Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_phu

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Egy parkolás: százezer 2014.09.30 06:15:00
Nettó pénzbeszedés, maffiás módszerekkel. Annyira megéri, hogy éjszaka is érdemes strázsálni, hátha beáll egy balek. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
_phu 2014.10.01 07:10:25
Szar ország az, ahol az állam a saját polgárait üldözi.
Elmondom mi van néhány utcával odébb a XI. kerületben. A Karinthy kerékpársávjában rendszeresen - minden nap, órák hosszat - parkol egy szakadt fekete Merci (GYU147). A többi 25 autóval együtt, de azok "csak" addig állnak ott, amíg vásárolnak, pakolnak, szoliznak. A Merci meg mindig, akár üres hely előtt is keresztben.
A rendőr és a közteres még soha nem büntetett itt meg senkit.
Ha felhívom a közteret, hogy tegyenek már valamit, akkor megígérik, hogy azonnal küldik a kollégákat. 2 órán belül még nem sikerült kiérniük. Persze, nagy a kerület. Délután 5 után már nem dolgoznak, a telefont sem veszik fel.
Egyszer egy értelmesnek tűnő faszival elbeszélgettem arról, hogy miért nem tesznek semmit. Bilincselni nem lehet - miközben a zebra előtt állókat bilincselik - elszállítani nem lehet. A tilosban parkolás meg nem esik az objektív felelősség körébe, így ha azt mondja, hogy nem ő vezetett, akkor nincs tovább, vége az ügynek.
Ha a cikkíró ezekkel becsületesen akar játszani, és kicsenget százezret - lelke rajta. Én útonállókkal nem tárgyalok. Cetli a kukába, cetlikkel nem kommunikálok, ami bizonyíték nekik van, olyat én is csinálok bármikor.
És egyetlen hivatalnokot sem kell sajnálni, aki része az állampolgárt üldöző rendszernek. Simán megfenyegettem volna a rendőr ügyintézőt, hogy feljelentem, mert arra célzott, hogy fizessem le.
Olyan szép napnak indult. Elhatároztam, hogy a délelőttöt a biciklizésnek szentelem. Rám is fér az edzés, mert az utóbbi időben felszedtem némi súlyfelesleget, amitől jó lenne megszabadulni. Ahogy felültem a kerékpárra egyből éreztem, hogy valami nem stimmel a bringával, a…..
_phu 2014.08.29 11:43:18
@_phu: A videón a dátum júli 16. A kezdőkép azért sokkoló. Átmentél bulvárba?
A fintess guru Update Norbi a Facebook oldalán közzétett, egy autós-kerékpáros véleménye az autósoknak címen írt posztjában jól beolvas a négykerekű benzifalókban terpeszkedő, zabáló, bagózó, bringásokat inzultáló autósoknak, amit változatlan formában adunk közre.…..
Az egésznek az okozója Lacus barátom, aki megdobott egy levéllel valamikor január végén. Mert mint minden, a végén beláthatatlan következményekkel járó projekt az életemben, ez is ilyen ártatlanul kezdődött, hadd idézzem: „ha már azért vettem motort, hogy együtt menjünk…..
„Húsz font évi jövedelem és tizenkilenc és fél shilling évi kiadás: egyenlő a boldogsággal. Húsz font évi jövedelem és húsz font, nulla shilling, hat penny évi kiadás: egyenlő a nyomorral.” (Charles Dickens: David Copperfield)   „Csak” – lényegében ezzel az…..
Végre itt a friss kutatás, s ahogy azt várni lehetett, szarik a nép magasról Paksra is, profin időzítették a lopós Simont, Viktor előnye még nőtt is. Ez a választás rég eldőlt, regéltünk már róla párszor, de nagyjából most vált az eredmény biztossá. És ez így van jól,…..
A Nézőpont Intézet pártkereső alkalmazása lényegében használhatatlan. Olyan, mintha Habony Árpád íratta volna. Hiszen. Bármely pártkereső alkalmazás természetesen és szükségképpen szubjektív lesz, de az egész csak akkor lesz több ócska kampányeszköznél, ha végigfutjuk…..
A holokauszt nemzetközi emléknapján Vlagyimir Putyin éppen Brüsszelbe látogatott. Hogy mi az összefüggés? Annyi, hogy a húszezer magyar zsidót megmentő, majd a szovjet Vörös Hadsereg által 1945-ben elhurcolt Raoul Wallenberg családja nyílt levélben fordult az orosz elnökhöz, hogy…..
_phu 2014.01.29 23:10:20
@retrovírus: Mi a faszt akarsz tőlem, kis seggfej?
