kategória élére. A megtisztelő titulusra két jelölt aspirál, az N96 és az N85. Mindkét készülék szétcsúsztatható, mint az eredeti N95, és felszereltségükben is…..
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..