Ha már kétszer fizetem az átírást, igyekszem nehezen adni magamat. Igenis küzdjön meg az adóhatóság a pénzemért. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Ha valaki látta a Suszter Baka Szabó Kém című filmet, bepillantást kaphatott a titkosszolgálatok működésébe még a egy másik technikai szinten lévő világban. Mára azonban a már a pontos információk korában el engedhetetlen, hogy tudjuk, éppen ki hol van, vagy éppen mi hol…..
_phu 2013.06.12 07:02:36
A tk-102 nem mindenkinek jött be.
www.tolvajkergetok.hu/article.php?id=6
Persze lehet, hogy azóta fejlődött, de akkor legalább tk-103 -nak hívnák. :)
Valahol érthető, hogy az ember egy gyönyörű ívű gyorshajtás sodró lendületét nem okvetlen akarja megtörni a szabályok követésével. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Induljunk ki abból, hogy júliustól itt elektronikus útdíj fizetés lesz (muhaha). Jó, hát azt nem mondtuk, hogy melyik július lesz. De nem is ez a lényeg. És nem is az, hogy van némi igazság abban, amit a szegény kis megfélemlített Getronics mondott, hogy ezek a szarházi vállalatok…..
_phu 2013.02.20 14:53:12
@horst wessel: Ezt ügyesen megoldottad 300 millióból. :) Különösen a Google translate tetszik.
De ez miben különbözik a mostani e-matricától? Hogy sms helyett interneten vehető?
Az e útdíjnak valami olyasmi az értelme, hogy a kocsiba épített kütyüt automatikusan érzékeli az út menti terminál, és az alapján számláz. Vagy nem?
Sasadon megint helyzet van. Öt évvel ezelőtt a farkasréti iskola ügye kavart hatalmas helyi vihart és keltett némi országos figyelmet is egyben.Ettől még messze vagyunk, helyben egyelőre csak a viharfelhők gyülekeznek és országos figyelem végképp nincs, de a helyzet egyértelmúen fokozódik. Sajnos…..
Tavaly még volt bringás keret, de 2012-re - anélkül, hogy felhasználták volna - szőrén-szálán eltűnt a XI. kerületi önkormányzat költségvetéséből. A peticio.hu oldalon keresnek támogatókat az újbudai bringások, hogy rábírják az önkormányzatot és a polgármestert, hajtsa…..
Egyik sem. Az elüldözött szórakozóhelyek helyén gaz, szemét, hajléktalanok; a korábbi bevétel, 80 millió forint viszont magánzsebekbe vándorol. Lágymányosi séta. A nyári szezon vége felé közeledve megnéztük, hogy milyen állapotban vannak az egykor kedvelt és sok…..
  A Freedom House 2012. május elején tette közzé szokásos éves jelentését, amelyben a sajtószabadság állapotát méri fel az egyes országokban. A jelentés szerint Magyarország 2011-ben a „szabad” sajtójú országok közül a „részben szabad”…..
A hajléktalanok után az autósok is megtudhatják, hogy milyen a fideszes rendpártiság. Kocsis Máté józsefvárosi polgármester kerületében ugyanis a szabályos parkolóhelyen megállókat is megbüntetik. Józsefváros egy csendesebb forgalmú kétirányú utcában azért büntetnek meg…..
Mi történt volna még tizenöt éve is, ha a közszolgálati tévé egyik munkatársa kiáll egy csendes mező közepére, és bejelenti, hogy az Operaház elé meghirdetett tüntetés érdeklődés hiányában elmaradt? Semmi, legfeljebb a vidéki kisgazda nézők, akik nem ismerik Budapest…..
Bizony, Orsi is tudja, hogy többször szó esett már a láthatóságról, a járművünk kivilágításáról, de még mindig van sok-sok autós, akinek bőven elég, hogy ő lát és nem akarják mindenféle fényekkel összezavarni a többi autóst. Talán már lerágott csont, de minden…..
  A Budapest 95,3 MHz-es frekvenciapályázat eredménye körül kialakult helyzet vélhetően tudatos politikai provokáció. Hazai és nemzetközi politikai szervezetek, prominens baloldali és liberális véleményformálók, külföldi diplomáciai testületek tagjai csaknem egy éve…..
Ilyen, amikor megindul az egymásra mutogatás. Bendegúz meg el kell döntse, fizet vagy nem fizet büntetést, hisz pillanatokon belül megnő a bírság összege, ha túl sokat agyal rajta. Tudja-e bizonyítani vajon, hogy jóhiszeműen járt el és ha tudja is, ér ez valamit egyáltalán vagy…..